Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γεγονός ότι κάποιοι εξισώσουν μια φυσιολογική σχέση, με το πήδουλο σε μπ@ρδέλο, με ξεπερνά.

• Like 6
  • Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το γεγονός ότι κάποιοι εξισώσουν μια φυσιολογική σχέση, με το πήδουλο σε μπ@ρδέλο, με ξεπερνά.

To αυτό.

Από την άλλη το ότι θεωρείτε την οιαδήποτε πόρνη ποιο "καθαρή" από μια νορμάλ(όχι τσούλα-τα-παίρνω-όλα) κοπέλα και το γράφετε ως επιχείρημα,επίσης είναι απορίας άξιο.

• Like 6
Δημοσ.

Άιντε να μαζευόμαστε οι ναι σιγά σιγά... :D

(Ρε μλκες, στην τελική θυμηθείτε τι έγινε την τελευταία φορά που ψηφίσαμε όχι. :P :P)

• Like 6
Δημοσ.

Mπουρδελάκηδες τύπε.  :D

Δημοσ.

To αυτό.

Από την άλλη το ότι θεωρείτε την οιαδήποτε πόρνη ποιο "καθαρή" από μια νορμάλ(όχι τσούλα-τα-παίρνω-όλα) κοπέλα και το γράφετε ως επιχείρημα,επίσης είναι απορίας άξιο.

Νομίζω ότι δεν έγινε αναφορά σε νορμάλ κοπέλες...

Δημοσ.

Πουτ@ν@ προσωπικα δεν λεω μια γυναικα που την πληρωνεις για να ικανοποιηθεις... ;)

Οχι δεν εχω παει αρχικα γτ ειναι πολυ ευκολο πλεον να βρεις κοπελα καθαρα για αυτο ή ακομα και για ενα "βραδυ" και δευτερον γιατι αηδιαζω μονο στην σκεψη πως πας και πληρωνεις για να βαλεις το τετοιο σου στο τετοιο της που το εχουν βαλει αλλοι 300 λιγδιαρηδες που εχουν να κανουν μπανιο και να τον πληνουν απο την εποχη που η Βυση εβγαζε καλα τραγουδια...

Δημοσ.

Λυπάμαι που θα το πω , αλλά τα 2.5/3 των αντρών έχουνε πληρώσει , έστω μια φορά , για σεξ

Δεν το πιστευω.. Ισως διαψευστω αν φτασω 40-50 και πληρωσω και εγω.. παντως τωρα δεν νομιζω

Δημοσ.

Ναι, πηγα πριν μερικα χρονακια και εννοειτε δεν το μετανιωσα.Τα εβλεπα σε ταινιες και ακουγα διαφορα. Επρεπε να το ζησω απο κοντα.

Αλλα ναι, αν θες σεξ σημερα, δεν ειναι τοσο δυσκολο. Δεν χρειαζετε να πληρωσης.

Προσοχη! Μιλαω για σεξ οχι για σοβαρη σχεση (εκει θα σου βγει απο τη μυτη).

• Like 1
Δημοσ.

Κόλλησα κονδυλώματα , απο ένα κοριτσάκι που φαινότανε αθώο........αλλά πιστέψτε με δεν ήτανε. (τα κονδυλώματα κολλάνε και με προφυλακτικό).

Μόλις της είπα ότι με κόλλησε , με έβρισε χυδαία.

Το να τα αφαιρέσω ήτανε μια επύπωνη διαδικασία , με βελόνα πάνω στ πέος για τοπική αναισθησία , και μετά την εγχείρηση πόνος για 1-2 βδομάδες.

Και μου λετε εσείς τώρα ......

Δυστυχώς έχετε πάει με πουτάνες , όσο και να μην το θέλετε , απλά δεν δώσατε λεφτά πριν απο την πράξη , αλλά στην προσπάθεια να την ρίξετε χαλάσατε όσο 5 πουτάνες.

Τον ιο των ανθρωπινων θηλωματων μπορεις να τν κολλησεις τωρα κ να τν εκδηλωσεις μετα απο 2-3 χρονια.

Κανε ενα HPV dna test να δεις ποσους τυπους εχεις "συλλεξει" και "μεταδοσει" σε κοπελες και με πληρωμη και ανευ, μιας και μεταδιδονται οπως λες και με προφυλαξη

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω πληρώσει ποτέ , το θεωρούσα πάντα υποτιμητικό για μένα , αλλά έχω κάνει άπειρες φορές  τέτοιο σεξ

μέσα - έξω ,  μέσα - έξω και άντε γεια

Ναι και δε βλέπω το λόγο γιατί να μη το κάνει κανείς , εννοείται εφόσον όλα είναι νόμιμα και 2 άτομα  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ   ή και παραπάνω , άνω των 18 χρονών , συναινούν σε αυτό από ελεύθερη επιλογή.

Η  επί πληρωμή συνεύρεση μεταξύ  ομοφυλοφίλων   διώκεται ποινικά

• Like 1
Δημοσ.

προτιμώ να πληρώσω εξαρχής 50-100€ οταν ΕΓΩ έχω κά@λες και να επιλέξω ΕΓΩ με ποιά θα εκτονωθώ (ψηλή,κοντή,χοντρή,ξανθιά,μαύρη κλπ κλπ) παρά να κάνω τον καληνυχτάκια στην κάθε Μαρία απο τα Πατήσια που την έχει δεί μοντέλο και για κανα μήνα,να την βγάζω για καφέ(για ποτό πλέον ούτε ο Νιάρχος δεν τις βγάζει!),να πάω στα μέρη που τη πήγαινε ο πρώην,να μιλάω με το κάθε τσόλι-φιλενάδα που πρέπει να δώσει το οκ,να τρέχω σε παραλίες και πλατείες με άκυρες παρέες,να κρύβομαι διαρκώς μη μας δεί κανας γνωστός(λές και ο γνωστός δεν ξέρει πόσους έχει πάρει η ''Μαρία'')!

Βάλε γκρίνια,μιζέρια,για φράγκα που δεν έχει η γκόμενα να κάνεις το large αρσενικό,κανα δώρο ρούχο-παπούτσι κλπ η 100άρα € μέσα στο νερό και όλα αυτά για να φτάσει η στιγμή να ξεφορτώσεις τις μπάλες σου.

Ευθυγραμίζονται οι πλανήτες,μαμιέται το σύμπαν παίρνεις καπότες,βρίσκεις σπίτι,βγάζεις ρούχα και η θεά ''Μαρία'' είναι πιο ζώο και απο γελάδα,η χούφτα σου περισσότερο πάθος μπορεί να βγάλει!Αν της πεί και η κολλητή να προσποιηθεί άστα γ@ματα με κεφαλαία γράμματα!Τουλάχιστον οι επαγγελματίες έχουν την ευγένεια αν τους πείς να μην το κάνουν να σε σεβαστούν!Πολύ το κούρασα και ζητώ συγνώμη ΝΑΙ λοιπόν πληρώνω για σέξ και απολαμβάνω τις υπηρεσίες για τις οποίες πλήρωσα και δεν ντρέπομαι καθόλου να κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλο μου τις ελεεεινίδες μοντέλες νάρεςμου του fb τις έχω γι αυτό που αμάμητοι λέτε ''Σχέση'' για να περνάω καλά τα γούστα μου τα πληρώνω.

• Like 17
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...