olarila Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλημερα ηθελα να ρωτησω..ειναι ενας φιλος μου ιαπωνια αυτον τον καιρο..Επιτρεπεται να φερει κατι αν του πω και αν ξερει κανενας σας συμφερει απο αποψη τιμης??? ευχαριστω....
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν επιτρεπονται οι αγορες απο Ελλαδα σε εξωτερικο,δεν λεει καπου οτι απαγορευεται να φερεις απ εξω πραγματα. Οσο για το αν συμφερει απο αποψη τιμης κανε την μετατροπη με κομπιουτερακι σε ευρω σε σχεση με τις τιμες που εχουμε και δεν αν συμφερει ή οχι.
someone- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 με βαση τη σημερινη ισοτιμια 1 japanese yen = 0,0074 euro και αντιθετα 1 euro = 135,8471 japanese yen. δεν απαγορευεται να σου φερει κατι αλλα!σιγουρα θα απαγιρευεται να φερει ποσοτητα. π.χ. 5 iphone.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλημερα ηθελα να ρωτησω..ειναι ενας φιλος μου ιαπωνια αυτον τον καιρο..Επιτρεπεται να φερει κατι αν του πω και αν ξερει κανενας σας συμφερει απο αποψη τιμης??? ευχαριστω.... με βαση τη σημερινη ισοτιμια 1 japanese yen = 0,0074 euro και αντιθετα 1 euro = 135,8471 japanese yen. δεν απαγορευεται να σου φερει κατι αλλα!σιγουρα θα απαγιρευεται να φερει ποσοτητα. π.χ. 5 iphone. Μιλας με γριφους γεροντα
idomeneas7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δες τι γίνεται με την ισοτιμία όπως σου είπαν και παραπάνω. Πάντως γενικά η Ιαπωνία είναι ακριβή χώρα στα ηλεκτρονικά, πρέπει να πετύχεις προσφορά για να συμφέρει. Εκτός και αν δεν θες ηλεκτρονικό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μιλας με γριφους γεροντα το να αγορασεις 1-2 iphone μπορεις αν πχ αγορασεις 20 iphone δεν θα σε αφησουν γιατι και καλα θεωρειται διακινηση. 1
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Θα έψαχνα να πάρω κάτι που δεν υπάρχει εδώ, όχι κάτι που απλά είναι φτηνότερο (αν είναι κιόλας). Έχω ακούσει ότι εκεί κυκλοφορούν γκατζετάκια και ηλεκτρονικές συσκευές που δεν φτάνουν ποτέ εδώ!
thanasisdoul Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 εγω εχω εναν φιλο στα καραβια απο ποια χωρα μπορει να φερει μια go pro για να συμφερει ?
tarantules Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Θα έψαχνα να πάρω κάτι που δεν υπάρχει εδώ, όχι κάτι που απλά είναι φτηνότερο (αν είναι κιόλας). Έχω ακούσει ότι εκεί κυκλοφορούν γκατζετάκια και ηλεκτρονικές συσκευές που δεν φτάνουν ποτέ εδώ! Αυτό ακριβώς 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 εγω εχω εναν φιλο στα καραβια απο ποια χωρα μπορει να φερει μια go pro για να συμφερει ? αμερικη
idomeneas7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 εγω εχω εναν φιλο στα καραβια απο ποια χωρα μπορει να φερει μια go pro για να συμφερει ? Αμερική όντως συμφέρει περισσότερο αλλά και Ιαπωνία είναι πιό φτηνή από εδώ (από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά που συμφέρουν στην Ιαπωνία σε σχέση με Ελλάδα).
GreyHorse Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αμερική σύμφερε, τώρα που ανέβηκε το δολλάριο σε σχέση με το ευρώ λίγο είναι το κέρδος.
idomeneas7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Και πάλι οι λιανικές τιμές της Αμερικής συνήθως είναι χαμηλότερες όσο και να πάει η ισοτιμία. Αυτό που εδώ είναι 100 ευρώ εκεί θα είναι 100 $ στη χειρότερη. Και οταν πήραμε GoPro από Ιαπωνία η ισοτιμία δεν ήταν στα καλύτερα της για εμάς, όμως και πάλι ήταν φθηνότερη από εδώ. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια και ποιά GoPro θέλει να πάρει. 'Ισως τα παλιότερα μοντέλα να έχουν παρόμοια τιμή παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα