Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες, ειμαι φοιτητης στην Θεσσαλονικη 20 χρονων και μου εχει καρφωθει να αρχισω μπασκετ. Ασχολουμαι με την γυμναστικη γενικα αλλα δεν εχω παιξει ποτε μπασκετ σε ομαδα οποτε δεν κανω παπαδες σε καμια περιπτωση, παιζει να βρω καμια ομαδα που να με δεχτει???????

*Ας ειναι μονο για προπονησεις αρκει να μην ειμαι ενοχληση και να μην ειμαι με δεκαχρονα :P

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδες, ειμαι φοιτητης στην Θεσσαλονικη 20 χρονων και μου εχει καρφωθει να αρχισω μπασκετ. Ασχολουμαι με την γυμναστικη γενικα αλλα δεν εχω παιξει ποτε μπασκετ σε ομαδα οποτε δεν κανω παπαδες σε καμια περιπτωση, παιζει να βρω καμια ομαδα που να με δεχτει???????

*Ας ειναι μονο για προπονησεις αρκει να μην ειμαι ενοχληση και να μην ειμαι με δεκαχρονα :P

δέν έχεις κανέναν φίλο να παίζεται μαζί;

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ μια από τα ίδια. Δεν ήθελα να μπω σε ομάδα, αλλά όποτε ήθελα να παίξω, έβγαινα έξω και έπαιρνα σβάρνα όλα τα γήπεδα μπάσκετ. Όλο και κάπου θα έβλεπα άτομα να παίζουν και τους ρωτούσα απλώς αν χρειάζονται κανα άτομο ακόμη (συνήθως υπήρχε και κάποιος άλλος ξεκάρφωτος στην άκρη, οπότε μπαίναμε μαζί ώστε και οι 2 ομάδες να έχουν ίσο αριθμό ατόμων).

• Like 1
Δημοσ.

Θελεις να πηγαινουμε μαζι?

Θελω κι εγω να μαθω μπασκετ

• Like 2
Δημοσ.

θα πάτε στο ποσειδώνιο δίπλα που έχει τις μπασκέτες και μαζεύονται πολλά άτομα. ίσως γνωρίσεται και άτομα από ομάδες...

και όταν με το καλό μάθετε φωνάξτε με.

• Like 2
Δημοσ.

Θελεις να πηγαινουμε μαζι?  και αν δεν σ αρέσει ντύνεσαι  και φεύγεις  :)

Θελω κι εγω να μαθω μπασκετ

• Like 1
Δημοσ.

θα πάτε στο ποσειδώνιο δίπλα που έχει τις μπασκέτες και μαζεύονται πολλά άτομα. ίσως γνωρίσεται και άτομα από ομάδες...

και όταν με το καλό μάθετε φωνάξτε με.

Ωραια θα το κανονισουμε!!

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω για τα μέρη σου συγκεκριμένα, πάντως εδώ μπορεί ο καθένας να κατεβάσει ερασιτεχνικά ομάδα (γνωστοί μου 40χρονοι έχουν την ομάδα Slow Motion), και να παίξει με άλλες τέτοιες ομάδες σε τουρνουά κτλ..

• Like 1
Δημοσ.

Καλό το ποσειδώνιο και θα βρείτε σίγουρα άτομα για να παίξετε. Δεν μαθαίνεται όμως το μπάσκετ τόσο εύκολα.

Πρέπει καταρχάς να μαθευτούν τα βασικά.

Να δουλευτεί η μηχανική του σουτ με το σωστό σπάσιμο του καρπού όπως επίσης και η κίνηση με την μπάλα και κάποιοι βασικοί κανονισμοί του αθλήματος.

Αυτό μαζί με μια σωστή μπασκετική προθέρμανση αρκεί ως ξεκίνημα.

Καλό θα ήταν να βρίσκατε κάποια ομάδα, δυστυχώς όμως δεν έχω κάτι να προτείνω σε αυτό τον τομέα.

• Like 1
Δημοσ.

Τρομερη ασχολεια το μπασκετ ειδικα οταν αθλησε σε κανονικο παρκε κ δεν σακατευεις τα γονατα σου στα τσιμεντα.Σ αυτη την ηλικια νομιζω δυσκολο να σε παρουν σε ομαδα χωρις ''προυπηρεσια΄''.Ποτε δεν ξερεις βεβαια αν σκεφτεις οτι εδω στη Ελλαδα αθλητες κοντα στα 27-28 θεωρουνται ταλεντα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεί να πας να παίξεις σε κάποια κακή ή μέτρια τοπική ομάδα. Οι περισσότερες από αυτές είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Βέβαια, να ξέρεις το μπάσκετ θέλει πάρα πολλά χρόνια ενασχόλησης για να κάνεις καλά ακόμη και τα βασικά. Έχει πάρα πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να μάθεις και συνεχώς να βελτιώνεις.

Τρομερη ασχολεια το μπασκετ ειδικα οταν αθλησε σε κανονικο παρκε κ δεν σακατευεις τα γονατα σου στα τσιμεντα.Σ αυτη την ηλικια νομιζω δυσκολο να σε παρουν σε ομαδα χωρις ''προυπηρεσια΄''.Ποτε δεν ξερεις βεβαια αν σκεφτεις οτι εδω στη Ελλαδα αθλητες κοντα στα 27-28 θεωρουνται ταλεντα.

Τα γόνατα δεν κάνουν διακρίσεις :P. Και στο παρκέ μια χαρά σακατεύονται.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, ξέρω για τα γηπεδάκια δίπλα απο το ποσειδόνιο και εχω παει κανα δυο φορες να παιξω με αγνωστους και στο πανεπιστημιακο γυμναστηριο εχω κανει το ιδιο αλλα ψαχνω για κατι πιο τακτικο και συχνο για αυτο λεω ομαδα και ας ειναι κακή-τοπική δεν εχω θεμα, να τρεχουμε λιγο και να παιζουμε για την πλακα μας και οπου παει.]\

* !! Απο σεπτεμβρη που επιστρέφω οποιος ειναι θεσσαλονικη και θελει να παμε για μπασκετ ειμαι μέσα!

Να'στε καλα αλανια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...