Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μορώ να κάνω κατάθεση σε ένα λογαριασμό (θέλω να στείλω ένα ποσό για προκαταβολή ενοικιαζόμενου δωματίου) με το δίπλωμα οδήγησης????? ψαχνω να βρώ την ταυτότητα αλλά μάταια και επείγομαι

Δημοσ.

παίδες απλά τα πράγματα! πάω στον γκισέ με τον αρ. λογαριασμού και το δίπλωμα να καταθέσω 300 ευρώ προκαταβολή για δωμάτιο θα το δεχτούν?? η θα πρέπει να είμαι με ταυτότητα??

Δημοσ.

Τελευταία φορά που έκανα κατάθεση πριν από λίγους μήνες σε κατάστημα ALPHA και σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας, δεν μου είχαν ζητήσει καν ταυτότητα. Μόνο όνοματεπώνυμο. Σε περίπτωση που τώρα χρειάζονται έγγραφο ταυτοποίησης, ένα 99% το δίπλωμα οδήγησης αρκεί.

Δημοσ.

Να μας το πεις αν τελικα σου ζητησαν ταυτοτητα, γιατι εχω την εντυπωση οτι η ταυτοτητα σε καταθεσεις ειναι πλεον υποχρεωτικη.

Ακομα και για ενημερωση βιβλιαριου σου ζητανε ταυτοτητα.

Δημοσ.

Πειραιώς πάντως, εδώ και χρόνια -για κατάθεση ενοικίου- πάντα μου ζητάνε.

(και παλιότερα σε Μαρφίν επί χρόνια, πάλι ζητούσανε...).

Δημοσ.

τον τελευταίο καιρό όσες φορές πήγα να κάνω καταθέσεις σε διάφορες τράπεζες μου ζήτησαν ΑΦΜ , ρώτησα με απορία και μου είπαν οτι τώρα το ζητάνε και αυτό . Έχε το μαζί σου καλού κακού .

Δημοσ.

Εγώ που πήγα πριν κάνα μήνα στην alpha για παρόμοιο λόγο έκανα κανονικά την κατάθεση με το δίπλωμα αλλά η υπάλληλος μου είπε ότι θα έπρεπε να έχω ταυτότητα

Bullshit

Δημοσ.

λίγο πριν το κλείσιμο των τραπεζών για να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό άλλου άρχισαν να σου ζητάνε 100% ΑΦΜ και το λέω επειδή πήγα τουλάχιστον απο 2 φορές σε τρείς τράπεζες οπότε να έχετε και κανένα ΑΦΜ μαζί σας γιατι το ζητάνε 

• Super Moderators
Δημοσ.

Οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο που φέρει φωτογραφία του κατόχου ειναι νόμιμο για την πιστοποίηση της ταυτότητας: ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδηγησης, ακόμη και ασφαλιστικό βιβλιάριο δημοσίου ασφαλιστικού φορέα που φέρει φωτογραφία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...