Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρικυμιά!!!

πες μου που είσαι να έρθω να σου αφήσω κανένα €. Σε λυπήθηκε που είσαι ο μόνος που πληρώνει φόρους και όλοι άλλοι καλοπερνάμε.

Λευτεριά στους ελεύθερους επαγγελματίες!

Πές τα γιατι εμένα δέν με ακούνε  B)

Δημοσ.
.............................Ποιος κλέβει φόρο??

Η απάντηση είναι ΟΛΟΙ!

Μην παρεξηγηθούμε αναφέρομαι γενικά και αόριστα οχι σε κάποιοα ατομα συγκεκριμενα απο εδώ.

Πάντως ενημερωτικά όταν μπήκα στο σύστημα για να κάνω τη δήλωσή μου (μισθωτός κι εγώ και η γυναίκα μου) τα σχετικά πεδία της δήλωσης ήταν ήδη συμπληρωμένα μέχρι λεπτό με τα ειδοδήματά μας.

Τα πάντα ήταν ήδη εκεί. Αφού βρίσκω γελοίο ακόμα και να πω "κάνω δήλωση" αφού στην πράξη δεν έκανα τίποτα πέρα από το να προσθέσω κάποιες αποδείξεις.

Τώρα πως μπορώ να "μαγειρέψω" αυτά τα ξεκάθαρα δεδομένα φαντάζομαι μόνο εσύ το ξέρεις. Εκτός πια αν θεωρείς ότι "κλέβουμε" από την 2η ή 3η δουλειά μας :P

Όταν λοιπόν με όλα τα παραπάνω μου λες "δεν έχω να πληρώσω το ΦΠΑ" (δηλαδή τα λεφτά που εγώ σου άφησα να τα δώσεις κάπου αλλού και τα οποία-σου αρέσει ή όχι η λέξη-καταχράστηκες) απλά τρελαίνομαι.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Αν θέλετε ανάλυση φτιάξτε ένα θέμα να το αναλύσετε μεταξύ σας εγώ οτι και να λέω εγώ τα ακούω.

Ναι Γιατί αρνείσαι να δεχτείς ότι έχεις λάθος Όταν στο λέμε πόσα άτομα

• Like 2
Δημοσ.

Αν θέλετε ανάλυση φτιάξτε ένα θέμα να το αναλύσετε μεταξύ σας εγώ οτι και να λέω εγώ τα ακούω.

Να φτιάξουμε ένα θέμα γιατί χαλάμε το thread με τα off topic, ok. Έχεις απόλυτο δίκιο.

Αλλά να φτιάξουμε θέμα για να προσπαθήσουμε να τεκμηριώσουμε ότι το ΦΠΑ αποτελεί έσοδό σου και δυσκολεύεσαι που "πρέπει" να το δίνεις.......!!!!!

Δημοσ.

Αλλά να φτιάξουμε θέμα για να προσπαθήσουμε να τεκμηριώσουμε ότι το ΦΠΑ αποτελεί έσοδό σου και δυσκολεύεσαι που "πρέπει" να το δίνεις.......!!!!!

ειπα κάτι τετοιο? 

Εξηγησα τι ειναι ο φπα δεν ειπα οτι δυσκολευομαι να το δίνω εδωσα παραδειγματα ωστε να καταλάβεις οτι τα μαγαζακια για να επιβιώσουν εχουν ριξει τις τιμές κάτω απο αυτο που θα έπρεπε ωστε να εχουν ενα αξιόλογο κέρδος.

οποτε εσυ πληρώνες πχ τα μηλα 1 ευρο την κυριακή 1 και την δευτέρα μετα την αυξηση ποιος πλήρωσε το φπα?

και σταματήστε να αναφέρεστε συγκεκριμένα σε μένα λέω τι ισχύει γενικά δεν λέω τι κάνω εγώ.

Εγώ ούτε τιμές άλλαξα ούτε ο ΦΠΑ ανέβηκε. 

Δημοσ.

ειπα κάτι τετοιο? 

Εξηγησα τι ειναι ο φπα δεν ειπα οτι δυσκολευομαι να το δίνω εδωσα παραδειγματα ωστε να καταλάβεις οτι τα μαγαζακια για να επιβιώσουν εχουν ριξει τις τιμές κάτω απο αυτο που θα έπρεπε ωστε να εχουν ενα αξιόλογο κέρδος.

οποτε εσυ πληρώνες πχ τα μηλα 1 ευρο την κυριακή 1 και την δευτέρα μετα την αυξηση ποιος πλήρωσε το φπα?

και σταματήστε να αναφέρεστε συγκεκριμένα σε μένα λέω τι ισχύει γενικά δεν λέω τι κάνω εγώ.

Εγώ ούτε τιμές άλλαξα ούτε ο ΦΠΑ ανέβηκε. 

Ναι το είπες

Πιο συγκεκριμένα στο post No9 είπες "Εγω φταίω που το 1/4 των εσόδων μπου πρέπει να το δίνω στο φπα?"

Κι αν εννοούσες κάτι άλλο τότε σίγουρα το μήνυμα δεν πέρασε. Όχι μόνο σε μένα αλλά και σε πολλούς άλλους, όπως θα είδες από τα σχετικά posts.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το είπες

Πιο συγκεκριμένα στο post No9 είπες "Εγω φταίω που το 1/4 των εσόδων μπου πρέπει να το δίνω στο φπα?"

Κι αν εννοούσες κάτι άλλο τότε σίγουρα το μήνυμα δεν πέρασε. Όχι μόνο σε μένα αλλά και σε πολλούς άλλους, όπως θα είδες από τα σχετικά posts.

Δεν μας Γ..... και εσυ πρωι πρωι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...