theoritikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, soiramk είπε Αυτό που εκκρεμεί ακόμα είναι η φόρτιση των δωρεάν μετακινήσεων στις κάρτες μέσω αυτόματου μηχανήματος. Οι υπάλληλοι των εκδοτηρίων έδιναν -κλασικά- διαφορετική πληροφόρηση ο καθένας: άλλοι έλεγαν πως η φόρτιση θα γίνει 1 μέρα μετά την ενεργοποίηση της κάρτας μέσω ΗΔΙΚΑ, άλλοι 2, άλλοι 3, και άλλοι πως απλά δεν γνωρίζουν πότε. Οι τελευταίοι μάλλον είχαν δίκιο αφού σήμερα, 4 μέρες μετά την ενεργοποίηση των πρώτων καρτών η φόρτιση των δωρεάν μετακινήσεων στις κάρτες δεν είναι ακόμα δυνατή Ειλικρινά όποιον ανέλαβε αυτό το έργο/σύμβαση θα πρέπει να τον τρέχουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος αν ήμασταν σοβαρή πολιτεία... Αυτός που ανέλαβε το έργο, του αξίζει ξύλο μέχρι να βγάλει φουσκάλες,και μετά μέχρι να βγάλουν φουσκάλες οι φουσκάλες... 1
dtzgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος που ανέλαβε το έργο. Το πιθανότερο είναι να μην ανέλαβε κανείς το έργο, αλλά απλά να προσπαθούν αποσπασματικά, ασυντόνιστα και χωρίς προγραμματισμό οι άχρηστοι και κομματικοί προϊστάμενοι των εμπλεκομένων υπηρεσιών να εκτελέσουν την εντολή των ανεκδιήγητων πολιτικών προϊσταμένων τους. Και πιθανότατα με εντολές του στυλ "το θέλω χτες" σε υφισταμένους τους. Στην ερώτηση "τι ακριβώς θέλεις χτες", η απάντηση συνήθως είναι "ξέρεις εσύ..."... Ξαναλέω: καλως ήλθατε στην Ελλάδα, όπου ο κομματικός εγκάθετος κρίνεται για οποιαδήποτε θέση καταλληλότερος οποιουδήποτε ακομμάτιστου τεχνοκράτη. 1
Adanos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Κάνεις ένα πράγμα ρε γαμώτο. Φτιάξτο σωστά και οργανωμένα. Πρώτα βάλανε σιγά σιγά τις πύλες, μετά σιγά σιγά κάποια μηχανήματα, μετά σιγά σιγά μπήκε στο παιχνίδι η μηνιαία κάρτα και τώρα, 1 χρόνο μετά, ακόμα πόρτες ανοιχτές και 1002 προβλήματα. Και όλα αυτά βέβαια είναι δισεκατομμύρια πεταμένα λεφτά. Αν απ' την αρχή λειτουργίας (;) του ΔΕΝ λειτουργεί σωστά, φανταστείτε τι έχει να γίνει σε 2-3 χρόνια. Αλλά Ελλάδα είμαστε, τι περιμένεις; 2
Fir3fly Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Και εγω πηγα σημερα στο Συνταγμα για να φορτισω την καρτα μου και μου εβγαλε μηνυμα οτι προεκυψε ενα σφαλμα.
theoritikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Αν γίνει καμία στραβή και δεν μας αφήνουν να περάσουμε,θα πέσει χοντρό ξύλο...
eidikos33 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Τελικα δεν εκλεισαν οι μπαρες οπως ελεγαν μερικοι? 15 εχει ο μηνας
3DJIN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 τωρα που γυρισα απο συνταγμα,ολες οι πυλες ανοιχτες
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 δοκίμασα κ εγώ να την ενεργοποίησω δεν τα κατάφερα εννοείται χαχα 1
vangel161 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ εδώ και μέρες να ενεργοποιήσω την κάρτα. Προφανώς δεν τα καταφέρνω για κάποιο λόγο. Σύμφωνα με το site έχω ξεχάσει τον κωδικό. Προσπάθησα να κάνω επαναφορά κωδικού αλλά δεν γίνεται γιατί μου ζητάει τον "ΚΩΔΙΚΌ"!!!!! Τους έστειλα email αλλά μάλλον είναι πολύ προχω αυτός ο τρόπος επικοινωνίας οπότε βλέπω να πηγαίνει στο συρτάρι με τα άχρηστα Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από vangel161
3DJIN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 το pin που έβαλες ξεχασες, 8 ψηφια, το εβαζες κατα την ηλεκτρονική αίτηση έκδοσης της καρτας 2
Centurion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, 3DJIN είπε το pin που έβαλες ξεχασες, 8 ψηφια, το εβαζες κατα την ηλεκτρονική αίτηση έκδοσης της καρτας Ναι το ΡΙΝ ζητάει. Εν τω μεταξύ είχα αποθηκεύσει το ΡΙΝ στο OneNote και το έσβησα όταν παρέλαβα την κάρτα νομίζοντας ότι δεν θα ξαναχρειαστεί. Ευτυχώς κρατάει ιστορικό και το βρήκα αλλιώς θα τράβαγα και τις κ@λότριχές μου. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Centurion
Diskimpex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, 3DJIN είπε τωρα που γυρισα απο συνταγμα,ολες οι πυλες ανοιχτες Tα ιδια ειδα και γω Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Diskimpex
vangel161 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, 3DJIN είπε το pin που έβαλες ξεχασες, 8 ψηφια, το εβαζες κατα την ηλεκτρονική αίτηση έκδοσης της καρτας Το πρόβλημα είναι ότι εγώ το θυμάμαι μιας και το είχα κρατήσει σε αρχείο. Το σύστημά αρνείται να συνεργαστεί
Diskimpex Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Σημερα σταθμος Ταυρου ηλεκτρικου μια πυλη ανοικτη χωρις ελεγχο .
eidikos33 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Σημερα σταθμος Ταυρου ηλεκτρικου μια πυλη ανοικτη χωρις ελεγχο . μονο στον ταυρο ρε μαν? η σε ΟΛΟΥΣ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις