Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα λέγατε στον/στην νυν σας με ποσους εχετε φασωθει/παει ή ποσες χυλοπιτες εχετε φαει;

Δεν την/τον αφορά όπως αντίστοιχα δεν αφορά και σένα.

Τώρα είναι μαζί σου. Μόνο αυτό είναι υγιές να σε απασχολεί και τίποτα άλλο.

• Like 2
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχισαμε παλι την αιωνια παλη γυναικα vs αντρα..το εφαρμοζουμε σε ολα τα threads παντως δεν αφηνουμε κανενα παραπονεμένο :P

• Like 1
Δημοσ.

Mα την παναγια αμα το εκανε αυτο σε μενα κοπελα προφανως θα γελουσα γιατι θα σκεφτομουν εμενα...και θα της εδινα το χερι! Τουλαχιστον εχει καποιο δικο της standard και θα το σεβομουν!...

Αλλα αυτο να το εφαρμοζει απο την αρχη, μην μου χει κανει παρτουζες στα 17 μεσα στις τουαλετες των club και στα 26 που θες να παντρευτεις μου το παιζεις παρθενα...

Εξήγησε μου με σοβαρά επιχειρήματα γιατί να μην μπορεί να το κάνει αυτό κάποια γυναίκα. Εννοώ, ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του, right? Δεν πέφτει σε κανέναν λόγο αν θέλει να κάνει παρτούζες, να πηγαίνει σε swingers parties και να κάνει ότι γουστάρει βρε αδερφέ αν παίρνει τις κατάλληλες προφυλάξεις? Και μάθε και κάτι άλλο. Αν βρεις κάποια και την ρωτήσεις αυτό το πράγμα, μάντεψε τι μαγειρεμένο αριθμό θα σου δώσει. Το παρελθόν, είναι παρελθόν. Αν είναι με σένα οκ, τι σε νοιάζει.  Άσε που το σεξ μαζί της θα είναι γαμάτο επειδή θα είναι απελευθερωτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Haris η αποψη σου ειναι λες και εισαι ανωερο ειδος απο τη γυναικα. Για αυτο και τα οσα εγραψε η ιρις. Με αυτη τη λογικη και εσυ θα επρεπε απο την πρωτη που πηγες να το εφαρμοζες αυτο αλλα οχι στην αρχη τρυπα να ναι και οτι να ναι ε?

σεβαστη η αποψη σου αλλα οχι σωστη για μενα τουλαχιστον

Δεν ειπα οτι ειμαι ανωτερος σε καμια περιπτωση! Μπορει να μην κανω εγω αυτο που ζηταω αλλα αν με απορριψει καποια γι αυτο τον λογο μπορω να το δεχτω το ειπα και παραπανω...Επισης δεν εχω μπαζωσει ποτε γιατι πολυ απλα δεν μπορω να παω με καποια που δεν μαρεσει... Το ειπα και πριν μπορει να ειναι αδικο αυτο επειδη εγω μπορει να χω παει 15 η με 20 (οχι δεν εχω παει με τοσες παραδειγμα ειναι) και απο αυτην ζηταω το αντιθετο... Τουλαχιστον εγω το ξεκαθαριζω απο την αρχη, δεν το παιζω γλυκουλης μεχρι να γαμησω και μετα δρομο... 

Δημοσ.

Να μην τη θελουμε αυτη τη γυναικα γινεται η θα την παρουμε με το ζορι?? :P Για εμενα ειναι απλο μια γυναικα που κανει ολα αυτα για εσας μπορει να ειναι πρωτη μουρη για εμενα ομως εχει πολυ χαμηλο επιπεδο πιθανοτατα νοημοσυνη και σιγουρα δεν γινεται να ειναι μαζι μου διοτι εχουμε τεραστιες διαφορες..

Εχω το δικαιωμα να ειμαι elitist στις επιλογες μου η ειναι κατακριτεο απο το insomnia και την κοινωνια?? (δε θα μπηξεις ποτε μπλα μπλα :P)

• Like 1
Δημοσ.

Εξήγησε μου με σοβαρά επιχειρήματα γιατί να μην μπορεί να το κάνει αυτό κάποια γυναίκα. Εννοώ, ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του, right? Δεν πέφτει σε κανέναν λόγο αν θέλει να κάνει παρτούζες, να πηγαίνει σε swingers parties και να κάνει ότι γουστάρει βρε αδερφέ αν παίρνει τις κατάλληλες προφυλάξεις? Και μάθε και κάτι άλλο. Αν βρεις κάποια και την ρωτήσεις αυτό το πράγμα, μάντεψε τι μαγειρεμένο αριθμό θα σου δώσει. Το παρελθόν, είναι παρελθόν. Αν είναι με σένα οκ, τι σε νοιάζει.  Άσε που το σεξ μαζί της θα είναι γαμάτο επειδή θα είναι απελευθερωτικό.

Iris μην τρελενεσαι... Για μενα ειναι σεβαστο, αυτην την κοπελα της αρεσει να κανει σεξ...Ωραια εγω θα το ξεκαθαριζα απο την αρχη οτι με μενα σχεση δεν προκεται να κανεις, θελεις να το παμε σε φαση fuck buddies? Αν οχι δεν εχω κανενα προβλημα τραβαει ο καθενας τον δρομο του...

"Το παρελθον ειναι παρελθον" αυτο ειναι μλκιες για μενα...Το παρελθον απλα λεει τι ρολο βαρουσες πριν απο 10 χρονια...Τωρα μπορει να χεις αλλαξει αλλα δεν με ενδιαφερει...Εσυ μπορει πριν απο 10 χρονια μπορει να ρουφουσες μυτιες και να κανες παρτουζες, και τωρα την ειδες οικογενεια κτλ Ε κομπλε καντο με καποιον αλλον, δεν υπαρχει κανενα προβλημα...

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Iris μην τρελενεσαι... Για μενα ειναι σεβαστο, αυτην την κοπελα της αρεσει να κανει σεξ...Ωραια εγω θα το ξεκαθαριζα απο την αρχη οτι με μενα σχεση δεν προκεται να κανεις, θελεις να το παμε σε φαση fuck buddies? Αν οχι δεν εχω κανενα προβλημα τραβαει ο καθενας τον δρομο του...

βρικσεις μια εχει παει με 50,παρτουζες και τα λοιπα εκτος του οτι δεν νομιζω να τη ρωτησεις με ποσους εχει παει πριν κανεις κατι και να το κανεις σου λεει ενα τυχαιο νουμερο πχ 5 και ολα ωραια ολα καλα! Θα μαθεις ποτε τι και πως? Οχι! 

• Like 4
Δημοσ.

πιστεύω το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν είναι ευρέως γνωστό ότι μπορεί να αρέσει το σεξ και στα 2 φύλλα. για αυτό και εκτελείται η πράξη. 

όπως ο νεότερος Headbanger00lis ήθελε τρύπα, έτσι και μια οποιοδήποτε ήθελε παλούκι. Απλό και ισότιμο που ακούγεται. 

:)

• Like 1
Δημοσ.

Με την ίδια λογική, αν κάποια κοπέλα έχει πάει με αρκετούς ώστε να νιώθετε άσχημα, σε σημείο που να της δίνετε άκυρο (ο αριθμός θεωρείται ντροπιαστικός ανάλογα τον άντρα, τι θεωρεί επιτρεπτό), άλλο τόσο δικαίωμα έχει και η κάθε γυναίκα να ρίχνει άκυρο σε άντρες επειδή έχουν πάει με πολλές και θεωρούνται "players". Αλλά ξέχασα, όταν μια γυναίκα ρίχνει άκυρο θεωρείται "κάπως". Και για να προλάβω κάποιους, όχι, δεν είμαι φεμινίστρια. Μισώ το όλο κίνημα, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως δεν τα πάω καλά με το ίδιο φύλο, αλλά σιχάθηκα τα double standards, ειδικά στο σεξ.

Man the f*ck up.

Τραβατε με και ας κλαιω με τα double standards.Να μην τους  κακομαθαινετε λοιπον τους γιους σας  ! Δεν φθανει που μας κανετε πλυση εγκεφαλου,γκρινιαζετε κιολας  :-(

Δημοσ.

Ναι στην αρχη μπορει να σε κοροιδεψει αλλα ειναι σχεδον αδυνατο σε μια σχεση που θα κρατησει να μην καταλαβεις με τι εχεις να κανεις. Ε τοτε εισαι χαζος η εθελοτυφλεις τι να κανουμε. :P

Δημοσ.

βρικσεις μια εχει παει με 50,παρτουζες και τα λοιπα εκτος του οτι δεν νομιζω να τη ρωτησεις με ποσους εχει παει πριν κανεις κατι και να το κανεις σου λεει ενα τυχαιο νουμερο πχ 5 και ολα ωραια ολα καλα! Θα μαθεις ποτε τι και πως? Οχι! 

@Haris Μα γι' αυτό δεν θα σου πει ποτέ τον πραγματικό αριθμό :)

iris μην νομιζεις τα παντα μαθαινονται! Απο κοινους φιλους κτλ Ρωτωντας πας στην πολη που λεμε...Εχω βρει κοινο γνωστο Ιωαννινα-Βολο γμσ μας τωρα... Ο μονος τροπος για να μην μαθεις ειναι αν ειναι απο αλλη χωρα..

spect

πολλα πραγματα για την αλλη τα καταλαβαινεις και απο μονος σου... Ο τροπος που ντυνεται, συμπεριφερεται εξω, αυτα που λεει, ο τροπος που τα λεει, οι κινησεις που κανει οταν βρισκεται μαζι σου, με αλλους αντρες... Δεν θα καταλαβεις τα παντα για αυτην αλλα τουλαχιστον θα εχεις μια ιδεα και θα το παιξεις αναλογα

• Moderators
Δημοσ.

καλα γατονια μην ειστε τοσο σιγουροι! αν θελει καποιος/α να κρυψει πραγματα απο το παρελθον μπορει και δεν μαθαινει κανεις ποτε τιποτα

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν και τα σιγανά ποταμάκια. Αυτές που ντύνονται casual, που έχουν το βλέμμα κάτω, αυτές που κοκκινίζουν, οπότε αυτά που λες δεν ισχύουν. Μην μπερδεύεις την κοπέλα που απλά το κάνει για την ευχαρίστηση της με αυτή που το κάνει για να επιβιώσει.

• Like 5
Δημοσ.

καλα γατονια μην ειστε τοσο σιγουροι! αν θελει καποιος/α να κρυψει πραγματα απο το παρελθον μπορει και δεν μαθαινει κανεις ποτε τιποτα

Αν θελει να κρυψει ισχυει οτι οντως μπορει να χει κανει 1 one night stand και να πει στο πει καν... Αλλα να ξερεις οτι ολα αυτα που σου λεει οταν την ρωτησεις ξανα πρεπει να στα πει ακριβως ετσι οπως στα ειπε την πρωτη φορα... Αν αλλαξει κατι, κατι δεν κολλαει κατι παει στραβα... Αν δεν εισαι μπουφος τελικα θα μαθεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...