RedPanda Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 +1000 Μη πάτε στρατό,σταματήστε να πληρώνετε λογαριασμούς και φόρους, πετάτε τα σκουπίδια απτο μπαλκόνι και γενικά κάντε ότι γουστάρετε μέχρι το κράτος να γίνει κράτος Μεταξύ σοβαρού και αστείου θα σεβόμουν πολύ περισσότερο κάποιον που θα μου'λεγε δεν πάω στρατό ΚΑΙ δεν πληρώνω φόρους γιατί δεν γενικά πιστεύω στο κράτος, από τις σάχλες τύπου "δεν θέλω να ξοδεύω τον χρόνο μου". Le stealth edit. 2
akpe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εμένα γιατί μου φαίνεται πως το «δεν πιστεύω στο κράτος» είναι πιο «σαχλό» από το «δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου»;
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μεταξύ σοβαρού και αστείου θα σεβόμουν πολύ περισσότερο κάποιον που θα μου'λεγε δεν πάω στρατό ΚΑΙ δεν πληρώνω φόρους γιατί δεν γενικά πιστεύω στο κράτος, από τις σάχλες τύπου "δεν θέλω να ξοδεύω τον χρόνο μου". Και θα σεβομουν πιο πολυ ακομα εκεινον που θα ελεγε δεν παω στρατο, δεν πληρωνω φορους κλπ αλλα ταυτοχρονα ΔΕΝ θα απαιτουσε και τα δικαιωματα που του προσφερει το κρατος βλεπε παιδεια, νοσοκομεια κλπ. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Προσωπικές επιθέσεις και προσβολές δεν θα γίνουν ανεκτές. Τελευταία προειδοποίηση προς θερμόαιμους... [αφαιρέθηκαν τριάντα δύο (32) μηνύματα] 2
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Και θα σεβομουν πιο πολυ ακομα εκεινον που θα ελεγε δεν παω στρατο, δεν πληρωνω φορους κλπ αλλα ταυτοχρονα ΔΕΝ θα απαιτουσε και τα δικαιωματα που του προσφερει το κρατος βλεπε παιδεια, νοσοκομεια κλπ. δηλαδη κρινεις τους ανθρωπους με βαση αν εχουν παει στρατο η οχι?
telis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τρομάζει ο πιτσιρικάς που θα "χάσει τον χρόνο του στον στρατό". Ευτυχώς που στα mikel ο χρόνος δεν είναι χαμένος 1
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 σάχλες τύπου "δεν θέλω να ξοδεύω τον χρόνο μου". Α δεν ειναι ξοδεμα χρονου ε? 2009-10 (307): Αν δεν ειχα παει: ~1000/μηνα στο μαγαζι που δουλευα Σαν μ@λακας που πηγα: 8.60/μηνα Σωστα λοιπον, δεν ειναι ξοδεμα χρονου... 5
akpe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τρομάζει ο πιτσιρικάς που θα "χάσει τον χρόνο του στον στρατό". Ευτυχώς που στα mikel ο χρόνος δεν είναι χαμένος Σαφώς, αφού όλοι οι πιτσιρίκοι τη βγάζουν στα μικέλ. Θηβαίε, εσύ; 5
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 δηλαδη κρινεις τους ανθρωπους με βαση αν εχουν παει στρατο η οχι? Ναι ασφαλως και τον κρινω! ΥΓ. Δεν εννοω να μην εχει παει στρατο και να εχει οντως προβλημα. Εννοω τους αλλους (να μην τους χαρακτηρισω γιατι εσκασε μυτη και ο admin...)
Troll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δείχνεις την ηλικία σου. Προσπαθείς να αποφύγεις μία υποχρέωση που έχεις στο κράτος και το δικαιολογείς με παιδιάστικες εκλογικεύσεις. Δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό, τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά δεν σημαίνουν πως δεν πρέπει να υπηρετήσεις, όπως η κακοδιαχείριση στα έσοδα του κράτους δεν σημαίνει πως μπορείς να μην κάνεις δήλωση. Και η αλήθεια για την θητεία είναι χειρότερη από αυτή που νομίζεις: στον στρατό πας απλά για να έχει κόσμο το στρατόπεδο ! Κανείς δεν νοιάζεται αν θα χάσεις τον χρόνο σου και κανείς δεν νοιάζεται αν θα εκπαιδευτείς. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση στρατόκαυλος ούτε θέλω να περάσεις αυτά που πέρασα εγώ (γιατί πολλοί έχουν αυτή την λογική). Επίσης δεν με ενδιαφέρει αν είσαι αντιμιλιταριστής και θεωρείς πως τα σύνορα είναι γραμμές σε έναν χάρτη, Έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις. Όπως έχεις υποχρέωση να πληρώσεις φόρους, έτσι έχεις υποχρέωση να δόσεις τον χρόνο σου για τον τιμημένο/μπουρδέλο/διεφθαρμένο/μάχιμο/άχρηστο ΕΣ. Το κράτος είναι εντάξει απέναντι μου? Παιδιάστικα επιχειρήματα ακούω από όσους επιμένουν ότι πρέπει να πάω! Σε ενοχλεί που συγκρίνω θητεία και εξοπλιστικά όταν ΕΣΥ συγκρίνεις την υποχρέωση των φόρων με αυτή του στρατού! Λες και μόνος σου ότι ουσιαστικά ο στρατός (θητεία) δεν υπάρχει για τον λόγο που μας στέλνουν... ΑΡΑ μας κοροιδεύουν, ΑΡΑ κάνουν κάτι ανήθικο! Οπότε το να τους κοροιδέψω και εγώ είναι ίσως ανήθικο άλλα δεν κάνω τίποτα περισσότερο απο ότι κάνουν ''αυτοι'' σε εμένα! Επίσης να σκεφτούμε και λίγο τα παιδιά (ναι τα παιδιά όσο και αν με πυροβολείται για αυτή την έκφραση) τα οποία οι γονείς τους έχουν μπει μέσα οικονομικά λόγο κρίσης και θέλουν να δουλέψουν ακόμα και για μισθό πείνας η ανασφάλιστοι για να τους βοηθήσουν ή να μην γίνονται βάρος. Σκέψου αυτούς που θέλουν να δουλέψουν όπου βρουν για 1-2 χρόνια να μαζέψουν χρήματα για μεταπτυχιακό. Σκέψου αυτούς που απλά δεν έχουν οι γονείς τους να τους στέλνουν χρήμα όσο είναι φαντάροι! (και μην μου πεις ότι δεν έχει έξοδα ο φαντάρος) Το κράτος που με υποχρεώνει να πάω να κάνω τον χαμάλι του τι μου προσφέρει?? Ακόμα και η κουβέρτα απο το '40 θα είναι και μέσα στην βρόμα! Είναι εντάξει απέναντι μου? Θες θητεία? 3 μήνες για όλους σοβαρή εκπαίδευση. Όχι 9 η 12 καθάρισμα και αγγαρείες. Ζήτα εθελόντριες καθαρίστριες καλύτερα 1
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Α δεν ειναι ξοδεμα χρονου ε? 2009-10 (307): Αν δεν ειχα παει: ~1000/μηνα στο μαγαζι που δουλευα Σαν μ@λακας που πηγα: 8.60/μηνα Σωστα λοιπον, δεν ειναι ξοδεμα χρονου... Επισης 2014-15 εβγαλε ο ταδε επιχειρηματιας 30000 ευρω. 29% φορο και αλλα τοσα προκαταβολη . 8700x2=17400. Βαλε και ενφια τελη επιτευματος κλπ κανενα 20000 Ξοδεμα χρηματων. Να μην πλερωσει κανενας.
RedPanda Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Α δεν ειναι ξοδεμα χρονου ε? 2009-10 (307): Αν δεν ειχα παει: ~1000/μηνα στο μαγαζι που δουλευα Σαν μ@λακας που πηγα: 8.60/μηνα Σωστα λοιπον, δεν ειναι ξοδεμα χρονου... Ναι, είσαι ο μόνος. Εγώ δεν χρειάζομαι λεφτά για να ζω, φωτοσυνθέτω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ναι, είσαι ο μόνος. Εγώ δεν χρειάζομαι λεφτά για να ζω, φωτοσυνθέτω. Άρα το επιχείρημα είναι "αφού έφαγα σκατά εγώ, να φας κι εσύ". Το θέμα είναι ότι έτσι δεν προχωράμε μπροστά.
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ναι, είσαι ο μόνος. Εγώ δεν χρειάζομαι λεφτά για να ζω, φωτοσυνθέτω. Αρα δεν ειναι ξοδεμα χρονου, ε? 1
Troll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τρομάζει ο πιτσιρικάς που θα "χάσει τον χρόνο του στον στρατό". Ευτυχώς που στα mikel ο χρόνος δεν είναι χαμένος Φίλε με ξέρεις προσωπικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα