Oneos33 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εμένα πάντως μου αρέσει το μαραφέτι, αλλά βλέπω ότι όντως δεν το δίνουν πλέον και είναι υποχρεωτικό το sms σε όλους τους νέους πελάτες Εθνικής. Εε εντάξει μωρέ sms στο κινητό και είσαι έτοιμος, βγήκε η Άλφα μπανκ από τις επιλογές μου, είμαι σε Πειραιώς επειδή είναι γρήγορη με καλή εξυπηρέτηση και από την άλλη η Εθνική έχει πολύ όμορφο web bank Ξέρω είμαι δύσκολος
The Lord K. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Από ότι είδα στο youtube είναι πολύ ωραίο το Interface στο Ibank, αλλά αυτό με τα προγράμματα επιβράβευσης δεν το καταλαβαίνω τόσο, κοίτα πιο πολύ την θέλω για αγορές μέσω Internet καμιά ανάληψη ή κατάθεση από 3ο άτομο δεν το έχω ούτε για μισθοδοσία ούτε για πληρωμές σε μαγαζιά Παίρνεις πόντους και για αγορές μέσω internet και για εμβάσματα! Δεν νομίζω να σε χαλάει να τους μαζεύεις και μετά να παίρνεις τζάμπα πραγματάκια! για μενα η εθνικη τρωει ακυρο μονο και μονο για τη γενητρια κωδικων που χρειαζεσαι! Δηλαδη εγω θα παω ταξιδι και θα πρεπει να κουβαλαω και αυτο μαζι μου για την περιπτωση που το χρειαστω οσο ειμαι εξω!? ουτε καν! Καλά δεν είναι και τίποτα μεγάλο! Άσε που είναι μόνο για να κάνεις εμβάσματα και για ν αλλάζεις κωδικό. Νομίζω είναι μια δικλείδα ασφαλείας! Δεν με χαλάει προσωπικά!
m.Zara Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Προσωπικά προτιμώ το i-bank της Εθνικής, με βολεύει αρκετά η δομή του και με διευκολύνει και για τις πληρωμές των λογαριασμών. Πάντως δεν θεωρώ ότι τα προγράμματα επιβράβευσης δεν αξίζουν... Τουλάχιστον από την εμπειρία μου με το go4more δεν άργησα να μαζέψω τους 2000 πόντους! Αφού μόνο με την εγγραφή και το κατέβασμα της εφαρμογής μαζεύεις 1150! Και έχω ψωνίσει και πράγματα από τους πόντους που έχω μαζέψει!
Oneos33 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Προσωπικά προτιμώ το i-bank της Εθνικής, με βολεύει αρκετά η δομή του και με διευκολύνει και για τις πληρωμές των λογαριασμών. Πάντως δεν θεωρώ ότι τα προγράμματα επιβράβευσης δεν αξίζουν... Τουλάχιστον από την εμπειρία μου με το go4more δεν άργησα να μαζέψω τους 2000 πόντους! Αφού μόνο με την εγγραφή και το κατέβασμα της εφαρμογής μαζεύεις 1150! Και έχω ψωνίσει και πράγματα από τους πόντους που έχω μαζέψει! Και τους πόντους τι μπορείς να τους κάνεις μετά ;
idomeneas7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Οι πόντοι είναι έκπτωση για αγορές. Εγώ μέχρι σήμερα με Επιστροφή και Bonus έχω γλιτώσει πάνω από 300 ευρώ.
Oneos33 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Οι πόντοι είναι έκπτωση για αγορές. Εγώ μέχρι σήμερα με Επιστροφή και Bonus έχω γλιτώσει πάνω από 300 ευρώ. Σε πόσο καιρό τα γλίτωσες; Άμα ψωνίζεις κάτι πολύ συχνά τότε σίγουρα είναι ένα +
idomeneas7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Σε 3-4 χρόνια και κυρίως από έξοδα που κάνω έτσι κι αλλιώς (σουπερ μαρκετ, βενζινη, σταθερο-ιντερνετ, κινητό). Δεν ψωνίζω αβέρτα ο,τι να ναι για να μαζέψω πόντους. Ούτε χρησιμοποιώ πάντα κάρτες. θα είχα γλιτώσει περισσότερα έτσι.
Oneos33 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Σε 3-4 χρόνια και κυρίως από έξοδα που κάνω έτσι κι αλλιώς (σουπερ μαρκετ, βενζινη, σταθερο-ιντερνετ, κινητό). Δεν ψωνίζω αβέρτα ο,τι να ναι για να μαζέψω πόντους. Ούτε χρησιμοποιώ πάντα κάρτες. θα είχα γλιτώσει περισσότερα έτσι. Κοίτα άμα ψωνίζει κάποιος θα είναι βολικό προσωπικά προς το παρών μου είναι αδιάφορο, εθνική ωραίο Interface από ότι είδα, Πειραιώς δυνατότητες και εξυπηρέτηση διαλέγω και παίρνω
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πριν καμποσες μερες ψωνισα στο καρφουρ πληρωνοντας με χρεωστικη Πειραιως. Η χρεωση εμφανιστηκε και περασε μολις σημερα. Με τη χρεωστικη της Εθνικης ομως η χρεωση περναει την ιδια μερα. Και τους πόντους τι μπορείς να τους κάνεις μετά ; Τους εξαργυρωνεις. Πχ. αν μαζεψεις 20.000 ποντους αγοραζεις πραγματα αξιας 50€ απο Καρφουρ ή Σκλαβενιτη. 1
Mavroulakoz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Χαίρεται, θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα.Επειδή στις τράπεζες δεν είναι δυνατή η έκδοση, φόρτιση προπληρωμένων και Virtual καρτών.Υπάρχει καμια εταιρεία / υπηρεσία που να σου παρέχει μια κάρτα Visa η Mastercard που να μπορείς να την φορτίσεις/εκφορτίσεις και να την ακυρώσεις οποτε εσύ επιθυμείς;
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Χαίρεται, θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα. Επειδή στις τράπεζες δεν είναι δυνατή η έκδοση, φόρτιση προπληρωμένων και Virtual καρτών. Υπάρχει καμια εταιρεία / υπηρεσία που να σου παρέχει μια κάρτα Visa η Mastercard που να μπορείς να την φορτίσεις/εκφορτίσεις και να την ακυρώσεις οποτε εσύ επιθυμείς; οχι
ribo7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Θέλω να ανοίξω internet banking στην Εθνική για λογαριασμό του πατέρα μου (θέλω να το χειρίζομαι εγώ γτ δεν είναι εξπερ σε αυτα). Θα κάνει την αίτηση ο ίδιος αλλά μπορεί να δηλώσει το δικό μου κινητό για να παίρνω εγώ τον sms κωδικό?
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μπορεί, δεν κοιτανε πιανου είναι απλά πρέπει να το έχει μαζί του γιατί θα του στείλουν ένα sms με κωδικό που πρέπει να το περάσει στον υπολογιστή ο υπάλληλος για να το συνδέσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μπορεί, δεν κοιτανε πιανου είναι απλά πρέπει να το έχει μαζί του γιατί θα του στείλουν ένα sms με κωδικό που πρέπει να το περάσει στον υπολογιστή ο υπάλληλος για να το συνδέσει. Δεν δινει "μηχανακια" για κωδικους πια η Εθνικη ?Κανει οποιοδηποτε κινητο ή θελει smartphone ?
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οποιοδήποτε, ένα απλο sms είναι. Τα σταμάτησε τα μηχανάκια. Δίνει μόνο κατ'εξαίρεση και όσο έχουν ακόμα σε γέρους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα