Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Κατευθειαν στο ψητο.. Με την κοπελα μου καναμε σεξ ΜΕ προφυλακτικο. Τελειωσα στο προφυλακτικο και μετα το ελεγξα δεν ηταν σπασμενο. Μετα απο 5 λεπτα που καθισαμε απλα, πηγα και πλυθηκα και σκουπιστηκα με πετσετα. Υστερα δοκιμασαμε χωρις για 10-15 λεπτα και ουτε καν ηρθα κοντα στο να τελειωσω και βγηκα για ασφαλεια και συνεχισαμε με προφυλακτικο. Το θεμα ειναι πως οταν τελειωνεις εαν πιεσεις με το χερι σου το επιμαχο σημειο σου βγαζει μια ελαχιστη αλλα υπαρκτη ποσοτητα σπερματος. Δεν θυμαμαι εαν το εκανα κατα τη διαρκεια του πλυσιματος ομως. Σημερα 21 του μηνος το πρωι η κοπελα μου εκανε εμετο. 20 του μηνος περιμενε περιοδο. Γυρω στις 10 του μηνα υπηρξε ελαφρης πονος και πρηξιμο χαμηλα στην κοιλια. Επισης στις 20 υπηρξε πονος στην κοιλια χαμηλα. Ποιες οι πιθανοτητες? Να ανησυχω? Αυτη λεει να περιμενει μεχρι τις 27 και αν δεν τις ερθει να παει στον γυναικολογο της. Εγω επιμενω να παει αυριο κιολας.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελάχιστες οι πιθανότητες. Περισσότερο πιθανό είναι να έφαγε κάτι που την πείραξε :P Έχει άγχος για κάτι? Πολυκυστικές ωοθήκες? Ας πάει να κάνει σε μια εβδομάδα εξέταση χοριακής για ΣΙΓΟΥΡΑ αποτελέσματα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ελάχιστες οι πιθανότητες. Περισσότερο πιθανό είναι να έφαγε κάτι που την πείραξε :P Έχει άγχος για κάτι? Πολυκυστικές ωοθήκες? Ας πάει να κάνει σε μια εβδομάδα εξέταση χοριακής για ΣΙΓΟΥΡΑ αποτελέσματα.

12€ ανευ εοπυυ η εξεταση αλλα κ η πλεον αξιοπιστη. 10-12μερες καθυστηρεση αν εχει, τοτε να παει να την κανει
Δημοσ.

Καλησπερα. Κατευθειαν στο ψητο.. Με την κοπελα μου καναμε σεξ ΜΕ προφυλακτικο. Τελειωσα στο προφυλακτικο και μετα το ελεγξα δεν ηταν σπασμενο. Μετα απο 5 λεπτα που καθισαμε απλα, πηγα και πλυθηκα και σκουπιστηκα με πετσετα. Υστερα δοκιμασαμε χωρις για 10-15 λεπτα και ουτε καν ηρθα κοντα στο να τελειωσω και βγηκα για ασφαλεια και συνεχισαμε με προφυλακτικο. Το θεμα ειναι πως οταν τελειωνεις εαν πιεσεις με το χερι σου το επιμαχο σημειο σου βγαζει μια ελαχιστη αλλα υπαρκτη ποσοτητα σπερματος. Δεν θυμαμαι εαν το εκανα κατα τη διαρκεια του πλυσιματος ομως. Σημερα 21 του μηνος το πρωι η κοπελα μου εκανε εμετο. 20 του μηνος περιμενε περιοδο. Γυρω στις 10 του μηνα υπηρξε ελαφρης πονος και πρηξιμο χαμηλα στην κοιλια. Επισης στις 20 υπηρξε πονος στην κοιλια χαμηλα. Ποιες οι πιθανοτητες? Να ανησυχω? Αυτη λεει να περιμενει μεχρι τις 27 και αν δεν τις ερθει να παει στον γυναικολογο της. Εγω επιμενω να παει αυριο κιολας.

Και ρωτάς εδώ μέσα; Πες τις να αγοράσει μερικά τεστ από το φαρμακείο.

Και άμα είναι έγκυος, με την πρώτη ευκαιρία τεστ πατρότητας.

Δημοσ.

Με 1 ημέρα καθυστέρηση περιμένεις συμπτώματα εγκυμοσύνης; Πότς γκένεν αυτό;
  • Like 2
Δημοσ.

Πηγαίντε στα επείγοντα νοσοκομείου ότι την πονάει η κοιλιά της. Από τις πρώτες εξετάσεις που κάνουν σε κοπέλα είναι τεστ εγκυμοσύνης (για να ξέρουν αν μετά μπορούν να κάνουν και ακτινογραφία πχ), ακόμα και χωρίς ασφάλεια νομίζω 3 ευρώ κάνει στο νοσοκομείο, πολύ φθηνότερα από φαρμακείο....χαχα  Με ασφάλεια τζαμπέ....

Εντάξει για να γλυτώσετε την ταλαιπωρία μπορείτε να πάρετε απλά ένα τεστ από φαρμακείο

Πάντως τόσο ακριβά που είναι και δεδομένου του περιθώριου για λάθος, εγώ προτιμώ την μέθοδο της εξέτασης αίματος σε κάποια κλινική. Ένα 20άρικο παίρνουν και είσαι και  πιο σίγουρος σε σχέση με το κατουρο-μαραφέτι...

Δημοσ.

Ε;!

Τί δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα; Ο ΟΡ δεν είναι σίγουρος ότι την έκανε την δουλειά. Και πίστεψέ με θα πρέπει να είσαι πολύ κωλόφαρδος  γκαντέμης με ούτε καν μία προσπάθεια να μείνει η άλλη έγκυος.

Επίσης δεν μας είπε ο τύπος πότε έκανε ακάλυπτο το σεξ. Από την μία λέει 10 του μήνα ήταν αδιάθετη, και από την άλλη 20 περίμενε περίοδο.

Για να μείνει έγκυος η κοπέλα του (εκτός αν είναι καμμία "καρπερή") θα έπρεπε να το κάνουν μεταξύ 13 και 18 Ιουλίου. Πιο πριν οι πιθανότητες δεν είναι ΟΥΤΕ 10%.

Διαφορετικά το κακό θα πρέπει να έγινε την προτελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Θα πεις ρε Πάνο που τα ξέρεις αυτα. Φυσικά και τα ξέρω γιατί ήμουν παντρεμένος αρκετά χρόνια. Και όλοι παντρεμένοι εδώ μέσα, και όσοι γενικά προσπάθησαν και δεν το άφησαν στην τύχη, γνωρίζουν πολύ καλά σε τί αναφέρομαι.

(και δεν γνωρίζετε, για ρίχτε κανένα τεστ πατρότητας...... :devil: )

• Like 1
Δημοσ.

Άμα θες βοήθεια για το όνομα, άνοιξε νέο thread. Ειδικευόμαστε -στο Insomnia- γι' αυτά τα θέματα.

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...