iordanis77 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 οπότε κάνε ενα σφράγισμα και εσύ αν δεν έχεις τα λεφτά για θήκη και την κάνεις όταν έχεις πιστεύω ότι αν και ειμαι βλάκας που δεν έβαλα ακόμη θήκη ειναι πολύ καλύτερα να έχω έστω έτσι απονευρωμένο δόντι απο το να μην έχω καθόλου ή να έχω γέφυρα. Φιλε μου σφραγισμα δε γινοταν, η δε θηκη θα ειχε βραχυβια διαρκεια.
gia_nnis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 εγώ είχα φάει ενα παστέλι και έσπασα ενα κομματάκι στην άκρη του τραπεζίτη μου... έλεγα θα πάω αύριο στον οδοντίατρο... το αύριο έγινε μεθαύριο και το μεθαύριο αύριο... και περάσανε 3 βδομάδες και πήγα και αυτό γιατι άρχισα να έχω σοβαρούς πόνους... αυτό που έγινε ειναι να κάνει η τερηδόνα (που δεν είχα σε άλλα δόντια αλλά φαίνεται επειδή το σημείο δεν είχε σμάλτο ήταν πιο επιρρεπές τεσπα) ενα "τούνελ" μέσα στο δόντι μου και το "έφαγε" απο μέσα... Χρειάστηκα απονεύρωση... βασικά όλο το δόντι απο μέσα ουσιαστικά μου το άδειασε και μου έβαλε λευκό σφράγισμα και κάτι άλλα που βάζουν στην απονεύρωση... χρειάστηκα και θήκη... αλλά και αυτό έγινε αύριο,μεθαύριο και περάσανε 4 χρόνια απο τότε και το δόντι το χρησιμοποιώ μια χαρα δεν έσπασε ούτε έπεσε το σφράγισμα ντρέπομαι που το λέω αλλά έτσι ειναι οπότε κάνε ενα σφράγισμα και εσύ αν δεν έχεις τα λεφτά για θήκη και την κάνεις όταν έχεις πιστεύω ότι αν και ειμαι βλάκας που δεν έβαλα ακόμη θήκη ειναι πολύ καλύτερα να έχω έστω έτσι απονευρωμένο δόντι απο το να μην έχω καθόλου ή να έχω γέφυρα. Kακος φιλε μου.. πρεπει να βαλεις θηκη για να το προστατεψεις.. Να ξερεις οτι μονο που κανεις την απονευρωση μειωνεται η αξιοπιστια του δοντιου.. Ο καθε οργανισμος(παστα δοντιων) ειναι διαφορετικος.. Αυτο με τον καιρο αδυνατη.. και καποια στιγμη θα δαγκωσεις κατι σκληρο(θα περασεις την ανοχη του) και θα εχεις κηδεια και μνημοσυνα..!!! ντρέπομαι που το λέω αλλά έτσι ειναι Να μην ντρεπεσαι.. Υπαρχουν ατομα που δεν τα φτιαχνουν.. την βγαζουν με παυσιπονα και ειναι μια χαρα.. μονο που καποια στιγμη θα ξεκινανε να σπανε και να τα φτυνουν σαν κουμποτρυπες..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα