tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ο crom και ο filip να υποθεσω δεν εχουν κλεψει το κρατος ουτε ενα ευρω , ειναι κατα της ευρωπης, και πιθανον δραχμολαγνοι ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ Επισης στην φρουρα παντα πρωτοι πρωτοι
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 οι βουτυρομπεμπεδες θα σε χωσουν ετσι και αλλιως και δεν ειναι αυτοι που δεν θα κανουν καθολου θητεια και επιτελους σε αυτη τη χωρα ηθελα να ξερα πως γινετε ολοι να ειναι καλυτεροι απο ολους!! Μου αναφερεις κατι στραβο, παρανομο και αντιδημοκρατικο για να δικαιολογησεις κατι αλλο στραβο, παρανομο και αντιδημοκρατικο Και τα 2 ειναι στραβα και παρανομα και αντιδημοκρατικα. Δεν εχει καμια σχεση με σοβαρο επιχειρημα αυτο που λες...
michael92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΟΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ! ΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕ 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μου αναφερεις κατι στραβο, παρανομο και αντιδημοκρατικο για να δικαιολογησεις κατι αλλο στραβο, παρανομο και αντιδημοκρατικο Και τα 2 ειναι στραβα και παρανομα και αντιδημοκρατικα. Δεν εχει καμια σχεση με σοβαρο επιχειρημα αυτο που λες... να σου θυμησω οτι αυτοι που επιτρεπουν αυτα τα στραβα παρανομα και αντιδημοκρατικα ειναι οι ΜΟΝΙΜΟΙ και αυτοι που εχουν εξουσια. Οποτε φτιαξε πρωτα αυτο το κομματι και μετα ελα να τα πουμε για τους φανταρους. Αν δεν θες να εφαρμοσεις τους νομους του κρατους με το καλο αδειασε μας την γωνια... ενω εσυ ολο επιχειρηματα!! στο στρατο γνωρισα αξιολογα ατομα (υψηλοβαθμους) και αυτους του σεβομαι (οπως και αυτοι σεβονταν εμενα) το προβλημα ειναι οτι αυτοι ηταν οι μειοψηφια 1
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Να αλλάξουμε τον νόμο δεν παίζει δηλαδή ε; Το ειπα και πριν. Αλλη συζητηση αυτη. Δεν νομιζω να μιλαμε εδω για το αν ο στρατος λειτουργει οπως πρεπει. Και εγω θεωρω πως δεν λειτουργει οπως πρεπει. Οπως επισης θεωρω πως να πληρωνουμε 29% φορολογια και ΕΝΦΙΑ δεν ειναι σωστο. Μεχρι να αλλαξουν ομως οι νομοι πρεπει να τους εφαρμοζουμε. Αν θελουμε να ζουμε σε κοινωνια και οχι σε ζουγκλα βεβαια... 1
hliastsek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το ειπα και πριν. Αλλη συζητηση αυτη. Δεν νομιζω να μιλαμε εδω για το αν ο στρατος λειτουργει οπως πρεπει. Και εγω θεωρω πως δεν λειτουργει οπως πρεπει. Οπως επισης θεωρω πως να πληρωνουμε 29% φορολογια και ΕΝΦΙΑ δεν ειναι σωστο. Μεχρι να αλλαξουν ομως οι νομοι πρεπει να τους εφαρμοζουμε. Αν θελουμε να ζουμε σε κοινωνια και οχι σε ζουγκλα βεβαια... Συγνωμη, αλλα εχεις την εντυπωση οτι δεν ζουμε σε ζουγκλα?
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 μ'αρέσει που κάποιοι μιλάνε για βουτηρομπεμπέδες λες και ειναι τίποτα βετεράνοι του Βιετναμ. Μια εκπαιδευση του κώλου, τουαλέτες και σαπισμα στις σκοπιές αυτη ειναι θητεία, δεν ειναι κανα εθνικό έργο, σε περιπτωση πολέμου ούτε δυο μέρες δεν θα επιβιώνατε... 11
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν πρόκειται να σχολιάσω κάποια μηνύματα εδώ γιατί μου ανέβασαν το αίμα. Διάβασα κάπου παραπάνω ότι σου προσφέρει πειθαρχεία κτλ. Σοβαρά? Υπάρχει δηλαδή απλός στρατιώτης που νομίζει ότι του πρόσφερε κάτι ουσιαστικό ο στρατός? Αν δεν κάνω λάθος το Ελλαδισταν είναι μια από τις 4 (!) χώρες στην Ευρώπη που αυτό το σάπιο σύστημα είναι υποχρεωτικό. Τα περι πειθαρχίας είναι όντως παρλαπίπες, αυτά τα μαθαίνεις από το σπίτι. Κάποια άτομα μαθαίνουν μερικά πράγματα περισσότερο για την ζωή τους, π.χ ο ξάδερφός μου πήγε και μαγείρευε εκεί, τώρα που μένει μόνος του ξέρει καλή μαγειρική από τον στρατό. Εννοείται οτι είναι εντελώς γελοίο να συζητάμε οτι σε προετοιμάζουν για μάχες και πόλεμο. 1
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 να σου θυμησω οτι αυτοι που επιτρεπουν αυτα τα στραβα παρανομα και αντιδημοκρατικα ειναι οι ΜΟΝΙΜΟΙ και αυτοι που εχουν εξουσια. Οποτε φτιαξε πρωτα αυτο το κομματι και μετα ελα να τα πουμε για τους φανταρους. Συνεχιζεις να δικαιολογεις την μια παρανομια επειδη υπαρχει και η αλλη. Εγω τις καταδικαζω και τις 2. Εσυ μας λες πως επειδη υπαρχουν βυσματα στον στρατο, ειμαι και εγω δικαιολογημενος να το παιξω τρελος και να μην παω, επειδη κλεβουν καποιοι πολιτικοι ειμαι και εγω δικαιολογημενος να κλεψω, επειδη καποιοι παρκαρουν παρανομα ειμαι και εγω δικαιολογημενος να παρκαρω σε θεση αναπηρων κοκ. Αυτο μου λες... 1
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Κάτω όλες οι επίπλαστες διαιρέσεις της ανθρώπινης εμπειρίας. ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΤΩ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΕΛΟΣ (Είσαι άτριχος?μόνο αυτό πες μου,τέλος) 5
Troll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι ο στρατός δεν σε προετοιμάζει για πόλεμο! Ποιος είναι ο ρόλος του?Ας μας απαντήσει κάποιος. Με σοβαρά επιχειρήματα!
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 αυτα θες και καταλαβενεις εσυ! εγω αυτο που ειπα ειναι αυτοι που σε επηρεαζουν περισσοτερο ειναι οι μεσα και οχι οι εξω. ουτε δικαιολόγησα καμια πραξη παρανομη με καποια αλλη πραξη παρανομη. (το ι5 δεν ειναι καμια παρανομη πραξη) και να σου πω γιατι σε επηρεαζουν οι μεσα και οχι οι εξω με νουμερα οταν η δυναμη της μοναδας σου ειναι πχ 10 ατομα οι υπηρεσιες που αναλαμβανει η μοναδα ειναι με βαση αυτο το νουμερο. Οταν λοιπον θα εχεις υπηρεσιες για 10 ατομα και οι 2 πχ δεν θα κανουν μαντεψε ποιος θα τις καλυψει! (Δεν θα εχεις 10 νουμερα αλλα 8 ωστε να βγαινουν 2 ατομα καθε μερα ομως με 2 ατομα λιγοτερα σημαινει οτι αυτο που ειχε εξοδο θα καλυψει την υπηρεσια του αλλου) ο αλλος που ειναι εξω δεν σε επηρεαζει γιατι δεν ειναι καν εκει οποτε δεν πιανεται σαν δυναμη της μοναδας!
whodatinsomniaK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αντρικές δουλειές; Καθάρισμα τουαλέτας; Γοπινγκ; Ξεφλούδισμα πατάτας; Κλπ κλπ; 8
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 αυτα θες και καταλαβενεις εσυ! εγω αυτο που ειπα ειναι αυτοι που σε επηρεαζουν περισσοτερο ειναι οι μεσα και οχι οι εξω. ουτε δικαιολόγησα καμια πραξη παρανομη με καποια αλλη πραξη παρανομη. (το ι5 δεν ειναι καμια παρανομη πραξη) και να σου πω γιατι σε επηρεαζουν οι μεσα και οχι οι εξω με νουμερα οταν η δυναμη της μοναδας σου ειναι πχ 10 ατομα οι υπηρεσιες που αναλαμβανει η μοναδα ειναι με βαση αυτο το νουμερο. Οταν λοιπον θα εχεις υπηρεσιες για 10 ατομα και οι 2 πχ δεν θα κανουν μαντεψε ποιος θα τις καλυψει! (Δεν θα εχεις 10 νουμερα αλλα 8 ωστε να βγαινουν 2 ατομα καθε μερα ομως με 2 ατομα λιγοτερα σημαινει οτι αυτο που ειχε εξοδο θα καλυψει την υπηρεσια του αλλου) ο αλλος που ειναι εξω δεν σε επηρεαζει γιατι δεν ειναι καν εκει οποτε δεν πιανεται σαν δυναμη της μοναδας! Το Ι5 δεν ειναι παρανομη πραξη ασφαλως. Το να παρεις Ι5 ΜΟΥΦΑ προσποιουμενος τον τρελο ή δεν ξερω εγω τι αλλο ασφαλως και ειναι παρανομη πραξη. Με επηρεαζει γιατι αν αυτος που ηταν εξω, ηταν μεσα η μοναδα μπορει να ειχε 11 ατομα. Βγαλε τα 2 βυσματα (που κακως υπαρχουν και αυτα να μην ακουσω τιποτα βλακειες) θα εμεναν 9 ατομα και οχι 8 για σκοπιες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το Ι5 δεν ειναι παρανομη πραξη ασφαλως. Το να παρεις Ι5 ΜΟΥΦΑ προσποιουμενος τον τρελο ή δεν ξερω εγω τι αλλο ασφαλως και ειναι παρανομη πραξη. Με επηρεαζει γιατι αν αυτος που ηταν εξω, ηταν μεσα η μοναδα μπορει να ειχε 11 ατομα. Βγαλε τα 2 βυσματα (που κακως υπαρχουν και αυτα να μην ακουσω τιποτα βλακειες) θα εμεναν 9 ατομα και οχι 8 για σκοπιες. ναι και τοτε οι υπηρεσιες θα εβγαιναν για 11 ατομα και οχι 10 οποτε παλι το ιδιο ειναι η δεν εχεις παει στρατο ή δεν ξερεις πως υπολογιζονται οι υπηρεσιες πο παιρνει η καθε μοναδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα