Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες έψαχνα ΕΒΓΑ παγωτά και δεν έβρισκα.Επίσης παρατήρησα ότι τα παγωτά boss, nirvana και magnum τα πουλάει πλέον η nestle.

Έκλεισε η ΔΕΛΤΑ δηλαδή;

Και τώρα ποιες υπάρχουν;Μόνο η nestle, η algida και η κρι κρι;

Δημοσ.

Κρι Κρι να παίρνετε ρε που είναι Ελληνικά.

Συμφωνώ έχουν και ωραία παγωτά ειδικά τα σοκολατινια τα σπάνε αλλά και αυτή μήπως να ρίξουν τις τιμές για να μας δώσουν κίνητρο ?

Επίσης παρατήρησα στα σούπερ τις γειτονιάς μου ενώ εδώ και αρκετά χρόνια κοντά στα ταμεία είχαν μικρά ψυγεία με ατομικά παγωτά φέτος δεν έχουν , γιατί άραγε ?

Δημοσ.

Μόλις έκανα μια γύρα.Υπάρχει η ΕΒΓΑ κανονικά. Αγόρασα την πατούσα και την μπανάνα! Κι ακρίβυναν. Από 50 λεπτά που τα έπαιρνα πριν 2 χρόνια, 80 λεπτά τώρα.Πάνε καλά;

Επίσης μου άρεσε αρκετά το ben and jerry's με την σοκολάτα που έχει μέσα κομμάτια κέικ σοκολατένιου.Κόλαση. Αλλά πανάκριβο. Το μικρό το κουτάκι 2.5 ευρώ.

Δημοσ.

Χτες έψαχνα ΕΒΓΑ παγωτά και δεν έβρισκα.Επίσης παρατήρησα ότι τα παγωτά boss, nirvana και magnum τα πουλάει πλέον η nestle.

Έκλεισε η ΔΕΛΤΑ δηλαδή;

Και τώρα ποιες υπάρχουν;Μόνο η nestle, η algida και η κρι κρι;

Boss, τι μου θύμησες, εκείνο με το ξυλάκι που το διαφήμιζαν στην tv που το δάγκωνε μια γκόμενα και ακουγόταν ένα ΚΡΑΚ.

• Like 2
Δημοσ.

Τα nestle δεν τα βρισκω ευκολα παντως. Σε αποσταση 4 τετραγωνων εχουμε 1 κρι κρι, 2 αθλια algida και 1 nestle που το ανακαλυψα προσφατα.

Vote for nestle!

Δημοσ.

ψηφίζω haagen daz

με τις τιμες που εχουν τα βλεπω μονο χαχαχα

Τωρα τρωω καρτ ντορ σοκολατα-φυστικι-κρεμα-φραουλα που τα βρισκω την μεγαλη συσκευασια 4.7  :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...