nagiakoll Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Καλημέρα, θέλω να στείλω στο ΑΠΘ τα δικαιολογητικά από Αθήνα για ένα μεταπτυχιακό, και ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, πόσες ημέρες κάνουν καθώς και το κόστος.
facebookcase Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μπορείς να μπεις στο www.elta.gr για να υπολογίσεις το κόστος. Τωρα για το Ποσες μέρες κανει εξαρτάται . Συνήθως 3-4 εργάσιμες Sent from my iPhone using Insomnia
panos2171 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Για επιστολή δεν είναι πάνω από 4€. Ο χρόνος παίζει από μια έως 4 μέρες.
nagiakoll Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και τους δυο. Επιστολη θεωρειται η καταθεση των δικαιολογητικων; Συγγνωμη αλλα δεν εχω ξαναστειλει και ετσι δεν γνωριζω..
panos2171 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Σε φάκελο δε θα τα βάλεις; Αυτή είναι η επιστολή. Αν ήταν κάποιο κουτί θα το στελνες σαν δέμα (που βγαίνει και πιο φθηνά).
drhistory Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 οπωσδήποτε όμως να τονίσεις express και συστημένο.
gokuthelegend Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μιας και μιλάμε για "δημόσια" υπηρεσία που εξυπηρετεί χιλιάδες άτομα (φοιτητές), υπάρχει περίπτωση να δέχεται σε καθημερινή βάση επιστολές/δέματα οπότε οι κούριερ θα έχουν προνοήσει να έχουν δρομολόγιο σε εντατική βάση. Εγώ που είχα στείλει τα χαρτιά της πρακτικής άσκησης, και μετά της πτυχιακής μου, από χωριό στην επαρχία, συνήθως έφταναν την άλλη μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα