Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι νάναι θεέ μου...

Ρε συ άντε σου το έφεραν κάποιοι μπαγλαμαδες,αφού ρωτάς αρα δεν ξέρεις,τουλάχιστον Άκου μια γαμημενη συμβουλή, μη δίνεις γάλα το Φελέκι μου μεσσ

Οι βοσκοί έχουν σκύλες...Αϊνστάιν

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω για τις πληροφοριες και σιγουρα με ενδιαφερει το σκυλακι ....γ αυτο ροταω και ολας .πεσατε αμεσως δωσε κ δωσε και δεν το φεραν ακριβως σε μενα τελος παντων για το γαλα ρωτηθηκε μπας και γινετε κατι αλλο δεν νομιζω εξαλου οι βοσκοι να εχουν τα σκυλια τους μεσα στην χλιδα...δεν λεω μην το προσεχεις αλλα αμα μπορεις να μειωσεις κατι γιατι οχι αυτα :)

Εφοσον δεν ακους τι σου λενε αυτοι που ξερουν, μην ρωτας για συμβουλες. Τραβα σε κανενα μαντρι να ρωτησεις τι και πως

Δημοσ.

εδω εννοω οτι ροταω ενταξει ολα comple αυριο το σκυλακι θα παει σε κτηνιατρο για τα καταληλα τροφες τι χριαζεται κτλπ και μην λετε οτι οι τσοπανοι εχουν παντα σκυλες ,μπορει να βρουν κουταβια και να τα μεγαλωσουν μονοι χωρις χλιδες απο pet ahop κτλπ αυτα ευχαριστω

Δημοσ.

ανθρωπινο γαλα σε κουταβι σκυλο-μωρο γατι=θανατος

Εννοείς ότι αν τους δώσεις γάλα που πίνουν οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν;! Δεν το έχω δει ποτέ αυτό...

Δημοσ.

Ναι οταν ειναι μωρα το πεπτικο τους συστημα θελει ειδικο γαλα δεν μπορει να το αποροφησει και αναλογα τον οργανισμο μπορει και να πεθανει

Δημοσ.

εδω εννοω οτι ροταω ενταξει ολα comple αυριο το σκυλακι θα παει σε κτηνιατρο για τα καταληλα τροφες τι χριαζεται κτλπ και μην λετε οτι οι τσοπανοι εχουν παντα σκυλες ,μπορει να βρουν κουταβια και να τα μεγαλωσουν μονοι χωρις χλιδες απο pet ahop κτλπ αυτα ευχαριστω

Συγνώμη αλλά δεν είναι επιχείρημα τι κάνουν οι τσοπαναραίοι. Αυτοί κακομεταχειρίζονται τα ζώα και τους σκύλους τους και δεν ενδιαφέρονται για την υγεία τους, πετάνε το σκυλί για να φυλάει τα πρόβατα και τέλος. Αλίμονο αν θεωρούμε και πολυτέλεια το να μην δώσουμε στον σκύλο λάθος γάλα.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι οταν ειναι μωρα το πεπτικο τους συστημα θελει ειδικο γαλα δεν μπορει να το αποροφησει και αναλογα τον οργανισμο μπορει και να πεθανει

Πόσες πιθανότητες έχει να συμβεί αυτό; Γιατί ξέρω πολλές περιπτώσεις που δίνανε γάλα σε μικρά γατάκια ή σκυλάκια δεν πάθανε τίποτα!

Δημοσ.

Ναι και η κοιλια τους θα χε γινει νταουλι και τα καημενα υποφερανε.Απο γερη κραση μαλλον θα ζησανε τι να πω

Συγνώμη αλλά δεν είναι επιχείρημα τι κάνουν οι τσοπαναραίοι. Αυτοί κακομεταχειρίζονται τα ζώα και τους σκύλους τους και δεν ενδιαφέρονται για την υγεία τους, πετάνε το σκυλί για να φυλάει τα πρόβατα και τέλος. Αλίμονο αν θεωρούμε και πολυτέλεια το να μην δώσουμε στον σκύλο λάθος γάλα.

οι τσοπαναραιοι ειναι ποιο γιδια απο τα γιδια τους δεν το χουν σε τιποτα να το σουταρουν με καραμπινα στο κεφαλι αν δεν κανει την δουλεια που θελουνε

• Like 1
Δημοσ.

Πόσες πιθανότητες έχει να συμβεί αυτό; Γιατί ξέρω πολλές περιπτώσεις που δίνανε γάλα σε μικρά γατάκια ή σκυλάκια δεν πάθανε τίποτα!

Μπορώ να σου πω σίγουρα οτι παλιά το 90 είχαμε κάτι γατιά (οχι μικρά) και όταν τους δίναμε γαλά, τουλάχιστον τα μισά έκαναν διάρροιες, νιαούριζαν και φαινόταν οτι πόναγαν κάπου και λέρωσαν με ακαθαρσίες όλο το μπαλκόνι, τότε το είχαμε αναφέρει σε έναν petσοπά για το γάλα και μας είπε σε έντονο ύφος να μην ξαναδώσουμε γάλα στις γάτες γιατί το γάλα θεριζει το στομάχι της γάτας. Οπότε με βάση αυτά δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση οτι αν το ζώο είναι μικρό τότε μπορεί να κινδυνέψει και με θάνατο.

Καλύτερα λοιπόν να προμηθευτεί ο άνθρωπος το κατάλληλο γάλα από το petshop και να μην ρισκάρει με τις πιθανότητες αν και όταν θα πειραχτεί το στομάχι του ζώου, τότε μπορεί να είναι και αργά, και θεωρώ εντελώς ηλίθιο κιόλας να ρισκάρει κάποιος να ταλαιπωρήσει το ζώο έτσι.

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ πιθανο, δεν μπορω να σου απαντησω με ποσοστο, αλλα δεν κανει το αγελαδινο γαλα σε κουταβια και γατακια.

Προκαλει διαρροια και δυσαπορροφηση, δηλαδη ειναι το ζωο οτι τρωει και πινει το "διωχνει" απο τον οργανισμο του με τη διαρροια, αρα ουσιαστικα προκαλειται μειωμενη προσληψη θρεπτικων στοιχειων (ασιτια) και αφυδατωση, οποτε αν δεν τον προσεξεις εντατικα μετα, καπουτ.

• Like 1
Δημοσ.

Ψιλοάσχετο, αλλά αναρωτιέμαι αν θα έκανε γάλα σκόνη για ανθρώπινα μωρά (π.χ. τα υδρολυμένα) που τα βρίσκεις και πιό εύκολα αν είναι Σ/Κ ας πούμε?

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω για τις πληροφοριες και σιγουρα με ενδιαφερει το σκυλακι ....γ αυτο ροταω και ολας .πεσατε αμεσως δωσε κ δωσε και δεν το φεραν ακριβως σε μενα τελος παντων για το γαλα ρωτηθηκε μπας και γινετε κατι αλλο δεν νομιζω εξαλου οι βοσκοι να εχουν τα σκυλια τους μεσα στην χλιδα...δεν λεω μην το προσεχεις αλλα αμα μπορεις να μειωσεις κατι γιατι οχι αυτα :)

Ομοίως και οι ρομά έχουν τα παιδιά τους ξυπόλυτα να παίζουν μες τα σκουπίδια.

Άρα ξέρεις τι να κάνεις με τα δικά σου (για να μην ψάχνεσαι με φόρουμ όταν έρθει η ώρα το λέω)

• Like 1
Δημοσ.

Το δικό μου 2.5 μηνών και του έχω μάθει τις εντολές "έλα εδώ" "κάτσε κάτω" και όταν το φωνάζω να γυρνάει να με κοιτάξει. Βέβαια ξέρει και την πιο βασική εντολή "Μή!". εκεί δεν χρισημοποίησα λιχουδιά, χρισημοποίησα παντοφλιά. 

Δημοσ.

Εννοείς ότι αν τους δώσεις γάλα που πίνουν οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν;! Δεν το έχω δει ποτέ αυτό...

ναι

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα ξανα ηρθα παιδες 2 ερωτησεις πηγαμε και του πηραμε γαλα απο pet shop και δεν το πινει..... και δευτερον στο πατωμα δεν πολυ μπορει να περπατησει ειναι λογικο ε? (γλυστρα)ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...