Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνα με την NASA, ο Kepler 452b είναι υποψήφιος για να γίνει η... Δεύτερη Γη


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και ομος πριν 50 χρονια μερικά προχωρημένα μυαλά ειχαν καποιες ιδέες που τοτε σε άλλους ουτε καν επιστημονική φαντασία θα φαινόντουσαν (βλέπε star trek the original series........ ακόμη και το tablet που ανέφερες υπάρχει)..........

γενικος ο Gene Roddenberry ηταν πολυ μπροστα για τοτε (ακόμη και για τωρα μερικές φορές)

 

 

σκέψου όμως ότι τεχνολογία και βιοϊατρική του σήμερα και σκέψου (καλά φαντάσου) σε 200 χρονάκια......... (αυτό και μονο πιστεύω αρκεί)

 

θα σου δώσω ένα παράδειγμα (φανταστικό μεν τώρα σε μερικά χρονια δεν θα ειναι).....

πας σε έναν πλανήτη με βαρύτητα 3 g και , τα γιατρικά σου nanobot στο σώμα σου αυτόματα μέσα σε λεπτό προσαρμόζουν το σώμα σου κατάλληλα για τον πλανήτη αυτό (την κάθε παράμετρο)

 

πάρα πολλοί σκέφτονται με της τεχνολογίες του σήμερα και μόνο (ενώ ξέρουν με τι ρυθμό προχωράει η τεχνολογία)........ και το χειρότερο μηδέν φαντασια (και ξέρουμε καλα οτι πολλά πράγματα που ηταν Pure fantasy και αν πριν 60 70 χρονια τώρα ειναι πραγματικότητα)

τα tablet pc ήταν γενικά επιστημονική φαντασία διαδεδομένα,μέχρι και τα τραπέζια με οθόνη αφής που υπάρχουν και τέτοια στην πραγματικότητα σήμερα,ο τύπος δεν θα μπορούσε να ξέρει την εξέλιξη της arm,των led οθονώ,των μπαταριών και της τεχνολογίας απλά έλεγε κάτι τέτοιο θα είναι γαμάτο και εγινε πραγματικότητα σήμερα.

γενικά ο κόσμος τα έβλεπε σαν φαντασία αυτά και δεν πίστευε ότι θα γίνουν,έτσι και εμείς δεν μπορούμε να πούμε ότι θα γίνει.

 

Πολλοί κάνετε λάθος που θεωρείτε ότι αν πιάναμε την ταχύτητα του φωτός ή το 99.9% αυτής, θα φτάναμε εκεί σε 1400 χρόνια. Σύμφωνα με την θεωρία της σχετικότητας και όπως έχει πειραματικά αποδειχθεί, θα φτάναμε εκέι στιγμιαία. Αυτό γιατί στις μεγάλες ταχύτητες υπάρχει συστολή του χώρου και σε ταχύτητα του φωτός οι αποστάσεις μηδενίζονται. Όμως οι γήινοι θα έπρεπε να περιμένουν 1400 χρόνια για να φτάσουν εκεί οι ταξιδιώτες (και άλλα 1400 για να τους έρθει το μήνυμα της άφιξης)

ασε τις επιστημονολογίες γιατί και εσύ και εγώ είμαστε απλοί άνθρωποι μεγάλε,ασε τι λενε οι σχετικότητες κλπ,κανένας επιστήμονας δεν έχει εποδείξει τίποτα και θα το αποδείξεις εσύ ? 

η θεωρία δημιουργείται απο πειράματα,όλοι οι τύποι της φυσικής απο πειράματα βγήκαν και πχ ξέρουμε ότι το G της γης είναι 9,81......για όλα τα άλλα εικασίες κάνουν ακόμα μέχρι αποδείξεως.

και άσε επίσης και το είστε λάθος για τα 1400 χρόνια....αυτό είναι κάτι που έχει αποδειχθεί ότι όταν πας με μια ταχύτητα μια απόσταση ξέρεις πόσο γρήγορα θα την διανύσεις,ενώ αυτά που λες είναι μόνο λόγια κάποιων και ας είναι και κεφάλια δεν παύουν και αυτοί με την σειρά τους να καλύπτουν τα κενά με δικές τους θεωρίες,έτσι είναι η ανθρώπινη φύση,και οι αρχαίοι έλληνες βλέπανε κεραυνους και για να το εξηγείσουν λέγανε νευρίασε ο δίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει πιθανότητα να επιβιώσουμε ως είδος, αυτό γιατί η επιστήμη προχωρά με αστραπιαίους ρυθμούς σχετικά με την ηλικία μας ως είδος.

 

Υ.Γ. Μετο να πιάσουμε την ταχύτητα του φωτός δεν έχουμε καμιά ελπίδα, ακόμα μακριά (αργά) είναι με βάση τα ανθρώπινα δεδομένα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ επιτέλους η καραμέλα των 1400 ετών ταξιδιού; ΓΙΝΕΤΑΙ; Καταντάει ΑΗΔΙΑ, ημιμάθεια και κουραστικό.

 

Δεν περίμενα φυσικά όλοι οι "ξερόλες" να κοιτάτε και τι σας γράφουν οι υπόλοιποι συνομιλητές σας (να μια ακόμα έλειψη σεβασμού και πολιτισμού προς τον συνομιλητή σας), αλλά σας ανάφεραν ότι το 1400 χρόνια ανάγκης ταξιδιού δεν είναι πλέον απόλυτα έγκυρο.

 

Γιατί; 

 

Γιατί όπως σας έγραψαν και άλλοι συνομιλητές σας, και που τους γράφετε ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, η στρέβλωση του χωροχρόνου είναι ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΗ κατά ένα μεγάλο ποσοστό επιστημονικά, θεωρητικά επίσης, πρακτικά ΕΠΙΣΗΣ εξαιτίας εργαστηριακών πειραμάτων. Η στρέβλωση τεχνολογικά προς το παρών δεν μπορεί να γίνει σε "μεγάλη" κλίμακα που χρειάζεται για να χρησιμοποιηθεί για "ταξίδια". 

 

Είναι όμως ευρέως ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ανάμεσα στους επιστήμονες (την συζητούν ως γεγονός, όχι επιστημονική φαντασία) και πρακτικά εφικτή, και σε αιώνες (δεν είμαι μάντης να πω σε πόσους) θα είναι εφικτή και τεχνολογικά. 

 

Ο Migel Alcubierre το αποδειξε επιστημονικα και μαθηματικα πως μεσα απο ολους τους γνωστους νομους της φυσικης η δημιουργια φυσαλιδας στρεβλωσης ειναι δυνατη, χωρις να παραβιαζει κανεναν νομο. Το γελειο ηταν οτι χρειαζοταν εναν τρομερα μεγαλο αριθμο εξωτικης ενεργειας (αρνητικη) για να δουλεψει.

 

Απο τοτε που το αποδειξε και εγινε παγκοσμιως αποδεκτο απο την επιστημονικη κοινοτητα, εχουν γινει πειραματα σε εργαστηρια και οι επιστημονες εχουν ενδειξεις οτι ειναι και πρακτικα δυνατο.

 

Επισης, επιστημονες της νασα (και μη) ηδη δουλευουν στην θεωρια του alcubierre ετσι ωστε να μπορεσουν οι ενεργειακες απαιτησεις να μειωθουν σημαντικα για να μπορεσει να γινει ΚΑΠΟΤΕ πραγματικοτητα. Ηδη εχουν παρουσιασει και θεωρητικες μελοντικες μηχανες βαση των νεων υπολογισμων για λιγοτερη ενεργεια οπως αναφερθηκε και πιο πανω που μπορουν να μας πανε στο α κενταυρου σε 50, 30, 20, 10 χρονια (και λιγότερο), με την βοηθεια της στρεβλωσης. 

 

Σταματηστε επιτελους να αναμασατε το ιδιο σαν χαλασμενο κασετοφωνο. Δεν χρειαζεται να ταξιδευεις για 1400 χρονια για να φτασεις εκει στο ΑΠΩΤΕΡΟ μελλον, αλλα τρομερα λιγοτερο χρονο, αφου θεωρητικα εχει αποδειχθει, εργαστηριακα επισης, και τεχνολογικα, οταν η αναπτυξη της θα μας το επιστρεψει σε αρκετους αιωνες.

 

Ειναι εντελως παλαιομοδιτικο να λες: με την ταχυτητα του φωτος, οταν υπαρχει το γρηγοτερα απο την ταχυτητα του φωτος, χωρις καν να παραβιαζεις την γενικη σχετικοτητα του αινσταιν. 

 

Σε μια φυσαλιδα στρεβλωσης, ειτε δεν κινεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ, ειτε κινεσαι ελαχιστα/λογικά πλασια. Δεν βιωνεις την δολοφονικη επιταχυνση της ταχυτητας του φωτος που κανενα ον θα μπορουσε να αντεξει, δεν βιωνεις διαστολη του χρονου (ουτε ο ιδιος που εισαι μεσα, ουτε αυτοι που μενουν πχ στην γη), δεν αποκτας απεριοριστη μαζα/ενεργεια κτλ κτλ κτλ....

 

ΕΛΕΟΣ πια... 

 

Η τεχνολογια ειναι ο μονος παραγοντας που το απαγορευει στο να γινει αν μπορουσε ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Σε αρκετους αιωνες ομως.... χεχε, ποιος ξερει, ισως οτι κοροιδευετε στο "σταρ τρεκ" να το μην το κοροιδευουν οι απογονοι σας τοτε... και για αυτους να ειναι μια βαρετη καθημερινοτητα... 

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Warp-field_experiments

(ενας συνδεσμος για να πειστείτε ότι αυτά δεν είναι φαντασίες, αλλα πραγματικά υπάρχουν επιστήμονες που το δουλεύουν και με μερικά αποτελέσματα. Όχι σημαντικά, αλλά όπως έγραψα και πριν, έστω ενδείξεις)

 

Ξυπνήστε...

 

Υ.Γ

 

Δεν χρειάζεται να σχολιάζουμε όταν δεν γνωρίζουμε κάτι. Τουλάχιστον προσωπικά αυτό κάνω και δεν με έβλαψε ποτέ, απεναντίας με έκανε να μάθω ακόμα περισσότερα.

Φαίνεται οτι όταν δεν είμαστε ενημερωμένοι η δεν έχουμε διαβάσει για τις επιστημονικές εξελίξεις, αλλιώς τέτοιου είδους μηνύματα δεν θα τα κάναμε. (όπως είδα μερικά) Όταν δεν είσαι ενημερωμένος η δεν γνωρίζεις κάτι, δεν φανερώνει αδυναμία η δεν είναι κάτι κακό, αντιθέτως, αποφεύγεις τον χλευασμό και δεν εκτείθεσαι ;) Προφανώς και δεν θα κάνω την "μούρη κρέας" σε κανέναν σας με αυτό, και προφανώς θα το γράψετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, αλλά θα πρέπει στα ελληνικά φόρουμ να γίνουμε κάποτε... πολιτισμένοι, και να ξέρουμε ΠΟΤΕ και ΠΩΣ θα πρέπει να συμμετέχουμε και να απαντάμε, και φυσικά με πόσο ποιοτικό περιεχόμενο γραφομένων... Προφανώς και σε άλλα μέρη του κόσμου δεν είναι καλύτεροι από εμας, αλλά σε μερικά υπάρχει πολιτισμός πως να το κάνουμε... Δεν μπορούμε να τα ξέρουμε ΟΛΑ, ΠΑΝΤΑ.... Και το παράξενο είναι ότι δεν υπάρχει πολιτισμός σε μια χώρα που οι πρόγονοι της δημιούργησαν τις βάσεις του δυτικού πολιτισμού...

 

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι να καταφέρουμε να ανέβουμε την κλίμακα του καρντάσι χωρίς να καταστραφούμε πγώτα

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H επιτάχυνση της βαρύτητας μέσα στο βαρυτικό πεδίο του Kepler 452b είναι περίπου 15,7 m/s2. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε υπάρχει εκεί είναι x1,6 φορές βαρύτερο! Δηλαδή αν κάποιος έχει βάρος 75Κp στη γη εκεί θα είναι 120Κp.

Ο ανθρώπινος οργανισμός, τα βιολογικά όργανα και τα οστά θα καταπονούνται αφόρητα σε τέτοιες συνθήκες.

Αουτς.. Προφανως θα προσαρμοστει ο ανθρωπος στις συνθηκες (δεν ειναι και κατι το τραγικο) αλλα οσο να ναι μια γενια θα καταπονηθει. Παντως σε καθε περιπτωση αν ειναι να παμε σε εκεινον τον πλανητη δεν νομιζω οτι μπορουμε μονοι μας.. Λογικα θα χρειαστει μια κυβωτος του Νωε γιατι διαφορετικα θα τρωμε τα πετρωματα του κεπλερ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδιαφέρον link με πιθανές εκδοχές του τί συμβαίνει στο σύμπαν μας μπορείτε να βρείτε στο πρόσφατο (σχετικά) άρθρο https://imgur.com/gallery/Wtog9 που μιλάει για το Fermi Paradox.

 

Υπάρχουν και σχετικά βιντεάκια στο youtube για όσους βαριούνται να διαβάζουν 1 και 2

 

Σε σχέση με την υπόλοιπη συζήτηση, εγ'ω φοβάμαι ότι η λύση είναι να επαναπροσδιορίσουμε τ πρόβλημα, καθώς η παρούσα υπόστασή μας μπορεί να έχει ανυπέρβλητα όρια - να μην μπορεί να επιβιώσει έξω από το σύστημα στο οποίο ζει ή να έχει φυσικούς περιορισμούς στις δυνατότητες του.

Αυτό ενισχύεται από την παρατήρησή μας στο ίδο το επίπεδο τους πλανήτη μας, όπου για έναν μικροοργανισμό (πχ κύτταρο ή βακτήριο) το "σύμπαν" μπορεί να είναι απλώς το συκώτι μου ή η σταγόνα νερού στην οποία ζει!

Τα επίπεδα αλλάζουν με άλματα...

 

Μου αρέσει το τέλος της ταινίας men in black που δίνουν μια αίσθηση για το πόσο ακόμα πιο μικροί από όσο φανταζόμαστε θα μπορούσε να είμαστε! (πχ όλο μας το σύμπαν θα μπορούσε να είναι ένα στοιχείο επιπέδου ατόμου στο "σύμπαν" που το περιέχει!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι να καταφέρουμε να ανέβουμε την κλίμακα του καρντάσι χωρίς να καταστραφούμε πγώτα

 

 

 

αυτό ναι ειναι φαντασία......... και μαλιστα hardcore.......

δίνω πιθανότητες 50% να μην υπάρχουμε σαν ειδος

49% να έχει μειωθεί πανγοσμιος πληθυσμός σε επίπεδο κάτω απο 1 εκατομμύριο και 1% να πάνε ολα οκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Pansp32, on 25 Jul 2015 - 2:04 PM, said:

 

Πάντα είχε ενδιαφέρον η συζήτηση για την ύπαρξη ή όχι άλλης ζωής (με νοημοσύνη).

 

Δεν υπάρχει κάτι που να το αποκλείει. Μάλιστα ακριβώς το αντίθετο. Μάλλον υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν.

 

Μάλλον;​ Μάλλον;; Μάλλον;;; Εμείς υπάρχουμε; Τοτε πρός τι ο σκεπτικισμός;

 

Είχα διαβάσει ένα ενδιαφέρον άρθρο γιατί δεν έχει έρθει η επαφή η ανθρωπότητα με κάποια άλλη μορφή ζωής.

 

Ειδικά άμα αναλογιστούμε ότι υπάρχουν πλανήτες που είναι δισεκατομμύρια χρόνια μεγαλύτεροι από τον δικό μας άρα οι πληθυσμοί τους θα έπρεπε να είναι και πολύ ανώτεροι τεχνολογικά. Οχι απαραίτητα. Ανάλογα τα κατα τόπους έθιμα φιλε :)

 

Τα σενάρια είναι πολλά αλλά μερικά από αυτά είναι τα εξής:

 

Για πε :)

 

1) Κανείς δεν έχει καταφέρει να βρει τον τρόπο να ταξιδέψει τόσο μακριά. Κανείς πού; Εδώ ή μιλάς για όλο το σύμπαν κ τις μεταβλητές του; Που μας κάνει να σκεφτούμε ότι ίσως να μην υπάρχει.Τι πραγμα δεν υπάρχει τι πες μου θα τρελλαθω τι;

 

Υπάρχουν διάφορα στάδια που ταξινομούνται οι πληθυσμοί τεχνολογικά. Για πες για πες.. Εμείς είμαστε στο αρχικό. Άποψή σου.Και τι ακριβώς ενοεις με τον όρο εμεις τελος παντων. Ίσα ίσα μόλις έχουμε βγει έξω από το σπίτι μας και στέλνουμε μηχανηματάκια στην γειτονιά μας.Ντάξ ορισμένοι συμπεριφέρονται οντως κοματακι ανωριμα, αη γκιβ γιου δατ. Τα "διαστημικά ταξίδια" βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο! Τεραφορμινγκ δεν έχει; micronucleus modulation research? ουτε; τσκ τσκ, ευκολα συμβιβαζεσαι εσύ..  :(

 

2) Όλοι οι πληθυσμοί καταστράφηκαν.Για το Mega channel δουλεβεις; Από απληστία, πολέμους, κλιματικές αλλαγές(μην νομίζει κάποιος ότι η γη θα εξακολουθήσει να είναι όπως σήμερα. Έχει ημερομηνία λήξηςΠεστα νοστραδαμε Πεστα πεστα... α τα ειπες.. σωραιως) ή ότι μπορεί να σκεφτεί κανείς.

 

Α, ελα δω τωρα.

 

Ακου δις > Καθε τοσα εκ χρονια τουτος ο πλανητης (κ αλλα πλανητακια επησεις δεν αποκλειω τιποτα) παει τοσο κοντα στον ηλιο που σχεδον παιρνει φωτια. δες το σαν λοου λεβελ φορματ σε σκληρο δισκο. Μετα απομακρινεται τοσο πολυ που τρωει στη μαπα ice age. take that καταραμενο μαμουθ.

 

Μετα κινηται παλι προς τον Ηλιο. Σ' αυτο το σταδιο τα πηθηκια αρχιζουν να συμπεριφερονται περιεργα. (φτιαχνουν ναους, αλληλοσφαζονται, στελνουν ρουκετες στο φεγγαρι, φτιαχνουν τηλεοπτικα σηριαλ με εξωγηινους με μυτερα αυτια κτλ -yawn-)

 

3) Υπάρχει κάποιος πληθυσμός που είναι σε τεράστιο βαθμό τεχνολογικά ανώτερος(π.χ. ο πρώτος που απέκτησε την δυνατότητα τέτοιων ταξιδιών) που δεν άφησε να αναπτυχθούν οι άλλοι. (το ηξερα. αυτα τα καταραμενα τα wraith)Γιατί όμως να μην έχει έρθει και σε εμάς;και ποιος λεει οτι δεν ηρθε; περιμενεις να το δεις στην tv με την ενδειξη "εξωγηνος για επειδηξη παρακαλω μην αγγιζετε ;) Μπορεί να είμαστε ένας σχετικά νέος πολιτισμός (σκορπια διαδηλωση ειμαστε και κατα 50% δεν ειναι τυχαιο)και δεν μας έχουν βρει ακόμα.(οοοκ) Ειδικά από άποψη τεχνολογίας ισχύει ότι είμαστε υπερβολικά νέος.(δεν ξερω τι λες εσυ το αηφων μου φενεται πολυ τεχνολογικα ανωτερο για τα δεδομενα της εποχης.εχει και μπλουτουθ. (οτι διαολο και να ειναι αυτο)

 

4) Ίσως να είμαστε ο μόνος πληθυσμός που έχει αναπτυχθεί τεχνολογικά σε αυτό το βαθμό.(κομμουνιστη προλεταριε)

 

5)...κλπ (ναι γιατι οχι, οτι πεις και εγω μαζι σου)

 

 

 

Αυτά τα πολύ βασικά που μπορώ να θυμηθώ. Τα έχω διαβασμένα εδώ και καιρό.(Μπραβο καλο παιδακι.Σμουτς)

 

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχουμε καμιά πιθανότητα.(oh noes :( Is this final? is it true??) Η λογική εξέλιξη της ανθρωπότητας είναι η αυτοκαταστροφή.(λογικο ακουγεται) Έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Πάντα αισιόδοξος!!! χαχαχα Χαχαχαχ

Φίλε μου ANTiL00P αντί να ειρωνεύεσαι και να το παίζεις εξυπνάκιας χρωματίζοντας και σχολιάζοντας τα σχόλια κάποιου άλλου (επί της ευκαιρίας δε χρησιμοποιούμε ροζ κίτρινα και άλλα ανοιχτά χρώματα σε λευκό φόντο. Ποιος θα κάτσει να τα μαρκάρει για να τα διαβάσει?), για πες μας τι πιστεύεις εσύ? Από τα σχόλια σου μου φαίνεσαι μεγάλος επιστήμονας.

Ο Pansp32 αναφέρει πράγματα που διάβασε. Ναι μπορεί αυτός που τα έγραψε να έγραφε μπούρδες. Τα διαβασε κάπου όμως. Κι εγώ δεν συμφωνώ με όλα. Ο παιδικός σαρκασμός όμως δεν δείχνει ωριμότητα και ρίχνει το επίπεδο της συζήτησης.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που όλα αυτά που αναφέρεις στα δικά σου σχόλια είναι αναπόδειχτες θεωρίες ( και για να μη χρωματίσεις πάλι και ρωτάς για ποιες θεωρίες μιλάω, αναφέρομαι στα πήγαινε έλα του πλανήτη στον ήλιο, το reboot ή format αν προτιμάς, τα παραμυθάκια για τα πιθηκάκια, κλπ κλπ - ούτε ο Δαρβίνος απέδειξε κάτι ούτε οι μετέπειτα επιστήμονες και αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις κινούμαστε στη σφαίρα της φαντασίας), ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει.

Αν όντως όμως υπάρχουν αποδείξεις και είμαι τόσο αδαής, παρουσίασε τες μου σε παρακαλώ. Βλέπεις εγώ δέχομαι να συζητάω αντίθετες απόψεις.

Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη νοήμωνων πλασμάτων έξω από τον πλανήτη μας. Στο κάτω κάτω ούτε και η θρησκεία το αμφισβητεί.

Το bottomline είναι ότι όπως και με άλλους πλανήτες που ανακάλυψε η Nasa έτσι και μ αυτόν θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά πόσο μοναδικός πλανήτης είναι η γη μας. Μια όαση στην έρημο του σύμπαντος. Ένα στολίδι. Αντί να ονειρευόμαστε να την εγκαταλείψουμε μπορούμε να προσπαθούμε, όχι να τη σώσουμε αλλά να μην την καραστρέφουμε. Ακόμα και για να επιτευχθεί ένα τέτοιο ταξίδι πρέπει να περάσουν εκατοντάδες χρόνια. Αν συνεχίσουμε να καταστρέφουμε το σπίτι μας, δε θα έχουν το χρόνο οι επιστήμονες για να τα καταφέρουν.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ορισμένοι λένε για... την μεγαλύτερη επιτάχυνση της βαρύτητας και για ότι ζυγίζει εκεί θα είναι 1,6 βαρύτερο. Πχ 75 Kg σε 120Kg, και ότι θα υπάρξει καταπόνηση στον άνθρωπο κτλ κτλ κτλ κτλ...

 

Well, γιουυυυχουυυυυ, υπάρχουν άνθρωποι που ζυγίζουν στην Γη, 120kg και παραπάνω, και ζουν μια χαρά χωρίς να καταπονούνται (εκτος των extreme καταστάσεων όπου καταπονείται πχ η καρδιά)

 

 

Εγώ πχ είμαι στα 92kg τώρα εδώ στην... Γη. Aν πχ πάω στα 120kg, θα καταπονούμαι ο κακόμηρος (1,87 ύψος) με την λογική σας ε; Υπάρχουν μπασκεμπολίστες με μεγάλο βάρος (πχ σέντερ), και δυσκολεύονται τα κακόμοιρα ε;

 

 

 

Το 1,6 δεν είναι ακραία διαφορά έτσι ώστε να μην το αντέξουμε. Θα το αντέξουμε σχετικά εύκολα, και θα το αφομοιώσουμε όπως είπαν μερικοί και σε μερικές γενιές. 

 

Υπάρχουν πλανήτες που έχει βρεί το Kepler, βραχώδεις όπου έχουν 5-10 φορές περισσότερη βαρυτική επίδραση σε σχέση με τον πλανήτη μας (πολλαπλάσια μάζα και όγκος). Ε σε τέτοια περιβάλλοντα είναι το αδιανόητο, και όχι σε περιβάλλοντα όπου υπάρχουν μικροδιαφορές, η αν θέλετε όχι εμφανής μεγάλες διαφορές.

 

---

@georgepppo

 

 

τα tablet pc ήταν γενικά επιστημονική φαντασία διαδεδομένα,μέχρι και τα τραπέζια με οθόνη αφής που υπάρχουν και τέτοια στην πραγματικότητα σήμερα,ο τύπος δεν θα μπορούσε να ξέρει την εξέλιξη της arm,των led οθονώ,των μπαταριών και της τεχνολογίας απλά έλεγε κάτι τέτοιο θα είναι γαμάτο και εγινε πραγματικότητα σήμερα.

γενικά ο κόσμος τα έβλεπε σαν φαντασία αυτά και δεν πίστευε ότι θα γίνουν,έτσι και εμείς δεν μπορούμε να πούμε ότι θα γίνει.

 

Αρκετά λάθος ο συλλογισμός σου θα ομολογήσω... Και εξηγούμαι:

 

Τα tablet, τα Κινητά, και πολλά άλλα που τα θεωρούμε ΣΗΜΕΡΑ κάτι συνηθισμένο, δεν ήρθαν ουρανοκατέβατα. 

Θα δεις στην συνέχεια γιατί το λέω...

 

Αν μας αρέσει να χλευάζουμε τον Kerk, Spok, Picard, Janeway, Archer είναι και αυτό μέσα στο κόλπο και στο πρόγραμμα. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και να χλευάζουμε επιστημονικής φαντασίας σειρές και είναι απολύτος θεμιτό εννοείται. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι επ αυτού.

 

Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε, ΚΑΝΕΙΣ μας, για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο είναι να μην δώσουμε τον απαιραίτητο σεβασμό προς την επιστημονική φαντασία, και να μην δώσουμε ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ credits ως προς την συμβολή της στην ανάπτυξη μας, τεχνολογική και μη...

 

Μπορεί εσύ κύριε να διαφωνείς ότι το star trek και ο δημιουργός του δεν ενέπνευσε ολόκληρες στρατιές πραγματικών επιστημόνων (όχι κατα φαντασία επιστημόνων) για τα tablet, τα κινητά και άλλων gadgets αλλά και πλήθος άλλων τεχνολογιών, αλλά ΔΗΛΩΣΕΙΣ επιστημόνων θα σε διαψεύσουν και θα σου δείξουν ότι δεν βρίσκεσαι στην πραγματικότητα. Όχι τουλάχιστον όλων των υπολοίπων...

 

Υπάρχουν επιστήμονες που δήλωσαν ότι το star trek, καθώς και άλλες sci fi σειρές τους ενεπνεύσαν και τους έβαλαν το πείσμα για να ανακαλύψουν, να καινοτομήσουν, να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. Όσο και να λέμε ότι o δημιουργός του star trek (και του κάθε star trek) δεν θα μπορούσε να ξέρει την εξέλιξη, είμαστε μάρτυρες ότι η επιστημονική φαντασία έγινε πράξη και επιστημονικό γεγονός αφού έδωσε το ερέθισμα για εργασία, σκέψη και δημιουργία που έγινε πράξη... Κοινώς ο δημιουργός του star trek (αφού λέτε για αυτό) με την φαντασία του έκανε έναν κόσμο καλύτερο με τις ιδέες του να γοητεύουν επιστήμονες και να τους οδηγεί σε ανακαλύψεις... 

 

Όσοι νομίζετε ότι η επιστημονική φαντασία είναι μόνο για διασκέδαση μπροστά σε μια οθόνη, πλανάστε άσχημα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ορισμένοι λένε για... την μεγαλύτερη επιτάχυνση της βαρύτητας και για ότι ζυγίζει εκεί θα είναι 1,6 βαρύτερο. Πχ 75 Kg σε 120Kg, και ότι θα υπάρξει καταπόνηση στον άνθρωπο κτλ κτλ κτλ κτλ...

 

Well, γιουυυυχουυυυυ, υπάρχουν άνθρωποι που ζυγίζουν στην Γη, 120kg και παραπάνω, και ζουν μια χαρά χωρίς να καταπονούνται (εκτος των extreme καταστάσεων όπου καταπονείται πχ η καρδιά)

 

 

Εγώ πχ είμαι στα 92kg τώρα εδώ στην... Γη. Aν πχ πάω στα 120kg, θα καταπονούμαι ο κακόμηρος (1,87 ύψος) με την λογική σας ε; Υπάρχουν μπασκεμπολίστες με μεγάλο βάρος (πχ σέντερ), και δυσκολεύονται τα κακόμοιρα ε;

 

 

 

Το 1,6 δεν είναι ακραία διαφορά έτσι ώστε να μην το αντέξουμε. Θα το αντέξουμε σχετικά εύκολα, και θα το αφομοιώσουμε όπως είπαν μερικοί και σε μερικές γενιές. 

 

Υπάρχουν πλανήτες που έχει βρεί το Kepler, βραχώδεις όπου έχουν 5-10 φορές περισσότερη βαρυτική επίδραση σε σχέση με τον πλανήτη μας (πολλαπλάσια μάζα και όγκος). Ε σε τέτοια περιβάλλοντα είναι το αδιανόητο, και όχι σε περιβάλλοντα όπου υπάρχουν μικροδιαφορές, η αν θέλετε όχι εμφανής μεγάλες διαφορές.

 

 

 

αλλο το να σηκωσεις 30 κιλα και να πας απο τα 90 στα 120 και αλλο το να ζυγιζει το καθε σου οργανο - κυτταρο 60 % παραπανω. 

οσο για τις γεννιες .... δεν θα πρεπει να επιζησουν οι πρωτες για να προχωρησουμε στην εικασια οτι θα γινει η εξελιξη του ειδους σε χρονο dt  ?? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλο το να σηκωσεις 30 κιλα και να πας απο τα 90 στα 120 και αλλο το να ζυγιζει το καθε σου οργανο - κυτταρο 60 % παραπανω. 

οσο για τις γεννιες .... δεν θα πρεπει να επιζησουν οι πρωτες για να προχωρησουμε στην εικασια οτι θα γινει η εξελιξη του ειδους σε χρονο dt  ?? 

σκέφτεσαι πολύ κλειστά......... όταν φτάσουμε εκεί θα έχουμε και τοτε ανεπτυγμένη τεχνολογία σε μεγαλύτερο βαθμό πχ γιατρικά nanobot που πχ στην περίπτωση μας θα αλλάξουν το σώμα για της συνθήκες του πλανήτη σε τσακ μπαμ  (τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σου)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α, καλως τον κ ας αργησε ;-)

(Κ ελεγα δεν θα πεταχτει κανενας τετοιος πολιτισμενος στοχαστης να «με βαλει στη θεση μου»)

welcome welcome welcome

am all for talk actually 

Παρακατω θα σου απαντήσω με το γνωστο υφος σε χρωματισμους. Δεν εισαι υποχρεωμενος να τα διαβασεις ουτε κ να καταλαβεις κατι αλλα αν το επειχηρησεις θα σου προτεινα να μαρκαρεις το κειμενο ωστε να μπορεσεις να το διαβασεις. 

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Επησεις ευχαριστω που με βοηθησες να αποδειξω ποσο ανετοιμοι ημαστε ολοι μας να βγουμε απο το σπιτι μας, ποσο μαλλον εκει εξω

 

 

 

Soisanatha, on 26 Jul 2015 - 1:38 PM, said:

Φίλε μου

Ε;

 ANTiL00P αντί να ειρωνεύεσαι

Ε;

και να το παίζεις εξυπνάκιας

Ε;

χρωματίζοντας και σχολιάζοντας τα σχόλια κάποιου άλλου

γιατι οχι; / γιατι οχι; btw κυριως χρωματιζω κυριως την απαντηση για πρακτικους λογους που δε νομιζω χρήζουν περεταιρω εξηγησης.

 

(επί της ευκαιρίας δε χρησιμοποιούμε ροζ κίτρινα και άλλα ανοιχτά χρώματα σε λευκό φόντο.

Και για πες μου αγαπητε ποιος ακριβως νομιζεις οτι εισαι εσυ που θα μου υποδειξεις ποτε πως και τι θα γραψω. πες μου. Please do

 

 Ποιος θα κάτσει να τα μαρκάρει για να τα διαβάσει?),

αυτος που ενδιαφερθη για το τι εχω να πω; κανενας; Το βρηκα; Κερδιζω κατι;;

 

 για πες μας τι πιστεύεις εσύ?

Ποιος ο λογος. Παλι το ιδιο θα με ρωτας μετα. Χωρια που θα τα βρεις παλι ειρωνικα και ασυναρτησιες

 

 Από τα σχόλια σου μου φαίνεσαι μεγάλος επιστήμονας.

Ευχαριστω. Δεν ειμαι ομως. Εσυ παλι φενεσαι μεγαλος …..

Ο Pansp32 αναφέρει πράγματα που διάβασε.

Κατανοητο.

 

 Ναι μπορεί αυτός που τα έγραψε να έγραφε μπούρδες.

Λετε;

 Τα διαβασε κάπου όμως.

Ε, και;

 

Κι εγώ δεν συμφωνώ με όλα.

Αρα συμφωνεις με μερικα ομως! ΧΑ να παρε ενα φιλακι και εσυ. Σμουτς

 

 Ο παιδικός σαρκασμός όμως δεν δείχνει ωριμότητα

Καταλαβαινεις οτι αυτοακυρωνεσαι σχεδον σε καθε προταση ε; οχι; τες πα

 

 και ρίχνει το επίπεδο της συζήτησης.

Ενω η δικια σου πολιτισμενη παρεμβαση σε ενα κειμενο που ως φενεται δε σε ενδιαφερει αλλα ουτε και αφορα, παλι…

Από τη στιγμή, λοιπόν, που όλα αυτά που αναφέρεις στα δικά σου σχόλια είναι αναπόδειχτες θεωρίες

Τωρα αρχιζω να νιωθω κομματακι οπως ενιωσε εκεινο το παιδακι μπροστα στην ιερα εξεταση οταν ειπε οτι η γη δεν ειναι επιπεδη. Καποιος μακρινος προ παππους σου ο ιεροεξεταστης ισως;

 

 ( και για να μη χρωματίσεις πάλι

(θα θελες)

 

και ρωτάς για ποιες θεωρίες μιλάω,

για ποιες θεωριες μιλατε;

 

 αναφέρομαι στα πήγαινε έλα του πλανήτη στον ήλιο, το reboot ή format αν προτιμάς, τα παραμυθάκια για τα πιθηκάκια, κλπ κλπ –

Α

 

 ούτε ο Δαρβίνος απέδειξε κάτι ούτε οι μετέπειτα επιστήμονες και αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις κινούμαστε στη σφαίρα της φαντασίας)

Καλως τοτε.

 

, ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει.

Ναι και οχι. Επετρεψε μου να στο εξηγησω αν και μαλλον θα παει χαμενο:

Μπορω να φανταζομαι οτι κοιτωντας το ποτηρι που εχω μπροσταμου θα γεμισει πορτοκαλαδα. Δεν προκειτε να γινει ποτε γιατι δεν ειναι λογικο. Μπορει να γινει σεναριο ωραιας ταινιας ομως.

Απο την αλλη μπορει κοιτωντας το ποτηρι μπροστα μου να φανταστω οτι αν το βαλω στον τοιχο μπορει να ενισχυσει την ακοη μου αρκετα ωστε ν’ ακουσω τη συνομιλια του γειτονα διπλα μεσω του τοιχου.

Ανα την περισταση μπορει να βγει κατι χρησημο και απο τους δυο κοσμους

 

Ανα την περισταση ομως.

 

Αν όντως όμως υπάρχουν αποδείξεις και είμαι τόσο αδαής,

Βασικα δε θα σε χαρακτηρηζα αδαη. Βασικα δε θα σε χαρακτηριζα καθολου.

 

 παρουσίασε τες μου σε παρακαλώ.

Μπα αρχισαμε τις ευγενιες τωρα; Ελα πες την αληθεια απλα θες να μην υπαρχουν. θες να εχεις δικιο.

Και εγω θελω πολλα. Θα βολευτουμε αμφοτεροι με οτι εχουμε ομως 

 

 Βλέπεις εγώ δέχομαι να συζητάω αντίθετες απόψεις.

Ενω εγω οχι; Γουαω πρεπει να ειστε πολυ κουλ. Μπορω να εχω ενα ωτογκραφ;

Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη νοήμωνων πλασμάτων έξω από τον πλανήτη μας.

Γιατι οχι; Εδω φενεται ν’ αμφισβητεις σχεδον τα παντα. Εχεις αποδειξεις οτι υπαρχουν εκει εξω; μπορεις να μου τις δειξεις σε παρακαλω;

 

 Στο κάτω κάτω ούτε και η θρησκεία το αμφισβητεί.

Ακυρο αυτο με τις αποδειξεις νομιζω με καλυψες 

Το bottomline

Γουατ;

 

 είναι ότι όπως και με άλλους πλανήτες που ανακάλυψε η Nasa έτσι και μ αυτόν θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά πόσο μοναδικός πλανήτης είναι η γη μας.

Χμμ κατι ξερεις εσυ κατι ξερεις εσυ

 

 Μια όαση στην έρημο του σύμπαντος.

Τι καλουλης <3 Να παρε δωρο μια καμηλα Αγαπητε λωρενς

 

 Ένα στολίδι.

(omg τι οραματιστης)

 

 Αντί να ονειρευόμαστε να την εγκαταλείψουμε μπορούμε να προσπαθούμε, όχι να τη σώσουμε αλλά να μην την καραστρέφουμε.

Εγω αγαπω τη φυση δεν την καταστρεφω. Εσυ;

Συνεπως χαλαρωσε λιγο με το “εμεις” Ακουγεσαι σαν πολιτικος που θελει να “διασωσει τη χωρα”

 

 Ακόμα και για να επιτευχθεί ένα τέτοιο ταξίδι πρέπει να περάσουν εκατοντάδες χρόνια.

Βασικα αν ολοι ειναι τοσο “ετοιμοι” οσο εσυ πονταρω σε δισεκατομυρια χρονια

 

 Αν συνεχίσουμε να καταστρέφουμε το σπίτι μας, δε θα έχουν το χρόνο οι επιστήμονες για να τα καταφέρουν.

Γουαου. Να γραψεις βιβλιο αν δεν το εχεις κανει ηδη ;)

 

 

Τώρα αυτό εκτός απο αρκετά off topic ήταν και μια απόδειξη του "γιατί" ποτέ δε θα είμαστε έτοιμοι να βγούμε εκκεί έξω. Οχι όλοι, τέλος πάντων. Όσοι τελικά βγούν όμως θα πρέπει, το λιγότερο, να είναι σαφώς ποιό ανοιχτόμυαλοι απο τον "ώριμο" κύριο που παρέθεσα άνωθεν.

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eλα και ενα Doctor Who reference ... μια που μιλαμε για θεωριες και επιστημονικη φαντασια (ακομα ) ... 

 

Planetary Classification Levels

 

Level 0: Planets of this Level have either very High or Low temperatures and atmospheric conditions and other  conditions which makes the planet unsuitable for Humanoid life.

Level 1: The Planet is capable of supporting life and has life on it even though it is only bacteria and cells.

Level 2: The Planet has non-civilized creatures living on it, Earth at the time of the Dinosaurs would be a Level 2 planet.

Level 3: The Inhabitants of the planet are all in tribes.

Level 4: The Intelligent life on the planet is divided into hundreds of competing Factions occupying the various landmasses on the Planet.

Level 5: Same as Level 4 but the Civilizations are starting to advance to more advanced forms of Technology, Earth in the 21st Century is a Level 5 planet.

Level 6: The Planet has united into one Faction normally as one species.

Level 7: The Species is operating in space.

Level 8: The Species is able to travel to other planets through space with little error.

Level 9: The Species is able to travel to other planets without error.

Level 10: The Species have developed basic time travel technology. Earth in the 51st century is a Level 10 planet.

Level 11: The Species have developed advanced time travel technology. Gallifrey is a Level 11 planet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α, καλως τον κ ας αργησε ;-)

(Κ ελεγα δεν θα πεταχτει κανενας τετοιος πολιτισμενος στοχαστης να «με βαλει στη θεση μου»)

welcome welcome welcome

am all for talk actually 

Παρακατω θα σου απαντήσω με το γνωστο υφος σε χρωματισμους. Δεν εισαι υποχρεωμενος να τα διαβασεις ουτε κ να καταλαβεις κατι αλλα αν το επειχηρησεις θα σου προτεινα να μαρκαρεις το κειμενο ωστε να μπορεσεις να το διαβασεις. 

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Επησεις ευχαριστω που με βοηθησες να αποδειξω ποσο ανετοιμοι ημαστε ολοι μας να βγουμε απο το σπιτι μας, ποσο μαλλον εκει εξω

 

 

 

Soisanatha, on 26 Jul 2015 - 1:38 PM, said:

Φίλε μου

Ε;

 ANTiL00P αντί να ειρωνεύεσαι

Ε;

και να το παίζεις εξυπνάκιας

Ε;

χρωματίζοντας και σχολιάζοντας τα σχόλια κάποιου άλλου

γιατι οχι; / γιατι οχι; btw κυριως χρωματιζω κυριως την απαντηση για πρακτικους λογους που δε νομιζω χρήζουν περεταιρω εξηγησης.

 

(επί της ευκαιρίας δε χρησιμοποιούμε ροζ κίτρινα και άλλα ανοιχτά χρώματα σε λευκό φόντο.

Και για πες μου αγαπητε ποιος ακριβως νομιζεις οτι εισαι εσυ που θα μου υποδειξεις ποτε πως και τι θα γραψω. πες μου. Please do

 

 Ποιος θα κάτσει να τα μαρκάρει για να τα διαβάσει?),

αυτος που ενδιαφερθη για το τι εχω να πω; κανενας; Το βρηκα; Κερδιζω κατι;;

 

 για πες μας τι πιστεύεις εσύ?

Ποιος ο λογος. Παλι το ιδιο θα με ρωτας μετα. Χωρια που θα τα βρεις παλι ειρωνικα και ασυναρτησιες

 

 Από τα σχόλια σου μου φαίνεσαι μεγάλος επιστήμονας.

Ευχαριστω. Δεν ειμαι ομως. Εσυ παλι φενεσαι μεγαλος …..

Ο Pansp32 αναφέρει πράγματα που διάβασε.

Κατανοητο.

 

 Ναι μπορεί αυτός που τα έγραψε να έγραφε μπούρδες.

Λετε;

 Τα διαβασε κάπου όμως.

Ε, και;

 

Κι εγώ δεν συμφωνώ με όλα.

Αρα συμφωνεις με μερικα ομως! ΧΑ να παρε ενα φιλακι και εσυ. Σμουτς

 

 Ο παιδικός σαρκασμός όμως δεν δείχνει ωριμότητα

Καταλαβαινεις οτι αυτοακυρωνεσαι σχεδον σε καθε προταση ε; οχι; τες πα

 

 και ρίχνει το επίπεδο της συζήτησης.

Ενω η δικια σου πολιτισμενη παρεμβαση σε ενα κειμενο που ως φενεται δε σε ενδιαφερει αλλα ουτε και αφορα, παλι…

Από τη στιγμή, λοιπόν, που όλα αυτά που αναφέρεις στα δικά σου σχόλια είναι αναπόδειχτες θεωρίες

Τωρα αρχιζω να νιωθω κομματακι οπως ενιωσε εκεινο το παιδακι μπροστα στην ιερα εξεταση οταν ειπε οτι η γη δεν ειναι επιπεδη. Καποιος μακρινος προ παππους σου ο ιεροεξεταστης ισως;

 

 ( και για να μη χρωματίσεις πάλι

(θα θελες)

 

και ρωτάς για ποιες θεωρίες μιλάω,

για ποιες θεωριες μιλατε;

 

 αναφέρομαι στα πήγαινε έλα του πλανήτη στον ήλιο, το reboot ή format αν προτιμάς, τα παραμυθάκια για τα πιθηκάκια, κλπ κλπ –

Α

 

 ούτε ο Δαρβίνος απέδειξε κάτι ούτε οι μετέπειτα επιστήμονες και αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις κινούμαστε στη σφαίρα της φαντασίας)

Καλως τοτε.

 

, ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει.

Ναι και οχι. Επετρεψε μου να στο εξηγησω αν και μαλλον θα παει χαμενο:

Μπορω να φανταζομαι οτι κοιτωντας το ποτηρι που εχω μπροσταμου θα γεμισει πορτοκαλαδα. Δεν προκειτε να γινει ποτε γιατι δεν ειναι λογικο. Μπορει να γινει σεναριο ωραιας ταινιας ομως.

Απο την αλλη μπορει κοιτωντας το ποτηρι μπροστα μου να φανταστω οτι αν το βαλω στον τοιχο μπορει να ενισχυσει την ακοη μου αρκετα ωστε ν’ ακουσω τη συνομιλια του γειτονα διπλα μεσω του τοιχου.

Ανα την περισταση μπορει να βγει κατι χρησημο και απο τους δυο κοσμους

 

Ανα την περισταση ομως.

 

Αν όντως όμως υπάρχουν αποδείξεις και είμαι τόσο αδαής,

Βασικα δε θα σε χαρακτηρηζα αδαη. Βασικα δε θα σε χαρακτηριζα καθολου.

 

 παρουσίασε τες μου σε παρακαλώ.

Μπα αρχισαμε τις ευγενιες τωρα; Ελα πες την αληθεια απλα θες να μην υπαρχουν. θες να εχεις δικιο.

Και εγω θελω πολλα. Θα βολευτουμε αμφοτεροι με οτι εχουμε ομως 

 

 Βλέπεις εγώ δέχομαι να συζητάω αντίθετες απόψεις.

Ενω εγω οχι; Γουαω πρεπει να ειστε πολυ κουλ. Μπορω να εχω ενα ωτογκραφ;

Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη νοήμωνων πλασμάτων έξω από τον πλανήτη μας.

Γιατι οχι; Εδω φενεται ν’ αμφισβητεις σχεδον τα παντα. Εχεις αποδειξεις οτι υπαρχουν εκει εξω; μπορεις να μου τις δειξεις σε παρακαλω;

 

 Στο κάτω κάτω ούτε και η θρησκεία το αμφισβητεί.

Ακυρο αυτο με τις αποδειξεις νομιζω με καλυψες 

Το bottomline

Γουατ;

 

 είναι ότι όπως και με άλλους πλανήτες που ανακάλυψε η Nasa έτσι και μ αυτόν θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά πόσο μοναδικός πλανήτης είναι η γη μας.

Χμμ κατι ξερεις εσυ κατι ξερεις εσυ

 

 Μια όαση στην έρημο του σύμπαντος.

Τι καλουλης <3 Να παρε δωρο μια καμηλα Αγαπητε λωρενς

 

 Ένα στολίδι.

(omg τι οραματιστης)

 

 Αντί να ονειρευόμαστε να την εγκαταλείψουμε μπορούμε να προσπαθούμε, όχι να τη σώσουμε αλλά να μην την καραστρέφουμε.

Εγω αγαπω τη φυση δεν την καταστρεφω. Εσυ;

Συνεπως χαλαρωσε λιγο με το “εμεις” Ακουγεσαι σαν πολιτικος που θελει να “διασωσει τη χωρα”

 

 Ακόμα και για να επιτευχθεί ένα τέτοιο ταξίδι πρέπει να περάσουν εκατοντάδες χρόνια.

Βασικα αν ολοι ειναι τοσο “ετοιμοι” οσο εσυ πονταρω σε δισεκατομυρια χρονια

 

 Αν συνεχίσουμε να καταστρέφουμε το σπίτι μας, δε θα έχουν το χρόνο οι επιστήμονες για να τα καταφέρουν.

Γουαου. Να γραψεις βιβλιο αν δεν το εχεις κανει ηδη ;)

 

 

Τώρα αυτό εκτός απο αρκετά off topic ήταν και μια απόδειξη του "γιατί" ποτέ δε θα είμαστε έτοιμοι να βγούμε εκκεί έξω. Οχι όλοι, τέλος πάντων. Όσοι τελικά βγούν όμως θα πρέπει, το λιγότερο, να είναι σαφώς ποιό ανοιχτόμυαλοι απο τον "ώριμο" κύριο που παρέθεσα άνωθεν.

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

το ξέρεις οτι 99% των χριστών του forum δεν θα το διαβάσουν καν λόγο χρωμάτων?

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...