Προς το περιεχόμενο

world party

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τους πάω καθόλου!

Ψώνια του κερατά, ηλίθιο χιούμορ, βαρετοί, αχώνευτοι, "fake" και ατάλαντοι σε αυτό που κάνουν. Πρόκειται για υποβάθμιση των ταξιδιωτικών εκπομπών. Μόνο τα μέρη που επισκέπονται δεν δείχνουν, όλη την ώρα η εκπομπή είναι για το πως κουρεύτηκαν στο Περού, τι τατουάζ κάνανε στην Κολομβία, αν γνώρισαν γκόμενα κτλ. Εντελώς αδιάφορα πράγματα για τέτοιου είδους εκπομπή!!

Ο Τάσος Δούσης με τις "Εικόνες" ήταν χίλιες φορές καλύτερος

• Like 6
Δημοσ.

Σωστα τα οσα ειπες εκτος απο το περιορισμενο budget  οι περισσοτεροι προορισμοι που πανε ειναι ακριβοι ειδικα οταν συνδυαζοντα με δραστηριοτητες . Οταν δεν φωτογραφιζουμε τα αξιοθεατα μονο ,το budget  εκτοξευεται.

Ενδεικτικα επειδη δεν γνωριζεις η πτηση με ελικοπτερο  πανω απο τα Ιμαλαια κανει 5000.

Το οτι   δεν μενουν σε 5αστερα δεν αναιρει το γεγονος πως αυτα τα ταξιδια  ετσι οπως τα κανουν θελουν αρκετα χρηματα για να πραγματοποιηθουν .

Το χαμηλό Budget σημαίνει 10.000 / επεισόδιο. Γιατί όμως θεωρείται χαμηλό budget?

Ενδεικτικά σου αναφέρω πως το Top Gear ανα επεισόδιο έχει budget 600.000€  Παρόμοια budget έχουν "ντοκιμαντέρ" μεγάλων καναλιών της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Δημοσ.

Το χαμηλό Budget σημαίνει 10.000 / επεισόδιο. Γιατί όμως θεωρείται χαμηλό budget?

Ενδεικτικά σου αναφέρω πως το Top Gear ανα επεισόδιο έχει budget 600.000€  Παρόμοια budget έχουν "ντοκιμαντέρ" μεγάλων καναλιών της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ωχ δεν το εχουμε να συννενοηθουμε ....

Aναφερομαι καθαρα στο ταξιδιωτικο budget  που εχουν  ποσο θα στοιχιζαν αυτα να τα κανουμε εγω και εσυ οχι στο budget της  εκπομπης .

Δημοσ.

Ωχ δεν το εχουμε να συννενοηθουμε ....

Aναφερομαι καθαρα στο ταξιδιωτικο budget  που εχουν  ποσο θα στοιχιζαν αυτα να τα κανουμε εγω και εσυ οχι στο budget της  εκπομπης .

Για αυτό είναι περιορισμένο το Budget. Τα 10.000€ είναι περιορισμένο Budget για 4 άτομα για 15 ημέρες.

Σε γενικές γραμμές με 100 ευρώ την ημέρα μπορούν να σε ταξιδεύουν παρομοίως και να κάνεις τις ίδιες δραστηριότητες κ αμα γουσταρεις να γυρίσεις το δικό σου World Party. http://www.intrepidtravel.com/

Για πολλούς (ειδικά εκτός Ελλάδος) αυτά τα χρήματα δεν είναι και ιδιαίτερα πολλα

Δημοσ.

World party λέγεται η εκπομπή. Οχι world guided tour.

Μια χαρά είναι τα παιδιά για αυτό που κάνουν. Αν θέλετε να δείτε ξεναγήσεις βάλτε στο youtube τον δούση και την άλλη την τσόλκα αν θυμάμαι. Πολύ ωραίες εκπομπές και αυτές παρεπιπτόντως.

Είναι κάτι διαφορετικό. Έχουν αυτό το θεσσαλονικιώτικο το ύφος το χαλαρό και πραγματικά είναι ενδιαφέρον αυτό που κάνουν.

• Like 5
Δημοσ.

Και εμενα μια χαρα μου φαινονται σαν παρεα και σαν εκπομπη μου βγαζουν πολυ γελιο και δεν περιμενω να τους δω για να παρω σημαντικες πληροφοριες για ταξιδιωτικους προορισμους...

Το οτι εστιαζουν πολυ στον τομεα της φιλιας και του χαβαλε-ανταγωνισμου μεταξυ τους ειναι κατι που μου αρεσει παρα πολυ οπως κανω εγω με τους φιλους μου...

Οσο αφορα τα πειραγματα σε ντοπιους και το στυλ τους φυσικα βλεπω οτι γινεται καλοπροαιρετα και πολλες φορες βλεπω και δεσιμο μεταξυ τους...οπως π.χ με τον conrad στον αμαζονιο η τον αργεντινο ψυχολογο...

Απο τις λιγες εκπομπες που παρακολουθω με χαρα χωρις να εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απλα για μια ευχαριστη ωρα που και θα γελασω και κατι θα μαθω στο ξεκαρφωτο.

• Like 3
Δημοσ.

Ο ενας καπως παλευεται  αν και σαχλοκλαρινογαμπρος αλλα ο αλλος ο τατουατζης ο μπαχαλακιας του μπαοκ δεν παλευεται ουτε δευτερολεπτο..

• Like 1
Δημοσ.

Ο ενας καπως παλευεται  αν και σαχλοκλαρινογαμπρος αλλα ο αλλος ο τατουατζης ο μπαχαλακιας του μπαοκ δεν παλευεται ουτε δευτερολεπτο..

ε ναι, οι  των άλλων ομάδων είναι παιδια του κατηχητικού

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...