Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά θα γίνει από μόνη της, γιατί θα φανεί η πρόσληψή σου, και θα ακυρωθεί αυτόματα. Αν δεν γίνει, απλά την ακυρώνεις από ΗΔΙΚΑ (αν μπεις λέει κάτι για ακύρωση κάρτας).

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάποιο λόγο δε με αφήνει να επαναφορτίσω την κάρτα μέσω της εφαρμογής, στην πρώτη προσπάθεια άρχισε να φορτίζει εώς το 17% και τώρα μου εμφανίζει το παρακάτω, γνωρίζει κανείς τι παίζει?

Επεξ/σία από _Vagg_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήγα δύο μέρες πριν λήξει το 30ημερο σε μηχάνημα και τη φόρτισα χωρίς πρόβλημα.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Εγώ πήγα δύο μέρες πριν λήξει το 30ημερο σε μηχάνημα και τη φόρτισα χωρίς πρόβλημα.

Δηλαδή έπρεπε να γίνει η επαναφόρτιση εντός του 30ημέρου?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, _Vagg_ είπε

Δηλαδή έπρεπε να γίνει η επαναφόρτιση εντός του 30ημέρου?

Τι να σου πω, ότι ξέρω από το παρόν νήμα το έμαθα. Από ότι φαίνεται η φόρτιση πριν τη λήξη του 30ημερου είναι safe bet. Για μετά δεν γνωρίζω.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Εγώ εχθές στο σταθμό στο αεροδρόμιο, με 3 ημέρες ακόμα για να λήξει... ΔΕΝ. Τι να πω ρε γμτο... Αυτό με το τζόκερ σε ποια μηχανήματα γίνεται σπάει νεύρα 😠

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/5/2018 στις 7:45 ΜΜ, _Vagg_ είπε

Για κάποιο λόγο δε με αφήνει να επαναφορτίσω την κάρτα μέσω της εφαρμογής, στην πρώτη προσπάθεια άρχισε να φορτίζει εώς το 17% και τώρα μου εμφανίζει το παρακάτω, γνωρίζει κανείς τι παίζει?

IMG_0318.PNG

Και στην γυναίκα μου το ίδιο μήνυμα βγάζει που η προηγούμενη έληξε στις 24/5.

Ανεργη με 2 παιδιά δεν χρησιμοποιεί συχνά τα ΜΜΜ οπότε είχε ξεχαστεί. Τώρα; Στο Ηδίκα απλά λέει ότι είναι ενεργή. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Και στην γυναίκα μου το ίδιο μήνυμα βγάζει που η προηγούμενη έληξε στις 24/5.

Ανεργη με 2 παιδιά δεν χρησιμοποιεί συχνά τα ΜΜΜ οπότε είχε ξεχαστεί. Τώρα; Στο Ηδίκα απλά λέει ότι είναι ενεργή. 

Και σε μένα στο Ηδίκα είναι ενεργή αλλά δε μπορώ να την επαναφορτίσω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Δεν επαναφορτίζεται δηλαδή ούτε μέσω NFC ούτε σε μηχανήματα; 😮 

Προσωπικά το δοκίμασα μεσω NFC. Αλλα εφόσον σου λεει ότι δεν υπάρχει προϊόν για φόρτιση δεν νομίζω να δείς κατι διαφορετικό στο μηχανημα.

ΥΓ: Μίσή ώρα στην γραμμή προτεραιότητας στο ΗΔΙΚΑ και μου είπαν ότι θα πρεπει να μιλησω με ΟΑΣΑ. Από εκείνους είναι μόνο η ενεργοποιηση

ΥΓ2: Από τον ΟΑΣΑ μου είπαν ότι ίσως μπουν από τρίτη που αλλαζει ο μήνας (!!!) και ότι του είπα ότι εχει λήξει από 24/5 μου είπε να μιλήσω δευτερα με το τμήμα κομίστρων. Τον ρώτησα αν τώρα εχει κλείσει και μου απαντησε με εκπληξη "Ε φυσικά". Η ώρα δεν εχει παει 3 ακομα. Ωραια πραγματα.

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.

Μετά από τόσο κόπο να την βγάλουμε κατάφερα και την έχασα.... 🖐️🖐️ 

Τώρα για ακύρωση και επανέκδοση πρέπει να πάω υποχρεωτικά μόνο στο Σύνταγμα όπως λέει στο σάιτ ; Πέρασα σήμερα και είχε ουρά όπως πάντα και ρώτησα επάνω στο γκισέ του Τραμ και μου είπε ότι μπορώ να πάω παντού όπου εκδίδουν.  (Η ίδια δε μπορούσε γιατί είχε κάποιο "τεχνικό πρόβλημα")

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Δεν επαναφορτίζεται δηλαδή ούτε μέσω NFC ούτε σε μηχανήματα; 😮 

Η αλήθεια είναι ότι δε δοκίμασα σε μηχάνημα για το λόγο του ότι δεν έχω όρεξη να γυρνάω σε όλα τα μηχανήματα μέχρι να πέσω σε κάποιο το οποίο να λειτουργεί σωστά.

1 ώρα πριν, fingolfingr είπε

Προσωπικά το δοκίμασα μεσω NFC. Αλλα εφόσον σου λεει ότι δεν υπάρχει προϊόν για φόρτιση δεν νομίζω να δείς κατι διαφορετικό στο μηχανημα.

ΥΓ: Μίσή ώρα στην γραμμή προτεραιότητας στο ΗΔΙΚΑ και μου είπαν ότι θα πρεπει να μιλησω με ΟΑΣΑ. Από εκείνους είναι μόνο η ενεργοποιηση

ΥΓ2: Από τον ΟΑΣΑ μου είπαν ότι ίσως μπουν από τρίτη που αλλαζει ο μήνας (!!!) και ότι του είπα ότι εχει λήξει από 24/5 μου είπε να μιλήσω δευτερα με το τμήμα κομίστρων. Τον ρώτησα αν τώρα εχει κλείσει και μου απαντησε με εκπληξη "Ε φυσικά". Η ώρα δεν εχει παρει 3 ακομα. Ωραια πραγματα.

Άσ'τα να πάνε δηλαδή με λίγα λόγια, ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε fingolfingr.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...