Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά επιδή ξέρω πάντα ζητάω απο μικρά μαγαζιά να ΜΗΝ μου κόψουν απόδηξη ετσι για μπουρμπουάρ να τα πάρει να τα βάλει στην τσέπη 

δεν ζητας αποδειξη αρα ο μαγαζατωρας δεν πληρωνει το ΦΠΑ στο κρατος, στο κρατος δημιουργεται ελλειμα και μετα σου φαιρνει ενα φορο,μνημονιο κτλ για να εισπραξει αυτα που "κλεψατε" με τον μαγαζατωρα!

Επιτελους πρεπει να καταλαβετε οτι οταν δεν κοβεις αποδειξει δεν γλυτωνει κανιεις τιποτα γιατι θα τα πληρωσεις απο αλλου και πολλαπλασια..

• Like 3
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ζητας αποδειξη αρα ο μαγαζατωρας δεν πληρωνει το ΦΠΑ στο κρατος, στο κρατος δημιουργεται ελλειμα και μετα σου φαιρνει ενα φορο,μνημονιο κτλ για να εισπραξει αυτα που "κλεψατε" με τον μαγαζατωρα!

Επιτελους πρεπει να καταλαβετε οτι οταν δεν κοβεις αποδειξει δεν γλυτωνει κανιεις τιποτα γιατι θα τα πληρωσεις απο αλλου και πολλαπλασια..

1 είσκεψη σε οδωντίατρο είναι 120 επισκέψεις σε 1 τυροπιτάδικο...

Ενωείτε σε δικιγόρους γιατρούς κτλ πάντα ζητάω αλλα αν πάρω 1 τυρόπιτα+1 μπουκαλάκι νερό με 1€ τι απόδηξη να ζητήσω ρεεεε πάμε καλά?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ενωείτε σε δικιγόρους γιατρούς κτλ πάντα ζητάω αλλα αν πάρω 1 τυρόπιτα+1 μπουκαλάκι νερό με 1€ τι απόδηξη να ζητήσω ρεεεε πάμε καλά?

οταν το βλεπεις ατομικα ειναι μηδαμινο ποσο για σκεψου ομως ποσα τετοια μαγαζια υαπρχουν και ποσους πελατες δεχονται καθημερινα και ποσος ειναι ο συνολικος τζιρος.. 

• Like 1
Δημοσ.

αχαχαχαχαχαχα σωστός....

Φιλαράκι ετσι γράφω ζήσε με αυτό... με ορθογραφικά. το οτι σε ενοχλεί δέν με απασχολεί καθόλου.

Καθεσε και κατακρίνεις τους ΕΕ και οχι τους υπαλλήλους του δημοσίου που ξυνουν τα @@ ολη μέρα και κάθοντε και σχολιάζουν τους άλους....τσιγαρακια και εφημερίδα και τους πληρώνουμε όλι μαζι και ΕΕ και μη...

Εγώ προσωπικά επιδή ξέρω πάντα ζητάω απο μικρά μαγαζιά να ΜΗΝ μου κόψουν απόδηξη ετσι για μπουρμπουάρ να τα πάρει να τα βάλει στην τσέπη του.

Αλλα που να ξέρεις εσυ..το μηνιάτικο να μπαίνει και όλα καλά..

διορθώθηκε

Κάνεις λάθος, μισθωτός του ιδιωτικού....

Και για τους ΔΥ συμφωνώ απολύτως, 

Συνέχισε εσύ να δίνεις μπουρμπουάρ, μη γκρινιάζεις όμως όταν σου ζητάει 100% προκαταβολή φόρου σαν ΕΕ και σε αντιμετωπίζει σαν φοροφυγά, γιατί τελικά είσαι και ενθαρρύνεις και τους άλλους να γίνονται

Δημοσ.

<p>Η λογικη του οι Ε.Ε ειναι φοροφυγαδες ΟΛΟΙ αρα ας βαλουμε αβασταχτους και τρελους φορους και το υποστηριζουν αυτο καποιοι εγχωριοι εξυπνακηδες υπερ του "δικαιου" μπορει να με τρελανει..και οι περισσοτεροι μισθωτοι κανουν 2 δουλειες και πολλες μαυρες..Αρα ας τους στελνουν προστιμα σπιτι απο την αρχη να ειμαστε κομπλε</p>

Δημοσ.

Κάνεις λάθος, μισθωτός του ιδιωτικού....

Και για τους ΔΥ συμφωνώ απολύτως, 

Συνέχισε εσύ να δίνεις μπουρμπουάρ, μη γκρινιάζεις όμως όταν σου ζητάει 100% προκαταβολή φόρου σαν ΕΕ και σε αντιμετωπίζει σαν φοροφυγά, γιατί τελικά είσαι και ενθαρρύνεις και τους άλλους να γίνονται

Δεν είμαι και ουτε είπα οτι τους ενθαρύνω απλά τους στηρίζω.

Δημοσ.

<p>Η λογικη του οι Ε.Ε ειναι φοροφυγαδες ΟΛΟΙ αρα ας βαλουμε αβασταχτους και τρελους φορους και το υποστηριζουν αυτο καποιοι εγχωριοι εξυπνακηδες υπερ του "δικαιου" μπορει να με τρελανει..και οι περισσοτεροι μισθωτοι κανουν 2 δουλειες και πολλες μαυρες..Αρα ας τους στελνουν προστιμα σπιτι απο την αρχη να ειμαστε κομπλε</p>

Ετσι ειναι και απο την στιγμη που η λογικη εχει παει περιπατο(για να μην πω στο διαστημα κι ακομη παραπερα) δεν υπαρχει ελπιδα γενικοτερα.

Ενα απλο παραδειγμα που δειχνει οτι οσο πιο μικρη η φορολογια υπαρχει τοσο περισοτερα εισπραττεις ειναι το παραδειγμα της εστιασης που ηταν στο 13% μετα πηγε στο 23% με απωλεια εσοδων για το κρατος και επι Σαμαρα επιστρεφει στο 13% με αυξηση εσοδων.Τωρα παμε παλι στο 23% για να πετυχουν τους στοχους.Γελανε και οι πετρες.Για να μην μιλησουμε για τα υπολοιπα γιατι θα ξεφυγουμε απο το θεμα.

Και ολα αυτα γιατι?

Για να μην κοψουν για παραδειγμα απο την ξαδερφη μου που ειναι στο δημοσιο και ξεσκιζεται στην δουλεια για να παιρνει 1700,00 ευρω το μηνα.ΝΑΙ 1700,00 ευρω τον μηνα την σημερον ημερα.Πως να μην παει μετα 1 μηνα διακοπες καθε καλοκαιρι τα τελευταια 6 χρονια(συνολο 180 ημερες) κι εγω να μην εχω παει ουτε 18 ωρες.

• Like 3
Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Expertr είπε:<br />

Η λογικη του οι Ε.Ε ειναι φοροφυγαδες ΟΛΟΙ αρα ας βαλουμε αβασταχτους και τρελους φορους και το υποστηριζουν αυτο καποιοι εγχωριοι εξυπνακηδες υπερ του "δικαιου" μπορει να με τρελανει..και οι περισσοτεροι μισθωτοι κανουν 2 δουλειες και πολλες μαυρες..Αρα ας τους στελνουν προστιμα σπιτι απο την αρχη να ειμαστε κομπλε<br />

Ετσι ειναι και απο την στιγμη που η λογικη εχει παει περιπατο(για να μην πω στο διαστημα κι ακομη παραπερα) δεν υπαρχει ελπιδα γενικοτερα.<br />

<br />

Ενα απλο παραδειγμα που δειχνει οτι οσο πιο μικρη η φορολογια υπαρχει τοσο περισοτερα εισπραττεις ειναι το παραδειγμα της εστιασης που ηταν στο 13% μετα πηγε στο 23% με απωλεια εσοδων για το κρατος και επι Σαμαρα επιστρεφει στο 13% με αυξηση εσοδων.Τωρα παμε παλι στο 23% για να πετυχουν τους στοχους.Γελανε και οι πετρες.Για να μην μιλησουμε για τα υπολοιπα γιατι θα ξεφυγουμε απο το θεμα.<br />

<br />

Και ολα αυτα γιατι?<br />

Για να μην κοψουν για παραδειγμα απο την ξαδερφη μου που ειναι στο δημοσιο και ξεσκιζεται στην δουλεια για να παιρνει 1700,00 ευρω το μηνα.ΝΑΙ 1700,00 ευρω τον μηνα την σημερον ημερα.Πως να μην παει μετα 1 μηνα διακοπες καθε καλοκαιρι τα τελευταια 6 χρονια(συνολο 180 ημερες) κι εγω να μην εχω παει ουτε 18 ωρες.<br />

</p><p> </p><p>

Οχι μονο ο φπα..Αλλα και στον φορο εισοδηματος.<br />

Τοσα χρονια λενε οτι οι Ε.Ε δηλωναν λογοτερα ωστε να πληρωνουν ελαχιστα τον χρονο (500€ περιπου) οι κατηγοριες των 15000€...<br />

Ε οι ιδιοι τωρα που τους ερχεται 4-5000€ η εφορια δεν πληρωνουν ΟΥΤΕ τα 500...<br />

Χαμενο βγαινει το κρατος παντα απο τετοιες τακτικες.Οταν βαζεις μια σοβαρη φορολογια και αφηνεις περιθωρια κερδους ο αλλος δεν σκεφτεται να σε κλεψει.Με νταβατζηδικα μετρα προφανως θα παεινα κλεψει απο το κρατος και το 50 λεπτο...<br />

</p>

Δημοσ.

<p></p><p> </p><p>

Οχι μονο ο φπα..Αλλα και στον φορο εισοδηματος.<br />

Τοσα χρονια λενε οτι οι Ε.Ε δηλωναν λογοτερα ωστε να πληρωνουν ελαχιστα τον χρονο (500€ περιπου) οι κατηγοριες των 15000€...<br />

Ε οι ιδιοι τωρα που τους ερχεται 4-5000€ η εφορια δεν πληρωνουν ΟΥΤΕ τα 500...<br />

Χαμενο βγαινει το κρατος παντα απο τετοιες τακτικες.Οταν βαζεις μια σοβαρη φορολογια και αφηνεις περιθωρια κερδους ο αλλος δεν σκεφτεται να σε κλεψει.Με νταβατζηδικα μετρα προφανως θα παεινα κλεψει απο το κρατος και το 50 λεπτο...<br />

</p>

Συμφωνω σε ολα απλα δεν ηθελα να επεκταθω στα υπολοιπα περα απο τον ΦΠΑ για να μενουμε εντος θεματος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι και ουτε είπα οτι τους ενθαρύνω απλά τους στηρίζω.

Δεν τους ενθαρρυνεις, τους το ζητας να φοροδιαφυγουν,

Εδω δικα σου λογια:

Εγώ προσωπικά επιδή ξέρω πάντα ζητάω απο μικρά μαγαζιά να ΜΗΝ μου κόψουν απόδηξη ετσι για μπουρμπουάρ να τα πάρει να τα βάλει στην τσέπη του.

Αλλα που να ξέρεις εσυ..το μηνιάτικο να μπαίνει και όλα καλά..

Αν ζητας απο αλλα μαγαζια να μην κοβουν αποδειξη/φοροδιαφευγουν, δεν θελει μεγαλη φαντασια για να καταλαβει καποιος τι κανεις στο δικο σου.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τον ταίζεις, εκτός από θρασύς, έχει βάλει την κασέτα να παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ ρε παιδες..για του2 απο πανω λέω..ειστε πολυ εξυπνοι δεν μπορω να σας ανταγονιστώ άλο..

Οκ τους ενθαρυνω να μήν κοβουν και δέν τους στιρίζω τι καταλάβατε τώρα?ενταξυ σας εφυγε η φαγουρα??λέμε να συζητησουμε και εσεις ειστε χειροτεροι απο τους διμισιογράφους λέμε 1 κουβέντα και βρίσκετε τα ορθογραφικα η κάποιο λάθος σημείο και το κάνετε πρωτοσέλιδο συγκεντροθείτε λίγο στα λεγομενα και αφήστε της ...... οχι δεν τους στηρίζεις τους βοηθάς τους κάνεις τους ράνεις..πείτε μας τηα αποψη σας και μήν σπαμάρετε,

Τι ειναι ολο αυτο που βγάζετε ειδικά ο απο πάνω..μήπος αγόρι μου ζηλευεις που εμεις είμαστε ΕΕ?θές να κάνεις μαγαζί να δέις την γλύκα?σου το εύχομαι

Δημοσ.

Στην έχουμε ήδη αναφέρει την άποψη μας.

Εσύ παρόλα αυτά συνεχίζεις το "ευγενές" αθλημα του trolling, του flame και της προσωπικής επίθεσης.

(προσωπικά δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα στα άπειρα ορθογραφικά λάθη σου και στην αδυναμία σωστής σύνταξης διότι μπορεί πχ. να είσαι δυσλεκτικός οπότε πρόσεχε για τι ακριβώς πράγμα κατηγορείς τον συνομιλητή σου)

Δημοσ.

Στην έχουμε ήδη αναφέρει την άποψη μας.

Εσύ παρόλα αυτά συνεχίζεις το "ευγενές" αθλημα του trolling, του flame και της προσωπικής επίθεσης.

(προσωπικά δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα στα άπειρα ορθογραφικά λάθη σου και στην αδυναμία σωστής σύνταξης διότι μπορεί πχ. να είσαι δυσλεκτικός οπότε πρόσεχε για τι ακριβώς πράγμα κατηγορείς τον συνομιλητή σου)

δυσλεκτικός δέν είμαι έχω θέμα με την ορθογραφιά και γραφω γρήγορα με τον υπολογιστή της δουλειάς που δέν έχει και δέν μπορώ να βάλω πρόγραμμα ορθογραφικών.

Δημοσ.

Υπ' όψιν, στις ιατρικές/οδοντιατρικές υπηρεσίες δεν προστίθεται ΦΠΑ άρα δεν εισπράτουν και δεν αποδίδουν ΦΠΑ. Όχι ότι είναι λόγος για να μην ζητήσεις απόδειξη αλλά αν την ζητάς μόνο και μόνο για αυτό κάνεις λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...