we_will_rise Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Καλημέρα, πριν καμιά 10ριά μέρες πήγα το αυτοκίνητο για service στην αντιπροσωπεία. Έσκασα την 250άρα μου, και έφυγα κύριος! Λίγες μέρες μετά, νιώθω κάτι περίεργο στο τιμόνι, κοιτάω, και βλέπω αυτό: Είμαι 1000000% σίγουρος ότι το έκανε κάποια διάνοια απ'την αντιπροσωπεία αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Εννοείται ότι ήδη είμαι σε επαφή και επιμένω έντονα να μου το αλλάξουνε χωρίς δική μου επιβάρυνση, αλλά ας μην γελιώμαστε, ξέρουμε όλοι για τι ανίερα καθίκια μιλάμε. Επομένως, στο θέμα μας, έχω ακούσει ότι υπάρχουν κρέμες που επισκευάζουν ακριβώς τέτοιες γρατζουνιές σε δέρματα, γνωρίζει κάποιος κάτι;
Donalhioy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 βαλε θηκη δειχνει να ειναι βαθια... δεν νομιζω να ακνεις τιποτα
we_will_rise Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 βαλε θηκη δειχνει να ειναι βαθια... δεν νομιζω να ακνεις τιποτα Δεν είναι καθόλου βαθιά, ειλικρινά, γδάρσιμο είναι. Δεν θέλω να βάλω θήκη, μ'αρέσει το τιμόνι όπως είναι
gdriver Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 μπορείς να πάρεις μία βαφή για δέρματα και να το περάσεις από πάνω. θα την καλύψει τη γραντζουνιά. το μόνο θέμα που θα έχεις είναι να μην ταιρίαζει απολύτως το χρώμα (λίγο πιο ανοικτό -λίγο σκουρότερο) και να χρειαστείς να περάσεις όλο το τιμόνι.
we_will_rise Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 μπορείς να πάρεις μία βαφή για δέρματα και να το περάσεις από πάνω. θα την καλύψει τη γραντζουνιά. το μόνο θέμα που θα έχεις είναι να μην ταιρίαζει απολύτως το χρώμα (λίγο πιο ανοικτό -λίγο σκουρότερο) και να χρειαστείς να περάσεις όλο το τιμόνι. Ευχαριστώ για την απάντηση, και πάλι όμως, δεν είναι αυτό που θέλω. Θέλω να επισκευάσω το δέρμα έτσι ώστε να δείχνει και να feels ακριβώς όπως ήταν πριν. Το ιδανικό για να καταλάβεις, θα είναι να μου αλλάξουν όλο το τιμόνι!
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Στο εξωτερικό μπορείς να βρείς κάτι κρέμες-κεριά, αλλά πως θα τα φέρεις? Ισως σε κανένα PaintBull να μπορούν να στο φτιάξουν οικονομικά?
we_will_rise Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Βαλε λιγη βαζελίνη ~250€ έκανε το service που ήταν το πρώτο του αυτοκινήτου, ήτοι μόνο λάδια & φίλτρο λαδιού! Την τελείωσα εκεί την βαζελίνη.. Σιγά το πράγμα. Τσάμπα στεναχωριέσαι. Το ψιλοβλέπω σαν επένδυση το συγκεκριμένα αυτοκίνητο και σκοπεύω να το πουλήσω τον χειμώνα. Επιπλέον έχω τρελό OCD σε τέτοια θέματα. Από τότε που το είδα, το χέρι μου πάει συνέχεια στην γρατζουνιά. Στο εξωτερικό μπορείς να βρείς κάτι κρέμες-κεριά, αλλά πως θα τα φέρεις? Ισως σε κανένα PaintBull να μπορούν να στο φτιάξουν οικονομικά? Ζω στο εξωτερικό, αν έχεις κάποιο link με χαρά θα το επισκεφτώ! 2
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αυτό της Site: 3M θα είναι καλό, μιας και πρόκειται για εταιρεία-κολοσσό και όχι κανένα ψευτο-τελεμαρκετινγκ. Δεν ξέρω που μπορείς να το πάρεις εκεί που μένεις, αλλά λογικά σε κάποιο e-shop θα το βρεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ~250€ έκανε το service που ήταν το πρώτο του αυτοκινήτου, ήτοι μόνο λάδια & φίλτρο λαδιού! Την τελείωσα εκεί την βαζελίνη.. Το ψιλοβλέπω σαν επένδυση το συγκεκριμένα αυτοκίνητο και σκοπεύω να το πουλήσω τον χειμώνα. Επιπλέον έχω τρελό OCD σε τέτοια θέματα. Από τότε που το είδα, το χέρι μου πάει συνέχεια στην γρατζουνιά. Ζω στο εξωτερικό, αν έχεις κάποιο link με χαρά θα το επισκεφτώ! Κυριολεκτουσα με τη βαζελινη παντως. Θρέφει το δερμα.
we_will_rise Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Παιδιά μόλις με πήρανε τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία και κλείσαμε ραντεβού για 29 του μηνός! Θα μου αλλάξουνε ολόκληρο το τιμόνι!!!!!! Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις! 4
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ορίστε, επαγγελματίες. Σε κανένα συνεργείο της Ελλάδας θα σου έλεγαν "με ένα κατοσταρικάκι στο φτιάχνουμε να 'ουμε" και θα το έβαφαν με κανέναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο.
we_will_rise Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ορίστε, επαγγελματίες. Σε κανένα συνεργείο της Ελλάδας θα σου έλεγαν "με ένα κατοσταρικάκι στο φτιάχνουμε να 'ουμε" και θα το έβαφαν με κανέναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Συγκεκριμένα μου είπαν: "Χωρίς να σημαίνει ότι ευθυνόμαστε εμείς, προσφερόμαστε να αντικαταστήσουμε το τιμόνι" Αργότερα, το συζήτησα με έναν συνάδελφο που δούλευε παλιά σε αντιπροσωπεία και μου είπε ότι αναγνωρίζανε ευθύνη, θα μπορούσα να απαιτήσω αποζημείωση για μείωση της αξίας του αυτοκινήτου. Εξ'άλλου, δεν θα τους κοστίσει κάτι γιατί έχουν ασφάλεια για τέτοια ατυχήματα.. Κλάιν μάιν, fair enough για μένα. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσα να το αποδείξω ότι αυτοί φταίνε.
mylo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ~250€ έκανε το service που ήταν το πρώτο του αυτοκινήτου, ήτοι μόνο λάδια & φίλτρο λαδιού! Την τελείωσα εκεί την βαζελίνη.. Πόσο? αυτό ήταν ασάλιοτο φίλε. τη βαζελίνη λες... υγ: που έγινε το service?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα