Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα του αρτοποιειου με το πρατηριο αρτου? Χρειαζεται να εχεις διπλωμα αρτοποιου για να τα αναλαβεις? Εννοω να ανοιξεις ενα δικο σου η να παρεις ενα ετοιμο. Οι περισσοτεροι θα πειτε γιατι ρωτας εδω. Ρωταω γιατι θελω να παρω καποιες γνωμες αν καποιοι γνωριζουν επι του θεματος.

Δημοσ.

Το πρατήριο απλά πουλά εμπόρευμα. Δεν παράγει. Δεν μπορεί να φτιάχνει ψωμί, τυρόπιτες κτλ.

Δηλ τα παιρνεις απο αρτοποιειο και τα πουλας? Ετσι φανταζομαι δεν εχεις και πολυ κερδος...Θελει αδεια αρτοποιου για το πρατηριο?

Δημοσ.

Όχι, έχουν διαφορετική άδεια. Δεν ξέρω αν αυτό που ανοίγει το πρατήριο πρέπει να έχει και φούρνο δικό του (νομίζω πως όχι). Θα ρωτήσω έναν φίλο που έχει και τα δύο.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, έχουν διαφορετική άδεια. Δεν ξέρω αν αυτό που ανοίγει το πρατήριο πρέπει να έχει και φούρνο δικό του (νομίζω πως όχι). Θα ρωτήσω έναν φίλο που έχει και τα δύο.

Ευχαριστω φιλε

Δημοσ.

μηπως τυχον ρώτησες ?

ευχαριστω 

Δημοσ.

Ναι, τον ρώτησα.

Το πρατήριο άρτου δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου φούρνο. Θέλει εντελώς διαφορετική άδεια, για πρατήριο άρτου. Θέλεις έναν χώρο μεγαλύτερο από 25 τετραγωνικά (αν θυμάται καλά) και άλλες προδιαγραφές/περιορισμούς που δεν θυμόταν.

Δημοσ.

τι σχεση εχει το πρατηριο με φουρνο;αυτονομο καταστημα ειναι.αναλογα με το τι θελεις να πουλας,βγαζεις και αδεια.

......

Δημοσ.

Στην περίπτωση του πρατηρίου βρες καλό προμηθευτή με ποιοτικά προϊόντα, το κέρδος το μεγάλο είναι τα ψυγεία να το ξέρεις, εκεί θα βγάζεις μεροκάματο. Και σε γλυκά ταψιού.. κτλ. Φυσικά μια έρευνα αγοράς να δεις πόσα πρατήρια ή αρτοποιία βρίσκονται στην γειτονιά θα πρέπει να είναι η πρώτη σκέψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...