lek88 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, rus είπε Άλλο χαρτι αυτό απ το κεπ, ή μιλαμε για το ιδιο χαρτι του οαεδ? Για το ίδιο ακριβώς λέμε. Παλιότερα το έδινε ο οαεδ και τώρα το δίνουν τα ΚΕΠ 56 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Δεν αρκεί η ενεργοποίηση, πρέπει να προσθέσεις και το δωρεάν κόμιστρο στην κάρτα. Τα λέει αναλυτικά εδώ Ναι αυτό δεν με αφήνει να κάνω!!!!! Βάζω την κάρτα στο μηχάνημα έκδοσης εισητηριων και δεν την δέχεται!! Πατάω την επιλογή "Επιδότηση" και Μου πετάει μήνυμα ότι δεν μπορώ να βάλω. 40 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν εννοείς τα αυτόματα εκδοτήρια τότε θα έπρεπε να επιλέξεις από την οθόνη το κουμπί "Επιδότηση" και να βάλεις την κάρτα στην ειδική υποδοχή που υπάρχει κάτω αριστερά ώστε να φορτίσει με το αντίστοιχο δωρεάν πακέτο. Αν δεν σου βγάζει επιλογή πακέτου επιδότησης, τότε μάλλον δεν έχουν αντιστοιχίσει σωστά τον αριθμό της κάρτας σου ώστε να φαίνεται πως είσαι δικαιούχος. Αν πάλι δοκίμασες κατευθείαν να περάσεις την κάρτα από τις πύλες εισόδου πριν περάσεις από τα αυτόματα εκδοτήρια, τότε είναι λογικό να μη λειτουργεί. Αυτό με έχει νευριάσει!!!! Δεν μου βάζει κόμιστρο το μηχάνημα έκδοσης εισητηριων με τίποτα! Βάζω την κάρτα και πατάω" επιδότηση " και μου λέει ότι δεν υπάρχει προϊόν επιδότησης. Σαν να μην έχουν δηλώσει την κάρτα μου στο σύστημα ως κάρτα ανεργου Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από lek88
rus Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, lek88 είπε Για το ίδιο ακριβώς λέμε. Παλιότερα το έδινε ο οαεδ και τώρα το δίνουν τα ΚΕΠ Aν εχεις εκτυπωτή μπορεις κάθε μηνα να το βγαζεις μόνη σου.
lek88 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 31 λεπτά πριν, rus είπε Aν εχεις εκτυπωτή μπορεις κάθε μηνα να το βγαζεις μόνη σου. Ναι μου το είπαν αυτό αλλά δεν έχω.... Δυστυχώς!
eidikos33 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, lek88 είπε Ναι μου το είπαν αυτό αλλά δεν έχω.... Δυστυχώς! Αντε κανε μια εκτυπωση 10 λεπτα κανει μια φορα τον μηνα και μη περιμενεις στην ουρα και απασχολεις και τους υπαλληλους για ψιλου πηδημα 1
gokuthelegend Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rus είπε Άλλο χαρτι αυτό απ το κεπ, ή μιλαμε για το ιδιο χαρτι του οαεδ? Το ίδιο χαρτί είναι, μπορείς να πας και στο ΚΕΠ να το πάρεις. Ζητάς βεβαίωση ΟΑΕΔ, με επίδειξη φυσικά της κάρτας του ΟΑΕΔ που ήδη έχεις. Η βεβαίωση έχει ισχύ για 1 μήνα από την ημέρα της εκτύπωσης (γράφει πάνω ημερομηνία). Επίσης λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά μιας και δουλεύω σε αρχαιολογικό μουσείο αυτή τη περίοδο να αναφέρω ότι τα αρχαιολογικά μουσεία όλης της χώρας υπάγονται στις εφορίες αρχαιοτήτων και όλοι οι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Εκεί που θα βολτάρεις με τα ΜΜΜ, μπορείς να επισκεφτείς και κάνα μουσείο. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από gokuthelegend 3 2
tommybertsen Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, katergaris79 είπε Ναι όταν αλλάξει είναι ξεκάθαρο. Λέει ότι το password είναι το ΑΜΚΑ + το 8ψήφιο. Το πρόβλημα είναι πώς όταν δίνω στη φόρμα αλλαγής αριθμό κάρτας + ΑΜΚΑ + 12345678 μου πετάει παράθυρο: "Κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία που έχετε εισάγει είναι εσφαλμένο. Παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία σας και προσπαθήστε ξανα". Και δεν είναι ότι κάνω κάποια λάθος στην εισαγωγή, copy-paste από το ΗΔΙΚΑ τα παίρνω τα νούμερα, τόσο της κάρτας όσο και το ΑΜΚΑ. Εν τω μεταξύ δοκίμασα να κάνω login με AMKA+12345678 μήπως έχει αλλάξει παρόλο το σφάλμα, αλλά τίποτα, ακόμα λάθος password λέει. Δοκίμασε με διαφορετικό τρόπο να βάλεις την κάρτα (χωρίς κενά νομίζω πρέπει). Μήπως για αυτό δε το δέχεται 3 ώρες πριν, lek88 είπε Έχω ένα μήνα που έβγαλα κάρτα ΜΜΜ (άνεργη) και την ενεργοποίησα μέσω υπολογιστή. Το θέμα όμως είναι ότι στα μηχανήματα του μετρό δεν την δέχεται!!!! Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει προϊόν επιδότησης! Μου έχει βγει η πιστη με αυτή την κάρτα!!! Στο μηχάνημα της Καλλιθέας το έκανα πριν λίγο. 2 έχει, στο δεξιά το έκανα, στο αριστερό μου έβγαζε σφάλμα και εμένα. Ότι να'ναι κοινώς. Επίσης, τόσοι εκτυπωτές χαρίζονται εδώ βρε κορίτσι, πάρε έναν Κρίμα η ταλαιπωρία δηλαδή για το πάνε-έλα στο ΚΕΠ 20 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Αντε κανε μια εκτυπωση 10 λεπτα κανει μια φορα τον μηνα και μη περιμενεις στην ουρα και απασχολεις και τους υπαλληλους για ψιλου πηδημα Φίλε μου, είναι ή δεν είναι δουλειά του υπαλλήλου; Μην λες τέτοια πράγματα λοιπόν. 1 λεπτό υπόθεση είναι, η ταλαιπωρία είναι όλη για την κοπέλα, για κανέναν υπάλληλο. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από tommybertsen 3
Diskimpex Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 ΟΑΣΑ: Σταδιακό κλείσιμο και των πυλών των ΑμεΑ στο Μετρό http://www.in.gr/2018/04/17/greece/oasa-stadiako-kleisimo-kai-ton-pylon-ton-amea-sto-metro/
rus Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, gokuthelegend είπε τα αρχαιολογικά μουσεία όλης της χώρας υπάγονται στις εφορίες αρχαιοτήτων και όλοι οι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Αρτος και θεαματα, που λενε
katergaris79 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, tommybertsen είπε Δοκίμασε με διαφορετικό τρόπο να βάλεις την κάρτα (χωρίς κενά νομίζω πρέπει). Μήπως για αυτό δε το δέχεται Χωρίς κενά την έβαζα αλλά επειδή ήταν καλή η ιδέα σου δοκίμασα να τη βάλω με κενά. Τζίφος, δε δέχεται καν κενά το πεδίο. Aynway, θα αναγκαστεί να τη φορτίζει από σταθμούς, μικρό το κακό.
AntiCambeR Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να χρησιμοποιήσω λεωφορείο και Μετρό για 3 ημέρες μέχρι το Μοναστηράκι(Δηλαδή να περιλαμβάνεται και η γραμμή προς το αεροδρόμιο) για δουλειά και θα επιστρέφω μετά απο 12 ώρες.Τι εισητήριο με συμφέρει να πάρω;Θα έπαιρνα το παπί αλλά δεν νομίζω να το βρώ τα ξημερώματα,δεν νομίζω οτι αξίζει να το ρισκάρω. Το εισητήριο 5 ημερών στην 1η κατηγορία 9€;Τα υπόλοιπα είναι πιο ακριβά. http://www.oasa.gr/content.php?id=tickets Οι πύλες έχουν κλείσει; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από AntiCambeR
tommybertsen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Εισιτήριο 5 ημερών ή 5 διαδρομών 90λεπτων, αν ξέρεις ότι δεν θα το χρησιμοποιήσεις περισσότερες από 5 φορές στο σύνολο. https://www.athenstransport.com/tickets/
AntiCambeR Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Εισιτήριο 5 ημερών ή 5 διαδρομών 90λεπτων, αν ξέρεις ότι δεν θα το χρησιμοποιήσεις περισσότερες από 5 φορές στο σύνολο. https://www.athenstransport.com/tickets/ Των 90 λεπτών που έχει 6,5€ δεν ισχύει για αεροδρόμιο,σωστα;Οπότε μένει 1 επιλογή,των 5 ημερών.Θα με βόλευε των 90 λεπτών γιατί η διαδρομή είναι κανά μισάωρο να πάω. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από AntiCambeR
tommybertsen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Λες η γραμμή προς αεροδρόμιο. Θα κατευθύνεσαι μέχρι εκεί δηλαδή; Θα πηγαίνεις πέρα από Δ.Πλακεντίας and back ? Αν ναι, δυστυχώς είναι αλλιώς οι τιμές και δε ξέρω αν έχει εισιτήρια που να συμφέρουν. Μιλάμε για 10€ η διαδρομή με το μετρό. Με τις εκπτώσεις κλπ αν πάρεις πολλών ημερών, δεν ξέρω πως πάει!
AntiCambeR Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Λες η γραμμή προς αεροδρόμιο. Θα κατευθύνεσαι μέχρι εκεί δηλαδή; Θα πηγαίνεις πέρα από Δ.Πλακεντίας and back ? Αν ναι, δυστυχώς είναι αλλιώς οι τιμές και δε ξέρω αν έχει εισιτήρια που να συμφέρουν. Μιλάμε για 10€ η διαδρομή με το μετρό. Με τις εκπτώσεις κλπ αν πάρεις πολλών ημερών, δεν ξέρω πως πάει! Δεν θα πάω αεροδρόμιο,αλλά για να πάω Μοναστηράκι θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την γραμμή προς αεροδρόμιο για 3 στάσεις,ειρωνία ε;3 στάσεις με λεωφορείο που η στάση είναι 5 λεπτά απο το σπίτι(Η περπάτημα 1 χμ)και 3 με μετρό. Δεν έχω και κάποιον να με πάει,μιλάμε για απόσταση 8-9 χμ.Αμάξι εκεί δεν παρκάρει,αλλά και πάλι είναι ανασφάλιστο για μερικές ώρες. η άλλη μα@@@ία είναι οτι το εισητήριο βγαίνει στο Μετρό,αλλά για να πάω εκεί θα πρέπει να πάρω λεωφορείο και δεν θα έχω εισητήριο. Βασικά μπορεί να βγάλω των 6,5€ για να ανοίξει η πύλη απλά... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από AntiCambeR
tommybertsen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ρε συ, το αν χρησιμοποιείς την 1,2,3 γραμμή δεν έχει σημασία για τις τιμές. Σημασία έχει αν πηγαίνεις ΠΕΡΑ από Δ.Πλακεντίας. Εκεί αλλάζουν οι τιμές. Όχι απλά αν παίρνεις την γραμμή 3. Για όποια άλλη διαδρομή, ισχύει το πρώτο μου ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις