michael92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Είναι η άποψη μου φίλε. Δεν σε βλέπω να την ακολουθείς όμως...
Ivory Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δεν σε βλέπω να την ακολουθείς όμως... Και να σου εξηγήσω δε θα καταλάβεις λόγο νοοτροπίας.
michael92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Και να σου εξηγήσω δε θα καταλάβεις λόγο νοοτροπίας. Εξήγησε εσύ και ας μην καταλάβω, ας καταλάβουν οι άλλοι στο forum.
Ivory Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εξήγησε εσύ και ας μην καταλάβω, ας καταλάβουν οι άλλοι στο forum. Δυστυχώς δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι η χώρα πτώχευσε και πάει. Ο καθένας ακόμη όμως είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει και πιστεύει. Αν κάποιος πιστεύει ότι θα τελειώσει φυσικός και θα βρει δουλειά ως φυσικός εκτός δημοσίου σε μια χρεοκοπημένη χώρα καλός να βρει. Εγώ λέω ότι δε θα βρει. Εσύ βγες και πες ότι θα βρει.
katergaris79 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δυστυχώς δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι η χώρα πτώχευσε και πάει. Ο καθένας ακόμη όμως είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει και πιστεύει. Αν κάποιος πιστεύει ότι θα τελειώσει φυσικός και θα βρει δουλειά ως φυσικός εκτός δημοσίου σε μια χρεοκοπημένη χώρα καλός να βρει. Εγώ λέω ότι δε θα βρει. Εσύ βγες και πες ότι θα βρει. Το πρόβλημα στην προκειμένη είναι ότι δεν το περιόρισε εκεί. Δεν είπε δηλαδή ότι αν δε βρίσκεις δουλειά στον αντικείμενο σου κάνε κάτι άλλο για να μην είσαι άνεργος (που δεν είναι λάθος). Επιτέθηκε στην κοπέλα λέγοντας της ότι η δουλειά της δεν είναι παραγωγική και πρέπει να κάνει κάτι άλλο (στα λιπάσματα ) και να "διαλέγει τραγούδια" ως χόμπι. Απ' όπου και να το πιάσεις το θέμα είναι φάουλ ο τύπος.
Ivory Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εμένα δε μου έδωσε την εντύπωση ότι έκανε προσωπική επίθεση και ότι απλά εννοούσε ότι για πολλούς σπουδαγμένους ανθρώπους το όνειρο είναι να κάνουν ραδιόφωνο, να είναι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων σε μαγαζιά, μοντέλα κλπ αντί να ασχοληθούν με αυτό που σπούδασαν. Η όλη νοοτροπία ότι τελείωσα ένα πανεπιστήμιο πχ χημικός και αντί να ασχοληθώ σοβαρά με αυτό γίνομαι DJ γιατί έχει γκομενάκια.
akpe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ...ή γίνομαι έντεχνος γιατί έχει γκομενάκια... hint: το γιατί κάποιος δεν ασχολείται με αυτό που σπούδασε, για να μην το καταλαβαίνει κάποιος στην εποχή που ζούμε και για να τσουβαλιάζει όλους τους υπόλοιπους, πρέπει να είναι ή τυχερός ή βολεμένος. Απορώ σε ποιά κατηγορία ανήκει ο Χρήστος. 1
katergaris79 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εμένα δε μου έδωσε την εντύπωση ότι έκανε προσωπική επίθεση και ότι απλά εννοούσε ότι για πολλούς σπουδαγμένους ανθρώπους το όνειρο είναι να κάνουν ραδιόφωνο, να είναι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων σε μαγαζιά, μοντέλα κλπ αντί να ασχοληθούν με αυτό που σπούδασαν. Η όλη νοοτροπία ότι τελείωσα ένα πανεπιστήμιο πχ χημικός και αντί να ασχοληθώ σοβαρά με αυτό γίνομαι DJ γιατί έχει γκομενάκια. Ακόμα κι έτσι να είναι δε νομίζω να έβαλε κανέναν τον Θηβαίο (και τον κάθε Θηβαίο) να κάνει κουμάντο τι θα σπουδάσει κάποιος, πού θα δουλέψει και για ποιους λόγους. Προσωπικά δε νομίζω ότι κάποιος στρώνεται να διαβάσει και να πάρει ένα χαρτί χημικού (για παράδειγμα) με απώτερο σκοπό να γίνει ραδιοφωνικός παραγωγός επειδή έχει γκομενάκια. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για ένα επάγγελμα που μπορεί να το κάνει κάποιος ακόμα κι αν δεν έχει πατήσει το πόδι του μια μέρα στο σχολείο. Το γεγονός αυτό πάντως δεν τον κάνει περισσότερο άχρηστο (sic) από τον Θηβαίο επειδή εκείνος στα 14 του πουλούσε εισιτήρια για το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης!
Ivory Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κανείς δε κάνει κουμάντο σε κανένα! Την άποψη του λέει ο καθένας όπως και ο Θηβαίος και κακός ζήτησε συγνώμη. Για εμένα σε ένα ιδανικό κράτος ο φοιτητής θα έπρεπε να αποτελεί επένδυση για το μέλλον του ίδιου του κράτους. Ακριβή επένδυση μεν αλλά απόλυτα απαραίτητη. Οι εισακτέοι θα έπρεπε να είναι πολύ, πολύ, πολύ λιγότεροι. Πεταμένα λεφτά, μούφα ελπίδες, λάθος νοοτροπίες.
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 κάπου διάβασα έλεγε σε μια δημοσιογράφο να πάει να δουλέψει στα λιπάσματα , αυτός απ τα λιπάσματα το έπαθε? 1
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κουλτουρα να φυγουμε....μια ζωη τα ιδια, δηθενια, κομπλεξ και εκτος πραγματικοτητας.Χιλιες φορες Παολα. 1
Silenzio Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κουλτουρα να φυγουμε....μια ζωη τα ιδια, δηθενια, κομπλεξ και εκτος πραγματικοτητας. Χιλιες φορες Παολα. ναι ρε θολοκουλτουριαρηδες άπλυτοι, πάολα και έτσι να γουστάρουμε !! νεοέλληνες έχετε πιάσει πάτο αλλά σας αρέσει, πραγματικά καθημερινά μόνο τέτοιους συναντώ, χίλες φορές πάολα λέει και με υπερηφάνια, αναρωτιέμαι αν έχεις ασχοληθεί ποτέ με τη ποίηση αλλά τι να περιμένει κάποιος από ανθρώπους που η τηλεόραση έχει αναθρέψει την όλη αισθητική τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις