BlackDarkFlag Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 fixed Έχεις φάει και δε σου άρεσαν; Εγώ προσωπικά τα προτιμώ από του περιπτέρου αν και κάνουν λίγη ώρα να στο φτιάξουν άμα πάρεις κανένα υπερπαραγωγή όπως εγώ ;P
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν έχω φάει, άλλα έχω δει που είναι αυτα τα μαλακά μηχανής, είτε κρέμα είτε σοκολάτα είτε ανάμικτο. Εχω φάει αλλού τέτοια και μου φαίνονται σαν του περίπτερου. Δεν είναι αυτα? Ασε που τα Goody's δε μου γεμίζουν το μάτι, τα τελευταία χρόνια όσες φορές έχω φάει το σκυλομετάνιωσα.
BlackDarkFlag Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν έχω φάει, άλλα έχω δει που είναι αυτα τα μαλακά μηχανής, είτε κρέμα είτε σοκολάτα είτε ανάμικτο. Εχω φάει αλλού τέτοια και μου φαίνονται σαν του περίπτερου. Δεν είναι αυτα? Ασε που τα Goody's δε μου γεμίζουν το μάτι, τα τελευταία χρόνια όσες φορές έχω φάει το σκυλομετάνιωσα. Και εγώ ήμουν καχύποπτος γιατί είχα φάει κάτι χάλια παγωτά από μια πιτσαρία (μεγάλη αλυσίδα αλλά δε θυμάμαι πια και ήταν αίσχος), αλλα τα goodys πολύ θετική έκπληξη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν έχω φάει, άλλα έχω δει που είναι αυτα τα μαλακά μηχανής, είτε κρέμα είτε σοκολάτα είτε ανάμικτο. Εχω φάει αλλού τέτοια και μου φαίνονται σαν του περίπτερου. imo αυτά τα παγωτά είναι καλά μόνο για να κάνεις cone-ing...
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Το νήμα ονομάζεται "παγωτά" και 48 στα 50 μυνήματα ΔΕΝ αναφέρονται σε παγωτά αλλά σε παγωμένα επιδόρπια... Θες να πεις ότι αγνά και ποιοτικά είναι μόνο τα ben and jerry's; αυτά έχει η μπανάνα της ΕΒΓΑ Αναρωτιέμαι,.. αυτό που παραθέτεις διαβάζεις τι περιέχει; Τι "μπανάνα" και ανοήσιες.. εστέρα μέσου ή κατώτερου οξέως με μέσες αλκοόλες, και πιο συγκεκριμένα οξικό πεντυλεστέρα, τρως όσον αφορά τη "μπανάνα" και ένα κάρο αηδίες για όλα τα υπόλοιπα που συνθέτουν αυτή την αθλιότητα που λέγεται "παγωμένο γλύκισμα". 4
Silverage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Το νήμα ονομάζεται "παγωτά" και 48 στα 50 μυνήματα ΔΕΝ αναφέρονται σε παγωτά αλλά σε παγωμένα επιδόρπια... Αναρωτιέμαι,.. αυτό που παραθέτεις διαβάζεις τι περιέχει; Τι "μπανάνα" και ανοήσιες.. εστέρα μέσου ή κατώτερου οξέως με μέσες αλκοόλες, και πιο συγκεκριμένα οξικό πεντυλεστέρα, τρως όσον αφορά τη "μπανάνα" και ένα κάρο αηδίες για όλα τα υπόλοιπα που συνθέτουν αυτή την αθλιότητα που λέγεται "παγωμένο γλύκισμα". Ε πες εσύ ένα. 1
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Παγωτο ζαχαροπλαστείου με "προβλεπόμενες" πρώτες ύλες για παγωτό (μόνο 3-4 είναι τα υλικά του παγωτού και ούτε χημικά ούτε τίποτα άλλο). Το παρακάτω αφορά μερικούς μόνο κανόνες όσον αφορά τα "παγωμένα γλυκίσματα" (και όχι παγωτά, εξού και το "" στο κείμενο). Περισσότερα, στον ΕΦΕΤ. http://www.efet.gr/images/efet_res/docs/consultations/new_legislation_settings/Isxyon_%20Arthro_137_%20KTP.pdf
ca6mio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Τόνγκο παγωτό μπανάνα, Τόνγκο ξυλάκι ΕΒΓΑ, Τόνγκο όλο μπανάνα, Τόνγκο ξυλάκι ΕΒΓΑ 1
Apoll Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Η πλάκα είναι ότι σε όσα παγωτά έχουν μέσα λικέρ, αν δείτε τα υλικά αυτού "αιθανόλη". Άμα είναι να τρώμε μπόμπες......... Άγοράστε μία παγωτομηχανή που να μπορεί να φτιάξει και παγωμένο γιαούρτι. Φτιάχτε μερικά λίτρα κάθε εβδομάδα με φρέσκα φρούτα, βάλτε τα στην κατάψηξη και είστε έτοιμοι. 1
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Προτείνω επίσης όσοι τρώνε παγωμένα γλυκίσματα να διαβάσουν τι είναι η olestra που βρίσκεται κατά κόρον στα περισσότερα από αυτά. 1
Silverage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Προτείνω επίσης όσοι τρώνε παγωμένα γλυκίσματα να διαβάσουν τι είναι η olestra που βρίσκεται κατά κόρον στα περισσότερα από αυτά. Απ'οτι είδα το χρησιμοποιούν για αντικατάσταση του λίπους και αν φας μεγάλη ποσότητα σε πιάνει κόψιμο.
iordanis77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τόνγκο παγωτό μπανάνα, Τόνγκο ξυλάκι ΕΒΓΑ, Τόνγκο όλο μπανάνα, Τόνγκο ξυλάκι ΕΒΓΑ Χαχαχα τι θυμηθηκες ρε θηριο, κι εγω τη θυμαμαι αυτη τη διαφημιση, τουλαχιστον 30ετιας. Επισης ελεγε τονγκο-τονγκο-τονγκο-τονγκο, τονγκο-τονγκο-τονγκο-τονγκο(8 φορες) Μηπως θυμασαι και τη "τρελλη πατουσα"? Επι του θεματος τωρα, δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ "παγωμενου γλυκισματος" και "παγωτου". Ουτε καν στη τιμη. Προσωπικα αποφευγω τα παγωτα, μονο καποιες φορες παιρνω απ το Καρφουρ ενα 2λιτρο της φιρμας τους που εχει ζαχαρη αντι σιροπιων και χωρις πολλα συντηρητικα. "Παγωτο" γραφει απ εξω και κανει 3€. Τα πιο ακριβα παγωτα ειναι και αυτα με τα περισσοτερα ανθυγιεινα συντηρητικα, και φτηνα σιροπια αντι ζαχαρης. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2015 από iordanis77
slr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Παγωτο ζαχαροπλαστείου με "προβλεπόμενες" πρώτες ύλες για παγωτό (μόνο 3-4 είναι τα υλικά του παγωτού και ούτε χημικά ούτε τίποτα άλλο). Το παρακάτω αφορά μερικούς μόνο κανόνες όσον αφορά τα "παγωμένα γλυκίσματα" (και όχι παγωτά, εξού και το "" στο κείμενο). Περισσότερα, στον ΕΦΕΤ. http://www.efet.gr/images/efet_res/docs/consultations/new_legislation_settings/Isxyon_%20Arthro_137_%20KTP.pdf Προς ενημέρωση, η νομοθεσία έχει αλλάξει και τα παγωμένα γλυκίσματα ονομάζονται πλέον παγωτά. Ο μόνος τρόπος που γνωρίζω να τα ξεχωρίσεις είναι να δεις τα συστατικά. Διευρύνεται ο ορισμός του παγωτού.... 2
sintalkas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 εγω παιδιά τρωω πολυ το cornetto το κλασσικό και φθηνό και καλό (το μικρό λέω) 1
star12 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 για μενα τα καλυτερα ειναι magic της algida ,το ενα με γευση καραμελα και το αλλο πυραυλος με αμυγδαλα και σοκολατα.ιδιως το νουμερο 2 το ΞΕΣΚΙΖΩ το καλοκαιρι μονο αυτο τρωω μωαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα