giannis2429 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Σπούδασα στα 18 ηχολήπτης τρομάρα μου επειδή είχα πάθος με τον ηχο,κονσόλες,μηχανήματα κ.α. 10 χρόνια τώρα έχω εργαστεί σαν αποθηκάριος,σεκιούριτι,διανομέας και κάμποσα άλλα εφήμερα επαγγέλματα εκτός απο ηχολήπτης(αντε να εξαιρέσω ένα πολυ μικρό διάστημα). 28 πλέον μετανιώνω που δεν έχω ειδικευτεί κάπου(με τη στοιχειώδη επαγγελματική αποκατάσταση) Έχω αποφασίσει πως τα επόμενα 2 χρόνια παράλληλα με τη δουλειά(σεκιούριτι) θα σπουδάσω σε κάποιο δημόσιο ιεκ η θα επενδύσω σε κάτι πχ(επαγγελματίας οδηγός). Το δημόσιο ιεκ είναι ένα παράδειγμα, Θα μπορούσα να κάνω σεμινάρια joomla πχ σαν ένα άλλο παράδειγμα. Ψάχνω να βρω κάτι να ειδικευτώ και να έχει κάποιες παραπάνω πιθανότητες επαγγελματικής αποκατάστασης. Περιμένω απεγνωσμένα να ακούσω προτάσεις 1
Apoll Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ποτέ μην κοιτάς "τί έχει πιθανότητες επαγγελματικής αποκατάστασης". Γιατί σε αυτό οι σίγουρες εργασίες είναι αυτές που δεν πάνε οι περισσότεροι. Ψάράς, κτηνοτρόφος κλπ. Με 10 χρόνια εμπειρία στην αγορά εργασίας, δεν ξέρεις τί θες να κάνεις;
agamoi-thytai Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Κάτι που να αφορα γη ή ζώα γιατί εκεί έχουμε έλλειψη 1
giannis2429 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ποτέ μην κοιτάς "τί έχει πιθανότητες επαγγελματικής αποκατάστασης". Γιατί σε αυτό οι σίγουρες εργασίες είναι αυτές που δεν πάνε οι περισσότεροι. Ψάράς, κτηνοτρόφος κλπ. Με 10 χρόνια εμπειρία στην αγορά εργασίας, δεν ξέρεις τί θες να κάνεις; Με αυτή τη λογική σπούδασα και ηχοληψία και τώρα έχω το πτυχίο στον τοίχο να το κοιτάω. Ίσως δεν το έθεσα σωστά,εννοώ να υπάρχει ζήτηση απ το συγκεκριμένο επάγγελμα, πχ μάγειρας? Δυστυχώς το επάγγελμα που μου αρέσει και σπούδασα μόνο κλειστές πόρτες μου δείχνει. Μιλάμε για εξτρα χρήματα ή μόνιμη εργασία? Για μόνιμη εργασία.
Apoll Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Με αυτή τη λογική σπούδασα και ηχοληψία και τώρα έχω το πτυχίο στον τοίχο να το κοιτάω. Ίσως δεν το έθεσα σωστά,εννοώ να υπάρχει ζήτηση απ το συγκεκριμένο επάγγελμα, πχ μάγειρας? Δυστυχώς το επάγγελμα που μου αρέσει και σπούδασα μόνο κλειστές πόρτες μου δείχνει. Για μόνιμη εργασία. ΟΚ. Αυτό που θες εσύ να κάνεις δεν έχει θέσεις εργασίας. ΌΜΩΣ θεωρώ οξύμωρο, να μην έχεις ΕΣΥ δική σου άποψη για κάτι διαφορετικό, και ρωτάς σε ένα φορουμ τελείως ξένους. Κατ εμέ, κάνε ρίχτο στο security αφού έχεις και εμπειρία. Ιδίως αν έχεις και σταθερό εισόδημα μέσω αφού. Και στην χειρότερη βρες κανένα κονέ για "ντουλάπα" σε κανένα κέντρο.
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλά, ότι είναι σεκιουριτας δεν σημαίνει ότι είναι και τούμπανο να κάνει για πορτιέρης-μπράβος. Και ο συνταξιούχος πεθερός μου σεκιουριτάς είναι... Μήπως μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να γίνεις επόπτης στο security? Πάντως στην Ελλάδα έτσι όπως είμαστε και αστροφυσικός να ήσουν μάλλον πάλι security θα δούλευες.
beatshooter Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Κ γω στην ίδια φάση είμαι. Σκέφτομαι για καράβια εγω..Εμποροπλοιαρχων είμαι οριακα για την ηλικία εως 27 κ ειμαι 26 & 6 μηνες.. Δουλειά οικοδομή μέχρι τώρα αλλα πλέον δεν υπάρχει προοπτική. Γθα εξωτερικό το χεις ψάξει? 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Υδραυλικός Ψυκτικός Ηλεκτρολόγος Κλειδαράς
Apoll Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Πάντως στην Ελλάδα έτσι όπως είμαστε και αστροφυσικός να ήσουν μάλλον πάλι security θα δούλευες. Αυτό το ξεκίνησα στο OU στα 32. Άντε ένα έτος ακόμα.
giannis2429 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ΟΚ. Αυτό που θες εσύ να κάνεις δεν έχει θέσεις εργασίας. ΌΜΩΣ θεωρώ οξύμωρο, να μην έχεις ΕΣΥ δική σου άποψη για κάτι διαφορετικό, και ρωτάς σε ένα φορουμ τελείως ξένους. Κατ εμέ, κάνε ρίχτο στο security αφού έχεις και εμπειρία. Ιδίως αν έχεις και σταθερό εισόδημα μέσω αφού. Και στην χειρότερη βρες κανένα κονέ για "ντουλάπα" σε κανένα κέντρο. Άποψη σαφέστατα υπάρχει.Εδώ απευθύνθηκα για ανταλλαγή απόψεων.Δεν σημαίνει ότι αν μου πεις εσύ πήγαινε γίνε κλειδαράς θα πάω αύριο να γίνω.Θέλω να ακούσω προτάσεις να ζυγίσω καταστάσεις και να αποφασίσω.Και ένα φόρουμ νομίζω σου δίνει αυτή τη δυνατότητα(ανταλλαγή πολλών απόψεων).Επίσης το ότι έχουμε μια άποψη ο καθένας απο μας, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είναι και προς τη σωστή κατεύθυνση,ειδικά για μένα που έχω "καεί" και μια φορά. Ντουλάπα πάντως δύσκολο 1.75 και 70 κιλά Κ γω στην ίδια φάση είμαι. Σκέφτομαι για καράβια εγω..Εμποροπλοιαρχων είμαι οριακα για την ηλικία εως 27 κ ειμαι 26 & 6 μηνες.. Δουλειά οικοδομή μέχρι τώρα αλλα πλέον δεν υπάρχει προοπτική. Γθα εξωτερικό το χεις ψάξει? Εξωτερικό δεν παίζει γιατί η κοπέλα μου έχει σταθερή δουλειά εδώ και το πάμε σοβαρά Μαζί με την πρόταση αν δεν κάνει κόπο να γράφουμε και λίγο πιο αναλυτικά τις προοπτικές. Πχ αν μάθω php, (αν δεν κάνω λάθος είναι γλώσσα προγραμματισμού) θα ξέρω να φτιάχνω ιστοσελίδες σωστά?Μετά θα μπορώ να δουλέψω σε κάποια εταιρεία?υπάρχει ζήτηση?
beatshooter Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Περιμένω να σ πουν προοπτικες αυτοί που είπαν επαγγέλματα οικοδομής.. κ αν είναι οι ίδιοι στο χώρο της οικοδομής.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα