fylatos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ναι ίσως αλλά δε σημαίνει ότι αν στο προτείνει κάποιος σαν ντε φάκτο καλύτερο είναι καλύτερο. Η επιβίωση του εμφυτεύματος σε καπνιστές είναι χαμηλή, το ίδιο και σε άτομα με σακχ. Διαβήτη. Δεν είναι απλή διαδικασία δε κολλάνε κάτι στο οστό. Το εμφύτευμα πρέπει να γίνει ένα με το οστό. Και στη συνέχεια πρέπει να το προσέχεις σαν δόντι. Υπάρχουν ειδικά βουρτσακια κλπ. Αν όλα γίνουν σωστά είναι φυσικά εξαιρετική λύση.
efo355 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Έχεις χάσει τον πρώτο γομφιο. Μιλάμε για το σημαντικότερο δόντι για τη μασηση. Θα κάνεις είτε γέφυρα είτε εμφύτευμα. Μη το καθυστερείς γιατί θα έχεις μετακινήσεις δοντιών στο στόμα σου και θα δημιουργήσεις και άλλα προβλήματα. Μπορείς να κάνεις δυαρα γέφυρα με τον γομφιο κρεμάστο αλλά δε θα το συνιστούσα.
fylatos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Έχεις χάσει τον πρώτο γομφιο. Μιλάμε για το σημαντικότερο δόντι για τη μασηση. Θα κάνεις είτε γέφυρα είτε εμφύτευμα. Μη το καθυστερείς γιατί θα έχεις μετακινήσεις δοντιών στο στόμα σου και θα δημιουργήσεις και άλλα προβλήματα. Μπορείς να κάνεις δυαρα γέφυρα με τον γομφιο κρεμάστο αλλά δε θα το συνιστούσα. Το αυτό και το πρόβολο φυσικά το ξεχνάει
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Προφανώς όταν ρωτάει για τη μάσηση εννοεί προσωρινά αν θα έχει πρόβλημα και για αυτό λέω κι εγώ πως δεν επηρεάζει. Δεν το έχω πάθει, αλλά ο άντρας μου που σαβουριάζει κι αυτός σαν κι εμένα το έχει πάθει και δεν ενοχλήθηκε καθόλου στο να καταβροχθίζει τις προβατίνες του χωρίς το δόντι.
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Το αυτό και το πρόβολο φυσικά το ξεχνάει Τι εστι "προβολο"? Προφανώς όταν ρωτάει για τη μάσηση εννοεί προσωρινά αν θα έχει πρόβλημα και για αυτό λέω κι εγώ πως δεν επηρεάζει. Δεν το έχω πάθει, αλλά ο άντρας μου που σαβουριάζει κι αυτός σαν κι εμένα το έχει πάθει και δεν ενοχλήθηκε καθόλου στο να καταβροχθίζει τις προβατίνες του χωρίς το δόντι. Ποσο καιρο καταβροχθιζει χωρις δοντι? Ποιο δοντι ακριβως λειπει? Τα διπλανα δοντια απεκτησαν κλιση οπως εγραψαν οι φιλοι μας?
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Κάτι ανάμεσα σε πυροβόλο, προβολέα και παράβολο. Είδος γέφυρας είδα είναι.
gia_nnis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ποσο καιρο καταβροχθιζει χωρις δοντι? Ποιο δοντι ακριβως λειπει? Τα διπλανα δοντια απεκτησαν κλιση οπως εγραψαν οι φιλοι μας? Ασε το τρολαρισμα και τρεχα φτιαχτο οσο οι τραπεζες δινουν λεφτα!!!
fylatos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πρόβολο ονομάζουμε το μέρος της κατασκευής που θα κρέμεται αν δεν τροχισεις και τα δύο δόντια αλλά μόνο το ένα και το μέσο προσθετικό κρέμεται. Λύση που δεν εφαρμόζεται παρά σπάνια σε μικρά δόντια και ποτέ μα ποτέ σε πρώτο γομφίο.
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ασε το τρολαρισμα και τρεχα φτιαχτο οσο οι τραπεζες δινουν λεφτα!!! Με web banking θα πληρωθει.
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ποσο καιρο καταβροχθιζει χωρις δοντι? Ποιο δοντι ακριβως λειπει? Τα διπλανα δοντια απεκτησαν κλιση οπως εγραψαν οι φιλοι μας? Πάνω από χρόνο και λείπει το ίδιο με το δικό σου πάνω δεξιά. Προς το παρόν δεν έχει κάποια εμφανή κλίση, αλλά ένας οδοντίατρος ίσως να την έβλεπε (αν υπάρχει). Βέβαια μην παίρνεις παράδειγμα από αυτόν και το αφήσεις κι εσύ ένα χρόνο φαφούτικο.
iordanis77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πάνω από χρόνο και λείπει το ίδιο με το δικό σου πάνω δεξιά. Προς το παρόν δεν έχει κάποια εμφανή κλίση, αλλά ένας οδοντίατρος ίσως να την έβλεπε (αν υπάρχει). Βέβαια μην παίρνεις παράδειγμα από αυτόν και το αφήσεις κι εσύ ένα χρόνο φαφούτικο. Ρωτησα για να μαθω αν επηρεαζεται η μασηση, οχι για να παραδειγματιστω. Το να τρως προβατινες βεβαια δεν ειναι ενδεικτικο, αν τρως σταφιδες κανεις περισσοτερα μασηματα για λιγοτερη τροφη. Τι σκοπευει να κανει ο αντρας σου, φιλη... Ιδομενεα?
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Για εμφύτευμα λέει αλλά 1) φοβάται τον οδοντίατρο, 2) βαριέται να πάει, 3) αναβάλλει να κόψει το κάπνισμα. Σταφίδες δεν τρώει, όμως τσακίζει πασατέμπο. Πιάνεται?
iordanis77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Που να πιαστει? Ξηρους καρπους τρωω καθημερινα(οχι πασατεμπο), χωρις ζαχαρη και χωρις αλατι. Και μελι πολυ συχνα. Καποιος ειχε γραψει οτι με τη γεφυρα ξεχνας τα ξηροκαρπια τα παστελια και το μελι γιατι χαλανε τη γεφυρα, δε ξερω αν αυτο ισχυει. 1
efo355 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Παιδιά δεν εμφανίζονται μόνο κλίσεις όταν λείπει ένα δόντι της άνω για παράδειγμα. Το χειρότερο σενάριο είναι ότι το αντίστοιχο δόντι της κάτω για να το πω απλά δεν κοντράρει με κάποιο από πάνω και έτσι αναδύεται. Μη το καθυστερείς. Που να πιαστει? Ξηρους καρπους τρωω καθημερινα(οχι πασατεμπο), χωρις ζαχαρη και χωρις αλατι. Και μελι πολυ συχνα. Καποιος ειχε γραψει οτι με τη γεφυρα ξεχνας τα ξηροκαρπια τα παστελια και το μελι γιατι χαλανε τη γεφυρα, δε ξερω αν αυτο ισχυει. Όχι τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Η πορσελάνη είναι απίστευτα ανθεκτικό υλικό. Το μόνο που μπορεί να πάθεις είναι να ξεκολλήσει αλλά με τριάρα γέφυρα και αυτό δύσκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα