kathytherion Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Εδω και 2 μερες προσπαθω να παρω 2 εισιτηρια μεσω groupon και δεν δεχεται την πληρωμη μου μεσω χρεωστικης καρτας. Δοκιμασα και με χρεωστικη καρτα και με τη προπληρωμενη του φιλου μου, χωρις αποτελεσμα! Εσεις εχετε κανει καμια αγορα απο groupon κανονικα?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω ότι το γκρούπον διατηρεί λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα, αλλά μπορείς να πληρώσεις και με αντικαταβολή. Μόνο που θα σε χρεώσουν περίπου άλλα 4€ χρέωση αντικαταβολής.
kathytherion Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Περασε κ απ το μυαλο μου αυτο γιατι δεν εξηγειται να τρωω ακυρο με 2 διαφορετικες καρτες και απο διαφορετικες τραπεζες. Εντωμεταξυ κατα τη διαρκεια του κλεισιματος δεν θυμαναι να ειδα επιλογη για αντικαταβολη,αν και δεν με συμφερει γιατι τα ηθελα για αυριο...
kathytherion Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εχει κανει κανεις αλλος αγορα κουπονιου?
pp6210 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δυστυχώς το groupon μόλις ανακοίνωσε οτι ΚΛΕΙΝΕΙ στην Ελλάδα... http://www.groupon.gr/pages/home?&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=gr_dt_sea_ggl_txt_naq_sr_cbp_ch1_ybr_k*groupon_m*p_d*Groupon-Brand_g*Groupon-Phrase_c*58813120002_ap*1t1 Αγαπητέ πελάτη, Μεταφερθήκατε εδώ διότι προσπαθήσατε να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα της Groupon Ελλάδος. Λυπούμαστε να σας πληροφορήσουμε ότι από τις 24 Αυγούστου 2015 η Groupon έχει διακόψει τη λειτουργία της στην Ελλάδα και ότι δεν δυνάμεθα πλέον να σας παρέχουμε προσφορές. Εάν είστε ήδη πελάτης και έχετε ερώτηση σχετικά με ορισμένο κουπόνι της Groupon που είναι σε ισχύ, ή είστε συνεργαζόμενη εμπορική επιχείρηση και χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας καλώντας στο κέντρο εξυπηρέτησής μας στο τηλ. +30 2111980722 ή με το τμήμα Διαχείρισης Συνεργατών μας στην ηλ. διεύθυνση [email protected]. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε σήμερα να σας παρέχουμε τις εξαιρετικές προσφορές μας και σας ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον σας στη Groupon.
idomeneas7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Λογικό, μετά τα πρώτα χίλια σάιτ - αντιγραφές, δεν θα πήγαινε καλα.
kathytherion Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Λογικό, μετά τα πρώτα χίλια σάιτ - αντιγραφές, δεν θα πήγαινε καλα. Ευτυχως που υπαρχουν κι αυτα γιατι οσο διαστημα δεν δεχοταν πιστωτικες το groupon, μπορουσαμε να αγορασουμε κουπονια απο αλλα site, λιγοτερο γνωστα...
JERONIMO888 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εχει μεινει κανα αξιοπιστο site προσφορων? γιατι και τα 2 που ειχα εκλεισαν...@@
kathytherion Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Deal safari και alldeals.gr νομιζω. Απ αυτα εκανα μια αγορα, δεν την εξαργυρωσα ακομη....
haris_216 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Είχα δοκιμάσει κι εγώ μια αγορά γύρω στα 200 ευρώ πριν καμιά 20ριά μέρες και δεν τη δεχόταν (την χρέωση στην κάρτα). Μετά από απανωτές δοκιμές επικοινώνησα με την τράπεζά μου όπου και φαινόταν η προσπάθεια χρέωσης. Μου είπαν λοιπόν ότι δεν προχωρούσε η διαδικασία αφού ο λογαριασμός της Groupon που πιστωνόταν το ποσό ήταν σε τράπεζα του εξωτερικού (άρα ήταν θέμα capital control). Αναφορικά τώρα με το κλείσιμο, είδαν (όπως αναφέρουν και σε σχετική ανακοίνωησ) τις "προοπτικές" στην Ελλάδα και είπαν να "την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια" και να γλυτώσουν το μεγάλο (πήδημα) εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα