kontrakultura Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Golden rule: να διαιρείτε τον αριθμό που λένε οι άντρες δια 3 και να πολλαπλασιάζετε τον αριθμό που λένε οι γυναίκες επί 3. Χαχα...american pie...τι σύμπτωση, χτες βράδυ το ξαναείδα 1
headbanger Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 τελικά όσοι κριτικάρουν την ερωτική ζωή 3ων, τους τρώει η αγαμία και μετατρέπει φαία ουσία σε ανάγκη διαχωρισμού. Εκτός αν είστε μορμόνοι, μαμάτε γιατί χανόμαστε. Μην σας απασχολεί με πόσους/πόσες έχει πάει το άλλο σας μισό, αλλά το πως σας συμπεριφέρεται και τι χημεία υπάρχει. Για τους πουριτανούς, δεν χώνετε γιατί δεν σας το δίνουν, αν σας το δίνανε θα το παίζατε και Δον Ζουάν. Είναι κρίμα να διαβάζω τέτοια από συνομήλικους. Κρίμα πραγματικά. Δεν πειράζει όμως. Θα σας πηδάμε τις σεξουαλικά καταπιεσμένες γκόμενες χωρίς προσχήματα. Γιατί όλα στην ζωή περιφέρονται γύρω από το σεξ, εκτός από το σεξ. το σεξ έχει να κάνει με δύναμη/εξουσία. Τσίαρς. 1
Haris San Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εγω παντως παντα ρωταω οταν το παω για σοβαρη σχεση...Και αναλογα ποσο γραφει το κοντερ κτλ αποφασιζω...Δεν θα εκανα ποτε σχεση με κοπελα που εχει παει με 15 ή 20 ατομα, αυτο παει για fuck buddies...
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εγω παντως παντα ρωταω οταν το παω για σοβαρη σχεση...Και αναλογα ποσο γραφει το κοντερ κτλ αποφασιζω...Δεν θα εκανα ποτε σχεση με κοπελα που εχει παει με 15 ή 20 ατομα, αυτο παει για fuck buddies... εσυ εχεις παει με πανω απο 15-20? αν ναι τοτε δεν θα πρεπει να κανεις σχεσεις με κοπελες που δεν εχουν παρομοιο νουμερο 1
Haris San Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 εσυ εχεις παει με πανω απο 15-20? αν ναι τοτε δεν θα πρεπει να κανεις σχεσεις με κοπελες που δεν εχουν παρομοιο νουμερο Εγω δεν εχει σημασια με ποσες εχω παει...Δεν ειπα οτι εγω ειμαι ο καλυτερος γκομενος, εγω μπορει να μαι κωλοπαιδο, απλα εχω καποια κριτηρια ειτε ειναι δικαια ειτε οχι..Ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια για δικους του λογους που αποφασιζει με ποιον θα κανει κατι σοβαρο...Εμενα εκτος των αλλων ειναι και αυτο, καλως η κακως.. 2
Iris_89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Haris, με αυτοκίνητο βαρβάτο δηλαδή δεν το πας για σοβαρά ε.. Κρίμα. 3
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Πηδα τες ολες ρε headbanger μην αφησεις τιποτα ορθιο αφου δεν μπορουν οι αλλοι και ασε και καμια μετα για "σοβαρη" σχεση σε κανενα κακομοιρη χωρις standards.. lol..
headbanger Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Πηδα τες ολες ρε headbanger μην αφησεις τιποτα ορθιο αφου δεν μπορουν οι αλλοι και ασε και καμια μετα για "σοβαρη" σχεση σε κανενα κακομοιρη χωρις standards.. lol.. done that ψηλέ. το 1ο έτος Καναδά με έναν άλλο Έλληνα είχαμε στοίχημα να βγούμε με όλες τις χώρες ;-) και περίφανα έχω να πω πως ΠΟΤΕ δεν μπάζωσα. Για σας το λέω , εγώ πλέον παντρεύομαι. τέλος οι παρτούζες.
deesnider Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 μέχρι πριν 10.000 χρόνια που ζούσαμε στις σπηλιές, ήταν αποδεκτό το αρσενικό να βιάζει το θηλυκό, ενώ σήμερα δεν είναι. Ε, μαλακίες τώρα! Πρέπει δηλαδή να περιμένουμε να θέλει; 3
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 done that ψηλέ. το 1ο έτος Καναδά με έναν άλλο Έλληνα είχαμε στοίχημα να βγούμε με όλες τις χώρες ;-) και περίφανα έχω να πω πως ΠΟΤΕ δεν μπάζωσα. Για σας το λέω , εγώ πλέον παντρεύομαι. τέλος οι παρτούζες. Μπραβο ρε μαγκα ειμαι περηφανος για εσενα αληθεια ειμαι, αν δεν ησουν Καναδα θα βρίσκαμε ποιος πήδηξε την υπολοιπη μιση Αθηνα μετα τον Τατσόπουλο.. 1
headbanger Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μπραβο ρε μαγκα ειμαι περηφανος για εσενα αληθεια ειμαι, αν δεν ησουν Καναδα θα βρίσκαμε ποιος πήδηξε την υπολοιπη μιση Αθηνα μετα τον Τατσόπουλο.. ειρωνικούλης. Το προσπερνώ. Καλή τύχη ψηλέ, παρθένα να πάρεις - και μετά να απορείς που τα έμαθε όλα αυτά. όσοι βλέπετε πιο μακρυά από τα πρότυπα πουριτανισμού και μαλακίας της ελληνικής κοινωνίας θέλω να πιστεύω ότι το πιάνετε το νόημα. 1
Iris_89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Με την ίδια λογική, αν κάποια κοπέλα έχει πάει με αρκετούς ώστε να νιώθετε άσχημα, σε σημείο που να της δίνετε άκυρο (ο αριθμός θεωρείται ντροπιαστικός ανάλογα τον άντρα, τι θεωρεί επιτρεπτό), άλλο τόσο δικαίωμα έχει και η κάθε γυναίκα να ρίχνει άκυρο σε άντρες επειδή έχουν πάει με πολλές και θεωρούνται "players". Αλλά ξέχασα, όταν μια γυναίκα ρίχνει άκυρο θεωρείται "κάπως". Και για να προλάβω κάποιους, όχι, δεν είμαι φεμινίστρια. Μισώ το όλο κίνημα, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως δεν τα πάω καλά με το ίδιο φύλο, αλλά σιχάθηκα τα double standards, ειδικά στο σεξ. Man the f*ck up. 2
Haris San Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Με την ίδια λογική, αν κάποια κοπέλα έχει πάει με αρκετούς ώστε να νιώθετε άσχημα, σε σημείο που να της δίνετε άκυρο (ο αριθμός θεωρείται ντροπιαστικός ανάλογα τον άντρα, τι θεωρεί επιτρεπτό), άλλο τόσο δικαίωμα έχει και η κάθε γυναίκα να ρίχνει άκυρο σε άντρες επειδή έχουν πάει με πολλές και θεωρούνται "players". Αλλά ξέχασα, όταν μια γυναίκα ρίχνει άκυρο θεωρείται "κάπως". Και για να προλάβω κάποιους, όχι, δεν είμαι φεμινίστρια. Μισώ το όλο κίνημα, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως δεν τα πάω καλά με το ίδιο φύλο, αλλά σιχάθηκα τα double standards, ειδικά στο σεξ. Man the f*ck up. Mα την παναγια αμα το εκανε αυτο σε μενα κοπελα προφανως θα γελουσα γιατι θα σκεφτομουν εμενα...και θα της εδινα το χερι! Τουλαχιστον εχει καποιο δικο της standard και θα το σεβομουν!... Αλλα αυτο να το εφαρμοζει απο την αρχη, μην μου χει κανει παρτουζες στα 17 μεσα στις τουαλετες των club και στα 26 που θες να παντρευτεις μου το παιζεις παρθενα...
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ειρωνικούλης. Το προσπερνώ. Καλή τύχη ψηλέ, παρθένα να πάρεις - και μετά να απορείς που τα έμαθε όλα αυτά. όσοι βλέπετε πιο μακρυά από τα πρότυπα πουριτανισμού και μαλακίας της ελληνικής κοινωνίας θέλω να πιστεύω ότι το πιάνετε το νόημα. Σορρυ αν παρεξηγηθηκες, ενταξει κανουμε λιγη πλακα με το ολο θεμα. Εγω σεβαστηκα την επιλογη της γυναικας να μη με θελει για xy λογους, ειτε επειδη εχω παει με πολλες ειτε επειδη ειμαι ειρωνικος ειτε επειδη ειμαι ισχυρογνώμων η οτιδηποτε δεν βλεπω ομως το αντιθετο. Εμενα θα πρεπει να μη με νοιαζει με ποσους εχει παει επειδη απλα ειναι πουριτανισμος η w/e εγω αυτο λεω απλα, εδω ειναι και τα double standards επισης.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Haris η αποψη σου ειναι λες και εισαι ανωερο ειδος απο τη γυναικα. Για αυτο και τα οσα εγραψε η ιρις. Με αυτη τη λογικη και εσυ θα επρεπε απο την πρωτη που πηγες να το εφαρμοζες αυτο αλλα οχι στην αρχη τρυπα να ναι και οτι να ναι ε? σεβαστη η αποψη σου αλλα οχι σωστη για μενα τουλαχιστον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις