evoracing Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα... Θα πάρω αυτές τις μέρες καινούργια παπύτσια. Τώρα έχω τα Adidas Breeze 101 2 M και μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Τον πρόβλημα είναι πως (δεν ξέρω αν γίνεται σε όλα αυτό) μετά από καιρό (από Σεπτέμβρη που τα έχω) η σόλα έχει γίνει σκληρή σε σύγκριση με την αρχή και κλασικά έχει σχιστεί λίγο το διχτάκι εκεί που τσακίζει η μύτη. Λέω να πάω πάλι στα ίδια μιας και έχει πέσει και η τιμή τους. Εσείς τι λέτε? σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο? δεν τα θέλω τόσο για τρέξημο απλά να μην με κουράζουν όταν τα φοράω. Τα lunarglide 6 μου άρεσαν πολύ και το πως αγκαλιάζει το πόδι αλλά και τα λεφτά δεν τα φτάνω.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Επειδή λες οτι κάτι έγινε με την σόλα. Θα σου έλεγα να επιλέξεις άλλα και οχι τα ίδια, μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου και να το ξαναπάθεις. Σε κάποια δικά μου παπούτσια είχε συμβεί το εξής που μάλλον ήταν θέμα της σόλας, απέκτησα πρόβλημα σε ορισμένα δάχτυλα και των 2 ποδιών, ένιωθα ένα τσούξιμο το οποίο ήταν όλο και περισσότερο και από κάποιο σημείο και μετά δυσκολευόμουν πολύ να περπατήσω, στο από κάτω μέρος ορισμένων δαχτύλων υπήρχαν πληγές και πήγα σε γιατρό ο οποίος το είδε και μου είπε οτι υπάρχει τραυματισμός από το παπούτσι και οπου να ναι θα μου βγει το δέρμα από εκείνο το σημείο..... έτσι και έγινε λίγο μετά, αγόρασα και πάτους αλλά δεν προσέφεραν κάτι. Έτσι δεν απέφυγα την αλλαγή παπουτσιών και σταδιακά μετά από 2 μήνες το πρόβλημα έφυγε. Το θέμα ήταν οτι τα παπούτσια εκείνα δεν με χτυπούσανε κάπου και τα είχα ελέγξει όσο μπορούσα π.χ έβαζα το χέρι μου μέσα να δω αν υπάρχει κάποια ατέλεια ή πρόβλημα εσωτερικά, άρα κάτι είχε συμβεί με την σόλα τους, θα έγινε σκληρότερη η σόλα και με πείραξε αλλιώς δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
evoracing Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Όπως και να χει μετά από καιρό και πολύ περπάτημα η σόλα δεν σκληραίνει? δεν γίνεται να είναι πάντα αφράτη έτσι?
guarin Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 https://www.surfdome.com/puma_shoes_-_puma_descendant_7_shoes_-_black-aged_silver-159875 είναι ότι πιο ανετο εχω φορεσει!!! 40-50 ευρω περιπου
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Όπως και να χει μετά από καιρό και πολύ περπάτημα η σόλα δεν σκληραίνει? δεν γίνεται να είναι πάντα αφράτη έτσι? Δεν σκληραίνει, απλά παύει να έχει την απορροφητικότητα και την αντικραδασμικότητα που είχε στην αρχή, οπότε όταν χρησιμοποιείς το παπούτσι, σου δίνει την εντύπωση οτι έγινε πιο σκληρή. Τα δικά μου παπούτσια τότε τα είχα χρησιμοποιήσει 1.5 έτος και αυτό οχι συνεχόμενα, το καλοκαίρι π.χ τα άλλαζα με άλλο ζευγάρι και τα είχα πάρει 100 ευρώ, δεν είχα περπατήσει πολύ, λογικά έπρεπε να αντέξουν περισσότερο.
gia_nnis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ολα τα παπουτσια τα εχουν φτιαξει με τετοιο τροπο που καπου θα πασχουν για να τ αλλαζουμε και να παραγεται εργο..! Μην παιρνετε ακριβα παπουτσια,δεν τα βγαζουν πλεον τα λεφτα τους..
costacurta Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Φίλε βάλε ένα 30αρι παραπάνω και πάρε τα antipure tr360. Σε εμφάνιση παρόμοιο σε τεχνολογία(πιο μαλακό νομίζεις φοράς καλτσα) και αντοχή στο χρόνο μέρα με την νύχτα.Μετα τα λουναρ και τα υπόλοιπα θα σου φαίνονται αρβυλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα