stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τα μηχάνηματα,καλό θα ήταν να έχετε και το χαρτί του ΟΑΕΔ μαζί Δεν είναι βάρος,ένα χαρτί είναι και αν γίνει κάτι θα γλυτώσετε 2
theoritikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, Anorymous είπε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΟΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!1 ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!! 13 ώρες πριν, dtzgr είπε Δοκίμασε κάνεις μέσω της εφαρμογής και NFC ή μόνο στα μηχανήματα γίνεται; Δοκίμασα να φορτίσω την δική μου κάρτα μέσω της εφαρμογής. Έγινε κανονικά 🙂 1
fingolfingr Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, dtzgr είπε Όποιος έχει κινητό με NFC μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή Athena Card σε Android (δεν παίζει σε iphone), να φτιάξει λογαριασμό και μετά μπορεί να φορτίσει την κάρτα του με την επιδότηση ανεργίας χωρίς να πάει σε μηχάνημα -- κατευθείαν από το κινητό ακολουθώντας τις οδηγίες και πλησιάζοντας την κάρτα στον αισθητήρα NFC όταν το ζητήσει η εφαρμογή. Το δοκίμασα χτες με την κάρτα της άνεργης συζύγου μου και τη φόρτισε κανονικά. Η συζυγος είχε δικούς της κωδικους taxis για να κανει την διαδικασία στο idika; Η δική μου δεν εχει κωδικους και λόγω παιδιων και υποχρεωσεων είναι λίγο δυσκολο να παει πρωινές ώρες στην εφορία. Και προσπαθω να το αποφύγω αλλα....
Anorymous Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, dtzgr είπε Όποιος έχει κινητό με NFC μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή Athena Card σε Android (δεν παίζει σε iphone), να φτιάξει λογαριασμό και μετά μπορεί να φορτίσει την κάρτα του με την επιδότηση ανεργίας χωρίς να πάει σε μηχάνημα -- κατευθείαν από το κινητό ακολουθώντας τις οδηγίες και πλησιάζοντας την κάρτα στον αισθητήρα NFC όταν το ζητήσει η εφαρμογή. Το δοκίμασα χτες με την κάρτα της άνεργης συζύγου μου και τη φόρτισε κανονικά. Αλήθεια γίνεται αυτό δεν το περίμενα, να σε ρωτήσω μια φορά κάνεις την διαδικασία με το κινητό μετά δεν χρειάζεσαι το κινητό αλλά μόνο την κάρτα σωστά ? 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τα μηχάνηματα,καλό θα ήταν να έχετε και το χαρτί του ΟΑΕΔ μαζί Δεν είναι βάρος,ένα χαρτί είναι και αν γίνει κάτι θα γλυτώσετε Εννοείτε τις πρώτες μέρες θα γίνετε χαμός οπότε μέχρι να λήξει το χαρτί ας περιμένουν και μετά φορτίζουν
dtzgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 46 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Η συζυγος είχε δικούς της κωδικους taxis για να κανει την διαδικασία στο idika; Ναι 18 λεπτά πριν, Anorymous είπε Αλήθεια γίνεται αυτό δεν το περίμενα, να σε ρωτήσω μια φορά κάνεις την διαδικασία με το κινητό μετά δεν χρειάζεσαι το κινητό αλλά μόνο την κάρτα σωστά ? Ναι. Το κινητό με NFC το χρειάζεσαι για να φορτίσεις την κάρτα. Μπορείς πχ να χρησιμοποιήσεις το κινητό ενός φίλου σου. Μετά χρησιμοποιείς μονο την κάρτα. 1
Anorymous Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, dtzgr είπε Ναι Ναι. Το κινητό με NFC το χρειάζεσαι για να φορτίσεις την κάρτα. Μπορείς πχ να χρησιμοποιήσεις το κινητό ενός φίλου σου. Μετά χρησιμοποιείς μονο την κάρτα. Κατέβασα την εφαρμογή στο S3 αλλά όλο κρασαρει
gatokoritso Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, dtzgr είπε Όποιος έχει κινητό με NFC μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή Athena Card σε Android (δεν παίζει σε iphone), να φτιάξει λογαριασμό και μετά μπορεί να φορτίσει την κάρτα του με την επιδότηση ανεργίας χωρίς να πάει σε μηχάνημα -- κατευθείαν από το κινητό ακολουθώντας τις οδηγίες και πλησιάζοντας την κάρτα στον αισθητήρα NFC όταν το ζητήσει η εφαρμογή. Το δοκίμασα χτες με την κάρτα της άνεργης συζύγου μου και τη φόρτισε κανονικά. μολις το δοκιμασα στο κινητο και εγινε η φορτωση!!!επιτελους!
Getta Robo Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Συνδεομαι μεσα με τους κωδικους του taxisnet αλλα τρωει σκαλωμα στην εισαγωγη του pin. Δεν δεχεται τιποτα. Υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη αν παω πχ στο σταθμο του Πειραια η πρεπει να στειλω email / τους παρω τηλεφωνο; Οσοι ειχατε αντιστοιχο προβλημα τι κανατε;
MikeJ Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Νομίζω ότι αν έχεις χάσει το πιν είναι σαν να έχεις χάσει τη κάρτα... πρέπει να βγάλεις καινούρια από την αρχή και πληρώνεις και 2 ευρώ απ ότι έχει ειπωθεί.
gkagg Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, MikeJ είπε Νομίζω ότι αν έχεις χάσει το πιν είναι σαν να έχεις χάσει τη κάρτα... πρέπει να βγάλεις καινούρια από την αρχή και πληρώνεις και 2 ευρώ απ ότι έχει ειπωθεί. Έτσι ακριβώς είναι.
Getta Robo Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 2€ λοιπον επειδη ειναι αχρηστοι και καπως πρεπει να βγαλουν χρηματα. Παραδοση στον τοπο μας.
Anorymous Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Τελικά πήγα άγιο Αντώνη μετα από τέσσερις ατυχές προσπάθειες που έβγαζε ολο σφάλμα τελικά την φορτισα. Την δοκίμασα σε θήκη κινητού τύπου βιβλίο και την παίρνει μια χαρά
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, MikeJ είπε Νομίζω ότι αν έχεις χάσει το πιν είναι σαν να έχεις χάσει τη κάρτα... πρέπει να βγάλεις καινούρια από την αρχή και πληρώνεις και 2 ευρώ απ ότι έχει ειπωθεί. Μονο που δεν αναφερει ο συμφορουμιτης οτι εχασε το pin αλλα οτι εβαλε το pin που του ειπανε και δεν το περναει. Και επειδη εχει συμβει και σε αλλους(εγω προσωπικα 3 καρτες εβγαλα με το ιδιο προβλημα)ειναι καραγκιοζηδες για τον πολυ απλο λογο οτι δεν μπορεις να ξερεις τι pin(ή αν σου εχουν βαλει κιολας)οταν εβγαλαν την καρτα. Υποτιθεται οτι σχεδον σε ολους το pin που βαζουν ειναι η ημερομηνια γεννησης. Διολου τυχαιο που τωρα που ειναι να ενεργοποιηθουν(ειναι δουλεια που μπηκε τις τελευταιες μερες/εβδομαδες) οι καρτες ζητανε και 2 ευρω απο πανω για δικο τους λαθος. 27 λεπτά πριν, Getta Robo είπε 2€ λοιπον επειδη ειναι αχρηστοι και καπως πρεπει να βγαλουν χρηματα. Παραδοση στον τοπο μας. Υπαρχει και η επιλογη να κανεις αιτηση να βγαλεις καρτα που θα σου ερθει ταχυδρομικα,βεβαια εκει δεν ξερω ποσο μπορει να παρει. Το πιο αστειο ειναι να δωσεις τα 2ευρω και να σου βγαλουν αλλη καρτα και να εχεις παλι το ιδιο θεμα. 1
Diskimpex Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, gkagg είπε Δοκίμασα σήμερα το πρωί φόρτιση της κάρτας της συμβίας στο σταθμό του Αγίου Ιωάννη και κανένα μηχάνημα δεν προχωρούσε τη διαδικασία (έβγαζε κάποιο σφάλμα). Στο σταθμό του Ελληνικού έγινε κανονικά η επιδότηση. Έχετέ το στο νου σας λοιπόν όσοι ενδέχεται να φορτίσετε εκεί την κάρτα για ανέργους. Σημερα πρωι γινοταν χαμος γενικα στα μηχανηματα .Για διαφορους λογους καθενας καθυστερησεις
Getta Robo Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μα δεν εχασα το pin, δοκιμασα ολους τους συνδιασμους, τους αριθμους του εβαλα, 12345678 - 87654321, δεν λειτουργει τιποτα. Παω τωρα απο Συνταγμα μηπως βγαλω ακρη. Δεν υπαρχει διαγαλαξιακη περιπτωση να τους δωσω 2€ επειδη θελουν να πιστευουν πως θα παρουν επιπλεον χρηματα απο τον κοσμακη ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις