βασίλης33 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 μορώ να κάνω κατάθεση σε ένα λογαριασμό (θέλω να στείλω ένα ποσό για προκαταβολή ενοικιαζόμενου δωματίου) με το δίπλωμα οδήγησης????? ψαχνω να βρώ την ταυτότητα αλλά μάταια και επείγομαι
βασίλης33 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 παρακαλώ κάποιος που ξέρει στα σίγουρα!
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 εφοσον ειναι εντος ελλαδας και με καρτα μπορεις και με καταθεση
βασίλης33 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 παίδες απλά τα πράγματα! πάω στον γκισέ με τον αρ. λογαριασμού και το δίπλωμα να καταθέσω 300 ευρώ προκαταβολή για δωμάτιο θα το δεχτούν?? η θα πρέπει να είμαι με ταυτότητα??
akpe Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Τελευταία φορά που έκανα κατάθεση πριν από λίγους μήνες σε κατάστημα ALPHA και σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας, δεν μου είχαν ζητήσει καν ταυτότητα. Μόνο όνοματεπώνυμο. Σε περίπτωση που τώρα χρειάζονται έγγραφο ταυτοποίησης, ένα 99% το δίπλωμα οδήγησης αρκεί.
βασίλης33 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 ευχαριστώ πάρα πολύ όλλους για τις απαντήσεις! κι εγώ σε alpha θα πάω! νά'στε καλά! μπορεί να κλειδώσει
iordanis77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Να μας το πεις αν τελικα σου ζητησαν ταυτοτητα, γιατι εχω την εντυπωση οτι η ταυτοτητα σε καταθεσεις ειναι πλεον υποχρεωτικη. Ακομα και για ενημερωση βιβλιαριου σου ζητανε ταυτοτητα.
scullyist Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Πειραιώς πάντως, εδώ και χρόνια -για κατάθεση ενοικίου- πάντα μου ζητάνε. (και παλιότερα σε Μαρφίν επί χρόνια, πάλι ζητούσανε...).
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μετρητά ή από λογαριασμό σου στην τρσπεζα
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 τον τελευταίο καιρό όσες φορές πήγα να κάνω καταθέσεις σε διάφορες τράπεζες μου ζήτησαν ΑΦΜ , ρώτησα με απορία και μου είπαν οτι τώρα το ζητάνε και αυτό . Έχε το μαζί σου καλού κακού .
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Εγώ που πήγα πριν κάνα μήνα στην alpha για παρόμοιο λόγο έκανα κανονικά την κατάθεση με το δίπλωμα αλλά η υπάλληλος μου είπε ότι θα έπρεπε να έχω ταυτότητα Bullshit
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 λίγο πριν το κλείσιμο των τραπεζών για να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό άλλου άρχισαν να σου ζητάνε 100% ΑΦΜ και το λέω επειδή πήγα τουλάχιστον απο 2 φορές σε τρείς τράπεζες οπότε να έχετε και κανένα ΑΦΜ μαζί σας γιατι το ζητάνε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο που φέρει φωτογραφία του κατόχου ειναι νόμιμο για την πιστοποίηση της ταυτότητας: ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδηγησης, ακόμη και ασφαλιστικό βιβλιάριο δημοσίου ασφαλιστικού φορέα που φέρει φωτογραφία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα