_hopelesscase_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Για πέρνα από το θρεντ της μαγειρικής να μας τα διηγηθείς
athlios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Aδερφε χθες βραδυ μετα απο 2-3 καλές ματιες του γάτου, ξηλωνω ακουστικά και συνειδητοποιω οτι απο πανω μου πεταει νυχτεριδα, κάνε πέρα το σαμιαμιδι σου...
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εγω τα πιανω και τα τρωω Βάζεις λαδολέμονο ;
dimitrisOP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Βάζεις λαδολέμονο ; παντα σκετες ,ωραιο μεζεδακι 1
GreyHorse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Για τις κατσαριδοαποικίες τι θα πρεπε να κάνει δηλαδή; Σιγά την μάστιγα ρε φίλε, το σαμιαμίδι Άσε δε λέει. Όταν κοιμάσαι και περπατάν στη φάτσα σου ή τα βρίσκεις μέσα στις συρταριέρες στα βρακιά σου και στα ντουλάπια με τα τρόφιμα έλα να τα ξαναπούμε 1
kathytherion Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Όταν κοιμάσαι και περπατάν στη φάτσα σου ή τα βρίσκεις μέσα στις συρταριέρες στα βρακιά σου και στα ντουλάπια με τα τρόφιμα έλα να τα ξαναπούμε Γι αυτο πεφτει παντοφλα στις κατσαριδες. Αλλα τα σαμιαμιδια δεν μπορω να τα πειραξω με τιποτα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Και στο σπίτι μου για γούρι τα έχουμε τα σαμιαμίδια. Οι γάτες βέβαια έχουν άλλη άποψη.
David20 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εδώ και καμιά ώρα ένας μικρός gecko κόβει βόλτες μέσα στο σπίτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον δελεάσω για να τον βγάλω έξω ή θα τον φιλοξενήσω απόψε; IMG_20150723_005856.jpgIMG_20150723_011906.jpg Τα "σαυροειδη " γενικα ειναι γουρι..Αστο ,μην το πειραξεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Συμπαθητικα ειναι τα καημένα μωρε, plus κερδιζουν το γευμα τους μονα τους γιατί ορμανε στα κουνούπια (μεταξυ αλλων δηλ). Τωρα η αληθεια ειναι πως αυτα που λεει ο/η greyhorse (να κανουν αποικία) δεν το εχω ακουσει ξανα αλλά δεν το αμφισβητω, θα μπορούσαν.
blazexX23Xx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Τωρα η αληθεια ειναι πως αυτα που λεει ο/η greyhorse (να κανουν αποικία) δεν το εχω ακουσει ξανα αλλά δεν το αμφισβητω, θα μπορούσαν. Νομιζω για τις κατσαριδες λεει.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Νομιζω για τις κατσαριδες λεει. Νομιζω οχι. Καλά στις κατσαρίδες γενοκτονία.
GreyHorse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Για τα σαμιαμίδια λέω. Η γειτονική πολυκατοικία ήταν χρόνια στα μπετά και είχε γεμίσει σαμιαμίδια. Η μάνα μου κάθε φορά που τα έβλεπε στους τοίχους στο μπαλκόνι τα κυνηγούσε με τη σκούπα και τα έριχνε κάτω να τα φαν οι γάτες. Μια από τις γειτόνισσες την μάλωνε, λέγοντάς της τα όσα λένε κάποιοι στο thread, γούρι, τρώνε κουνούπια και έντομα, και λοιπές βλακείες. Ώσπου φώλιασαν καλά και παντού στο σπίτι της και της έκαναν κυριολεκτικά έξωση, παντού, σε πατώματα, έπιπλα, ντουβάρια, σε ένα καλοκαίρι. Φθινοπωριάτικα ανακαίνισε όλο το σπίτι και πέταξε τα πάντα, στα παράθυρα έβαλε διπλό τζάμι, παράθυρο και σίτες να μην ξαναμπούν στο σπίτι της και φωλιάσουν/γεννήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα