Haris San Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Υπάρχουν και τα σιγανά ποταμάκια. Αυτές που ντύνονται casual, που έχουν το βλέμμα κάτω, αυτές που κοκκινίζουν, οπότε αυτά που λες δεν ισχύουν. Μην μπερδεύεις την κοπέλα που απλά το κάνει για την ευχαρίστηση της με αυτή που το κάνει για να επιβιώσει. Καλα δεν ειναι ακριβως ετσι οπως το λες... Γενικα ο αερας μιας εμπειρης ξεχωριζει...Αρκετα θα ελεγα! Τα σιγανα ποταμακια ειναι αυτες που κανουν σχεση και οταν τους την πεσει ενας σε ενα κλαμπ γαμιουνται...Ε αυτες θελει αλλη προσεγγιση, εκει μπορει να την πατησεις κιολας..
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 καλα γατονια μην ειστε τοσο σιγουροι! αν θελει καποιος/α να κρυψει πραγματα απο το παρελθον μπορει και δεν μαθαινει κανεις ποτε τιποτα Δεν υπαρχει τιποτα που να μπορει να κρυψει με τον καιρο εκτος ειπαμε αν δεν σου κοβει και τοσο οποτε οκ ευχαριστημενος θα εισαι ετσι και αλλιως με τη σχεση σου, δεν ξερω για τι χρονικο οριζοντα μιλατε βεβαια για αυτο το λεω. Εγω μιλαω για σοβαρες σχεσεις βασισμενες σε αμοιβαία εμπιστοσύνη με σκοπο να προχωρησουμε και παρακατω αν ειναι. Αν μιλαμε για κατι αλλο επιφανειακο και συνηθως σε μικροτερες ηλικιες προφανως και δεν με ενδιαφερει καν τι εκανε πριν γιατι απλα δεν με ενδιαφερει και σαν ατομο.. fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. που λενε..
headbanger Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ρε παλικάρια ψυχωτικούς σας κάναν οι μανάδες σας ! Μην πολυδιαφημίζετε τις εμμονές σας με τις συντρόφους σας. Πιστεύω ότι κάποια κοπέλα που αποδέχεται τέτοια συμπεριφορά (ποιον πήδηξες, γιατί, πως) είναι damaged goods σε πολλά άλλα θέματα. My 2 cents. Δεν απαντάω άλλο αλλά θα παρακολουθώ το νήμα. έχει ενδιαφέρον. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλα δεν ειναι ακριβως ετσι οπως το λες... Γενικα ο αερας μιας εμπειρης ξεχωριζει...Αρκετα θα ελεγα! Τα σιγανα ποταμακια ειναι αυτες που κανουν σχεση και οταν τους την πεσει ενας σε ενα κλαμπ γαμιουνται...Ε αυτες θελει αλλη προσεγγιση, εκει μπορει να την πατησεις κιολας.. το οτι μπορει να ειχε μεγαλη σχεση και να δοκιμασε πραγματα αρα να ναι και εμπειρη δεν παιζει ε?
Haris San Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 το οτι μπορει να ειχε μεγαλη σχεση και να δοκιμασε πραγματα αρα να ναι και εμπειρη δεν παιζει ε? Δεν εννοω στο σεξουαλικο τομεα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 και μετα παμε στο κομματι που μπορει να μπερδεψεις την κοινωνικοτητα ενος ατομο με το οτι ειναι που..να! το lifestyle καποιου το μπερδευτεται με τη σεξουαλικη ζωη κατι το οποιο ειναι λαθος
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ε προφανως αλλη συμπεριφορα και χαρακτηρα εχει μια εμπειρη λογο μεγαλης σχεσης και αλλη μια που πηγαινε σε swinger parties(lol) δηλαδη οκ αν δεν καταλαβαινεις τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου μετα απο καιρο εχεις σοβαροτερα προβληματα απο το να σε απασχολει με ποσους πηγε..
Haris San Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 και μετα παμε στο κομματι που μπορει να μπερδεψεις την κοινωνικοτητα ενος ατομο με το οτι ειναι που..να! το lifestyle καποιου το μπερδευτεται με τη σεξουαλικη ζωη κατι το οποιο ειναι λαθος Kοιτα τωρα μπορει να κανω και λαθος και να κρινω καποια με λαθος τροπο...Δεν ειπα οτι τα κανω ολα τελεια... Αλλα ομως αν εισαι σωστος παιχτης τελικα θα καταλαβεις τι παιζει με την αλλη... Η να στο πω αλλιως, μεχρι να καταλαβω τι παιζει με την αλλη δεν θα εχω σχεση...Απλα θα τραβιωμαστε..
headbanger Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Και στην διάρκεια που τραβιώσαστε, την καψουρεύεσαι κάργα. τα στερεότυπα σου θα σε αποτρέψουν από το να το ζήσεις; 1 Million dollar question 2
Haris San Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Και στην διάρκεια που τραβιώσαστε, την καψουρεύεσαι κάργα. τα στερεότυπα σου θα σε αποτρέψουν από το να το ζήσεις; 1 Million dollar question Το χω παθει ρε man και ομως το εληξα :\ Γι αυτο δεν κανω cuddling και δεν κοιμαμαι με οποια ναναι...
headbanger Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 από την απάντηση σου Χάρη άφησες ένα στερεότυπο και μια φοβία να σου στερήσει κάτι δημιουργικό/ευχάριστο. άποψη μου. 1
Haris San Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 από την απάντηση σου Χάρη άφησες ένα στερεότυπο και μια φοβία να σου στερήσει κάτι δημιουργικό/ευχάριστο. άποψη μου. Ισχυει αυτο.. Τα γουστα μου τα βγαζω και στις σχεσεις μου παντως ως τωρα τα στανταρ μου δεν με εχουν απογοητευσει..
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ολα έχουν να κάνουν με την ευκολία του θέματος εξ' ου και αυτή η διαφοροποίηση και τα double standards. Πάρε μια σχετικά εμφανίσιμη κοπέλα και βάλε την να την πέσει σε διάφορους με σκοπό το σεξ, 9/10 περιπτώσεις θα της κάτσουν χωρίς να χρειαστεί να κάνει σχεδόν τίποτα και μάλιστα εντός δεκάλεπτου (και ίσως λέω και πολύ). Το ίδιο δεν συμβαίνει στους άνδρες που πρέπει να "πολεμήσουν" για να έχουν πρόσβαση με ορθό τρόπο (όχι πληρωμένο δηλαδή) στο σεξ. Τώρα προσωπικά περισσότερο με ενδιαφέρει να μάθω με πόσους έχει πάει πριν από εμένα για να προφυλλαχτώ κατάλληλα και εγώ από πιθανά ΣΜΝ παρά για το πόση εμπειρία διαθέτει. Μια φορά την πάτησα με μια βρωμιάρα και από τότε έχει φοβηθεί το μάτι μου (και το πουλί μου ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις