Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντα πληρωνεις για σεξ.

Η σωστη ερωτηση ειναι αν εχεις παει με πουτ@ν@.

Η μαλλον οχι και αυτη η ερωτηση δεν ειναι ξεκαθαρη...

Η σωστη ερωτηση ειναι αν εχεις παει με ιεροδουλη...

• Like 20
Δημοσ.

γιατί συνήθως οι άντρες πληρώνουν μια ολόκληρη ζωή γι'αυτό το λόγο !!!! :-D  :-D  :-D

Όχι όλοι.Ειδικά όσοι απευθυνόμαστε σε άλλους άνδρες συνήθως εξαιρούμαστε από το παραπάνω φιλοσόφημα.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί εσείς  πάτε τσάμπα η  πληρώνετε για να πάτε με τον έναν και με τον άλλον δεν χρειάζεται να σας πληρώσουν

• Like 1
Δημοσ.

Όχι όλοι.Ειδικά όσοι απευθυνόμαστε σε άλλους άνδρες συνήθως εξαιρούμαστε από το παραπάνω φιλοσόφημα.

εσείς κι αν πληρώνετε..... ;) ;) ;)

(για το παρελθόν δεν αναφέρομαι...που κάποιοι έγιναν μάγκες σε 10 βράδια)  :X  :-D

(δεν αναφέρω ελληνες πολιτικούς που προώθησαν αγοράκια στην πολιτική....)  :-D

Δημοσ.

OXI.jpg

Ξεκάθαρα γιατί το σεξ σαν σεξ πιστεύω πρέπει να εμπεριέχει και ένα ποσοστό συναισθήματος για να σου βγει . 

Προσωπικά μιλώντας , δε μπορώ με μια άσχετη-άγνωστη που τη βλέπω πρώτη φορά να πάω και να το κάνουμε. Δεν νοιώθω άνετα,νοιώθω άβολα κλπ . Και με τους ανθρώπους,θέλω τον χρόνο μου. Επίσης , άλλοι μπορούν και άλλοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν υπό πίεση (όπως εγω) . Όταν έχεις περιορισμένο χρόνο για να κάνεις την δουλειά ( δε ξέρω και πώς πάνε αυτά, με την ώρα ;; ) ε ... έχοντας το μαχαίρι της χρονοχρέωσης στον λαιμό , ο μάγκας δεν σηκώνεται,πόσο μάλλον να συγκεντρωθείς .

Σχετικά με τα περι βρωμιάς κλπ , εννοείται δεν πας αφύλαχτος και αποκεί και πέρα υπάρχουν ποικιλίες και ποικιλίες , ότι δίνεις παίρνεις .

Κάτω απο την Μοναστηρίου έχει και τσιγγάνες-γύφτισσες με 15-25€ , έχει και στούντιο για μασσάζ κλπ με τα 4πλάσια με κυριλέ συνθήκες απο άποψη χώρου και κοριτσιών.

Καλύτερα βρές τηνα μόνος σου σε κανα τσοντοσαιτ .

Δημοσ.

Δηλαδη αν ησουν φραγκατος και ειχες τα λεφτα και υπηρχε καποια υπηρεσια μοντελων της ελληνικης showbiz (μαλλον υπαρχει :P ) δεν θα το εκανες;

Εγω ανετα ετσι οπως το σκεφτομαι

Καλύτερα βρές τηνα μόνος σου σε κανα τσοντοσαιτ .

Αντε παλι.. :P Διαβαζοντας το θεμα με το Σπαλιαρα μου ηρθε το ερωτημα

• Like 1
Δημοσ.

Πόρνη για ξελαφρωμα ποτέ.

Αλλά το έχω σκεφτεί και νομίζω πως θα πλήρωνα για καποια που εγώ θεωρώ 11 με άριστα το 10. Μέχρι στιγμής δε μου χει τύχει πάντως.

Υγ ζητά ρε op να γίνει poll.

• Like 2
Δημοσ.

Παρα πολλες φορες. Δε θελω να δωσω σε μια γυναικα το αποκλειστικο προνομιο να αποφασιζει ποτε θα κανω σεξ . Κ η μαλακια ειναι μαλακια...

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη αν ησουν φραγκατος και ειχες τα λεφτα και υπηρχε καποια υπηρεσια μοντελων της ελληνικης showbiz (μαλλον υπαρχει :P ) δεν θα το εκανες;

Dan Bilzerian  :-D  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ναι και δε βλέπω το λόγο γιατί να μη το κάνει κανείς , εννοείται εφόσον όλα είναι νόμιμα και 2 άτομα ή και παραπάνω , άνω των 18 χρονών , συναινούν σε αυτό από ελεύθερη επιλογή.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι και δε βλέπω το λόγο γιατί να μη το κάνει κανείς , εννοείται εφόσον όλα είναι νόμιμα και 2 άτομα ή και παραπάνω , άνω των 18 χρονών , συναινούν σε αυτό από ελεύθερη επιλογή.

Τι εννοεις ανω των 1 χρονων?

Δημοσ.

Όχι(ακόμη) γιατί το θεωρώ πεταμένα λεφτά

Κάποια στιγμή βέβαια αν βγάζω φράγκα, ένα ταξιδάκι στην Ταϋλάνδη θα το κάνω :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...