Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά το face ειναι εργαλεο και εξαρταται πως το χρησιμοποιεις, εγω το χω για να βλεπω φωτο φιλων και να κανω chat και εχω βρει αρκετα καλα κομματια που ανεβαζουν κατι φιλοι μου.

Εχω φυσικά αποκλείσει  ειδοποιησεις για παιχνιδια ή τετοιες βλακειες και ατομα που το σκιζουν στα ποστ.

Απο την αλλη υπαρχουν ατομα που εχουν ξεφυγει, ειδικά γκομενες.

-Γνωστη μ εσβηνε την τουρτα επι ενα τεταρτο για να βγαλει τελεια φωτο για fb και μετα καθε 2 λεπτα κοιταζε ποσα like εχει

-Αλλη ειχε κανει 20 checkin σε μια μερα.

-Σε γαμο πηγα να βγαλω φωτο με 2 φιλες μ,, τους λεω να δωσουμε το κιν στο φιλο μ διπλα να μας βγαλει. απαντηση: μα δε θα ναι σελφι

-Αλλες-αλλοιπου ποσταρουν  ενα στιχακι στο φβ, το οποιο εχουν διαβασει απο καπου αλλου και το παιζουν σκεπτόμενες

- ποστ του στυλ feeling creative making cookies

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καποτε εκανα fb και ο λογος ηταν επειδη ηθελα να ξαναβρω την κοπελα που εκανα παρεα επι 5 μερες στην σκιαθο..

ηξερα ονομα επιθετο και ειχα τηλεφωνο .. αλλα το κινητο, μου το ειχαν κλεψει στις μαξιλαρες τελευταια νυκτα..

απο τοτε λοιπον εχω fb..

δεν ανεβαζω συνεχεια φωτο, "εχω ελαχιστες καποιες που μου αρεσουν με φιλους κτλ", δεν κανω tag ουτε check in.. και εχω σχεδον ολους τους φιλους που εχω κανει παρεα ανα διαστηματα εκει..

δεν θα ηθελα π.χ να χασω τα 2 κολληταρια που μαζι ειμασταν αχωριστοι απο την τριτη δημοτικου.. μεχρι περιπου τα 23-24 οπου και εφυγαν για εξωτερικο..

ουτε να βλεπω τα ξαδερφια απο αθηνα μονο σε γαμους και κηδειες

ουτε επειδη κατι εγινε και εχασα το τηλ να μην μπορω να τους ξαναβρω..

το fb ειναι ενα εργαλειο.. το πως το χρησιμοποιεις εσυ εχει σημασια..  

αν θελεις ανεβαζεις selfie ή απλες φωτο με τοπια, tag-check in, cool τραγουδια ή ατακες, ανεκδοτα, για να διαφημισεις την επιχειρηση σου, για παιχνιδια, για προσφορες απο μαγαζια, για επικοινωνια με σταθμους-εκπομπες ή απλα και μονο για να μην χανεσαι με καποια ατομα τα οποια για καποιο λογο ή και για κανενα, απλα χαθηκες.. 

Την κοπελα τελικα τη βρηκες;

Δημοσ.

.......άλλοι βγάινουμε έξω για καφέ και αρχίζουν τα α ρε παιδιά ανέβασα τις φωτός από εκείνη τη βραδιά και να λένε αχ κάτσε να με κάνεις tag και εμένα, μισό να κάνω check in ότι είμαστε στην καφετέρεια.. και είμαστε όλοι έξω με τα κινητά τους και χαζεύουν και εγώ το μόνο που κοιτάω είναι η ώρα στο κινητό μου γιατί δεν έχω fb....

Κοινωνικός αυτισμός είναι αυτό.

Δημοσ.

Δε παρακολούθησα τη συζήτηση, πάντως θυμήθηκα τώρα το ίσως πιο αξιολύπητο και συνάμα αστείο πράγμα που έχω ακούσει από άνθρωπο:

"Δε μας κάνεις tag στο facebook μπας και πάρουμε κανα like;"

• Like 2
Δημοσ.

Δε παρακολούθησα τη συζήτηση, πάντως θυμήθηκα τώρα το ίσως πιο αξιολύπητο και συνάμα αστείο πράγμα που έχω ακούσει από άνθρωπο:

"Δε μας κάνεις tag στο facebook μπας και πάρουμε κανα like;"

true story: "πες στο φίλο σου να κάνει accept το tag, τόσες ώρες και δεν το χει κάνει. Δεν έχω ούτε 20 λαϊκ"

Blah blah blah.

Υποδείξεις περι χρήσης μέσων και καραμέλες περι λογικής κάτσε να τις πεις σε κανένα παιδάκι. Δεν με ενδιαφέρει τι είναι λογικό και τι θεωρείς εσυ σωστό ούτε σε ρώτησα να μου βαθμολογήσεις την ποιότητα των επιχειρημάτων μου. Αυτές είναι οι αφορμές που με ώθησαν να απενεργοποίησω το δικό μου fb και σε όποιον αρέσουν. Και το οποίο fb έτσι κι αλλιώς είχα βάλει στόχο να το κλείσω κάποια στιγμή γιατί δεν γούσταρα την όλη φάση που γίνεται εκεί, απλά τώρα δώθηκαν οι αφορμές.

Αν γουστάρεις εσύ να μπαίνεις κάτσε και μπαίνε, κάνε οτι θες στην τελική δεν με απασχολεί τι θα κάνεις. Το δικό μου το έκλεισα και ελπίζω οτι τελείωσα ολοκληρωτικά από αυτό, υπάρχουν απείρως σημαντικότερα και πιο διασκεδαστικά πράγματα που κάνω στον υπολογιστή μου απ' το να βλέπω τις παρλαπίπες του καθενώς σε likes και διαλόγους άλλων φίλων του που ούτε ξέρω και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.

κατάλαβε κάτι, θα στο πω απλά και κατανοητά.

KFQh322.jpg

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΓΚΕΓΚΕ?

Δημοσ.

Την κοπελα τελικα τη βρηκες;

ε φυσικα... B)

Blah blah blah.

αυτο που λες ακουγεται σαν ποντιακο ανεκδοτο

αν δεν σου αρεσουν αυτοι πας στις ρυθμισεις και δεν ξαναβλεπεις ουτε status ουτε like.. αν αυτο σε χαλαει..

αν τωρα υποβοσκει αλλος λογος που δεν μας λες.. καλα κανεις και το παρατας....

"η ανιψουλα μου στα 14 λεει οτι ο μονος λογος που εχει fb ειναι για να μιλαει με τους φιλους της απο σαλονικα χωρις να χρεωση..  νταξ.. μικρη ειναι δεν την κοβει

Δημοσ.

η απορια το ΤΣ ειναι κλασσικο θεμα που το εχω ακουσει πολλες φορες.

ου γαρ ερχεται μονον,

εχει βαση στο γεγονος οτι σα λαος ειμαστε πονηροι,ζηλιαρηδες,κουτσομποληδες,γενικα δε κοιταμε την καμπουρα μας.απο κει κ επειτα φταιει ο καθε "καμμενος" που εχει φβ.

η συμβουλη μου η αν θες η γνωμη μου φιλε ειναι οτι πρεπει να ενημερωνεσαι σφαιρικα,κ να ακολουθεις οποια ταση σε εκφραζει.σημερα δεν εχεις φβ γιατι το θεωρεις περιττο,πριν 40 χρονια επισης περιττο ηταν ναχεις τηλεφωνο στο σπιτι κ αρκουσε ενα στο καφενειο του χωριου.με δυο λογια αν fφερεις καποιες αντιληψεις ταμπου ως νοοτροπια απλα κινδυνευεις με κοινωνικο αποκλεισμο στο τελος.ουτε επαναστατης γινεσαι,ουτε αντιπροβατο ξερω γω.

• Like 2
Δημοσ.

η απορια το ΤΣ ειναι κλασσικο θεμα που το εχω ακουσει πολλες φορες.

ου γαρ ερχεται μονον,

εχει βαση στο γεγονος οτι σα λαος ειμαστε πονηροι,ζηλιαρηδες,κουτσομποληδες,γενικα δε κοιταμε την καμπουρα μας.απο κει κ επειτα φταιει ο καθε "καμμενος" που εχει φβ.

η συμβουλη μου η αν θες η γνωμη μου φιλε ειναι οτι πρεπει να ενημερωνεσαι σφαιρικα,κ να ακολουθεις οποια ταση σε εκφραζει.σημερα δεν εχεις φβ γιατι το θεωρεις περιττο,πριν 40 χρονια επισης περιττο ηταν ναχεις τηλεφωνο στο σπιτι κ αρκουσε ενα στο καφενειο του χωριου.με δυο λογια αν fφερεις καποιες αντιληψεις ταμπου ως νοοτροπια απλα κινδυνευεις με κοινωνικο αποκλεισμο στο τελος.ουτε επαναστατης γινεσαι,ουτε αντιπροβατο ξερω γω.

α) η σύγκριση τηλεφώνου και fb είναι εντελώς άσχετη για να ειπωθεί ως επιχείρημα,

β) το τηλέφωνο (ως μέσο) ούτε είναι ούτε ήταν ποτέ τάση.

Δημοσ.

α) η σύγκριση τηλεφώνου και fb είναι εντελώς άσχετη για να ειπωθεί ως επιχείρημα,

β) το τηλέφωνο (ως μέσο) ούτε είναι ούτε ήταν ποτέ τάση.

ειναι χρησιμο να βλεπεις το δασος..αλλα κ το δεντρο.ο κοσμος καποτε αρκουνταν σε ενα γραμμα η σε μια τυχαια συναντηση,κ δε τον ενοιαζε να επικοινωνησει αμμεσα.κ ο καιρος κυλουσε ετσι.σημερα πολλες σκαλες πιο πανω αντι να γινει reject η υπερπληροφορηση ξενιζει.

κ στον αντιποδα,οι νεοι ειναι "καμμενοι" που παιζουν με ενα κινητο κ δε μιλανε.κ πριν τι ελεγαν?κ αν δεν εχουν τπτ να πουν επειδη απλα εχουν υπερκαλυφθει οι θεματικες αποστασεις?

θελω να πω οτι αυτο δεν ειναι φαινομενο,αλλα αποτελεσμα.οπως παλια καποιος εκανε 3 μερες με το γαιδουρι ταξιδι κ σημερα το κανει σε 3 ωρες με αμαξι,καπως ετσι εχει συμπυκνωθει η πληροφορια που αντλει καθημερινα ο καθενας μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...