Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εδώ και μόλις 1 εβδομάδα εργάζομαι ως νυχτερινός οδηγός με σύμβαση αορίστου χρόνου.Η δουλειά αλλιώς μου παρουσιάστηκε και αλλιώς είναι αλλά το χειρότερο είναι ότι έμαθα εκ των υστέρων, οτι ο πρώτος μισθός θα μου καταβληθεί μετά το περας 3 μηνών.Παρ'ολ'αυτά επειδή την έχω ανάγκη τη δουλειά θα έμενα αλλά μου παρουσιάστηκε καθαρά τυχαία μια άλλη εργασία που είναι και πάνω στον τομέα που έχω σπουδάσει.

Το ωραριο μου είναι 12 το βράδυ με 8 το πρωι, αύριο όμως στις 9 πρεπει να είμαι στην άλλη δουλειά να ξεκινήσω.Τα χω κάνει λίγο κουλουβαχατα :-D και δεν ξέρω πως να κινηθώ.

Να παραιτηθώ σήμερα δεν γίνεται, αύριο με το που τελειώσω να πάρω ένα τηλ το αφεντικό και να τον ενημερώσω πως παραιτούμαι φοβάμαι μην μου αρχίσει τις απειλές του στυλ θα πρέπει να κάτσεις λίγο και καιρό μέχρι να βρω άλλον και μετά φεύγεις και τέτοια(ενώ το ξέρω απο μέσα πως υπάρχουν άτομα να καλύψουν μια θέση για λίγες μέρες).

Αυτό που σκέφτομαι είναι να στείλω αύριο το πρωι με έναν γνωστό μου στα γραφεία τους μια επιστολή παραίτησης,αν κάνω κάτι τέτοιο και απο μεθαύριο δεν ξαναπάω είμαι καλυμένος η θα έχω κάποιο θέμα?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εδώ και μόλις 1 εβδομάδα εργάζομαι ως νυχτερινός οδηγός με σύμβαση αορίστου χρόνου.Η δουλειά αλλιώς μου παρουσιάστηκε και αλλιώς είναι αλλά το χειρότερο είναι ότι έμαθα εκ των υστέρων, οτι ο πρώτος μισθός θα μου καταβληθεί μετά το περας 3 μηνών.Παρ'ολ'αυτά επειδή την έχω ανάγκη τη δουλειά θα έμενα αλλά μου παρουσιάστηκε καθαρά τυχαία μια άλλη εργασία που είναι και πάνω στον τομέα που έχω σπουδάσει.

Το ωραριο μου είναι 12 το βράδυ με 8 το πρωι, αύριο όμως στις 9 πρεπει να είμαι στην άλλη δουλειά να ξεκινήσω.Τα χω κάνει λίγο κουλουβαχατα :-D και δεν ξέρω πως να κινηθώ.

Να παραιτηθώ σήμερα δεν γίνεται, αύριο με το που τελειώσω να πάρω ένα τηλ το αφεντικό και να τον ενημερώσω πως παραιτούμαι φοβάμαι μην μου αρχίσει τις απειλές του στυλ θα πρέπει να κάτσεις λίγο και καιρό μέχρι να βρω άλλον και μετά φεύγεις και τέτοια(ενώ το ξέρω απο μέσα πως υπάρχουν άτομα να καλύψουν μια θέση για λίγες μέρες).

Αυτό που σκέφτομαι είναι να στείλω αύριο το πρωι με έναν γνωστό μου στα γραφεία τους μια επιστολή παραίτησης,αν κάνω κάτι τέτοιο και απο μεθαύριο δεν ξαναπάω είμαι καλυμένος η θα έχω κάποιο θέμα?

Οπως το ειπες! Μανταρα τα εχεις κανει. Το λιγοτερο που εχεις να κανεις ειναι να κλαφτεις για να φας το λιγοτερο κραξιμο που μπορεις και να πεις εχετε δικιο μα ειναι η ευκαιρια της ζωης μου και δεν μπορουσα να αρνηθω και χιλια συγγνωμη. Απο την αλλη αμα το δεις "ειναι αοριστου" Οποτε θελει σε διωχνει. Οποτε πατας και εσυ ποδι και λες κυριε μου και εσυ μια ωραια μερα θα μπορουσες να μου πεις γεια σου και να μεινω στο δρομο! Απλα ειπα πρωτος το αντιο διοτι ποτε δεν θα εκανα τη δουλεια αυτη για παντα. Γνωμη μου? Πας ειλικρινα και του λες την αληθεια βρηκα κατι νεο και φευγω. Συγγνωμη αλλα δεν μπορουσαν να μου δωσουνε διορια. Μην δωσεις στοιχεια της νεας σου επιχειρησης οσο για καμια βεβαιωση προυπηρεσιας δεν νομιζω να την θες. Μπραβο σου που κυνηγας τα ονειρα σου και δε μενεις στασιμος παντως.!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά μήν απολογηθεί κι' όλας.

Και εγώ κάπως έτσι,αλλιώς τα περίμενα και αλλιώς παρουσιάστηκαν τα πράγματα.

Μου ήπιαν το αίμα,με πήδαγαν με κυλιόμενα ωράρια (νύχτα>απόγευμα>πρωί) τα οποία αν και παράνομα πέρναγαν αυτούσια στην επιθεώρηση (ένας Θεός ξέρει πώς),κάποια στιγμή που έπεσε η δουλειά είπαν να πάρουμε όλοι κάποιες μέρες άνευ αποδοχών (5 μέρες,6 συνάδελφοι σύνολο) και τελικά έφαγα μόνο εγώ ένα μήνα ολόκληρο.

Ε δέν θέλει και πολύ..."ξέρετε,μου απάντησαν απο μια δουλειά που πέρασα απο συνέντευξη πρίν δυο μήνες...ΓΕΙΑ ΣΑΣ"

Κανένας δέν κρατάει τον op.Στην τελική,αν έχει μείνει ένα δικαίωμα στον εργαζόμενο εν έτη 2015,αυτό είναι η παραίτηση.

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 9
Δημοσ.

Αυτό που θέλω να γλιτώσω είναι το κράξιμο :P γι'αυτο σκέφτομαι για μια απλη επιστολή και τέλος.Αν τη συντάξω σε ένα κεπ επικυρωμένη και τη στείλω δεν τελειώνει το θέμα?

Δημοσ.

νομίζω αυτο που τον απασχολεί ειναι μην χάσει τα δεδουλευμένα.

Το συμβόλαιο δεν γράφει ποια μέρα θα πληρωθείς; Αυτο με τους τρεις μήνες αργότερα, που δεν στο είπαν ειναι τουλάχιστον λόγος για παραιτηση...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει πιο είναι το πρόβλημα σου.

Παραιτείσαι αυριο στις 9 ... το πολύ πολύ να χάσεις μισθούς 1 εβδομάδας.

Αν σκεφτείς ότι αυτό θα γίνει γιατί βρήκες άλλη, καλύτερη δουλειά στο αντικείμενό σου .... πολλοί θα θέλαν να είχαν το πρόβλημά σου.

• Like 6
Δημοσ.

νομίζω αυτο που τον απασχολεί ειναι μην χάσει τα δεδουλευμένα.

Το συμβόλαιο δεν γράφει ποια μέρα θα πληρωθείς; Αυτο με τους τρεις μήνες αργότερα, που δεν στο είπαν ειναι τουλάχιστον λόγος για παραιτηση...

@OP αυτό που λέει ο Pablo. Αν στο συμβόλαιο δεν λέει ότι θα πληρωθείς μετά από 3 μήνες, φύγε σήμερα κιόλας.

Δημοσ.

1ον στη σύμβαση δεν ξέρω τι γράφει, για το πότε θα πληρωθώ, γιατί μου ζητούσαν να υπογράφω σε στυλ "αντε τελείωνε έχουμε και δουλείες"μου γύρναγε τα φύλλα ένα-ένα μόνο για να υπογράφω στην κυριολεξία πάνω απ το κεφάλι μου.Το ξέρω μ@λ@κία μου αλλά εκείνη τη στιγμή...Λογικά θα γράφει οτι η πρώτη πληρωμή γίνεται μετά απο 3 μήνες γιατί απ'οτι μου είπε ένας συναδελφος αυτη είναι η πολιτική της εταιρείας ένα χρόνο τωρα.

2ον Ναι με νοιάζει αν θα χάσω περίπου 120 ευρώ γιατί τα δούλεψα,300 χλμ τη μέρα έκανα.

3ον το θέμα μου είναι πως να παραιτηθώ?Να ζητήσω να συναντηθώ μαζί του και να του το πω, δεν γίνεται αυριο γιατί δεν θα προλάβω.

Απ'το τηλ δεν θέλω να του δώσω πιθανό δικαίωμα να μου μιλήσει άσχημα(μην έχετε στο μυαλό σας κάποιον πολιτισμένο άνθρωπο,με το σύνδρομο του ποδηλάτου τον έκοψα).

Εγώ λεω να επιμεινω στην επιστολή παραίτησης,απλά πρέπει να ξέρω ότι απο τη στιγμή που θα την λάβει θα κανονίσει και δεν θα με περιμένει την επομένη πχ για δουλειά.

Δημοσ.

Σε εμας εφυγε ενας στο ξεκαρφωτο τεταρτη μεσημερι και την πεμπτη ηρθαν 4 ατομα για την δουλεια..

ουτε κραξιμο.. ετσι οπως ειναι τα πραματα ουτε αγγελια θα βαλουν.. ξερεις ποσοι ψαχνουν δουλεια?

παραιτησου και με την μια στο λογιστηριο..  και θα πληρωθεις και ολα.. δεν νομιζω να κανουν καμια στραβη.. ετσι οπως ειναι το θεμα για 120 ευρο θα στα δωσουν και την επομενη θα εχουν καμποσα ατομα να διαλεξουν

τζαμπα ανχωνεσαι

Δημοσ.

Τα λεφτά που δούλεψες πιθανότατα δεν θα τα πάρεις, θα στο γυρίσουν σε στυλ απειλής ααα εσυ παραιτείσαι και εμείς δεν σε πληρώνουμε, και μεταξύ μας σιγά μην σε πλήρωναν ακόμα κι αν δούλευες σε τρείς μήνες, να δουλέψεις τζαμπέ σε ήθελαν και μετά να φύγεις χωρίς να πληρωθείς ή θα έπαιρνες το 1/3 του συνολικού ποσού για να έρθει άλλος. Αυτά με τις καταγγελίες και τα σώματα επιθεώρησης ωραία ακούγονται θεωρητικώς, πρακτικά όμως έχω φίλους που δεν πληρώθηκαν έκαναν επισχέσεις καταγγελίες με δικηγόρους και ένα σωρό άλλα, μα φράγκο δεν είδανε μετά από τον εργοδότη.

Τώρα κάνε οτι νομίζεις, καλή τύχη.

Δημοσ.

Ακου να δεις επειδη το εχω κανει και οχι μονο μια φορα.

Τα λεφτα εξαρταται απο το αφεντικο. Αν ειναι μπεσαλης θα στα δωσει γιατι ειναι δεδουλευμενα.. Αν ειναι λιγο περιεργος ξεχνα τα. Προσωπικα τα θυσιαζα για πλακα αν εχω οπως λες εσυ μια καλυτερη ευκαρια.

Λοιπον θα τον παρεις τηλεφωνο θα του πεις οτι εχω μια ευκαιρια μεσα στην κριση, περιμενα καιρο, το ξερω οτι δεν σας το λεω εγκαιρως αλλα εχω μια ευκαιρια  μπλα μπλα μπλα .

Κραξιμο ΘΑ ΦΑΣ. Αναλογα και τα κεφια του. Θα σε κραξει η με ελαφρυ μπινελικι η με γαμωσταυριδια

Πρεπει να εισαι και λιγο αναισθητος στην τελικη. Ενα τηλεφωνο ειναι 2-5 λεπτα. Και μετα τελος.

Αντε καλη τυχη στη νεα σου δουλεια

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που θέλω να γλιτώσω είναι το κράξιμο :P γι'αυτο σκέφτομαι για μια απλη επιστολή και τέλος.Αν τη συντάξω σε ένα κεπ επικυρωμένη και τη στείλω δεν τελειώνει το θέμα?

Αν εσυ θες να γλυτωσεις το κραξιμο, τοτε σε αυτο το αφεντικο που θελει να σε πληρωσει τρεις μηνες μετα ,εσυ ποσο πρεπει να τον κραξεις;.....

Γραψτον στα γνωστα σημεια  και πες του "αντιο",ή χαρηκα πολυ",ή "τα λεμε",ή "βρες αλλο κοροιδο" κλπ κλπ.....

Και τι απειλη θα σε κανει δηλαδη;..Δεν το καταλαβα....Παρε τηλ την αστυνομια (ετσι για να δει οτι δεν εισαι θυμα )αν σε απειλησει,καντον ρεζιλι και θα δεις γελιο που θα πεσει (απο σενα φυσικα)...

Δημοσ.

ξεχασετα τα λεφτακια σου. πηγαινε στην αλλη δουλια και μην ασχοληθεισ με τη προηγουμενη. μετα μην γκρινιαζεισ ομωσ αν πανε σκατα τα πραματα και με την αλλη δουλεια αναλαμβανεισ τισ συνεπιεσ. 

Δημοσ.

απότι σε κόβω για να θες να γλυτώσεις το κράξιμο είσαι ήρεμος τύπος και low profile άρα 99,9 τα λεφτά σου ξέχνα τα  (0,1 να φερθεί αντρίκια και να στα δώσει αλλα δεν τον κόβω) . Στείλτους στο διάολο και πήγαινε να κάνεις αυτό που σπούδασες που υποθέτω πως θα σου αρέσει ή τουλάχιστον θα το προτιμάς. 
στην περίπτωση μου όχι επειδή είμαι ποιο μάγκας ή ο βαράω αλλα επειδή είμαι σχίζας σε συμπεριφορά και μπορεί να του έχω πατήσει του άλλου δυο μπουνίδια στα πρώτα δευτερόλεπτα του άδικου κραξίματος(δεν ηταν ξηγημένος , να πλήρωνε στην ώρα του και να ήταν σωστός για να είσαι και εσύ) είμαι σχεδόν σίγουρος οτι τα λεφτά μου θα τα έπαιρνα αν ήμουν στη θέση σου ή τουλάχιστον θα έφευγα με την ικανοποίηση οτι του την έσπασα γιατι να με κράξει δεν θα τον έπαιρνε . Την έχει δει μάγκας ο κάθε παπάρας να πληρώνει μετά τους 3ης μήνες (το έχω ξανακούσει αυτό) , λες και εσύ δεν χαλάς λεφτά για να πας στη δουλειά σου, λες και δουλεύεις για χόμπι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...