Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ακουσω απο τους θιασωτες της θανατικης ποινης, ποια ειναι τα αδικηματα που πρεπει να την επιφερουν.

Εχω ακουσει πχ. απο φιλοζωους να ζητανε θανατικη καταδικη σε καποιον που θα πνιξει ενα γατι...

ότι να ναι....Αλλά εν συντομία να πω μερικά και με τρόπους εκτέλεσης και πες με όσο γουστάρεις ναζιστή και άλλα τέτοια ωραία.

1)Βιαστές ανηλίκων. Προτεινόμενος θάνατος τηγάνισμα.Ναι στην κυριολεξία σε ένα καζάνι με καυτό λάδι και η θερμοκρασία να ανεβαίνει όσο πιο αργά γίνεται....

2)Serial killers.ΤΟ σύστημα της Ρωμαϊκής αρένας(λιοντάρια) δεν θα με χαλούσε ιδιαίτερα αλλά και η ηλεκτρική καρέκλα μου κάνει.

3)Βιαστές ενηλίκων.Πάλι ηλεκτρική καρέκλα η ένεση είναι κάπως soft για τα γούστα μου.

διακινητές παιδικού πορνογραφικού υλικού.Εντάξει αφού δεν υπάρχει σωματική επαφή η ένεση μου κάνει.Δεν χρησιμεύει τίποτα σε καμία κοινωνία κάποιος που ερεθίζεται με νήπια.Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες.

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ότι να ναι....Αλλά εν συντομία να πω μερικά και με τρόπους εκτέλεσης και πες με όσο γουστάρεις ναζιστή και άλλα τέτοια ωραία.

1)Βιαστές ανηλίκων. Προτεινόμενος θάνατος τηγάνισμα.Ναι στην κυριολεξία σε ένα καζάνι με καυτό λάδι και η θερμοκρασία να ανεβαίνει όσο πιο αργά γίνεται....

2)Serial killers.ΤΟ σύστημα της Ρωμαϊκής αρένας(λιοντάρια) δεν θα με χαλούσε ιδιαίτερα αλλά και η ηλεκτρική καρέκλα μου κάνει.

3)Βιαστές ενηλίκων.Πάλι ηλεκτρική καρέκλα η ένεση είναι κάπως soft για τα γούστα μου.

διακινητές παιδικού πορνογραφικού υλικού.Εντάξει αφού δεν υπάρχει σωματική επαφή η ένεση μου κάνει.Δεν χρησιμεύει τίποτα σε καμία κοινωνία κάποιος που ερεθίζεται με νήπια.Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες.

η αλήθεια είναι οτι το τηγάνισμα δεν το χα σκεφτεί ποτε μου :mellow:

Δημοσ.

Γιατί να σε πει ναζιστή; Μόνο μέχρι το μεσαίωνα έφτασες στις τεχνικές, με τους ναζιστές σας χωρίζουν ακόμα 600 χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης.

Όποιος δέρνει τα νήπια, που έχει και σωματική επαφή; Καρέκλα; Θα είχαμε ένα θέμα με το πρόγραμμα εκτελέσεων...

Όποιος δέρνει γυναίκες; "Χρησιμεύει σε τίποτα"; Είναι και αδύναμο φύλο...

Όποιος δέρνει παππούδες; Μπορεί να μην είναι γυναίκες αλλά και πάλι...

Όποιος δέρνει ενήλικους άντρες; Στο κάτω κάτω μπορεί να με βρεις μικρούλη και να είσαι 2 μέτρα...

Δημοσ.

Γιατί να σε πει ναζιστή; Μόνο μέχρι το μεσαίωνα έφτασες στις τεχνικές, με τους ναζιστές σας χωρίζουν ακόμα 600 χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης.

Όποιος δέρνει τα νήπια, που έχει και σωματική επαφή; Καρέκλα; Θα είχαμε ένα θέμα με το πρόγραμμα εκτελέσεων...

Όποιος δέρνει γυναίκες; "Χρησιμεύει σε τίποτα"; Είναι και αδύναμο φύλο...

Όποιος δέρνει παππούδες; Μπορεί να μην είναι γυναίκες αλλά και πάλι...

Όποιος δέρνει ενήλικους άντρες; Στο κάτω κάτω μπορεί να με βρεις μικρούλη και να είσαι 2 μέτρα...

Νομίζω ότι είμαι σαφής σε ποια εγκλήματα θεωρώ ότι πρέπει να εφαρμόζεται η θανατική ποινή για μένα.Τώρα όντως μπορεί να έχω κάποιες παρωχημένες μεθόδους εκτέλεσης σε σχέση με τους ναζί αλλά στην σκληρότητα ισοψηφούμε.Π.χ υπάρχουν αναφορές ότι σε ανακρίσεις σε σπίτια Ελλήνων πετούσαν όντως τα μωρά μέσα σε κατσαρόλες με φαγητό λέγοντας περιπαικτικά κιόλας στις μανάδες τους σήμερα θα έχετε και κρέας η τα έκαναν και πυροτεχνήματα βάζοντας τα βαμβάκι με βενζίνη στο στόμα και τα άναβαν.Χμ πλάκα πλάκα υπάρχουν και χειρότεροι τρόποι να πεθαίνουν αυτά τα κτήνη τελικά.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είμαι σαφής σε ποια εγκλήματα θεωρώ ότι πρέπει να εφαρμόζεται η θανατική ποινή για μένα.

Με γύρισες στα φοιτητικά χρόνια, όπου "νομίζω ότι είμαι σαφής" ήταν η κλασική απάντηση οποιουδήποτε κομματόσκυλου ήθελε να αποφύγει το να γίνει σαφής όπως ο διάολος το λιβάνι.

Βέβαια για να είσαι όντως σαφής θα έπρεπε είτε να μας πεις γιατί ο παιδόφιλος είναι για καρέκλα ενώς αυτός που δέρνει το παιδί όχι (πράγμα δύσκολο) είτε να στείλεις στην καρέκλα και αυτόν που δέρνει το παιδί (πράγμα στο οποίο θα έβρισκες λιγότερους υποστηρικτές και ακόμα χειρότερα θα είχες μετά να απαντήσεις και για τις γυναίκες κ.ο.κ).

Π.χ υπάρχουν αναφορές ότι σε ανακρίσεις σε σπίτια Ελλήνων πετούσαν όντως τα μωρά μέσα σε κατσαρόλες με φαγητό λέγοντας περιπαικτικά κιόλας στις μανάδες τους σήμερα θα έχετε και κρέας η τα έκαναν και πυροτεχνήματα βάζοντας τα βαμβάκι με βενζίνη στο στόμα και τα άναβαν.

Υπάρχουν και αναφορές ότι μας ψεκάζουν. Μη γελάς, το έχω διαβάσει σε πόσα sites στο blogspot.

Δημοσ.

Με γύρισες στα φοιτητικά χρόνια, όπου "νομίζω ότι είμαι σαφής" ήταν η κλασική απάντηση οποιουδήποτε κομματόσκυλου ήθελε να αποφύγει το να γίνει σαφής όπως ο διάολος το λιβάνι.

Βέβαια για να είσαι όντως σαφής θα έπρεπε είτε να μας πεις γιατί ο παιδόφιλος είναι για καρέκλα ενώς αυτός που δέρνει το παιδί όχι (πράγμα δύσκολο) είτε να στείλεις στην καρέκλα και αυτόν που δέρνει το παιδί (πράγμα στο οποίο θα έβρισκες λιγότερους υποστηρικτές και ακόμα χειρότερα θα είχες μετά να απαντήσεις και για τις γυναίκες κ.ο.κ).

Υπάρχουν και αναφορές ότι μας ψεκάζουν. Μη γελάς, το έχω διαβάσει σε πόσα sites στο blogspot.

Καλά δεν αμφιβάλω και πολύ ότι σε ψεκάζουν αλλά πάει στα διάλα...Αυτές οι αναφορές υπήρχαν σε πολύ σοβαρό ιστορικό βιβλίο αλλά δεν θυμάμαι πια τον τίτλο του το διάβασα περίπου στο μακρινό 1987 τότε που δεν υπήρχαν η τρολοσελίδες και μάλιστα ήταν από την δανειστική βιβλιοθήκη της Λάρισας. Τεσπα επειδή συνήθως θυμάμαι αρκετά από αυτά που διαβάζω έστω και αν έχουν περάσει 27 περίπου χρόνια είμαι σίγουρος ότι θα θυμηθώ και τον τίτλο κάποια στιγμή

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι είμαι σαφής σε ποια εγκλήματα θεωρώ ότι πρέπει να εφαρμόζεται η θανατική ποινή για μένα.Τώρα όντως μπορεί να έχω κάποιες παρωχημένες μεθόδους εκτέλεσης σε σχέση με τους ναζί αλλά στην σκληρότητα ισοψηφούμε.Π.χ υπάρχουν αναφορές ότι σε ανακρίσεις σε σπίτια Ελλήνων πετούσαν όντως τα μωρά μέσα σε κατσαρόλες με φαγητό λέγοντας περιπαικτικά κιόλας στις μανάδες τους σήμερα θα έχετε και κρέας η τα έκαναν και πυροτεχνήματα βάζοντας τα βαμβάκι με βενζίνη στο στόμα και τα άναβαν.Χμ πλάκα πλάκα υπάρχουν και χειρότεροι τρόποι να πεθαίνουν αυτά τα κτήνη τελικά.

Αναφέρεσαι σε ταλιμπανισμούς όπως τηγανίσματα κλπ και λές τους άλλους "κτήνη";

οκ :rolleyes:

Καλά δεν αμφιβάλω και πολύ ότι σε ψεκάζουν αλλά πάει στα διάλα...Αυτές οι αναφορές υπήρχαν σε πολύ σοβαρό ιστορικό βιβλίο αλλά δεν θυμάμαι πια τον τίτλο του το διάβασα περίπου στο μακρινό 1987 τότε που δεν υπήρχαν η τρολοσελίδες και μάλιστα ήταν από την δανειστική βιβλιοθήκη της Λάρισας. Τεσπα επειδή συνήθως θυμάμαι αρκετά από αυτά που διαβάζω έστω και αν έχουν περάσει 27 περίπου χρόνια είμαι σίγουρος ότι θα θυμηθώ και τον τίτλο κάποια στιγμή

Είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

"Κλασική περίπτωση βλάβης", also known as η γνωστή μυωπική προσέγγιση "εμένα προσωπικά μου φαίνεται τρομερή πράξη και σταματάω να σκέφτομαι, ασπαστείτε τώρα όλοι τα κριτήριά μου να τον φάμε".

Θα έλεγε κανείς πως όταν βλέπεις ότι η προσωπική σου άποψη έρχεται σε τόσο μεγάλη αντίθεση με τον κοινωνικό σφυγμό είναι σημάδι πως πρέπει να σκεφτείς πολύ πολύ προσεκτικά το πώς και το γιατί της θέσης σου, κι αν τελικά επιμένεις σ' αυτή θα πρέπει να μπορείς να την υποστηρίξεις με επιχειρηματολογία που απευθύνεται σε πολύ διαφορετικούς ανθρώπους απο σένα.

Αλλά νταξ, τι να λέμε τώρα ιστορίες για αγρίους, πιάσε πυρσό και τζουγκράνα που είναι ευκολότερο.

Δε σε καταλαβαινω, αυτο το σκουπιδοποστ με την απαξιωση και την ειρωνια το κατευθυνεις σε μενα, απλα επειδη θυμισα τι ζητανε καποιοι πυροβολημενοι φιλοζωοι?

Δημοσ.

Δε σε καταλαβαινω, αυτο το σκουπιδοποστ με την απαξιωση και την ειρωνια το κατευθυνεις σε μενα, απλα επειδη θυμισα τι ζητανε καποιοι πυροβολημενοι φιλοζωοι?

Αν ο Τάκης γράψει πως ο Μήτσος σκότωσε τη γυναίκα του και κάνω quote λέγοντας "ισόβια στον καριόλη", εννοώ τον Τάκη ή το Μήτσο;

Δημοσ.

Αναφέρεσαι σε ταλιμπανισμούς όπως τηγανίσματα κλπ και λές τους άλλους "κτήνη";

οκ :rolleyes:

Είμαι σίγουρος.

Δεν θα τους τηγανίσω εγώ.Και αυτήν είναι και η βασική διαφορά μας.Ενώ αυτοί βιάζουν παιδάκια σκοτώνουν αθώους και όλα τα άλλα καλά.Εγώ είμαι από χωριό και δεν μπορώ να σφάξω κότα  και είμαι40 χρονών όχι να τηγανίσω κιόλας κάποιον.Αν δεν βλέπεις την διαφορά τότε λυπάμαι

Δημοσ.

Γιατι να σε πω ναζιστη?

Να μου λυσεις αποριες πρωτου τις ακουσεις? δυσκολο.

Οι κατηγοριες εγκληματων παντως που ανεφερες ειναι σοβαρες. O προτεινομενος ομως τροπος εκτελεσης δε ταιριαζει στο ανθρωπινο ειδος.

Αν ο Τάκης γράψει πως ο Μήτσος σκότωσε τη γυναίκα του και κάνω quote λέγοντας "ισόβια στον καριόλη", εννοώ τον Τάκη ή το Μήτσο;

σε δικο μου ποστ εκανες quote και σε μενα απευθυνθηκες...

• Super Moderators
Δημοσ.

σε δικο μου ποστ εκανες quote...

κι αυτά που έγραψε δεν πήγαιναν σε σένα...

Δημοσ.

Δεν θα τους τηγανίσω εγώ.Και αυτήν είναι και η βασική διαφορά μας.Ενώ αυτοί βιάζουν παιδάκια σκοτώνουν αθώους και όλα τα άλλα καλά.Εγώ είμαι από χωριό και δεν μπορώ να σφάξω κότα 40 χρονών όχι να τηγανίσω κιόλας κάποιον.Αν δεν βλέπεις την διαφορά τότε λυπάμαι

Το υποστηρίζεις όμως.

Άρα;

Δημοσ.

σε δικο μου ποστ εκανες quote και σε μενα απευθυνθηκες...

Το ξαναδιάβασα τώρα και βλέπω το πρόβλημα.

Όταν λέω "εσύ", δεν εννοώ εσύ προσωπικά. "Εσύ ο τρίτος".

Με συγχωρείς αν σε σύγχισα.  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...