Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν αποφάσισα να το γυρίσω ακόμα.

Μιλούσα με μια φίλη και μου λέει, εσύ ποιά κρέμα προσώπου χρησιμοποιείς?

Τί είναι αυτά τα πούστικα της λέω εγώ, και στην συνέχεια ξεκίνησε μια συζήτηση που με προβλημάτισε πως ίσως να έχει και δίκιο με επιχειρήματα του τύπου, αν μπορείς να μετριάσεις την φθορά γιατί να μην το κάνεις και πως δεν είναι θέμα φύλου.

Ποιά η γνώμη σας λοιπόν για το θέμα και ποιά κρέμα χρησιμοποιείτε? :wacko:

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

'Ολες ενυδάτωση κάνουν μόνο, διάλεξε μια από σοβαρή εταιρεία που να σου αρέσει το πως μυρίζει και τέλος.

Δημοσ.

'Ολες ενυδάτωση κάνουν μόνο, διάλεξε μια από σοβαρή εταιρεία που να σου αρέσει το πως μυρίζει και τέλος.

Απ το λίγο που το έψαξα υπάρχουν ανυδατικές, αντιριτηδικές, αντιγηραντικές, για τα ματιά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο με τιμές από 5 μέχρι 100 ευρώ.

• Καταρχάς έχουν νόημα όλα αυτά ή είναι υπερβολές, γελοιότητες και πεταμένα λεφτά?
  • Δεύτερον, είναι ασφαλή όλα αυτά ή μήπως τελικά μακροχρόνια κάνουν και κακό?
  • Τρίτον με τι κριτήριο διαλέγει κάποιος?
Δημοσ.

Αντιρυτιδικές, αντιγηραντικές και κουραφέξαλα. Μούφες και μάρκετινγκ. Μόνο ενυδάτωση κάνουν.

1. Αν δώσεις πάνω απο 20 ευρώ, είναι πεταμένα λεφτά.

2. Ανάλογα την εταιρεία, αλλά γενικά είναι όσο ασφαλή είναι τα αντιηλιακά, τα σαμπουάν, οι οδοντόκρεμες, κλπ καλλυντικα.

3. Προσωπικό θέμα καθαρά. Τιμή - μάρκα - διαφήμιση - ύφη - άρωμα -χρώμα - prestige και λοιπά

• Like 4
Δημοσ.

Κι εγώ κοριτσάκι είμαι, έχω δουλέψει και στα καλλυντικά και έχω φλομώσει πολύ κόσμο το παραμύθι ότι οι κρέμες κάνουν δουλειά. :whistle:

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ κοριτσάκι είμαι, έχω δουλέψει και στα καλλυντικά και έχω φλομώσει πολύ κόσμο το παραμύθι ότι οι κρέμες κάνουν δουλειά. :whistle:

α με μπέρδεψε το όνομά σου.

Οπότε αφού ξέρεις, έχεις καμιά συγκεκριμένη πρόταση?

Δημοσ.

Αυτό που σου είπα και πιό πάνω, δες ποιά σου κάνει σε υφή - άρωμα, στον τύπο δέρματος (λιπαρό - ξηρό - ευαίσθητο) και στην τιμή. Μετά είναι ανάλογα σε τι δίνεις βάση εσύ προσωπικά, π.χ. μπορεί να μην θέλεις να έχει parabens για συντηρητικά ή να θέλεις να είναι από ελληνική εταιρεία.

Δημοσ.

Τί είναι αυτά τα πούστικα της λέω εγώ, και στην συνέχεια ξεκίνησε μια συζήτηση που με προβλημάτισε πως ίσως να έχει και δίκιο με επιχειρήματα του τύπου, αν μπορείς να μετριάσεις την φθορά γιατί να μην το κάνεις και πως δεν είναι θέμα φύλου.

Ποιά η γνώμη σας λοιπόν για το θέμα και ποιά κρέμα χρησιμοποιείτε? :wacko:

Συγχαρητήρια στην κοπέλα και σε σένα που προβληματίστηκες.

Είχα ένα και μόνο φιλαράκι συμφοιτητή που έκανε χρήση προϊόντων φροντίδας ανελλιπώς, και τον δούλευα κιόλας (all in good fun) ενίοτε. Τώρα πλέον καταλαβαίνω πως α) τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ποτέ, σε καμία περίπτωση και β) για τον πραγματικά σημαντικό ορισμό του "τι είναι άντρας", ο Σάββας είναι πιο άντρας από τους περισσότερους.

Σήμερα δε θα μου έβγαινε να τον δουλέψω ούτε για χαβαλέ. Ίσως επειδή χρησιμοποιώ και γω κλασικές επιλογές Nivea (όχι με θρησκευτική ευλάβεια, όποτε προκύψει). Το κόστος είναι αστείο.

ΥΓ Η γυναίκα μου έχει πάνω από 10 χρόνια στο χώρο των καλλυντικών κλπ. Περίληψη της άποψής της: "γενικά όσο πιο ακριβό τόσο καλύτερο, απλά το καλύτερο είναι μεγάλη κουβέντα και αν η τιμή είναι τέτοια που σε κάνει να σκεφτείς αν αξίζει, τότε για σένα σίγουρα δεν αξίζει".

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά + ξεφτίλα.

Στο άλλο άκρο το πήγες κι εσύ. Η ενυδάτωση καλή είναι, βάλε να έχει και αντιηλιακά φίλτρα που επίσης είναι χρήσιμο και είσαι κομπλέ. Στα 10-20 ευρώ βρίσκεις αξιοπρεπείς κρέμες για αυτό και έχεις ένα τυπικό όφελος. Με παραπάνω λεφτά αγοράζεις ίσως ελάχιστα καλύτερη κρέμα (μπορεί να είναι ίδια ή και χειρότερη), παίρνεις όμως το prestige.

Το παραδέχομαι, κι εγώ παίρνω μερικές φορές Chanel, Shiseido, YSL, Dior και λοιπές μάρκες σε καλλυντικά.'Οχι επειδή έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά από πολλά φτηνότερα, αλλά επειδή αγοράζω πολυτέλεια στην ουσία και όχι το καλλυντικό. Είναι σαν placebo ρε παιδί μου, νιώθεις ότι είναι καλύτερο επειδή το χρυσοπλήρωσες, επειδή έχει ωραία συσκευασία, επειδή είναι μάρκα, επειδή στο πούλησε κάποια καλοντυμένη, κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που σου είπα και πιό πάνω, δες ποιά σου κάνει σε υφή - άρωμα, στον τύπο δέρματος (λιπαρό - ξηρό - ευαίσθητο) και στην τιμή. Μετά είναι ανάλογα σε τι δίνεις βάση εσύ προσωπικά, π.χ. μπορεί να μην θέλεις να έχει parabens για συντηρητικά ή να θέλεις να είναι από ελληνική εταιρεία.

Τα parabens τί είναι? Οι ελληνικές έχουν κάποιο πλεονέκτημα?

ΥΓ Η γυναίκα μου έχει πάνω από 10 χρόνια στο χώρο των καλλυντικών κλπ. Περίληψη της άποψής της: "γενικά όσο πιο ακριβό τόσο καλύτερο, απλά το καλύτερο είναι μεγάλη κουβέντα και αν η τιμή είναι τέτοια που σε κάνει να σκεφτείς αν αξίζει, τότε για σένα σίγουρα δεν αξίζει".

Πες της να κάνει καμιά πρόταση μιας και είναι του χώρου.

Τον π0ύστh και το χασικλη η δοκιμή τους έφαγε

Πεταμένα λεφτά + ξεφτίλα.

Εντάξει πέρα απ την πλάκα,

αν μπορείς με εύκολο τρόπο να συντηρήσεις κάπως τον ευατό σου γιατί να μην το κάνεις? Κι αν το πάτε στο "στον άντρα δεν χρειάζεται η εμφάνιση κτλ και ότι αυτά είναι πούστικα" τότε να κόψουμε και τα γυμναστήρια. Και δεν πρόκειται κανείς να με πείσει πως με τα γυμναστήρια ασχολούμαστε μόνο και μόνο για λόγους υγείας.

Δημοσ.

Τί να συντηρήσεις, αφού δεν κάνουν τίποτα. Η μόνη κρέμα που έχει νόημα είναι το αντηλιακό το καλοκαίρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...