Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι οταν ημουν στα 20 ηταν ετσι και ετσι αλλος ναι αλλος οχι κτλ.

Συζητιση μεταξυ 30ρηδων εχει εξελοφιλα με ratings

Δημοσ.

Άνδρας καραπαιδαράς ήδη είμαι.Αν εννοείς στρέητ όμως,εδώ 25χρονη μοντέλα φερμαρα κ όταν με ρώτησε απάντησα:

-Nope still gay

Συνήθως όταν φερμαρουμε κάποια δεν μας ρωτάει μετά αν είμαστε άντρες!!!

Με το συμπάθιο, αυτή το κατάλαβε ότι την φερμαρες?? :)

• Like 3
Δημοσ.

Είμαι περίεργη, όσοι έχετε πάει σε μπουρδέλα για πείτε λίγο τί φάση, πώς είναι εκεί μέσα. Πρέπει να πηδήξετε ξερωγώ υποχρεωτικά σε μισή ώρα π.χ. αλλιώς μπουκάρει μέσα ο επόμενος; :P

Οι πόρνες σας δείχνουν χαρτιά με τί ιατρικές εξετάσεις έχουν κάνει;

Αν υπάρχει αρκετός κόσμος, παίρνετε χαρτάκι και περιμένετε σε αίθουσα αναμονής;

Τα μπουρδέλα σαν σύνολο είναι καθαρά ή κουβαλάτε και πανάκια ντετόλ μαζί σας;

Και το σημαντικότερο: αποδείξεις κόβουν;;;;;;

(αν μού'ρθουν κι άλλες ερωτήσεις θα σας τις πω)

Εχω 15 χρόνια να πάω, απο την εποχή που ήτανε 3.000 Δραχμές (ooohhhh the 90's) ,

αλλα θα σου τα πω πανω κάτω.

Μπαίνεις μέσα , σε καλοσωρίζει ο τσάτσος ή η τσατσά.

Ο χώρος είναι συνήθως ένα σπίτι , το οποίο έχει red light και πολλες φωτογραφίες γυμνών. Πλέον ονομάζοντε στούντιος.

mpourdelo.jpg

Ο τσάτσος σου λέει για τα προγράμματα και τις τιμές . Κλασσική ατάκα 90΄ς : Τσιμπουκάκι πισωκωλλητό , ελευθερα πιασίματα , μόνο με 30 € ξερω γω.

Εκει περιμένεις να βγει η κοπέλα. Βγαίνει η κοπέλα , και παρουσιάζεται , "Απο δω η Σούζι μας , το αστέρι μας , θα σας κ%$#%ει πολύ , είναι αστέρι".

"θα περάσετε?"

Οσοι είναι να περάσουνε στα δωμάτια περνάνε και περιμένουν την σειρά τους.

2FDA3D40118F8C24BB637372729A933E.jpg

Μόλις ανοίξει η πόρτα , μπαίνει μέσα , και αρχίζει το ψητο.

Μα καλα , έχω μια ερώτηση. Γκόμενους δεν είχατε ποτέ? Ή έστω φίλους άντρες?

Και γκόμενους και φίλους...αλλά μάλλον ντρέπονται να μου αναλύσουν το θέμα μπουρδελα. Και σίγουρα κάποιοι δεν παραδέχονται ότι έχουν πάει έστω κ μία φορά στη ζωή τους. Ταμπού. Πολλά ταμπού.
  • Like 5
Δημοσ.

Αυτό που ποτέ δεν ξεκαθάρισα είναι αν κάποιος που πληρώνει για τέτοιου είδους υπηρεσίες πρέπει να έχει τύψεις γιατί συμβάλει στην διατήρηση ενός φαινομένου στο οποίο υπάρχει εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο που ακόμη και αν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων γίνεται κατ' επιλογή, οι γυναίκες αυτές παραμένουν θύματα γιατί ουσιαστικά δεν είναι επιλογή αλλά μονόδρομος για  περιβάλλοντος ανατροφής και συνθηκών ζωής.

Εχω παρακολουθησει διάφορα δοκυμαντερ και μια χαρά το επιλέγουν.

Οχι ολες φυσικα

Εγω τις εχω σε μεγαλη εκτίμηση, λειτουργημα κανουν τα κορίτσια, αλλιώς μπορεί να είχαμε περισσοτερους βιασμους.

Ο φιλος μου δε Θέλω να έχει πάει όμως

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω το παραπανω ποστ (#139).. Ακομα ετσι ειναι. Εοισης αρκετες ειναι ( η προσποιουνται πειστικα) γαμω τα τυπακια κ ανετα θα τις εκανα παρεα

Οχι ολες φυσικα

Εγω τις εχω σε μεγαλη εκτίμηση, λειτουργημα κανουν τα κορίτσια, αλλιώς μπορεί να είχαμε περισσοτερους βιασμους.

Δε θα στο πει. Ολοι ξερουμε οτι καμια δε θελει να τ μαθει

• Like 2
Δημοσ.

Και γκόμενους και φίλους...αλλά μάλλον ντρέπονται να μου αναλύσουν το θέμα μπουρδελα. Και σίγουρα κάποιοι δεν παραδέχονται ότι έχουν πάει έστω κ μία φορά στη ζωή τους. Ταμπού. Πολλά ταμπού.

Κοίτα τον τύπο απέναντι σου καλά από πάνω μέχρι κάτω.

- Είναι τρομερά φλώρος? Απο αυτούς που φοβούνται την σκια τους και αν τους κάνεις φου τους παίρνει ο αέρας? Σπυριάρης μεταλάς? Κομπιουτεράς που δεν μπορεί να ολοκληρώσει πρόταση σε γυναίκα αν δεν είναι μέσω chat?

- Είναι καληνυχτάκιας, μπάρμαν, τραγουδιστής του κώλου, υποδοχή σε μαγαζί κτλ? (και κάνει την δουλειά από μικρός έτσι, ως συνήθως με αυτές τις δουλειές)

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σου λέει την αλήθεια ότι δεν έχει πάει. 

Οτιδήποτε άλλο ανάμεσα με καμία παναγία δεν θα τον πίστευα, 95% πουλάει μούσια. Μην ξεχνάτε την πιθανότητα να το αρνούνται κατηγορηματικά όχι γιατί είναι taboo, αλλά γιατί συνεχίζουν να πάνε παρόλο που έχουν σχέση μαζί σας. (το πιο πιθανό σενάριο από όλα βασικά, ειδικά αν μιλάμε για μακροχρόνια σχέση)

Sorry bros. 

• Like 5
Δημοσ.

Οχι γιατι

Α)διαφωνώ ιδεολογικά να περιφέρονται οι γυναίκες σαν κομμάτι κρέατος στο τσιγκέλι. 

Β)Έστω και μια τοις χιλιοις, που λέει ο λόγος, να ειναι εκει παρά τη θέλησή της δεν θα ήθελα να είμαι μέρος του βασανισμού της.

Απο απο την άλλη δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ο κάθένας να αυτοδιαχειρίζεται το σωμα του όπως θέλει. Δεν τον κρίνω, απλά εγω διαφωνώ. 

Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα.

Ειδικά ο B λόγος είναι αφοπλιστικός.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι ολες φυσικα

Ναι, συγχαρητήρια στα καλά τα κορίτσια που ξεπουλάνε το σώμα τους για πενταροδεκάρες, δεν έχουν αξιοπρέπεια, συνήθως κολλάνε κάτι και ψοφάνε σαν τα σκυλιά στο δρόμο. Αφού είσαι υπέρ της πορνείας λοιπόν (λες και τώρα δεν υπάρχουν βιαστές)

Ερωτώ:

Θα παρότρυνες την κόρη σου να κάνει λειτούργημα; Έτσι για το καλό της ανθρωπότητας. Αυτά τα επιχειρήματα είναι για τον φούτσο, η πορνεία είναι κάτι απαίσιο και δεν πρέπει να θεωρείται σωστό ποτέ και για κανένα λόγo.

• Like 4
Δημοσ.

Τιμες πανω κατω; Και επισης δεν φοβασαι η αλλη μην εχει κατι;

Μεταξουργείο 10,15 και 20€. Φυλής 20€ τα studio 50€ αλλά πέφτει και παζαρι στα 30-40 που προσωπικά δεν μ'αρέσουν λόγο κυριλέ χώρων. Προτιμώ μπουρδελα με μυστήριους χώρους και cult καταστάσεις.

Όχι δεν φοβόμουν μην έχει κάποια κάτι. Πρόσεχα όμως και είμαι της άποψης πως αν είναι να σου κάτσει το λαχείο θα κάτσει και με amateur. Έχω φίλους που έχουν πάει με 200+ πουτανες (μαζί με μένα) χωρίς να έχουν κολλήσει τίποτα και φίλο που δεν έχει πάει ποτέ με λιγοστές εμπειρίες από amateurs που κόλλησε κονδυλώματα από πρώην του!

Είμαι περίεργη, όσοι έχετε πάει σε μπουρδέλα για πείτε λίγο τί φάση, πώς είναι εκεί μέσα. Πρέπει να πηδήξετε ξερωγώ υποχρεωτικά σε μισή ώρα π.χ. αλλιώς μπουκάρει μέσα ο επόμενος; :P

Οι πόρνες σας δείχνουν χαρτιά με τί ιατρικές εξετάσεις έχουν κάνει;

Αν υπάρχει αρκετός κόσμος, παίρνετε χαρτάκι και περιμένετε σε αίθουσα αναμονής;

Τα μπουρδέλα σαν σύνολο είναι καθαρά ή κουβαλάτε και πανάκια ντετόλ μαζί σας;

Και το σημαντικότερο: αποδείξεις κόβουν;;;;;;

(αν μού'ρθουν κι άλλες ερωτήσεις θα σας τις πω)

Οι χώροι και το κλίμα είναι κάπως έτσι

Ο χρόνος εξαρτάται ανάλογα την πουτάνα και την τσατσά. Σε κάποια είναι αυστηρός ο χρόνος σε άλλα καθόλου.. καθαρά θέμα τύχης!

Ιατρικές εξετάσεις δείχνουν σε κάποια.Δεν υπάρχει χαρτάκι αναμονής (χαχα) η τσατσά είναι υπεύθυνη να θυμάται σε περίπτωση μεγάλης κίνησης. Το κάθε μπουρδέλο είναι διαφορετικό, κάποια είναι καθαρά άλλα όχι. Αποδείξεις δεν κόβουν, είναι όλα παράνομα και τα λεφτά είναι μαύρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, μια φορά όταν ήμουν φαντάρος και αυτό επειδή πήγαμε 3 άτομα μπουρδελότσαρκα. Δεν είχα σκοπό να πάω με καμιά αλλά έπεσα σε πραγματικά απίστευτη περίπτωση η οποία ήταν και Ελληνίδα και εμφανισιακά έμοιαζε απίστευτα με κάποια που είχα άχτι και δεν κατάφερα ποτέ να κάνω κάτι μαζί της. Αμέσως μετά το πέρας της μπίζνας αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπάω ποτέ. 

Πάντως και εγώ είμαι υπέρ του να αλλάξει λίγο το topic καθώς για σεξ πληρώνεις πάντα. Δεν έχει σημασία πόσο, πληρώνεις. Σε άλλες πολύ, σε άλλες ελάχιστα. Η σωστή ερώτηση θα ήταν αν πήγαμε με ιερόδουλη. 

Δημοσ.

Και εγώ είχα πάρει παλιά μια επιδότηση και λέω από το να τα τρώω στα μπουζούκια , δεν κάνω ένα πάρτυ από τα καλά? 1 500άρικο μια ώρα, κομπλέ, δεν το μετάνιωσα. Για αυτό είναι άλλωστε οι επιδοτήσεις

True story

Μαζί τα φάγαμε ρε

• Like 6
Δημοσ.

Έχω φίλους που έχουν πάει με 200+ πουτανες (μαζί με μένα)

Καλά δηλαδή αν υποθέσω οτι έχει πάει από τις χειρότερες με 15ευρω μέχρι τα στούντιος και πλήρωνε 30ευρώ κατά μέσο όρο θα έχει δώσει κανένα 15αρι χιλιάδες στις πόρνες.

Δημοσ.

Καλά δηλαδή αν υποθέσω οτι έχει πάει από τις χειρότερες με 15ευρω μέχρι τα στούντιος και πλήρωνε 30ευρώ κατά μέσο όρο θα έχει δώσει κανένα 15αρι χιλιάδες στις πόρνες.

Αυτές των 15 ευρώ σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερες από τις "ακριβότερες" των στούντιο ούτε σε εμφάνιση ούτε σε υπήρεσιες.Όλα εξαρτώνται από την κάθε κοπελα και αν θα υπάρχει χημεία.

Η τιμή δεν έχει καμία σημασία σε αυτούς τους χώρους και σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο καθαρές όπως νομίζουν κάποιοι, οι χώροι των στούντιο είναι καθαρότεροι απλά! Το λέω γιατί οι ίδιες που δουλεύουν στα μπουρδέλα μετά πάνε σε στούντιο και το αντίστροφο.

Σου φαίνονται πολλά τα 15.000ευρώ για τέτοιου είδους διασκέδαση;; Σκέψου πόσα λεφτά χαλάει ο περισσότερος κόσμος σε χειρότερα και πιο ανούσια πράγματα (πχ τσιγάρα, αλκόολ, τζόγος). Έχει να κάνει με το που αρέσει στον καθένα να ξοδεύει τα λεφτά του, προσωπικά σε πουτάνες δεν έχω κλάψει ποτέ τα λεφτά μου αντίθετα με άλλα πράγματα.. έβλεπα το κάθε τι ως εμπειρία και μάλιστα ανεκτίμητης αξίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...