Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aδερφε χθες βραδυ μετα απο 2-3 καλές ματιες του γάτου, ξηλωνω ακουστικά και συνειδητοποιω οτι απο πανω μου πεταει νυχτεριδα, κάνε πέρα το σαμιαμιδι σου...

1198geico-fail.jpg

Δημοσ.

Για τις κατσαριδοαποικίες τι θα πρεπε να κάνει δηλαδή;

Σιγά την μάστιγα ρε φίλε, το σαμιαμίδι

Άσε δε λέει.

Όταν κοιμάσαι και περπατάν στη φάτσα σου ή τα βρίσκεις μέσα στις συρταριέρες στα βρακιά σου και στα ντουλάπια με τα τρόφιμα έλα να τα ξαναπούμε

• Like 1
Δημοσ.

Όταν κοιμάσαι και περπατάν στη φάτσα σου ή τα βρίσκεις μέσα στις συρταριέρες στα βρακιά σου και στα ντουλάπια με τα τρόφιμα έλα να τα ξαναπούμε

Γι αυτο πεφτει παντοφλα στις κατσαριδες. Αλλα τα σαμιαμιδια δεν μπορω να τα πειραξω με τιποτα.

Δημοσ.

Εδώ και καμιά ώρα ένας μικρός gecko κόβει βόλτες μέσα στο σπίτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον δελεάσω για να τον βγάλω έξω ή θα τον φιλοξενήσω απόψε;

Τα "σαυροειδη " γενικα ειναι γουρι..Αστο ,μην το πειραξεις.

• Moderators
Δημοσ.

Συμπαθητικα ειναι τα καημένα μωρε, plus κερδιζουν το γευμα τους μονα τους γιατί ορμανε στα κουνούπια (μεταξυ αλλων δηλ).

Τωρα η αληθεια ειναι πως αυτα που λεει ο/η greyhorse (να κανουν αποικία) δεν το εχω ακουσει ξανα αλλά δεν το αμφισβητω, θα μπορούσαν.

Δημοσ.

Τωρα η αληθεια ειναι πως αυτα που λεει ο/η greyhorse (να κανουν αποικία) δεν το εχω ακουσει ξανα αλλά δεν το αμφισβητω, θα μπορούσαν.

Νομιζω για τις κατσαριδες λεει.

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω για τις κατσαριδες λεει.

Νομιζω οχι. Καλά στις κατσαρίδες γενοκτονία.

Δημοσ.

Για τα σαμιαμίδια λέω.

Η γειτονική πολυκατοικία ήταν χρόνια στα μπετά και είχε γεμίσει σαμιαμίδια.

Η μάνα μου κάθε φορά που τα έβλεπε στους τοίχους στο μπαλκόνι τα κυνηγούσε με τη σκούπα και τα έριχνε κάτω να τα φαν οι γάτες.

Μια από τις γειτόνισσες την μάλωνε, λέγοντάς της τα όσα λένε κάποιοι στο thread, γούρι, τρώνε κουνούπια και έντομα, και λοιπές βλακείες. Ώσπου φώλιασαν καλά και παντού στο σπίτι της και της έκαναν κυριολεκτικά έξωση, παντού, σε πατώματα, έπιπλα, ντουβάρια, σε ένα καλοκαίρι. Φθινοπωριάτικα ανακαίνισε όλο το σπίτι και πέταξε τα πάντα, στα παράθυρα έβαλε διπλό τζάμι, παράθυρο και σίτες να μην ξαναμπούν στο σπίτι της και φωλιάσουν/γεννήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...