evabb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 ρε παιδια ειλικρινα τι γινεται με αυτα τα θεματα εδω; ξεκινησε φιλοσοφικα η συζητηση και καταληξαμε σε ξεσκισματα και κερατωματα. λιγο ακομα και πεταχτει ο νιντζαμαν να λεει παλι περι πηγαδιων. εγω ενα εχω να πω. γαμιεστε γτ χανομαστε αντι να μιλατε 11
techm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ειπα ποτε οτι ειχα πολλες σχεσεις; πως το ισχυριζεσαι αυτό 1
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εσυ δεν ειπες οτι υπαρχει τρελη δραστηριοτητα; γι'αυτο αλλωστε λυπασαι και τους στρειτ; Τρόλαρα τα στερέοτυπα ffs
chill Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Τοξοβολε μπορείς να απαιτήσεις το σύντροφό σου κι αυτός να μην το παρεξηγησει Αν....απατούν ο ένας τον άλλον με το ίδιο πρόσωπο ταυτόχρονα δεν παρεξηγούνται
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ανακεφαλαιώνοντας μάθαμε τα εξής: Oι γυναίκες είναι έτσι Οι άνδρες είναι γιουβέτσι Οι στρέητ άνδρες είναι για λύπηση Οι γκέι άνδρες είναι τυχεροί Οι στρέητ σχέσεις είναι κάπως Οι γκέι σχέσεις είναι αλλιώς Είμαστε πλέον μια πεφωτισμένη κοινότητα. 2
mclein Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι gay βγαζουν τοσο πάθος ενω οι straights τοσο κομπλεξ κοιτάχτηκες στον καθρεύτη κ αναρωτήθηκες ;
petaw-se-oneiro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 31 σχέσεις μέχρι στιγμής +μερικά one night stands. Οι περισσότερες σχέσεις για πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω της ευκολίας μου στο να τσαντίζομαι... 1
l337 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 31 σχέσεις μέχρι στιγμής +μερικά one night stands. Οι περισσότερες σχέσεις για πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω της ευκολίας μου στο να τσαντίζομαι... Για να έχεις κανει 31 σχέσεις (και μερικά one night stand, όπως λες) ενώ σε 3 μήνες κλείνεις τα 18 και σε συνάρτηση με το ότι τσαντίζεσαι εύκολα.. από αυτά τα δύο προκύπτει μάλλον (τι μάλλον δηλαδή..) πως έχεις διάφορα θέματα.. Να το κοιτάξεις, τώρα που είσαι μικρός, και να μην ταλαιπωρείς όσες είναι πλάι σου. Δεν σου φταίνε σε τίποτα. 3
bedazzled Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μάλλον ασχολείται με εμπόριο φιδιών ο φίλος μας... 6
Valerie_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πωπω δεν μπορώ ερωτήσεις τέτοιες. Γιατί αν απαντήσεις με πόσους έχεις πάει μετά Πάμε στο "μωρό μου είμαι ο καλύτερος~ την έχω μεγαλύτερη "? 3
Haris San Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 31 σχέσεις μέχρι στιγμής +μερικά one night stands. Οι περισσότερες σχέσεις για πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω της ευκολίας μου στο να τσαντίζομαι... Για να έχεις κανει 31 σχέσεις (και μερικά one night stand, όπως λες) ενώ σε 3 μήνες κλείνεις τα 18 και σε συνάρτηση με το ότι τσαντίζεσαι εύκολα.. από αυτά τα δύο προκύπτει μάλλον (τι μάλλον δηλαδή..) πως έχεις διάφορα θέματα.. Να το κοιτάξεις, τώρα που είσαι μικρός, και να μην ταλαιπωρείς όσες είναι πλάι σου. Δεν σου φταίνε σε τίποτα. Εισαι 18 και εχεις γ***σει 30+ ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Να φανταστω ολες ειχαν το ιδιο ονομα? Εδω εισαι https://youtu.be/O5THEU5ma3g?t=1m41s 1
LongTom Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πωπω δεν μπορώ ερωτήσεις τέτοιες. Γιατί αν απαντήσεις με πόσους έχεις πάει μετά Πάμε στο "μωρό μοναδική μου αγάπη μου είμαι ο καλύτερος~ την έχω μεγαλύτερη, πάμε για μια βόλτα με την Πόρτσε "? φιξτ. 1
Backpacker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αν το φέρει η κουβέντα και με ρωτήσει τότε θα του πω. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Και ούτε διαγράφω το παρελθόν μου όταν βρίσκομαι σε νέα σχέση. Απλά δεν θα αρχίσω να αναλύω και να τα παρουσιάζω από μόνη μου έτσι στο άσχετο. Όταν λες δεν διαγράφεις το παρελθόν εννοείς και να συνεχίζεις να κρατάς επαφές και να μιλάς/τσατάρεις με αυτό το παρελθόν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις