crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ναι και τοτε οι υπηρεσιες θα εβγαιναν για 11 ατομα και οχι 10 οποτε παλι το ιδιο ειναι η δεν εχεις παει στρατο ή δεν ξερεις πως υπολογιζονται οι υπηρεσιες πο παιρνει η καθε μοναδα Ναι τραβα σε ενα στρατοπεδο με 5 σκοπιες που εχει 20 φανταρους και σε ενα στρατοπεδο με 5 σκοπιες που εχει 100 φανταρους να δουμε που θα φας εμπλοκη...
Troll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 KEEP CALM γιατί το βλέπω να κλειδώνεται σε λίγο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ναι τραβα σε ενα στρατοπεδο με 5 σκοπιες που εχει 20 φανταρους και σε ενα στρατοπεδο με 5 σκοπιες που εχει 100 φανταρους να δουμε που θα φας εμπλοκη... βρες μου στρατοπεδο με 100 φανταρους και 5 σκοπιες!
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 βρες μου στρατοπεδο με 100 φανταρους και 5 σκοπιες! Ενδεικτικα ειναι τα νουμερα ρε φιλος ελεος! Το νοημα δεν το καταλαβες?
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι ο στρατός δεν σε προετοιμάζει για πόλεμο! Ποιος είναι ο ρόλος του? Ας μας απαντήσει κάποιος. Με σοβαρά επιχειρήματα! Πρακτικά να κινητοποιηθούν οι μόνιμοι και αμα γίνει πόλεμος να πολεμίσουν, οι υπόλοιποι κατ' εμε δεν παίζει να ανταπεξέλθουν σε πεδίο μάχης, ασε που πλέον αν είναι να γίνει πόλεμος και πλησιάσουν στα σύνορα κάποιοι οι χώρες έχουν ραντάρ και το γνωρίζουν από πριν, τα πάντα παίζονται με την αεροπορία και πολεμικά αεροπλάνα. Ο στρατός ξηράς χρησιμεύει για άλλα πράγματα πιο μετά, βλέπε π.χ τι παίζει στην εισβολή του Ισραήλ στην Γάζα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ενδεικτικα ειναι τα νουμερα ρε φιλος ελεος! Το νοημα δεν το καταλαβες? το καταλβαινω αλλα εσυ δεν καταλαβαινεις οτι οι υπηρεσιες βγαινουν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με την ΔΥΝΑΜΗ της μοναδας!
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 και μετα αν ειχαμε φιλε μου zio10 ορεξη για διαβασμα στην σχολη, γραψε μου.... Ε θα βρίσκαμε Νομίζω αυτό το σύστημα έχουν στην Κύπρο. Μια χαρά σπουδάζουν μετά τα παιδιά
michael92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Κάτω όλες οι επίπλαστες διαιρέσεις της ανθρώπινης εμπειρίας. ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΤΩ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΕΛΟΣ (Είσαι άτριχος?μόνο αυτό πες μου,τέλος) ??? it was sarcasm
jackuk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Φιλε τρολ, αν επιθυμεις ενδεχομενος μπορω να σε διαφωτισω οσο μου επιτρεπεται και ξερω για τις επιλογες σου περι του στρατου σε τρια σημεια, τι ισχυει νομικα, χρονικα και πρακτικα. Αν δε σε πειραζει με ΠΜ και οχι δημοσια για οπως βλεπεις υπαρχει πληθωρα καλοβολητων και δεν υπαρχει λογος να δινουμε τροφη για βιτριολικα σχολια. Και κατι που περασε στα ψιλα, ακομα δυο παιδια τις τελευταιες 48ωρες ενας κληρωτος και ενας μονιμος εχασαν τη ζωη τους, Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τα σκεπαζει.
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ??? it was sarcasm Το ξέρω,δεν απευθυνόταν σε σένα.
michael92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το ξέρω,δεν απευθυνόταν σε σένα. Με έκανες καταλάθος quote σε εκείνο το post
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Με έκανες καταλάθος quote σε εκείνο το post ναι κ δεν έβγαινε μετά η μαλακία το κοουτάρισμα με τπτ από το πόστ. 1
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 το καταλβαινω αλλα εσυ δεν καταλαβαινεις οτι οι υπηρεσιες βγαινουν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με την ΔΥΝΑΜΗ της μοναδας! Ψιλοστανταρ ειναι αυτα. Δεν θα βαλεις περισσοτερες ή λιγοτερες σκοπιες ή περισσοτερους ή λιγοτερους θαλαμοφυλακες αναλογα με την δυναμη της μοναδας. Προφανως δεν εχεις υπηρετησει σε στρατοπεδο και με λιγο και με πολυ κοσμο. Επειδη εγω στο ιδιο στρατοπεδο το εχω ζησει αυτο το πραγμα μην μου λες πως ειναι το ιδιο να εχει λιγο ή πολυ κοσμο γιατι απλα δεν εχει καμια εντελως σχεση.
Gtr34 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι ο στρατός δεν σε προετοιμάζει για πόλεμο! Ποιος είναι ο ρόλος του? Ας μας απαντήσει κάποιος. Με σοβαρά επιχειρήματα! -Ενίσχυση των τοπικών οικονομιών -Δωρεάν συντήρηση των στρατοπέδων -Δωρεάν υπηρεσίες -Απορρόφηση των Δ.Υ -Μείωση της ανεργίας. Θα μου πεις, γίνεται να μην έχουμε στρατό; Η απάντηση είναι όχι. Απλά θα πρέπει να γίνει εθελοντικός, επί πληρωμή και η θητεία να είναι μειωμένη όσο χρειάζεται για να μάθεις τα βασικά. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Στανταρ ειναι αυτα. Δεν θα βαλεις περισσοτερες ή λιγοτερες σκοπιες ή περισσοτερους ή λιγοτερους θαλαμοφυλακες αναλογα με την δυναμη της μοναδας. Προφανως δεν εχεις υπηρετησει σε στρατοπεδο με λιγο ή πολυ κοσμο. Επειδη εγω στο ιδιο στρατοπεδο το εχω ζησει αυτο το πραγμα μην μου λες πως ειναι το ιδιο πραγμα γιατι απλα δεν εχει καμια εντελως σχεση. εμ ναι παει βαση δυναμης. Εμεις ειχαμε πχ φυλακιο ,γεφυρα, ΑΟΣ, θαλαμοφυλακα μπορει για μια περιοδο να ειχαμε σε αυτες τις 4 υπηρεσιες συνολικα 15 νουμερα και μετα να ειχαμε 12 νουμερα γιατι ειχαμε λιγοτερα ατομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα