Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Vassilis_24 said:

Ρε τους απατεώνες, τόσους μήνες μετά που έβαλαν τα μηχανήματα, δεν προνόησαν να μπορείς να βγάλεις μειωμένο εισιτήριο, οπότε αν πας σε σταθμό που δεν έχει ανοιχτό ταμείο, αναγκάζεσαι να πάρεις ολόκληρο!

μπορείς να πάρεις μειωμένο εισιτήριο απο περίπτερα.

2 hours ago, rus said:

Να πανω... τσαμπέ είναι?

η  έκδοση της κάρτας ειναι δωρεάν.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

μπορείς να πάρεις μειωμένο εισιτήριο απο περίπτερα.

Έδωσαν και στα περίπτερα εισιτήρια;
Σε όλα ή σε ορισμένα;
Κάτι είναι κι αυτό...

Δημοσ.

δυστυχώς ναι, έχουν και οι περιπτεράδες μειωμένα. ευελπιστώ οτι θα αλλάξει στο μέλλον, και το κάνουν μέχρι να μπορέσει ο κόσμος να εξοικειωθεί με το ηλ. εισιτήριο

• Like 1
Δημοσ.

Ανώριμε, πώς βρήκες την εφαρμογή; Δεν υπάρχει λινκ ουτε από το idika.gr ούτε από τον oasa.gr ούτε από το athenacard.gr.

Επίσης, αρκεί μόνο αυτή η διαδικασία; Δοκίμασες την κάρτα; Ανοίγει; Ή μήπως θέλει πχ να φορτιστεί σε μηχάνημα;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, splanis είπε

ερώτηση: είμαι φοιτητής σε τει και ιεκ,

Οχι γιατι εχεις την ιδιοτητα του φοιτητη.Καρτα ανεργιας μπορεις να βγαλεις μονο οταν τελειωσεις με την σχολη.

Δημοσ.

Θα δειξει η νεκροψια αυριο. Γνωστη μου που είναι φοιτητρια μου είπε ότι την έβγαλε κανονικά

Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Οχι γιατι εχεις την ιδιοτητα του φοιτητη.Καρτα ανεργιας μπορεις να βγαλεις μονο οταν τελειωσεις με την σχολη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

Θα δειξει η νεκροψια αυριο. Γνωστη μου που είναι φοιτητρια μου είπε ότι την έβγαλε κανονικά

Οταν ειχα παει εγω το 2015 να βγαλω καρτα ανεργιας μου ειχαν πει στον οαεδ αυτο που σου ειπα παραπανω.

Και εμενα μου εβγαλαν καρτα πριν τελειωσω την σχολη(ειχα τελειωσει τα παντα εκτος απο πρακτικη)και συγκεκριμενα πριν παρω πτυχιο και αργοτερα οταν ειχα παει για ανανεωση(που πηγα και το πτυχιο καλου κακου)μου ειπαν οτι κακως μου βγηκε εξ αρχης η καρτα ανεργιας πριν τελειωσω με την σχολη πληρως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οταν ειχα παει εγω το 2015 να βγαλω καρτα ανεργιας μου ειχαν πει στον οαεδ αυτο που σου ειπα παραπανω.

Και εμενα μου εβγαλαν καρτα πριν τελειωσω την σχολη(ειχα τελειωσει τα παντα εκτος απο πρακτικη)και συγκεκριμενα πριν παρω πτυχιο και αργοτερα οταν ειχα παει για ανανεωση(που πηγα και το πτυχιο καλου κακου)μου ειπαν οτι κακως μου βγηκε εξ αρχης η καρτα ανεργιας πριν τελειωσω με την σχολη πληρως.

ειχες ενσημα οταν την εβγαλες; προεκυψε καποιο προβλημα εν τελη;

μου φαινεται εντελως παραλογο, εφοσον ειμαι ανεργος, τι σημασια εχει ότι είμαι φοιτητης ταυτοχρονα; ποιος θα μου πληρωσει την καρτα για το μετρο; :/

υ.γ εχει κανεις εμπειρία από οαεδ ομόνοιας; τι ώρα να παω; :P

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

ειχες ενσημα οταν την εβγαλες;

Ναι λιγα αλλα και παλι απο την στιγμη που δεν εχεις παρει το πτυχιο στην σχολη(ή τελος παντως καποια πιστοποιηση οταν τελειωνεις και περιμενεις την ορκομωσια/πτυχιο)εξακολουθεις να εισαι φοιτητης. Βεβαια ολα αυτα το 2015,δεν ξερω αν αλλαξε κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Ανώριμε, πώς βρήκες την εφαρμογή; Δεν υπάρχει λινκ ουτε από το idika.gr ούτε από τον oasa.gr ούτε από το athenacard.gr.

Επίσης, αρκεί μόνο αυτή η διαδικασία; Δοκίμασες την κάρτα; Ανοίγει; Ή μήπως θέλει πχ να φορτιστεί σε μηχάνημα;

Μετά την ολοκλήρωση της πιστοποίησης πρέπει να ακολουθήσει η φόρτιση των δωρεάν μετακινήσεων στην κάρτα. Ο ΟΑΣΑ δεν έχει ενημερώσει ακόμα και φαίνεται πως οι κάρτες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς το παρόν.

Επεξ/σία από soiramk
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, soiramk είπε

πραγματι πηγα πριν απο λιγο σημερα  σε πύλη στο μετρό μετα τη πιστοποιηση της ανεργίας στη προσωποποιημένη κάρτα και μου εβγαλε δεν επαρκεί το υπόλοιπο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alan2 είπε

πραγματι πηγα πριν απο λιγο σημερα  σε πύλη στο μετρό μετα τη πιστοποιηση της ανεργίας στη προσωποποιημένη κάρτα και μου εβγαλε δεν επαρκεί το υπόλοιπο.

Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση...

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, soiramk είπε

Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση...

απο αλλο φορουμ λενε "Πρέπει να πάτε σε αυτοματο μηχάνημα για να περαστεί το «κόμιστρο» δωρεάν μετακίνησης. Εκεί θα πατήσετε είτε «Online Κράτηση» είτε «Επιδότηση». Ένα απ’τα δυο είναι."

Δημοσ.

παιδια σημερα εκανα εκανα αιτηση ηλεκτρονικα και οπως εχω διαβασει προηγουμενος θα περιμενω αρκετα πριν την παραλαβω.

απο εναν γκισε η καρτα βγαινει επι τοπου η και εκει καταθετης τα χαρτια σου και στην στελνουν ??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...