LiquidTroll Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 10 ώρες στην δουλειά κάθε μέρα , κάνοντας δουλεια (και όχι μόνο , βλέπω και κανα ινσόμνια...) ένα δίωρο μετά στο σπίτι χαλαρά καυλαντίζω , κατεβάζω , διαβάζω , χαζευω........ Και μετα που αράζω καναπέ να δω καμια τηλεόραση , και πριν κοιμηθώ καμια ωρίτσα στο κινητό. Μάλλον φταίει που δεν με αγκάλιαζε η μητέρα μου αρκετα...........................
status Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Τι διάρκεια είχε η εκπομπή ; 44:59, χωρίς τις διαφημίσεις.;ρ 3
epp Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 45 λεπτα την ημερα και μετα ειναι εθισμος? time travel στο 1998 ηταν το θεμα της εκπομπης? 1
dimitrisOP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εγω δηλαδη που χτυπαω κατι 10ωρα την ημερα σαν developer που ειμαι, εχω γινει πρεζονι?
bluesattack Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εγω δηλαδη που χτυπαω κατι 10ωρα την ημερα σαν developer που ειμαι, εχω γινει πρεζονι? Τι 45 λεπτα , μονο για αυτο το thread φαγαμε τοση ωρα
gokuthelegend Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά, άλλο να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή και το ίντερνετ για την δουλειά σου (δεν θεωρείσαι εθισμένος σε αυτή την περίπτωση), και άλλο για διασκέδαση και για να περνάει η ώρα σου. Το θέμα είναι όταν το χρησιμοποιείς για προσωπική διασκέδαση, εκεί υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ εθισμού και μη εθισμού. Εγώ προσωπικά θα μπω και στο facebook, θα μιλήσω και στο skype, θα απαντήσω σε μηνύματα σε κάνα φόρουμ, θα επισκεφτώ τίποτα σελιδούλες, θα κατεβάσω καμιά ταινιούλα. Από την άλλη όμως, δεν ξημεροβραδιάζομαι στον υπολογιστή, θα βγω και την βόλτα μου, θα δω τους φίλους μου, θα πάω για κάνα μπασκετάκι, και πάει λέγοντας. Από την άλλη έχω δει άτομα που ξημεροβραδιάζονται στο facebook και κλαίγονται γιατί δεν τους καλεί κανείς να βγούνε έξω, όταν τους καλούμε όμως τότε κάνουν την πάπια και συνεχίσουν να σπαταλάνε τον χρόνο τους στο facebook, αυτό είναι εθισμός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα