Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε ο δύσμοιρος υπάλληλος της ευδάπ για να μετρήσει τα ρολόγια μας, μόλις άνοιξε το καπάκι βρήκε νερό στο φρεάτιο (μιλάμε για πολύ νερό) και διαπίστωσε ότι είναι το δικό μας ρολόι που είχε διαρροή και μας κόλλησε ένα χαρτάκι που έλεγε ότι έχουμε διαρροή και υπάρχει μεγάλη κατανάλωση! Εγώ με την σειρά μου και επειδή δεν είμαι άνθρωπος που κάθομαι στα αυγά μου άνοιξα το φρεάτιο να δω τι τρέχει! διαπίστωσα ότι στο ρακόρ επάνω στην σωλήνα που πάει στην πολυκατοικία έχει διαρροή και το νερό βγαίνει από εκεί! να προσθέσω ότι το ρολόι δεν έχει βγει ποτέ από τότε που φτιάχτηκε η πολυκατοικία το 1980! πήρα την ευδάπ και μου είπαν ότι από την πλευρά του σπιτιού και ας είναι πάνω στο ρολόι δεν αναλαμβάνει η ευδάπ! υπάρχει περίπτωση να είναι το οριγκάκι στην σωλήνα επάνω στον μετρητή και να χάνει νερό;;;; ότι έχει να κάνει με τον μετρητή δεν αναλαμβάνει η ευδάπ;;; έκανα καλά που τους φώναξα να έρθουν;;;

ευχαριστώ εκ των πρότερων!

Δημοσ.

Η τερματική διάταξη ανήκει πάντα στην ευθύνη του Πελάτη.

Στην ΕΥΔΑΠ μετά το Ρολόι είναι δική σου ευθύνη

Στον ΟΤΕ μετά την εισαγωγή (κεντρικό κατανεμητή) της πολυκατοικίας κλπ

Δημοσ.

Ότι είπε ο αποπάνω.

Σε κάθε εγκατάσταση (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, αέριο) η ευθύνη της εταιρία σταματά στο μετρητή. Από την έξοδο του μετρητή και μετά είναι ευθύνη του καταναλωτή.

Τώρα εσύ, αν και είσαι στο όριο, είναι ξεκάθαρο (από αυτά που περιγράφεις) ότι η διαρροή βρίσκεται στην "περιοχή ευθύνης σου".

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την απαντήσεις σας,

τελικά ήρθαν προ ολίγου από ευδαπ και διαπίστωσαν ότι είναι το οριγκάκι στην έξοδο του νερού στο ρολόι και μου είπαν ότι είναι δική τους αρμοδιότητα, είναι επάνω στο ρολόι μου είπαν και ότι είναι δικό τους θέμα (βέβαια δεν ξέρω αν έκαναν μια ευγενική παραχώρηση), δεν υπάρχει πλέον διαρροή και με ενημέρωσαν να πάω στην ευδαπ σε λίγες μέρες να μου σβήσουν τα κυβικά! Πάντως σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τις εμπειρίες και τις γνώμες σας!

• Like 1
Δημοσ.

τελικά ήρθαν προ ολίγου από ευδαπ και διαπίστωσαν ότι είναι το οριγκάκι στην έξοδο του νερού στο ρολόι και μου είπαν ότι είναι δική τους αρμοδιότητα, είναι επάνω στο ρολόι μου είπαν και ότι είναι δικό τους θέμα (βέβαια δεν ξέρω αν έκαναν μια ευγενική παραχώρηση), δεν υπάρχει πλέον διαρροή και με ενημέρωσαν να πάω στην ευδαπ σε λίγες μέρες να μου σβήσουν τα κυβικά!

Φυσικά και είναι δική τους ευθύνη οι συνδέσεις πάνω στο ρολόι, δεν σου έκαναν καμία χάρη :)

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω αυτο ειχα φανταστει στην αρχη αλλα μου εκοψε τα φτερα μια κυρια στο τηλεφωνικο κεντρο οπου μου ειπε "οτι ειναι απο την πλευρα του σπιτιου ειναι θεμα δικο μου" αλλα απ'την αλλη οταν ρωτησα αν εχει το δικαιωμα να βγαλει το ρολοι ο ιδιωτης υδραυλικος μου απαντησε οχι! τωρα πως θα γινονταν να ερθει ιδιωτης υδραυλικος και να αλλαξει το οριγκακι χωρις να βγαλει το ρολοι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!!!!

Δημοσ.

Και εγω αυτο ειχα φανταστει στην αρχη αλλα μου εκοψε τα φτερα μια κυρια στο τηλεφωνικο κεντρο οπου μου ειπε "οτι ειναι απο την πλευρα του σπιτιου ειναι θεμα δικο μου" αλλα απ'την αλλη οταν ρωτησα αν εχει το δικαιωμα να βγαλει το ρολοι ο ιδιωτης υδραυλικος μου απαντησε οχι! τωρα πως θα γινονταν να ερθει ιδιωτης υδραυλικος και να αλλαξει το οριγκακι χωρις να βγαλει το ρολοι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!!!!

Αυτό στα bold ισχύει, αλλά η διαρροή ήταν ακριβώς στο ρολόι του οποίου η τοποθέτηση είναι ευθύνη δική τους. Μόνο αν είχε πχ τρύπα ο σωλήνας σου θα είχες εσύ ευθύνη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...