Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το υποστηρίζεις όμως.

Άρα;

Σαφώς, δεν βλέπω κανέναν λόγο κάποιος που σκότωσε και τεμάχισε κάποιον γιατί να έχει την όποια πολιτισμένη αντίδραση από την υπόλοιπη κοινωνία.Γιατί ένας που βίασε παιδάκι 3 χρονών θα πρέπει να μην τηγανιστεί ή έστω να μην διαμελιστεί με άλογα στο σύνταγμα :P Πέρα από την πλάκα υπάρχουν τρόποι για τις εκτελέσεις τέτοιων κτηνών.Βέβαια αν το έκανε στην δική μου κορούλα και τον έπιανα στα χέρια μου πριν από τον νόμο τότε αυτά που θα περνούσε στο τηγάνισμα σε σχέση με αυτά που θα περνούσε στα χέρια μου θα έκαναν το τηγάνισμα να του φαίνεται σαn μεσημέρι σε τράπεζα με air codintion

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατά.Ανάλογα το αδίκημα και κάτω υπό ποιές συνθήκες έγινε αυτό,να υπολογίζεται και ο χρόνος κράτησης.

Στους βιαστές,τους παιδόφιλους και τους κατά συρροή δολοφόνους,εγκλεισμός για πάντα είτε στην φυλακή,είτε ακόμη καλύτερα σε ψυχιατρική κλινική όπου δε θα είναι απειλή για τους γύρω τους,αλλά και για τον εαυτό τους.

Επίσης για τους πρώτους,βιαστές και παιδόφιλους δλδ,χημική στείρωση.

Δημοσ.

Σαφώς, δεν βλέπω κανέναν λόγο κάποιος που σκότωσε και τεμάχισε κάποιον γιατί να έχει την όποια πολιτισμένη αντίδραση από την υπόλοιπη κοινωνία.Γιατί ένας που βίασε παιδάκι 3 χρονών θα πρέπει να μην τηγανιστεί ή έστω να μην διαμελιστεί με άλογα στο σύνταγμα :P Πέρα από την πλάκα υπάρχουν τρόποι για τις εκτελέσεις τέτοιων κτηνών.Βέβαια αν το έκανε στην δική μου κορούλα και τον έπιανα στα χέρια μου πριν από τον νόμο τότε αυτά που θα περνούσε στο τηγάνισμα σε σχέση με αυτά που θα περνούσε στα χέρια μου θα έκαναν το τηγάνισμα να του φαίνεται σαn μεσημέρι σε τράπεζα με air codintion

Οπότε μου λες πως έχετε διαφορετικά κίνητρα αλλά είστε το ίδιο κτήνη.

Εκεί ήθελα να καταλήξω και το επιβεβαιώνεις και ο ίδιος με τα λεγόμενα σου.

Δημοσ.

Επίσης για τους πρώτους,βιαστές και παιδόφιλους δλδ,χημική στείρωση.

Ξέρεις ποιός ήταν ο Alan Turing και πώς πέθανε?

Δημοσ.

Τι σχέση έχει αυτό.Φυσικά και ξέρω πως πέθανε,δεν βρίσκω κάποια συσχέτιση όμως,αν αυτό εννοείς.

Δημοσ.

Οπότε μου λες πως έχετε διαφορετικά κίνητρα αλλά είστε το ίδιο κτήνη.

Εκεί ήθελα να καταλήξω και το επιβεβαιώνεις και ο ίδιος με τα λεγόμενα σου.

όπα όπα αδερφέ καταρχήν έχεις παιδιά;.Αν δεν έχεις δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα.Αν κάποιος μου πειράξει την κορούλα μου που είναι 5 χρονών είτε την βιάσει είτε την σκοτώσει με πρόθεση τότε είμαι ικανός να τον τεμαχίσω με τα δόντια μου.Αν δεν έχεις παιδιά κακώς άνοιξα αυτήν την συζήτηση μαζί σου.Δεν μπορείς να καταλάβεις για το περί ου ο λόγος.Δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να σου εξηγήσω τίποτα.Κατά τα άλλα παρόλο που έχω και μία καλή σωματική διάπλαση είμαι άκακος σαν αρνί σε προσωπικό επίπεδο.Π.χ παρόλο που οι συνομήλικοι μου καταλάβαιναν ότι δεν τους έπαιρνε μαζί μου από τότε που ήμασταν παιδιά ωστόσο δεν το εκμεταλλεύτηκα ποτέ ούτε μάλωσα ποτέ με παιδί από το χωριό, παρότι θα μου ήταν πολύ εύκολο καθώς έκανα χρόνια πολεμικές τέχνες.Τι να σου εξηγήσω τώρα μήνες πριν πάτησα κατά λάθος το κουτάβι που έχω στην ουρά έσκαβα τον κήπο και ήρθε πίσω μου και δεν το είδα και από το σκούξιμο που έκανε έκανα να κοιμηθώ από τις τύψεις τρεις μέρες.Αλλά στα παιδιά μου; Σοβαρά μιλάς θα κάνει κάποιος ανήκεστο βλάβη στο παιδί μου  έτσι και θα πέσει στα χέρια μου πριν από τον νόμο τι πιστεύεις ότι θα του κάνω;Εγώ λέω ότι θα τον ξεφλουδίσω σε πολύ λεπτές φλούδες μέχρι το κόκκαλο....

Δημοσ.

Εννοώ ότι σήμερα ο χημικός ευνουχισμός για τους gay μας φαίνεται (και καλώς) ένα σκαλί κάτω από έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ενώ 60 χρόνια πριν φαινόταν ΟΚ.

Η σχέση είναι πως σήμερα το λοιπόν ο χημικός ευνουχισμός (βιαστών, παιδόφιλων, δεν έχει σημασία) εσένα σου φαίνεται ΟΚ.

Δημοσ.

Τώρα,τι συγκρίνεις ακριβώς;Και πώς στο καλό έχουν σχέση αυτά τα δύο;

Btw και σε 60 χρόνια ο χημικός ευνουχισμός για τους βιαστές,θα μου φαίνεται δίκαιο επειδή δε θα έχουν όλες αυτές τις... περίεργες ορμές καθιστώντας τους επικίνδυνους για τους γύρω τους.

Δημοσ.

όπα όπα αδερφέ καταρχήν έχεις παιδιά;.Αν δεν έχεις δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα.Αν κάποιος μου πειράξει την κορούλα μου που είναι 5 χρονών είτε την βιάσει είτε την σκοτώσει με πρόθεση τότε είμαι ικανός να τον τεμαχίσω με τα δόντια μου.Αν δεν έχεις παιδιά κακώς άνοιξα αυτήν την συζήτηση μαζί σου.Δεν μπορείς να καταλάβεις για το περί ου ο λόγος.Δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να σου εξηγήσω τίποτα.Κατά τα άλλα παρόλο που έχω και μία καλή σωματική διάπλαση είμαι άκακος σαν αρνί σε προσωπικό επίπεδο.Π.χ παρόλο που οι συνομήλικοι μου καταλάβαιναν ότι δεν τους έπαιρνε μαζί μου από τότε που ήμασταν παιδιά ωστόσο δεν το εκμεταλλεύτηκα ποτέ ούτε μάλωσα ποτέ με παιδί από το χωριό, παρότι θα μου ήταν πολύ εύκολο καθώς έκανα χρόνια πολεμικές τέχνες.Τι να σου εξηγήσω τώρα μήνες πριν πάτησα κατά λάθος το κουτάβι που έχω στην ουρά έσκαβα τον κήπο και ήρθε πίσω μου και δεν το είδα και από το σκούξιμο που έκανε έκανα να κοιμηθώ από τις τύψεις τρεις μέρες.Αλλά στα παιδιά μου; Σοβαρά μιλάς θα κάνει κάποιος ανήκεστο βλάβη στο παιδί μου  έτσι και θα πέσει στα χέρια μου πριν από τον νόμο τι πιστεύεις ότι θα του κάνω;Εγώ λέω ότι θα τον ξεφλουδίσω σε πολύ λεπτές φλούδες μέχρι το κόκκαλο....

Πολλά από αυτά που λέμε ως άνθρωποι διαφέρουν από την θεωρία στην πράξη.

Δημοσ.

έκανε και μια απεργία πείνας πέρσι γιατί δεν του έδιναν PS3...

Ίσως το μεγαλύτερο τρολάρισμα ever.

Δημοσ.

Εννοώ ότι σήμερα ο χημικός ευνουχισμός για τους gay μας φαίνεται (και καλώς) ένα σκαλί κάτω από έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ενώ 60 χρόνια πριν φαινόταν ΟΚ.

Η σχέση είναι πως σήμερα το λοιπόν ο χημικός ευνουχισμός (βιαστών, παιδόφιλων, δεν έχει σημασία) εσένα σου φαίνεται ΟΚ.

Συκρινεις ανομοια πραγματα. Οι ομοφυλοφιλοι συναπτουν σχεσεις κοινει συναινεσει. Ο βιαστης παραβιαζει το σωμα σου περα απο τη θεληση σου. Ο παιδεραστης κανει συνηθως κατι αντιστοιχο με τα παιδια. Ακομη και να θελει ενας ανηλικος να συναψει σχεση με ενηλικα( σπανιοτατες περιπτωσεις) λογω ηλικιας δεν ειναι σε θεση να αποφασισει κατι τετοιο για τον εαυτο του. Αρα ειναι διαφορετικα πραγματα.

Ανθρωποι πιυ εχουν ταση παιδεραστιας ή επιθυμια να βιασουν και το εχουν εντοπισει στον εαυτο τους χωρις να το κανουν πραξη για μενα πρεπει να κανουν χημικη στειρωση οικειοθελως και να επικροτουνται για το θαρρος τους. Κοινως, ενας ανθρωπος πριν φτασει να εγκληματισει σιγουρα εχει εντοπισει τασεις επιθυμιας να βιασει η να ερωτοτροπησει με ανηλικο, οποτε εχει το περιθωριο να ζητησει εγκαιρως βοηθεια και αυτο ειναι κατι που το σεβομαι. Οποτε μεσα στη κοινωνια πρεπει να ενθαρρυνθει η σημασια της προληψης. Για μενα, ενας ανθρωπος που εχει τετοιες τασεις δεν ειναι εγκληματιας. Οταν ομως τις υλοποιησει, αξιζει τιμωρια, γιατι ηταν κατι που μπορουσε να μην ειχε κανει.

Σχετικα με θανατικη ποινη. Για δολοφονους παιζει ρολο ο λογος δολοφονιας, για ατομα που κακοποιησαν/βιασαν παιδι και γενικοτερα για ειδεχθη εγκληματα, ενα μπαμ και καθαρισαμε μου φαινεται υπερβολικα λυτρωτικο.

Θα προτιμουσα ισοβιο εγκλεισμο σε αντιξοες συνθηκες και χωρις επικοινωνια με κανεναν.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι η στέρηση της ελευθερίας μου, ίσως και για πάντα είναι κατά πολύ χειρότερη από τον θάνατο;

Δημοσ.

Συκρινεις ανομοια πραγματα. Οι ομοφυλοφιλοι συναπτουν σχεσεις κοινει συναινεσει. Ο βιαστης παραβιαζει το σωμα σου περα απο τη θεληση σου. Ο παιδεραστης κανει συνηθως κατι αντιστοιχο με τα παιδια. Ακομη και να θελει ενας ανηλικος να συναψει σχεση με ενηλικα( σπανιοτατες περιπτωσεις) λογω ηλικιας δεν ειναι σε θεση να αποφασισει κατι τετοιο για τον εαυτο του. Αρα ειναι διαφορετικα πραγματα.

Ανθρωποι πιυ εχουν ταση παιδεραστιας ή επιθυμια να βιασουν και το εχουν εντοπισει στον εαυτο τους χωρις να το κανουν πραξη για μενα πρεπει να κανουν χημικη στειρωση οικειοθελως και να επικροτουνται για το θαρρος τους. Κοινως, ενας ανθρωπος πριν φτασει να εγκληματισει σιγουρα εχει εντοπισει τασεις επιθυμιας να βιασει η να ερωτοτροπησει με ανηλικο, οποτε εχει το περιθωριο να ζητησει εγκαιρως βοηθεια και αυτο ειναι κατι που το σεβομαι. Οποτε μεσα στη κοινωνια πρεπει να ενθαρρυνθει η σημασια της προληψης. Για μενα, ενας ανθρωπος που εχει τετοιες τασεις δεν ειναι εγκληματιας. Οταν ομως τις υλοποιησει, αξιζει τιμωρια, γιατι ηταν κατι που μπορουσε να μην ειχε κανει.

Δε μιλάω για τους βιαστές αλλά βασικά για τους παιδόφιλους.

Δεδομένου πως σαν Έλληνες όλοι ξέρουμε πως κάποτε η παιδοφιλία ήταν par for the course, μπορούμε να ξέρουμε αν σε 60 χρόνια θα ισχύει και πάλι το ίδιο; Σίγουρα δεν το θεωρώ πολύ πιθανό (όπως και όλοι υποθέτω) αλλά το ζήτημα είναι πως δεν έχω και επιχειρήματα για να υποστηρίξω πως είναι απίθανο. Το αντιμετωπίζω πάντως διαφορετικά από το βιασμό, που με συνοπτικές διαδικασίες αποφασίζω πως δύσκολα να γίνει νόμιμος.

Ίσως κάποιο να αφρίζουν ήδη μ' αυτό που λέω: "Πας καλά ρε; Παιδοφιλία; Είσαι μήπως κανας ανώμαλος και σκέφτεσαι τέτοια πράγματα;"

Σ' αυτούς απαντάω ότι δε μου λέει απολύτως τίποτα η αγανάκτιση "γιατί έτσι", πριν 60 χρόνια την ίδια ακριβώς αντίδραση θα είχατε όλοι για τους ομοφυλόφιλους και να που σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Αυτή είναι και η ουσία του σχολίου που έκανα νωρίτερα με τον Turing: κυριολεκτικά έφαγαν τον άνθρωπο που εκτός του ότι ίσως ήταν προσωπικά καθοριστικός παράγοντας για την επικράτηση ενάντια στους Ναζί (όποιος ξέρει από ιστορία WWII καταλαβαίνει), σίγουρα πάντως μας άνοιξε τα μάτια και μας πήγε μπροστά και έχουμε σήμερα υπολογιστές κλπ κλπ κλπ. Επειδή τον υπέβαλαν σ' αυτή την τιμωρία για το συγκεκριμένο "έγκλημα", το οποίο βέβαια με σημερινά κριτήρια είναι αχαρακτήριστο.

Πέραν τούτου διαφωνώ γενικά και με τέτοιες μορφές τιμωρίας αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο και δεν ήταν το point μου.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα,τι συγκρίνεις ακριβώς;Και πώς στο καλό έχουν σχέση αυτά τα δύο;

Btw και σε 60 χρόνια ο χημικός ευνουχισμός για τους βιαστές,θα μου φαίνεται δίκαιο επειδή δε θα έχουν όλες αυτές τις... περίεργες ορμές καθιστώντας τους επικίνδυνους για τους γύρω τους.

Τώρα να σε πείσω για το τι εστί δικαιοσύνη και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ένα φορουμ δεν είναι της παρούσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...