bluesattack Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Θα λέγατε στον/στην νυν σας ποσες χυλοπιτες εχετε φαει; Οχι Οριστε.Τερμα τα στερεοτυπα.Φαγωθηκατε . 2
kontrakultura Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Το 167 π.Χ. ο Αντίοχος Δ' ο Επιφανής κατέλαβε την Ιερουσαλήμ. Κατά τη λεηλασία που ακολούθησε, ο θριαμβευτής βασιλιάς γκρέμισε τις πόρτες του ναού του Σολομώντα και μπήκε μέσα κρατώντας ένα αμνοερίφιο στους ώμους του, θέλοντας να μπεί στα άγια των αγίων για να κάνει θυσία προς τιμήν του Δία. Οι ιερείς του ναού, κλαίγοντας και παρακαλώντας τρομαγμένοι, τον ικέτευαν να σεβαστεί και να μην βεβηλώσει τον ιερό χώρο, όπου για εκατοντάδες χρόνια λατρευόταν ο θεός των Ιουδαίων και όπου δεν είχε μπει κανένας πλην του μέγα αρχιερέα και μπλαμπλαμπλά και μπουχουχού. Ο Αντίοχος, ατάραχος, αναφώνησε "VAE VICTIS!=ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ!" (οκ, αυτό είναι κλεμμένο από αλλού αλλά ταιριάζει στην ιστορία) προχώρησε, μπήκε στο άδυτο, βρόντηξε το κριάρι πάνω στον βωμό και το έσφαξε προς τιμήν του μέγα Δία. Στη συνέχεια απαγόρευσε στους Ιουδαίους να λατρεύουν τον θεό που λάτρευαν μέχρι τότε, και τους είπε "τώρα θα λατρεύετε εμένα". Αργότερα βέβαια έκαναν επανάσταση οι Μακκαβαίοι και επανάκτησαν την πόλη. Αυτό που θέλω να πω είναι: μην κάνετε σχέσεις για να μιζεριάζετε, να κλαίγεστε, να κλαψομουνιάζετε για περασμένες εποχές και καταστάσεις και διηγώντας τα να κλαίς και για να σας βγαίνουν όλα τα κόμπλεξ,οι ανασφάλειες και η αφέλεια στη φόρα. Κάντε σχέσεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, για να είστε δυναμικοί, θριαμβευτές, νικητές για όσο κρατήσει, για το τώρα και όχι για το χτες, να απολαμβάνετε, να διασκεδάζετε, να μαθαίνετε, να αγαπάτε, να μοιράζεστε, να παρεδώσετε, να επικοινωνείτε, να ανακαλύπτετε τον/την σύντροφό σας, να χτίσετε τη δική σας θρησκεία και ιστορία και αμαρτία μαζί και όχι να σκαλίζετε σε εκείνες που δεν υπάρχουν πιά. Μάθετε το παρελθόν του συντρόφου σας κι εκείνος το δικό σας αν θέλετε, αλλά ως ένα κομμάτι του άλλου που σέβεστε και αποδέχεστε και γουστάρετε (αλλιώς μάλλον δεν γουστάρετε και τόσο τον άλλον) καλοπροαίρετα, κοιτώντας το σήμερα και όχι με καχυποψία και κακία, ως ένα παρελθόν που δεν σας ανήκει, δεν μπορείτε να το αλλάξετε και δεν έχετε δικαίωμα να το κρίνετε. Και αντίστοιχα κάντε το ίδιο για το δικό σας παρελθόν, σεβαστείτε το, αγαπήστε το, αποδεχτείτε το, και μόνο τότε θα μπορέσετε να το μοιραστείτε και να ευχαριστηθείτε το παρόν σας. Αλλιώς θα χάσετε το παρόν και φυσικά το μέλλον. 4
LongTom Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Από τότε που έκλεισε το Off-topic έγινε Cosmo το Μπλα-Μπλά. Τυχαίο; #tinfoiloff Δεν με αφορά ιδιαίτερα το παρελθόν εκτός εάν έριχνε κέρατο αβέρτα στους πρώην(εκτός φυσικά των "νομικών" θεμάτων π.χ. προβλήματα με νόμο-εθισμοί κ.ο.κ.). Εκεί κάθεσαι και σκέφτεσαι καλά-καλά το τι θέλεις να κάνεις(και μάλλον την κάνεις με ελαφρά), political correctness be damned... Edit:Ξέχασα και το OT με τα χαζά σας. Μια παραπάνω από ότι έπρεπε και κανά-δύο λιγότερες από ότι θα ήθελα,πάντα βάση ατόμων. Το νούμερο λίγη σημασία έχει και το έχω ξεκαθαρίσει σε ανάλογη ερώτηξη... 1
redhotstef Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Θα αγοραζατε στα ιδια λεφτα, το ιδιο μοντελο κινητο τηλεφωνο πχ, μεταχειρισμενο ή καινουριο; Ειναι ψυχολογικο το θεμα πιστευω, θελεις να ξερεις οτι ο συντροφος σου μαθαινει πρωτη φορα μαζι σου, τα μυστικα του ερωτα. Η μαθηση του αριθμου των πρωην εχει σημασια ισως σε νεα ατομα που το πανε για γαμο, και οχι σε χωρισμενους με παιδια πχ, σε φοιτητες κτλ.
l337 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Το ότι εξισώνουμε κινητά τηλέφωνα με ανθρώπους σημαίνει πως σήμερα ήταν μια ιδιαίτερα ζεστή μέρα. 8
LongTom Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Θα αγοραζατε στα ιδια λεφτα, το ιδιο μοντελο κινητο τηλεφωνο πχ, μεταχειρισμενο ή καινουριο; Ειναι ψυχολογικο το θεμα πιστευω, θελεις να ξερεις οτι ο συντροφος σου μαθαινει πρωτη φορα μαζι σου, τα μυστικα του ερωτα. Η μαθηση του αριθμου των πρωην εχει σημασια ισως σε νεα ατομα που το πανε για γαμο, και οχι σε χωρισμενους με παιδια πχ, σε φοιτητες κτλ. Ρε μεγάλε δεν μιλάμε για συσκευές,αλλά για ανθρώπους. Ηρεμήστε λίγο.
Iris_89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Θα αγοραζατε στα ιδια λεφτα, το ιδιο μοντελο κινητο τηλεφωνο πχ, μεταχειρισμενο ή καινουριο; Ειναι ψυχολογικο το θεμα πιστευω, θελεις να ξερεις οτι ο συντροφος σου μαθαινει πρωτη φορα μαζι σου, τα μυστικα του ερωτα. Η μαθηση του αριθμου των πρωην εχει σημασια ισως σε νεα ατομα που το πανε για γαμο, και οχι σε χωρισμενους με παιδια πχ, σε φοιτητες κτλ. (...) μέχρι των 18 ετών.
panos2171 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω αν θα ρωτούσα ποτέ κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρω αν θα έπαιρνα ειλικρινή απάντηση... 2
redhotstef Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οκ με τον αριθμο καταληξαμε. Με την ποιοτητα θα το συζητουσατε..; θα λεγατε στον/ην αλλον/η οτι ο/η πρωην σας ηταν καλυτερος/η (αν οντως ηταν) σε διαφορες περιστασεις της σχεσης σας; Αν οχι, θα σκεφτοσασταν τον χωρισμο;..
l337 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Όχι σε καμία περίπτωση. Δείχνει ότι δεν εκτιμάς εκείνον/η που έχεις πλάι σου και επίσης ότι δεν έχεις (και ας μη το παραδέχεσαι) ξεκολλήσει από τον/την πρώην. (δεν απευθύνομαι σε σένα με τον β' ενικό) 2
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ολα έχουν να κάνουν με την ευκολία του θέματος εξ' ου και αυτή η διαφοροποίηση και τα double standards. Πάρε μια σχετικά εμφανίσιμη κοπέλα και βάλε την να την πέσει σε διάφορους με σκοπό το σεξ, 9/10 περιπτώσεις θα της κάτσουν χωρίς να χρειαστεί να κάνει σχεδόν τίποτα και μάλιστα εντός δεκάλεπτου (και ίσως λέω και πολύ). Το ίδιο δεν συμβαίνει στους άνδρες που πρέπει να "πολεμήσουν" για να έχουν πρόσβαση με ορθό τρόπο (όχι πληρωμένο δηλαδή) στο σεξ. Τώρα προσωπικά περισσότερο με ενδιαφέρει να μάθω με πόσους έχει πάει πριν από εμένα για να προφυλλαχτώ κατάλληλα και εγώ από πιθανά ΣΜΝ παρά για το πόση εμπειρία διαθέτει. Μια φορά την πάτησα με μια βρωμιάρα και από τότε έχει φοβηθεί το μάτι μου (και το πουλί μου ) 9/10 να φανταστώ ο 10ος gay? έχεις πάει με βρωμιάρα άνευ προφυλάξεως;;;;; τι 3, τι 33 πάλι χρήζει προφύλαξης...δεν έχει σημασία με πόσους έχεις πάει (προφανώς, με περισσότερους αυξάνεται ο κίνδυνος) αλλά και με 1 να ΄χει πάει, μπορεί να έχει κολλήσει ΣΜΝ... φίλα τα κεφάλια σου για να κοιμάσαι ήσυχος
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εγω δεν εχει σημασια με ποσες εχω παει...Δεν ειπα οτι εγω ειμαι ο καλυτερος γκομενος, εγω μπορει να μαι κωλοπαιδο, απλα εχω καποια κριτηρια ειτε ειναι δικαια ειτε οχι..Ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια για δικους του λογους που αποφασιζει με ποιον θα κανει κατι σοβαρο...Εμενα εκτος των αλλων ειναι και αυτο, καλως η κακως..Κοίταξε: Μέχρι και πριν μερικά χρονια ήταν τιμη κάποιου να πάρει παρθένα,Μετα όμως η παρθένα γινόταν κ@αριολα (οχι πουτ@να, εχει σημασία). Τώρα αν πάρεις "πουτανα" όπως καταλαβαίνω το χαρακτηρισμό, δεν εχει δυνατότητα να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. εχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να εξελιχθεί η παρθένα σε κ@αριολα. Κι αν είσαι τυχερός η πουτ@να θα ειναι και κυρία στο σπιτι και έξω απο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις