Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks

Απλά δεν πιστεύω ότι θα βγάλει άκρη κιόλας, (τα ελληνικά δεν είναι η μητρική της γλώσσα) δεν έχει και υπομονή, ε και σίγουρα αν της κάτσει αναμονή όπως μου τυχαίνει εμένα όποτε παίρνω στην Εθνική ( χαλαρά 45 λεπτά περίμενα την τελευταία φορά που πήρα για να ενεργοποιήσω το μαραφέτι) θα το παρατήσει. Αν ήμουν εκεί δίπλα να κάνω όλα τα διαδικαστικά κλπ οκ αλλά τώρα δε πρόκειται να τα κάνει.

Μάλλον θα βάλω καμιά φίλη μου να με βοηθήσει... ή θα εξασκήσω την γυναικεία μου φωνή :-D  ελπίζοντας να μην με πάνε μέσα για πλαστοπροσωπία...

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι, η Πειραιώς π.χ. σου στέλνει τον κωδικό με sms.

Mike, βάλε καμιά θεία σου γιατί η φίλη θα ακούγεται πολύ νέα μάλλον.

Δημοσ.

Οχι, η Πειραιώς π.χ. σου στέλνει τον κωδικό με sms.

Mike, βάλε καμιά θεία σου γιατί η φίλη θα ακούγεται πολύ νέα μάλλον.

Εε τότε ποιος ο λόγος να πάει κάποιος εθνική ;  :shock:  Αφού με sms γίνεται εύκολα η δουλεία

Δημοσ.

Εε τότε ποιος ο λόγος να πάει κάποιος εθνική ;  :shock:  Αφού με sms γίνεται εύκολα η δουλεία

Γιατί η Εθνική έχει και πρόγραμμα επιβράβευσης που εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει άλλα για κάποιους είναι σημαντικό. Εγώ ο μόνος λόγος που έχω πιστωτική στην Αλφα είναι το μπόνους. Και ο μόνος λόγος που έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ την πιστωτική της Πειραιώς είναι που έκοψαν τις επιβραβεύσεις.

Δημοσ.

Το e-banking είναι και θεμα συνήθειας....Χρονια με EUROBANK με βολευει αφανταστα για πληρωμες, μεταφορες  , ενημερωση κλπ

Για προπληρωμενη  δεν βλεπω τον λογο υπαρξης αφου ολλες σχεδόν οι Cash card μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αγορες σαν χρεωστικες .

Το χειροτερο e-banking που εχω δει είναι της Εθνικης.

Δημοσ.

To μονο που δε μου αρεσει στη eurobank ειναι οτι το ψηφιακο πιστοποιητικο μπορει να χρησιμοποιηθει μονο στον υπολογιστη που το εχεις εγκαταστησει. Απο την αλλη βεβαια ειναι ενα επιπλεον μετρο προστασιας

Δημοσ.

Το e-banking είναι και θεμα συνήθειας....Χρονια με EUROBANK με βολευει αφανταστα για πληρωμες, μεταφορες  , ενημερωση κλπ

Για προπληρωμενη  δεν βλεπω τον λογο υπαρξης αφου ολλες σχεδόν οι Cash card μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αγορες σαν χρεωστικες .

Το χειροτερο e-banking που εχω δει είναι της Εθνικης.

Για χρεωστική πάω τελικά λένε ότι είναι προτιμότερη από προπληρωμένη, η Εθνική το άλλαξε το έχει αρκετά ωραίο πλέον αλλά προσωπικά δεν θέλω αυτό το μαραφέτι για αυτό σκέφτομαι να πάω για Πειραιώς ή Αλφα μπανκ

Δημοσ.

Ρε μάγκες, 10 φορές το έχω πει, η Εθνική έχει sms πλέον.

Επειδή το κουράσαμε, ρίξε κορώνα-γράμματα μεταξυ Alpha-Πειραιώς.

Δημοσ.

Ρε μάγκες, 10 φορές το έχω πει, η Εθνική έχει sms πλέον.

Επειδή το κουράσαμε, ρίξε κορώνα-γράμματα μεταξυ Alpha-Πειραιώς.

Ο ένας λέει έχει Sms ο άλλο λέει πρέπει να έχεις το μαραφέτι βρε θα τρελαθούμε  :shock:

Δημοσ.

Ο άλλος δεν ξέρει.

Μάλιστα, ε μάλλον για Πειραιώς πάμε έχω ακούσει έχει καλή εξυπηρέτηση  

visa ή mastercard είναι προτιμότερο;

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου αρέσει το μαραφέτι, αλλά βλέπω ότι όντως δεν το δίνουν πλέον και είναι υποχρεωτικό το sms σε όλους τους νέους πελάτες Εθνικής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...