johnbond Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μεχρι να αλλαξουν ομως οι νομοι πρεπει να τους εφαρμοζουμε. Αν θελουμε να ζουμε σε κοινωνια και οχι σε ζουγκλα βεβαια... Μιλώντας θεωρητικά περι δημοκρατίας και όχι πολιτικα, οταν ζεις σε χώρα που έχει καταλυθεί η δημοκρατία δεν είσαι υποχρεωμένος να εφαρμόζεις τους νόμους. Γιατί αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες είναι μια χούντα,αν σκεφτείς τι ψηφίσαμε τόσο στις εκλογές ,όσο και στο δημοψήφισμα και τι γίνεται στην πράξη.
Runner25 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ενας (extreme) τρόπος που μου έχουν πει είναι να σκάσεις 1-2 μπάφους πρίν και να τους πείς οτι έχεις κάνει ναρκωτικά νομίζω παίρνεις 6μηνη παράταση και δεν διωκεσαι ποινικα. Μια άλλη ερωτηση που έχω εάν πας και τους πεις οτι δεν θέλω να μπω μεσα γιατι νιώθω οτι θα αυτοκτονήσω, ή μου την δίνουν οι καραβανάδες και θα μου γυαλίσει το μάτι, θα σε κρατήσουν μεσα ? Δηλαδή δεν το παίξεις ψυχικά ασθενής, αλλα οτι κινδυνεύουνοι ιδίοι με εσένα μέσα. Παίζει μετά την πρώτη παράταση να σε αναγκάσουν να μπείς μεσα? μπραβο μπραβο πολυ ωραια
Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ενας (extreme) τρόπος που μου έχουν πει είναι να σκάσεις 1-2 μπάφους πρίν και να τους πείς οτι έχεις κάνει ναρκωτικά νομίζω παίρνεις 6μηνη παράταση και δεν διωκεσαι ποινικα. Μια άλλη ερωτηση που έχω εάν πας και τους πεις οτι δεν θέλω να μπω μεσα γιατι νιώθω οτι θα αυτοκτονήσω, ή μου την δίνουν οι καραβανάδες και θα μου γυαλίσει το μάτι, θα σε κρατήσουν μεσα ? Δηλαδή δεν το παίξεις ψυχικά ασθενής, αλλα οτι κινδυνεύουνοι ιδίοι με εσένα μέσα. Παίζει μετά την πρώτη παράταση να σε αναγκάσουν να μπείς μεσα? Είχα διαβάσει οτι ο παπαρουνόσπορος μπορεί να βγάλει θετικό τεστ για ναρκωτικά.
bilya Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ναι να βγεις θετικος για ντραγκια κ να σε στειλουν στην Πεντέλη (εκει στέλνουν τα ζακια) ...τελος ο στρατος δεν μου πρόσφερε τπτ εκτος που να επιβεβαιωσει οτι ειναι ενα ρδελο που δουλευει η χειροτερη μορφη ΔΥ , στρατόπεδα ακυρα χωρις λογική απλα για ν συντηρούν συμφέροντα. Τελος τα σχεδια ασφ ειναι τοσο γτπ που δεν εχουν νοημα πχ σκοπια σε σημειο με μηδεν ορατότητα περίπολο με ποδια που καθε κύκλο κάναμε 40 λεπτά (χωρις φιδιασμα:Ρ).. 1
Adon1s Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 9 μήνες είναι η θητεία όχι 12 Αεροπορία είναι 12μηνο . Για Ναυτικό δεν ξέρω . Ξηράς οκ ,γνωστό 9μηνο, Και πώς γίνεται να πάρεις συνεχόμενα αναβολές μέχρι τα 35. Άντε μέχρι τα 25 για σπουδές, άντε 1-2 χρόνια ακόμα με λίγο κλάψα, μέχρι τα 35 είναι άλλα 7-8 χρόνια. Η αναβολή λόγω προπτυχιακών σπουδών είναι μέχρι την 31 Δεκεμβρίου του έτους που είσαι 27 χρονών . Για μεταπτυχιακό δεν ξέρω αν υφίστανται κάποια χρόνια παραπάνω . Για διδακτορικό είναι άλλα 4 χρόνια , δηλ μέχρι 31 Δεκέμβρη του έτους που γίνεσαι 31 χρονών . Αποκεί και πέρα δεν ξέρω τρόπο επέκτασης αναβολής .
Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ναι να βγεις θετικος για ντραγκια κ να σε στειλουν στην Πεντέλη (εκει στέλνουν τα ζακια) ... δηλαδή;
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αεροπορία είναι 12μηνο . Για Ναυτικό δεν ξέρω . Ξηράς οκ ,γνωστό 9μηνο, Η αναβολή λόγω προπτυχιακών σπουδών είναι μέχρι την 31 Δεκεμβρίου του έτους που είσαι 27 χρονών . Για μεταπτυχιακό δεν ξέρω αν υφίστανται κάποια χρόνια παραπάνω . Για διδακτορικό είναι άλλα 4 χρόνια , δηλ μέχρι 31 Δεκέμβρη του έτους που γίνεσαι 31 χρονών . Αποκεί και πέρα δεν ξέρω τρόπο επέκτασης αναβολής . αντε και αλλα 2 χρονια για κοινωνικα θεματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 δηλαδή; μετά το 414 σου γράφουν φύλλο πορείας για τη σπηλιά του Νταβέλη, οπού εκεί θα γίνεις ανθρωποθυσία των σατανιστών... 3
Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 μετά το 414 σου γράφουν φύλλο πορείας για τη σπηλιά του Νταβέλη, οπού εκεί θα γίνεις ανθρωποθυσία των σατανιστών... Γουστάρω! 1
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ναι να βγεις θετικος για ντραγκια κ να σε στειλουν στην Πεντέλη (εκει στέλνουν τα ζακια) ...τελος ο στρατος δεν μου πρόσφερε τπτ εκτος που να επιβεβαιωσει οτι ειναι ενα ρδελο που δουλευει η χειροτερη μορφη ΔΥ , στρατόπεδα ακυρα χωρις λογική απλα για ν συντηρούν συμφέροντα. Τελος τα σχεδια ασφ ειναι τοσο γτπ που δεν εχουν νοημα πχ σκοπια σε σημειο με μηδεν ορατότητα περίπολο με ποδια που καθε κύκλο κάναμε 40 λεπτά (χωρις φιδιασμα:Ρ).. Πεντελη πας ετσι κ αλλιως οταν πας για αναβολη/απαλλαγη λογω ψυχολογικων η whatever λογων , δεν πανε μονο τα ζακια Κατα τα αλλα , δεν χρειαζεται ουτε ζακι να το παιξεις ουτε αυτοκτονικες τασεις να δειξεις ουτε να κανεις τον μεγα ναπολεοντα Σκας το 80αρι στο ιδιωτικο γιατρο εφοσον θες I5 και τελος
manic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 μπραβο μπραβο πολυ ωραια Καλά δεν είπα να πέσει στην κόκα απλα το έχω ακούσει οτι το κάνουν κυρίος οι γύφτοι ωστε να γλυτώσουν την θητεία.
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Και τι υποτίθεται οτι σου γράφει, κατάθλιψη; Pretty much ναι Μαζι με αγχωτικες διαταραχες κτλ Οσοι γραφουν τετοια χαρτια ξερουν ακριβως τι πρεπει να γραψουν
efo355 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλά δεν είπα να πέσει στην κόκα απλα το έχω ακούσει οτι το κάνουν κυρίος οι γύφτοι ωστε να γλυτώσουν την θητεία. Τίποτα δεν κάνουν οι γύφτοι. Δεν τους θέλουν στο στρατό και τους τα δίνουν αβέρτα τα ι5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα