Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δημοκρατια επισης σημαινει και ελευθερια λογου/επιλογης! ;)

Δηλαδη ειναι επιλογη μου να σε σκοτωσω ας πουμε? Εξασκω το δημοκρατικο μου δικαιωμα?

Δημοσ.

Όποιος μπορεί να γλυτώσει τον στρατό, όπως και όλοι οι διάσημοι-επώνυμοι στην χώρα, ας το κάνει. Το ίδιο ξεφτίλας με αυτούς θα είναι.

A wild στρατοκαυλος appears

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη ειναι επιλογη μου να σε σκοτωσω ας πουμε? Εξασκω το δημοκρατικο μου δικαιωμα?

πρεπει να τα εξηγουμε και ολα εδω μεσα. Θα σου πω το κλισε " Η ελευθερια σου σταματαει εκει που ξεκιναει η ελευθερια του αλλου"

με λιγα λογια οσο αυτο που κανεις δεν επιδρα πανω σε καποιον αλλο ή την περιουσια του ναι κανεις οτι θες.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ «απλέ άνθρωπε εν έτη 2015»

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν» διότι,

άλλο η ελευθερία του λόγου και άλλο του λαμόγιου.

Επίσης θέλω να σε συγχαρώ γιατί σαν φωστήρας που είσαι, ανακάλυψες και την πραγματική επαγγελματική μου ταυτότητα,

αυτή του εμπόρου όπλων, αλλά αυτό μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα!

Έχεις όμως ένα δίκιο.

Η γενιά μου (γενικά και αόριστα) έχει τεράστια ευθύνη για την κατάντια της χώρας.

Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι για τη διατήρηση και την επέκταση της λαμογιάς.

Μεγάλη η ευθύνη της και γιατί  δεν σε έμαθε ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται» και όχι σε «αγώνες» περί πάρτης.

Όσον αφορά το εξωτερικό, έχω ζήσει και εργασθεί σε Ευρωπαϊκά κράτη (πληθυντικός),

και ξέρω καλά ότι αν υποστήριζες και εκεί, όσα λες και εδώ, θα έφευγες με τις κλωτσιές…

«τα αγαθά κόποις κτώνται»

Για αυτό τελείωσα πανεπιστήμιο, μιλάω 2 ξένες γλώσσες, ECDL 

και σκοπεύω να κάνω μεταπτυχιακό.  (αυτά δεν απαιτούν κόπο για σένα)

Με την δικιά σου λογική είμαι τεμπέλης, λαμόγιο, απατεώνας και μου πληρώνεις με τους φόρους ΣΟΥ το πανεπιστήμιο. Άρα μάλλον αυτόματα θεωρείς ότι οι γονείς μου είναι και φοροφυγάδες 30+ χρόνια.

Και όλο αυτό επειδή θέλω να αποφύγω την παράλογη στρατιωτική θητεία και να κάνω κάτι παραγωγικό!

• Like 2
Δημοσ.

«τα αγαθά κόποις κτώνται»

Για αυτό τελείωσα πανεπιστήμιο, μιλάω 2 ξένες γλώσσες, ECDL 

και σκοπεύω να κάνω μεταπτυχιακό.  (αυτά δεν απαιτούν κόπο για σένα)

Με την δικιά σου λογική είμαι τεμπέλης, λαμόγιο, απατεώνας και μου πληρώνεις με τους φόρους ΣΟΥ το πανεπιστήμιο. Άρα μάλλον αυτόματα θεωρείς ότι οι γονείς μου είναι και φοροφυγάδες 30+ χρόνια.

Και όλο αυτό επειδή θέλω να αποφύγω την παράλογη στρατιωτική θητεία και να κάνω κάτι παραγωγικό!

Αντιμιλάς?! 

Παρε 150 καμψεις να νιωσεις....

• Like 2
Δημοσ.

πρεπει να τα εξηγουμε και ολα εδω μεσα. Θα σου πω το κλισε " Η ελευθερια σου σταματαει εκει που ξεκιναει η ελευθερια του αλλου"

με λιγα λογια οσο αυτο που κανεις δεν επιδρα πανω σε καποιον αλλο ή την περιουσια του ναι κανεις οτι θες.

Ε πως. Αν ολοι οι βουτυρομπεμπεδες την σκαπουλαρουν απο την υποχρεωση τους να πανε στρατο εγω θα κανω περισσοτερες σκοπιες. Μια χαρα επιδρα πανω μου...

Δημοσ.

Φοβάμαι πως αν πάω στρατό δεν θα καταλαβαίνω τη γλώσσα και θα τρώω φυλακή! Πότε θα αρχίσουν να μιλάνε στη δημοτική;

• Like 3
Δημοσ.

να κάνω κάτι παραγωγικό!

Αγαπητε τι πιο παραγωγικο απτο να καθαριζεις πατατες και να εχεις απο πανω σου τον καθε γιδοεποπ?

Σε παρακαλω...

• Like 7
Δημοσ.

Τι λε ρε μεγαλε δικια σου ειναι η χωρα? 

Ασε ρε φίλε ξαφνικά η χώρα γέμισε αγίους και παρθένες!  Όλοι οι έντιμοι, νομοταγείς και αναμάρτητοι μαζεύτηκαν εδώ! 

*** Πραγματικά αφήστε ΟΛΟΙ το pc για 10 λεπτά. Κλείστε τα μάτια. Σκεφτείτε αν ΠΡΩΤΑ εσείς ήσασταν σωστοί σε όλες σας τις υποχρεώσεις και τους νόμους και μετά κράξτε τους υπόλοιπους. 

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Ε πως. Αν ολοι οι βουτυρομπεμπεδες την σκαπουλαρουν απο την υποχρεωση τους να πανε στρατο εγω θα κανω περισσοτερες σκοπιες. Μια χαρα επιδρα πανω μου...

οι βουτυρομπεμπεδες θα σε χωσουν ετσι και αλλιως και δεν ειναι αυτοι που δεν θα κανουν καθολου θητεια ;)

και επιτελους σε αυτη τη χωρα ηθελα να ξερα πως γινετε ολοι να ειναι καλυτεροι απο ολους!! 

• Like 2
Δημοσ.

Ο crom και ο filip να υποθεσω δεν εχουν κλεψει το κρατος ουτε ενα ευρω , ειναι κατα της ευρωπης, και πιθανον δραχμολαγνοι

ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...