eddie1996 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Λοιπόν ας πω και εγώ μερικά που θα άλλαζα στην χώρα. 1)θα άλλαζα την συμπεριφορά των Ελλήνων ξεκινώντας όμως από την παιδεία για τους νέους.Δεν μπορεί να είσαι σε ένα σταθμό μετρό και να ακούς παρέα 4-5 ατόμων 16-17 χρονών να λένε τόσες χυδαίες λέξεις βαριές δυνατά κιόλας και να το ακούει όλος ο κόσμος για τις βλακείες που λένε.( άντε γ@μήσου ρε μ@λ@κ@, Εγώ δεν γ@μ@ω 14χρονα κοριτσάκια κτλ κτλ) Το πέτυχα εχθές και έλεγα από μέσα μου τι παιδιά είναι αυτά? Άρα θα έκανα γενικώς αναβάθμιση το σύστημα της παιδείας. 2)Όλες οι συναλλαγές με κάρτες στις επιχειρήσεις μόνο στα delivery και στον φούρνο με μετρητά. 3) Μείωση της πολύπλοκης γραφειοκρατίας και αποκατάσταση με ηλεκτρονικά συστήματα απλά και ωραία.¨Όποιος δεν ξέρει πολύ απλά στο ΚΕΠ η με οδηγίες πολύ απλές και με βίντεο.Για την ταυτοποίηση του ατόμου ας βάλουν έναν ΑΦΜ. 4) Μείωση ΦΠΑ παντού. Επίσης μείωση μισθών των βουλευτών,δημοσίου και απόλυση των δημοσίων αλλά επαναπρόσληψη με κριτήρια δίκαια βγάζοντας εκτός τους εντελώς άχρηστους. 5)Αστυνομία παντού 24/7 την εβδομάδα για μέγιστη ασφάλεια δίπλα τον πολίτη έτσι πλέον δεν θα υπάρχουν ληστείες κτλ κτλ. 6) Για τα μέσα μεταφοράς θα έβαζα έλεγχο όχι μόνο τους επιβάτες για την εισητηριοδιαφυγή αλλά και τους οδηγούς να τηρούν τα ωράρια έτσι όπως πρέπει και να είναι σωστοί δίπλα τους επιβάτες κτλ κτλ. 7) για τα μέσα ενημέρωσης ειδικά τα κανάλια. Θα έβαζα πολύ υψηλά πρόστιμα σε αυτά που κινδυνολογούν τον κόσμο όπως επίσης δεν θα επέτρεπα την χορήγηση πολλών δανείων σε κανάλια και δάνειο με έλεγχο αυστηρό προς την αποπληρωμή του.Επίσης να πληρώνουν τις άδειες διαφορετικά στο κλείσιμο θα τα πήγαινα. 8) για συντάξεις θα τις πείραζα μόνο σε αυτούς που είναι πολιτικά στελέχη κτλ κτλ Ίσως με κριτήρια να έδινα και μια αύξηση στους χαμηλοσυνταξιούχους ώστε να έχουν μια ζωή δίκαια και να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια. καθώς και πολλά άλλα.
adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μιας και όλα τα κόμματα απέτυχαν τι θα λέγατε να κάνουμε ένα διαδικτυακό αρχικά κόμμα που να περιέχει διάφορες ιδέες που μας φαίνονται σωστές. Αρχικά να βρούμε ένα όνομα και να γίνει μια σελίδα στο Facebook
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μιας και όλα τα κόμματα απέτυχαν τι θα λέγατε να κάνουμε ένα διαδικτυακό αρχικά κόμμα που να περιέχει διάφορες ιδέες που μας φαίνονται σωστές. Αρχικά να βρούμε ένα όνομα και να γίνει μια σελίδα στο Facebook 4
ADHD Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Να βγουμε κυβερνηση στο τελος και να εχει ξεκινησει απο το insomnia στο οποιο απαγορευονται οι πολιτικές συζητησεις, τραγικη ειρωνια αναλογη του "με ενα νομο και ενα αρθρο.." Δηλωνω υποψηφιότητα αλλα θελω το ΥΠΟΙΚ αν γινει..
adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Γραβάτες θα επιτρέπεται να φοράμε? Το όνομα θα είναι αϋπνία? Ταιριάζει νομίζω γιατί θα χάσουν τον ύπνο τους όλοι οι χαραμοφαιδες που θα στείλουμε στα καταναγκαστικα έργα για να φτιαχτεί επιτέλους η Αθηνών Πατρών
deesnider Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μιας και όλα τα κόμματα απέτυχαν τι θα λέγατε να κάνουμε ένα διαδικτυακό αρχικά κόμμα που να περιέχει διάφορες ιδέες που μας φαίνονται σωστές. Αρχικά να βρούμε ένα όνομα και να γίνει μια σελίδα στο Facebook Τής καραπουτ... θα γίνει! Θα χάσουν την πρωτιά στα μπινελίκια, μέχρι και τα σχόλια Ελλήνων στο youtube... 2
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ρε ο Ελληνας μπαινει στα φορουμ του Voucher και βριζει οσους πληρωθηκαν επειδη ο ιδιος δν εχει παρει φραγκο. Τι διαδικτυακο κομμα λετε?
8-bitMUSIC Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 <p>Εκει στον στρατο σταμάτησα να διαβάζω, 2 χρόνια το λιγότερο εε? δεν φτάνει που το μονο που κανεις εκει ειναι να τρως ντοναλτς και κρουασαν θες να το κάνουμε και για δυο χρόνια εε? μην ερθουν οι κακοι οι τουρκοι ομως...παμε και 5 χρονια στρατο μαν μου 2015 εχουμε, δυτικός πολιτισμός είμαστε σιγα μην πάρουμε και την Κωνσταντινούπολη.</p>
Donalhioy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εγω σε 12 μηνες εβαλα περιπου 10 κιλα στον στρατο.. φαντασου σε 24 να ηταν περιπου 1 μηνα ισα ισα να μαθεις να πυροβολας μερα νυκτα να λυνεις το οπλο.. να κανεις τιποτα στυλ στιβο μαχης.. ετσι ναι... αλλα οχι αυτη την κοροιδια! και τι καναμε στον στρατο? εγω εκανα 3 βολες την μια νυκτα απο εκει και μετα καθαριοτητες... αντε να βγαλουν την καρτα του πολιτη... να μην χρειαζεσαι τα κεπ.. να τα εχεις ολα μεσα στην καρτα να μην χρειαζεται να πας σε στην περιοχη σου να ψηφισεις.. να ψηφιζεις απο τα ΑΤΜ να μην τρεχεις στον οαεδ.. ουτε στο ικα θα μειωσεις ετσι και τον αργοσχολο δημοσιο τομεα + τα οποια λειτουργικα εξοδα εχουν οχι που παω στις τραπεζες ή σε κανα νοσοκομειο ή σε καινουργια δουλεια και σε πριζουν τα κακαλα οχι λογαριασμο νερου-τηλεφωνου-δεη-φορολογικη δηλωση-ταυτοτητα-αφμ-αμκα βιβλιαριο υγειας παλια ενσημα φορολογικη δηλωση και το λουρι της μανας επισης "για αγορες με πλαστικο χρημα οι φοροεκπτωσεις να ειναι καλυτερες η φορολογικη δηλωση να γινεται αυτοματα.. αν θελεις να αλλαξεις στοιχεια να το κανεις ηλεκτρονικα
lepaterious Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 αντε να βγαλουν την καρτα του πολιτη... να μην χρειαζεσαι τα κεπ.. να τα εχεις ολα μεσα στην καρτα να μην χρειαζεται να πας σε στην περιοχη σου να ψηφισεις.. να ψηφιζεις απο τα ΑΤΜ να μην τρεχεις στον οαεδ.. ουτε στο ικα θα μειωσεις ετσι και τον αργοσχολο δημοσιο τομεα + τα οποια λειτουργικα εξοδα εχουν οχι που παω στις τραπεζες ή σε κανα νοσοκομειο ή σε καινουργια δουλεια και σε πριζουν τα κακαλα οχι λογαριασμο νερου-τηλεφωνου-δεη-φορολογικη δηλωση-ταυτοτητα-αφμ-αμκα βιβλιαριο υγειας παλια ενσημα φορολογικη δηλωση και το λουρι της μανας επισης "για αγορες με πλαστικο χρημα οι φοροεκπτωσεις να ειναι καλυτερες η φορολογικη δηλωση να γινεται αυτοματα.. αν θελεις να αλλαξεις στοιχεια να το κανεις ηλεκτρονικα Ξεχνάς ότι είναι του διαβόλου γιατί έχει τον αριθμό του θηρίου επάνω νέα τάξη πραγμάτων ιλλουμινάτι μασόνοι και μετά από αυτό θα μας εμφυτεύουν τσιπάκια για να μας ελέγχουν όλη μέρα και ψεκασμούς και λέιζερ και μετά από αυτό δεν θα έχουμε δημοκρατία και μετά από αυτό η κάρτα του πολίτη θα είναι το μοναδικό σου στοιχείο στην κοινωνία και μετά από αυτό άμα γουστάρουν θα σου κόψουν τα μακ ντοναλτς γιατί το είπε η ασφαλιστική επειδή ανέβασες ένα κλικ την χοληστερίνη και μετά από αυτό θα σου παίρνουν τις καταθέσεις από την τράπεζα γιατί μπορούν και μετά από αυτό θα πας στο νοσοκομείο και θα πεθάνεις γιατί έχεις την κάρτα πολίτη που σε βρήκε φακελωμένο για πολιτικά φρονήματα και θα σε στείλουν σε κάνα ξερονήσι να κάνεις παρέα με τους γλάρους και μετά από αυτό θα σου σφάξουν και την οικογένεια και επίσης θα έχεις γίνει άπιστος και μετά από αυτό πάει λέγοντας μέχρι την άλλη μέρα για τις μαλακίες που έχω ακούσει για την κάρτα του πολίτη.
bilya Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αυτό με την καρτα ποσο μα ποαο πρεπει να γινει να λειτουργει με pin οπως οι καρτες της τράπεζας κ να ανανεώνεται καθε 5 χρονια ....έτσι εχεις τα παντα μαζι σου ανανεωμένα και προσφατα θα ειναι άχρηστη για αλλους καθως θα ακυρώνεται με τηλ ακριβως οπως η κάρτες + οτι ειπε το παλικάρι απο πανω .....ούτε γνησια υπογραφής ουτε λογαρ. Απο δεκο, ουτε καθε βλακεία που ζητανε,τρως πρόστιμο απο τροχαια κατευθειαν εφορια με την ιδια λογικη μεσω δικτύου τηλεφωνίας.....κλείσιμο ολων των άχρηστων στρατόπεδων, λειτουργια ενος μεγαλου κ σύγχρονου κεντρου εκπαίδευσης και όχι τοσων , καταργηση της θητείας σε ναυτικο, αεροπορία, θητεια στα 18 για 3 μηνες φουλ εκπαίδευσης, και μετα οποιος θελει συνεχίζει με μισθό κανονικα με συμβόλαιο και το πιο κύριο εξορθολογισμό του δημοσίου κ οχι πώληση πχ Δεη,ΟΣΕ
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Λοιπόν ας πω και εγώ μερικά που θα άλλαζα στην χώρα. 1)θα άλλαζα την συμπεριφορά των Ελλήνων ξεκινώντας όμως από την παιδεία για τους νέους.Δεν μπορεί να είσαι σε ένα σταθμό μετρό και να ακούς παρέα 4-5 ατόμων 16-17 χρονών να λένε τόσες χυδαίες λέξεις βαριές δυνατά κιόλας και να το ακούει όλος ο κόσμος για τις βλακείες που λένε.( άντε γ@μήσου ρε μ@λ@κ@, Εγώ δεν γ@μ@ω 14χρονα κοριτσάκια κτλ κτλ) Το πέτυχα εχθές και έλεγα από μέσα μου τι παιδιά είναι αυτά? Άρα θα έκανα γενικώς αναβάθμιση το σύστημα της παιδείας. Και το '90 όταν ήμουν παιδάκι και με έπαιρνε η μαμά από το χέρι και μπαίναμε στον ηλεκτρικό για να κατέβουμε ομόνοια για ψώνια, έβλεπα παρέες λυκειόπαιδων κάποιες φορές και έριχναν βρισίδι μεταξύ τους. Δεν σου κάνει τίποτα το σχολείο σε αυτά τα θέματα, οι γονείς σε μαθαίνουν να μην γίνεσαι έτσι και κυρίως να προσέχεις τις παρέες σου γιατί μπορεί να παρασυρθείς και από εκεί.
adi32 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Η συμπεριφορά των παιδιών άλλαξε πιο πριν από το 90 ημερομηνίες δε λέμε, όταν άρχισαν να μπαίνουν τα κόμματα στα σχολεία με σκοπό τη δημιουργία στρατού ψηφοφόρων ΔΥ
Muchacho Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Tην νοοτροπία του Έλληνα και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα