bedazzled Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν ειπα να με παρει οτι θελει ας κανει προφανως οπως και εγω και δεν θα κρινω την επιλογη της, αλλα εγω επιλεγω.. Οι γυναίκες επιλέγουν, όχι οι άντρες. Κοίτα, δεν έχω πρόβλημα με τις επιλογές του καθενός, αρκεί κάποιος να έχει αυτογνωσία και να αναγνωρίζει κάποια πράγματα... Τώρα αν κάποιος λόγω denial δεν δέχεται ότι υπάρχει προπαγάνδα/πλύση εγκεφάλου και double standards/υποκρισία, ε τι να του κάνω. Αυτή είναι η ελληνική κοινωνία. 1
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οι γυναίκες επιλέγουν, όχι οι άντρες. Κοίτα, δεν έχω πρόβλημα με τις επιλογές του καθενός, αρκεί κάποιος να έχει αυτογνωσία και να αναγνωρίζει κάποια πράγματα... Τώρα αν κάποιος λόγω denial δεν δέχεται ότι υπάρχει προπαγάνδα/πλύση εγκεφάλου και double standards/υποκρισία, ε τι να του κάνω. Αυτή είναι η ελληνική κοινωνία. Επιλεγουν και οι 2 και αναλογα με τις θεσεις τους και τη σταση ζωης ερχεται η συμφωνια, εντιμος συμβιβασμος η ρηξη..
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Κρατάτε επαφή με πρώην σας; εγώ συμφωνώ με Neny στην πρώτη σελίδα, ναι θα έλεγα-δεν έχω κάτι να κρύψω 1
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω τι σας ενοχλει με την επιλογη του αλλου, δηλαδη πρεπει να παρω εγω μια γυναικα που εχει παει με 30 ατομα γιατι αλλιως ειναι "πλυση εγκεφαλου" " παλαιολιθικες αντιληψεις" κτλπ?? Δεν ειπα οτι δεν αξιζουν να αναπνεουν αλλα οτι δεν τη θελω εγω προσωπικα για κατι σοβαρο, δεν εχουμε δικαιωμα στην επιλογη δηλαδη, θα παρουμε οτι λενε τα συγχρονα politically correct standard και θα πουμε και ευχαριστω?? Ο καθενας κανει τις επιλογες του, πηγε η αλλη με 30 ατομα ε εμενα δεν θα με εχει ποτε, αυτη χανει τι να κανουμε τωρα. Ενταξει πλακα κανουμε.Οι αντιληψεις αυτες εξαρτωνται και διαμορφωνονται μεσα στο χρονο απο ενα σωρο παραγοντες , απο τις αποψεις του κυβερνωντος κομματος μεχρι την διαθεσιμοτητα των συντροφων σε ενα πιο κλειστο περιβαλλον. Και υπαρχουν εξαλλου και οι γκαρσονιερες
evabb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Κρατάτε επαφή με πρώην σας; εγώ συμφωνώ με Neny στην πρώτη σελίδα, ναι θα έλεγα-δεν έχω κάτι να κρύψω αυτοι που δεν μιλαμε για το παρελθον μας δεν ειναι γτ θελουμε να κρυψουμε κατι αλλα γιατι υποστηριζουμε το δικαιωμα μας στην ιδιοτικοτητα της ζωης μας. ο ανθρωπος ειναι μοναδα οχι το μισο μιας σχεσης απλα.
Jethro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Κρατάτε επαφή με πρώην σας; εγώ συμφωνώ με Neny στην πρώτη σελίδα, ναι θα έλεγα-δεν έχω κάτι να κρύψω Νοου γει. Ειδικά σε κάτι φρέσκο. Ίσως εγωισμος ίσως ρομαντισμός αλλά σε μια σχέση πάντα μου αρέσει να πιστεύω ότι εγώ είμαι η πρώτη της αγάπη και όταν χαρίζω η τελευταία! Μπορεί και άμυνα δε το έχω λύσει ακόμα. Θέλω να είναι καλά πάραυτα μια πρώην αγάπη σου θυμίζει ότι πολλά λόγια μένουν λόγια. Και δεν θα ήθελα να δω πρώην σύντροφο με άλλον. Μετά από καιρό απλά θα μάθω αν είναι καλά μέχρι εκεί και θα το μάθω από τρίτους. Σε μεγάλη ανάγκη θα είμαι εκεί ασχέτως τι έχει γίνει
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Επιλεγουν και οι 2 και αναλογα με τις θεσεις τους και τη σταση ζωης ερχεται η συμφωνια, εντιμος συμβιβασμος η ρηξη.. Πετυχημενο ! Το πολυ πολυ να χωρισουν μετα απο 30 χρονια λογω ασυμφωνιας χαρακτηρων
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Κρατάτε επαφή με πρώην σας; εγώ συμφωνώ με Neny στην πρώτη σελίδα, ναι θα έλεγα-δεν έχω κάτι να κρύψω Ίδια άποψη με την neny έχω και εγώ.. Γενικά όμως είναι μετρημένες οι γυναίκες που κράτησα επαφή .. Συγκεκριμένα 2 . Για κάποιον λόγο όλες οι υπόλοιπες σχέσεις μου μου την '' μπαίνουν '' συχνά πυκνά και ιδιαίτερα όταν έκανα νέα σχέση έβρισκαν πάντα τεχνάσματα να δημιουργήσουν θέματα.. Πως να κρατήσω επαφή μετά και εγώ.. 1
Bspus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Αυτό πάντως το «άντρας που έχει πάει με διακόσιες γυναίκες = μάγκας και έμπειρος», αλλά «γυναίκα που έχει πάει με διακόσιους άντρες = πουτάνα», αποτελεί εν ψυχρώ εκτέλεση τής φουκαριάρας τής λογικής... Κοιτα, η εξελικτικη ψυχολογια γενικως εχει αρκετα να πει πανω στο θεμα. Σε καμια περιπτωση η διαφορετικη σεξουαλικη συμπεριφορα (και ναι, και τα standards) δεν προεκυψαν τυχαια. Δεν υποστηριζω πως επειδη προεκυψε απο τη διαδικασια της εξελιξης ειναι και σωστο (naturalistic fallacy). Καθε αλλο, η λογικη μας εχει αναπτυχθει σε τετοιο βαθμο που ειμαστε πλεον σε θεση να καταπολεμαμε τετοιες τασεις, ειδικα οταν οι συνθηκες στις οποιες προεκυψε εχουν σε μεγαλο βαθμο εκλειψει. Και υπαρχουν πολλα τετοια παραδειγματα ασχετα με του παροντος θεματος Απλως, δεν συμφωνω οτι δεν ειναι λογικο. Το να θεωρεις κατι που βλεπεις οτι συμβαινει μη λογικο μπορει να οδηγησει σε αρνηση και αλλου ειδους προβληματα. Λογικο ειναι, αλλα και απολυτα θεμιτο να θελουμε να το περιορισουμε (αν οχι εξαλειψουμε) 1
bedazzled Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Κοιτα, η εξελικτικη ψυχολογια γενικως εχει αρκετα να πει πανω στο θεμα. Σε καμια περιπτωση η διαφορετικη σεξουαλικη συμπεριφορα (και ναι, και τα standards) δεν προεκυψαν τυχαια. Δεν υποστηριζω πως επειδη προεκυψε απο τη διαδικασια της εξελιξης ειναι και σωστο (naturalistic fallacy). Καθε αλλο, η λογικη μας εχει αναπτυχθει σε τετοιο βαθμο που ειμαστε πλεον σε θεση να καταπολεμαμε τετοιες τασεις, ειδικα οταν οι συνθηκες στις οποιες προεκυψε εχουν σε μεγαλο βαθμο εκλειψει. Και υπαρχουν πολλα τετοια παραδειγματα ασχετα με του παροντος θεματος Απλως, δεν συμφωνω οτι δεν ειναι λογικο. Το να θεωρεις κατι που βλεπεις οτι συμβαινει μη λογικο μπορει να οδηγησει σε αρνηση και αλλου ειδους προβληματα. Λογικο ειναι, αλλα και απολυτα θεμιτο να θελουμε να το περιορισουμε (αν οχι εξαλειψουμε) Έχεις δίκιο και σηκώνει πολλή ανάλυση το θέμα, αλλά αν πηγαίνουμε με βάση τους νόμους της ζούγκλας, τότε δεν υφίσταται κοινωνία. π.χ. μέχρι πριν 10.000 χρόνια που ζούσαμε στις σπηλιές, ήταν αποδεκτό το αρσενικό να βιάζει το θηλυκό, ενώ σήμερα δεν είναι. Αυτό είναι δείγμα εξέλιξης.
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν εχω προβλημα να με ρωτάει για το παρελθόν. Θα εχω προβλημα αν με ρωτήσει για τον παρόν.
mylo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Το θέμα είναι, πότε κάτι θεωρείται σχέση;Και θα προσέθετα πότε θεωρείται σοβαρή ή μη?
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Κρατάτε επαφή με πρώην σας; εγώ συμφωνώ με Neny στην πρώτη σελίδα, ναι θα έλεγα-δεν έχω κάτι να κρύψω αν και τα ξερεις! Ναι μιλαω (ή δεν εχω προβλημα) με ολες τις πρωην. Ειδικα με τη μια που ημασταν 2χρονια μαζι εχουμε τοσο καλη σχεση που ειχα παει να παρω κατι μποτες για το αγορι της και ειχαμε παει μαζι ταξιδακι να βρω μια νεα περιπετεια που ειχε προκυψει (το ηξερε) 1
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Και εγώ ειμαι τόσο φίλος με τις παλιές μου, απλά δεν το ξέρει η γυναίκα μου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις